oooh guud!

aah sitter och gråter just nu! asså nu är det så här att det finns en kille som hade mitt hjärta i sin hand allra allra först för rätt så länge sen,allt va helt perfekt osv men det var distansen som skilde oss åt så det funkade inte =( och jag lärde precis känna han när han hade flyttat ifrån Malmö. Värsta ångesten jag vet,men den tiden,asså den va så bra så att det inte går o förklara! Vi gjorde slut iallafall men vi har fortfarande kontakten,och så klart så finns där ju alltid känslor kvar. Så nu när jag pratade med han så skickade han en text som han hade skrivit till mig och jag doog,började gråta direkt,visste inte vad jag skulle göra eller säga,han e så jävla söt! Den går såhär

"Jag vill hålla om dig,lilla gumman du vet att jag tänker på dig o jag vet att du tänker på mig,varför ska det vara som det är? Du är där jag är här,vi är inte med varandra,att få hålla om dig det finns inget bättre att käna dig andas,att känna din värme. Jag saknar dig så mycket kan inte förklara, hur fan ska jag klara mig utan dig min rara. Tittar på bilder torkar bort en tår,känner på hjärtat och även hör hur den slår,är det samma för dig? känner du som jag? Kan du säga vad du känner jag vill veta? Du vet att jag älskar dig så mycket, och jag saknar dig önskar att du var här med mig,jag vill hålla om dig. Att få vara med dig är en dröm som är blir sann,du ska veta att för längesen du mitt hjärta vann,du har gjort varje dag värd till att minnas,bättre än dig kommer aldrig att finnas. Jag ligger bredvid dig jag hör hur du andas,din kropp imot min o känslorna blandas,vill ge dig allt du önskar,vill göra allt perfekt du betyder allt du kommer även att vara bäst,min underbara ängel stanna alltid kvar,du är det vackraste och det som gör mig glad,att höra dig säga dom finaste tre orden,Jag älskar dig,gör mig lyckligast på jorden! Du vet att jag älskar dig så mycket o jag saknar dig,önskar att du va här med mig,jag vill hålla om dig"

ASSÅÅÅ GUUUD!! SÅÅÅ JÄÄVLA SÖÖT FÖR II HELVEETEE!! Jag har inga ord,han va perfekt men att han va SÅÅ HÄR perfekt det visste jag inte! Du kommer alltid ha den stöörsta platsen i mitt hjärta det vet du o jag har sakt det såå många gånger till dig! Jag önskar med att du vore här vid mig,du vet vad du betyder för mig och att jag alltid finns vid din sida vad som än händer,vi har gått igenom så mycket tillsammans,har alltid funnits där vid din sida när du har haft det som svårast,tro aldrig för en sekund att jag kommer lämna dig,för vad som än händer,vad du än gör,hur dumt det än är så har du alltid mig vid din siida,glöm aldrig det!


Kan inte

...kan inte sova,har legat i sängen o vridit o vänt på mig i mer än en timme nu & jag kan fortfarande inte sova! får damp,e röksugen ska nog gå ut och ta mig en cigg med en kompis nu strax,väntar bara på att hon ska smsa mig. Riktigt skit väder är det också,och min mamma är på värsta damp humöret hon med så hon gör inte saken bättre!
Ojdå nufick jag mitt sms,måste skynda mig o ta på mig,ni får ha de fint så länge,puss!





No man no cry!

Heej bloggen,kom nyss hem,va ju hos bästavän först sen så åkte jag för att träffa min kompis som jag skulle ge pengar till,så har fixat det nu med. Har jätte ont i magen med =( o är skit trött,tror jag ska ta och sova lite. Ligger just nu i min säng kollar på Scrubs och skriver detta.
Någon kille smsa mig innan,ingen aning vem snubben e och han va såååå jobbig! och jag e inte den personen som är taskig mot folk så jag försökte säga fint att jag inte ville prata med han,meen neeej! det funkade inte så tillslut så sa jag "LÅT MIG VA!"  ah jag va ju tvungen,han fattade ju inte :S. Jaja men ska nog sova nu lite,ikväll så kanske jag går ut & så e de skola imorgon igen,e redan skoltrött orkar inte =/ men ha de bra så länge puss!

Yeeey

Heej bloggen,är hemma hos bästavän nu =) ska vara här lite,är riktigt trött vill bara sova men kan inte för ska träffa en kompis sen,måste ge henne pengarna för mobilen jag tappade bort =/ men jaa de mitt eget fel så det är inte mer än rättvist. Så vad händer hos er då? hoppas ni har det roligare än mig iallafall,meen jaa,har inte så mycket mer o säga,återkommer sen,peace!



Påväg till skolan



älska oss!



Theresa baby <3



sexy biitch!



love me or hate me like I give a shit ;)


killkompisar

heej bloggen sitter i skolan nu,kom precis hit,hgar bara en lektion idag,onödigt som vanlligt varför ens gå till skolan? joo för om jag inte gör de så skjuter min mamma mig och om man har 20% frånvaro så får man inte sitt studiebidrag och det vill jag gärna ha (A).
Iallafall så kom bästavän till mig imorse och vi började snacka om kompisar,och saken e den om jag inte är med bästavän på fritiden så umgås jag med mina killkompisar,jag trivs mer med killar än tjejer,för jag litar mer på dom,ibland så kan tjejer vara värre än killar. Jag har alltid umgåts mer med killar än tjejer så länge jag kan minnas,när jag va mindre så va jag en liten pojkflicka,spelade alltid fotboll med minst tio killar på gården och jag va den ända tjejen,och jag trivdes bra kan jag säga er! Min mamma undrade alltid varför jag inte umgicks mer med tjejer men jag ville inte,så därför känner jag att jag mer kan lita på mina killkompisar.

en av flera tusen...

joo nu är det så här att jag satt precis och tänkte på en sak,det brukar jag göra när det är tråkigt och jag har ABSOLUT inget o göra så börjar jag tänka på olika saker. Asså varför blir man alltid lika ledsen när det har något med kärlek att göra,om man gör slut med sin kille så e man förkrossad,man hittar en annan sen så gör man slut med han och då är man lika förkrossad som första gången,jag menar det kommer hända alla minst 65541 gånger i livet tills man hittar den rätta!
Min mamma säger alltid till mig "va inte ledsen,du ska inte gråta över småsaker,det finns större saker i livet att vara ledsen över än en kille" och hon har ju såå rätt,det har hon! Jag kommer gå igenom samma skit igen som med mit ex fast med någon annan,tills man har hittat den rätta och när man väl har hittat den rätta då kan jag tänka mig hur underbart de känns! Fast jag trodde att jag hade hittat min rätta :S men neejneej de va de ju inte...iallafall så kommer vi alla gå igenom samma skit många gånger,men tillslut,tillslut när man har hittat sin rätta så är det säkert något speciellt!

Du va en av flera tusen =)


No lifers

tjeenis penis,hahahah jag o Louise har tatt lite cepe bilder här kommer dom (A)



fråga inte vad vi gör!



yeeey!!



peta näsan :$


 

Jaa nu får det räcka för oss hahahah ni får säkert ett gott skratt (A) vi hörs sen,peace!

gårdagen...

Jaaa jag bloggade ju aldrig igår när jag kom hem från bästavän men iallafall e va rätt kul,hennes lillasyster lockade mitt hår :P men det som va roligt va att jag satt med bästaväns mamma o pappa i köket drack O'boy o rökte,hahaha hon bara sa "här Sabina ta en cigg" o jag ba va faan? hur vet hon haha? Men iallafall så satt vi där o snacka om skolan,om hur deras resa till Bosnien var osv. Riktigt soft faktiskt. När jag kom hem så la jag mig i sängen så började en sjuk människa smsa mig,riktigt cepe han,men jaja vad ska man göra,bara o skita i det.

sick

god morgon bloggen,jag vaknade för en halvtimme sen ungefär har duschat o allt,ska strax börja fixa mig för kl 14.00 ska jag träffa en killkompis =). Hoppas ni har sovit bra? jag har sovit helt okej,fast jag skrattade sönder mig igår när jag la i sängen (A) så sjukt folk de finns som bönar o ber att man ska ha sex med dom:S hahahaha men iallafall,hoppas ni har en fortsatt bra morgon,aaaijt peace!


filmkväll

hej bloggen ska strax röra mig mot bästavän vi ska kolla film,blir nog sagan om ringen 2 ikväll på tv eller nåt,hennes kille ska vara med,hm undra hur de blir,efter som vi inte e vänner,men jaja vem bryr sig,går inte dit för han =) ...Pratade precis med en väldigt speciell kvinna,och hon förstår sig inte på vad hennes son håller på med,jaa du det gör inte jag heller? Hon älskar verkligen mig och säger att han aldrig kommer få en så bra tjej som mig! och det har hon helt rätt i ;)! Det är hans förlust inte min som sagt. Men aaiijt vi hörs sen skriver från bästavän eller nåt,peace!

bitch please

heej bloggen,kom nyss hem va ute lite med Nina,pratade lite & så hon har lite kompis/killproblem så hon ville prata om det och så klart så bra kompis som jag e så ställer jag upp hihi (A). Iallafall vi kom fram till en sak att vänskap funkar oftast inte när man är 3 stycken som umgås,asså visst de kan funka men inte oftast,som tillexempel jag o bästavän det har alltid varit jag o hon så om någon till hade kommit in så hade jag inte klarat av det tror jag =/ tänk så bråkar någon utav oss med varandra,sen så går hon o snackar skit till den andra och då står den personen som får lyssna på allting i mitten och vet inte vad hon ska göra. Så bestfriends med 3 personer är nog inte så lyckat,men jaja ska äta kladdkaka nu,aaaijt ha de bra peace!



Bitch please if I had a dick you would be the first one to blow me ;)


mysdag

god morgon bloggen,jag vaknade för ett tag sen har vatt o handlat till mamma nu,och som vanligt när jag går ut så ska det börja regna! så är helt blöt nu =/ idag blir det bara en mysdag med bästavän lite senare för hon är i Ikea just nu dom handlar lite saker,så när hon kommer hem så ska hon komma hit vi ska hyra film köpa massor med godis o läsk sen hem till henne och softa & snacka en massa skit =) det finns ju inget annat att göra direkt.
Vi brukar inte festa heller,överallt är det ändå 18 års gräns så jag får vänta i 6 månader till så blir jag 18!! o bästavän har inte ens fyllt 17 (A) haha hon fyller år den 13 November och hon är född fredag den 13,hehe mitt lilla otursbarn <3!

Lying to forget



This lie's become a part of me
For months, I've played this game
Acting like it doesn't hurt
Each time I hear his name

Ignoring what's inside of me
Pretending I've moved on
As if the feelings I once had
For him are somehow gone

Spending each and every day
With happiness and laughs
Forgetting all our memories
Avoiding photographs

But last night when I saw him
For the first time with another girl
My heart stopped for a moment...
I couldn't catch my breath

When suddenly it hit me
As the tears started to flow
That even after all this time...
I just can't let him go

vovve

Heej bloggen kom hem för ett tag sen för det började regna som in i helvete! va ute med min bästa killkompis Khaled & Pavel =) vi va ute och rastade hans hund Tyson,skiit söt e den o riktigt stor för att vara 6 månader :O! Iallafall ligger i sängen och kollar Sagan om ringen o äter choklad & dricker läsk,skit tråkigt jag vet,men jag har inget bättre för mig.
Hoppas det regnar i natt,,för konstigt nog så somnar jag lättare utav det och det är mysigt att lyssna när regndropparna slåt mot fönstret o du ligger i din varma säng tänker på olika grejer sen så wiiips så har jag somnat! hahah så sjuk jag e,men jaja ska fortsätta kolla nu,aaiijt peace!



Sötnosen Tyson <3



<3




återhämtning

tjenis penis! Jag har precis duschat ska fixa mig nu lite sen så ska jag ut med en killkompis =) vi hörs senare ikväll,puss!

Rehab

asså jag snackade precis med Julia i telefon,och sen så började vi prata om varför folk ljuger så mycket? Så kom jag o tänka på om det inte finns sånt rehab för lögnare,mytomaner? asså de finns ju för alkholister,narkomaner,spelberoende osv,det finns ju för allt sånt,kan man inte då göra ett rehab för lögnare med? Jag loovar jag ska starta ett eget företag,ett rehab för lögnare och då kommer DU vara först på min lista!
Varför måste man ljuga? "för att sanningen gör ont?" jag personligen vill heldre bli sårad utav sanningen än o vara lycklig utav lögner,jag respekterar folk mer om dom säger sanningen till mig,har du ljugit en gång så ljuger man fler gånger! Jag e ingen ängel själv,visst har vi alla ljugit någongång men jag drar inte såna värsta raketer heller! Säg sanningen istället,man kommer mycket längre med det,jag lovar,jag vet det själv.

Iallafall ska röka min sista cigg nu =( aaah lovar de sån ångest att röka sin sista cigg för sen så har man inga och måste gå o köpa,så därför är det nog bäst o sluta...? aaaiijt,ha de bra så länge!

INLÄGG 100!

Heeej bloggen,detta är inlägg hundra nu =) hihi det har ändå gått snabbt har ändå haft rätt bra flyt :P jaa va ska man skriva nu då,har inte så mycket o säga nu faktiskt,slutade skolan för lääänge sen men jag va och åt osv,sen så stack jag o bästavän till Jörgenkock o träffade Nina lite,pratade lite om det som hade hänt igår så jaa...
Ah asså den snubben e en legend jag lovar,hahaha att han lyckas? men jaja finns inget man kan gör för den delen heller,so time to get over it,again! eller ja igen o igen,jag va ju över det men allt kom tillbaks när vi började prata igen & att bara vara vänner funkar inte heller,för vänner ljuger INTE för varandre,så sa du själv engång!

Buon giorno

Buon giorno bloggen,hade Italienska precis men lektionen varade inte ens i 3 minuter haha vi ska bara läsa en sak,detta va första och sista lektionen för idag,känns lite onödigt att jag gick till skolan,har bara haft 2 lektioner hela denna vecka,och det räknas inte som lektioner heller för båda varade i ca 5 min. Ska strax gå och äta med bästavän men först så ska vi softa lite i kafeterian,aaaijt peace!




Jag o bästavän nu på Italienska lektionen,cute huh?

huvudvärk

hej bloggen,vaknade precis,kan inte sova mer har jätte ont i huvudet =/ har inte sovit hela natten med så är jätte trött också. Bästavän har med ont i huvet o magen,närj ag mår dåligt mår hon dåligt,när hon mår dåligt mår jag dåligt!
Orkar inte äta frukost även om jag har tid för det nu,har ingen riktig lust. Men skit samma,la och tänkte på det hela natten hur man kan göra så som han gjorde? asså att det finns såna människor,vad fan är det för fel på dom egentligen :S,MEEN JAA VEM FAAAN BRYR SIIIG!!? joo jag,jag borde inte bry mig,men ingen tjej förtjänar nåt sånt,men som sagt NO MAN NO CRY ;)!!

Tack gud!

Heej bloggen kom nyss hem,skulle ju fika med bästavän men det blev inget,det började katastrofalt,men slutade bra,älskar mina vänner,dom är allt för mig,tack Julia & bästavän för att ni fick mig på bättre humör.

Tack gud att jag fick se detta med mina egna ögon,jag tänkte tanken att jag kommer se han med en annan brud,och det hände! tack gud för att jag fick se det med mina egna ögon,jag hoppas detta får mig o inse allt nu. Jag fattar inte hur han kunde göra detta? Har jag verkligen vat så dålig mot han? har jag förtjänat detta,att han ska ljuga för mig? När jag såg han med henne,uff känslan går inte o beskriva jag lovar. Hur fan kan han,jag satt med bästavän idag och vi sa att han hade förändrats o allt,men neeej absolut inte! Sen så kan han inte förklara sig heller,han knasa sig själv helt hårt oxå "puss jag henne eller något?" hahaha ncnc,vet inte om jag ska skratta eller gråta,du e så patetisk,fick äntligen se det med mina egna ögon det är det jag har väntat på helatiden,tack gud!




Bästavän,jag & Julia va på Julias jobb Friday's o fikade efter allt hade hänt,dom fick mig på bättre humör!



Tack för att ni finns vid min sida vad som än händer <3



öveer goood brownie =)



Älskar dig <3



Min favorit! Gold middle east!



Sen så klart så blev det heliumballonger,haha över kul,vi ringde en massa folk o flippade med dom =).

Hooot

oooh det så varmt ute,jag får spel,man vet inte hur man ska klä sig,jeans,shorts,tjocktröja,linne? för på morgonen så är det altid muligt sen på eftermiddan steeek varmt! Iallafall så kom jag nyss hem,ligger i sängen nu,hade tänkt o sova men ska inte det,för ska ut o fika med bästavän vid 5 halv 6 tiden =),så ska bara ligga här och ta det lungt,ni får ha det bra så länge,peace!



Shooo

Heej sötnosar,sitter i skolan fortfarande och jag har fortfarande inte haft en ända lektion,nice ju =) eller inte för det blir bara segt och jag blir trött,hade helst velat sova nu,men har snart Svenska och Italienska. Sitter med bästavän i kafeterian vi har precis vat o ätit så såg jag Sötnosen på vägen tillbaks till skolan,pratade lite men jaa de va något som va fel...?
Jag vet själv inte vad jag vill,är helt förvirrad ? visst jag tycker om han och allt,men vi har inte varit tillsammans på sjukt länge så allting börja försvinna,jag vill på ett sätt att det ska försvinna men ändå inte =/ asså de helt sjukt hur man kan fastna för en person,sen första stund,sen när man väl vill släppa allt så är det skit svårt,men jaja sån e väl livet,right?

Som bästavän sa "Ja men det är bra att ni är vänner nu,så slipper du tjata om att du inte vet vad du ska göra" jaaa de sant ändå men det är svårt samtidigt.
Hahaha sån rolig grej hände precis,lyssnade på sån låt på din gata sen från ingenstans så började jag o bästavän o dansa samtidigt,hahah det kanske inte verkar kul men ni skulle ha sätt oss! folk brukar inte förstå sig på oss två ibland för vi har sån sjuk humor,vi kan bara titta på varandra sen från ingenstans så börjar vi asgarva,sen tillslut så ligger vi på golvet o rullar hahah .


besatthet

god morgon bloggen,sitter i skolan kom precis hit,jag trodde jag hade försovit mig men NEEJ jag börjar där vid ett,så jag kommer bara sitta här och dö,kolla på någon film eller nåt.

Asså jag har märkt en grej,när man väl börjar blogga så blir det som en besatthet man vill bara blogga helatiden även om man inte har något speciellt att säga,det blir så. Så ibland han man värsta sakerna att säga och ibland ingenting,som nu tillexempel,jag har inte så mycket att säga men ändå så blir det något utav de.

cepe dag

heej bloggen,kom nyss hem va ute med folket lite,som sagt så har jag ju bråkat med bästavän o hennes kille,asså han har shiii någon respekt för äldre,plus vi e släkt ,skojar han,han e 2 år yngre än mig och han ska snacka så? absolut inte! men jaja,de inte bästaväns fel hon hamnade i mitten för allt som hände,det är mellan mig o honom,men han ska fan ta mig inte blanda in Sötnosen i det hära :S,såg Sötnosen innan,pratade med han om det och han blev ju över sur så klart,men lugnade ner han så det hela kommer fixa sig förmodligen.
Tro inte att jag förlåter han så direkt,för det funkar inte så,asså att han ens snackade så kan fortfarande inte förstå det :S fan e de för fel på dagens småbarn?!...ska duscha nu,vi hörs sen kanske,peace :*!

Bästavän,du är allt och det vet du,du vet vad jag har fått gå igenom vill bara inte att samma sak ska hända dig,jag älskar dig<3!

Ler du ler jag...

Ler du så ler jag,e du glad så e jag.
Kan inte sova du finns i tanken hela natten,jag tänker på ditt leende o tänker att du är fin,du gör mig glad o ler du så ler jag,du får mig o må bra så e du glad så e jag. Ge mig en chans o jag ger dig allt du vill,ger dig hela mitt hjärta om du ger mig halva ditt,min kärlek du är den äna som är värd den,du e nåt för alla men för mig är du världen.
Till nåt bättre har du ändrat mitt beeende,ditt leende passar perfekt till ditt utseende,hela du är underbar du är perfekt så det är väl inte konstigt att jag föll direkt,när jag såg dig tänkte direkt jag måste få dig,undra vad du hette men jag våga inte fråga,från första sekund gjorde du mig stum,jag tog det lungt men jag tänkte det är han!

Jag tänker ofta på oss två tillsammans,har du någon aning om hur fin du e? När du finns vid min sida är känslan den bästa,jag ser en bild av oss två prinsen & prinsessan,jag vill ha dig i min famn,men vad jag än gör så är jag inte hon,hon du tänker på,hon i din dröm,jag e bara någon någon som du glömt. Jag tänker på dig helatiden,du lyste upp min värld när de bara var mörker i den,du är den ända som finns i hjärtat nu,du du o bara du,så låt mig älska dig låt mig göra dig glad,du gjorde mig lycklig jag vill göra samma sak,kom ihåg jag finns alltid här för dig!

IKEA

Heej bloggen,kom nyss hem från IKEA va där med mamma,direkt efter skolan så åkte jag hem så tog vi taxi dit.Gick runt o kollade på grejer till badrumet osv.

Har bråkat lite med bästavän =/ det känns förjävligt ska ni veta,vi bråkar aldrig men det är inte hennes fel egentligen utan hennes PIIP pojkvän!! har värsta spel på han,bästavän du vet själv va du berättade till mig,fattar inte hur du kunde låta han snacka så,men jaja det är ju upp till dig.

at school

jag e riktigt mobbad e i skolan när jag e ledig,men det är tråkigt hemma så,plus skulle ändå snacka med min turism lärare men jag orkar inte det heller,sitter härligt här i kafeterian dricker min powerking äter kakor =). Jaa det finns inte så mycket att säga,idag vet jag inte vad jag ska göra,eller joo Sötnosen ska kanske köpa en hund idag så ska gå och leka med den om han nu köper den. Vet inte om jag ska träffa bästavän hon är med sin kille nu dom är ensama hemma,täänk på vad ni gör barn (A)!!

fiiniish

Sååå nu har jag ätit,kollat våra bästa år och städat! yeees e klar nu. Hmm så vad gör jag nu då...? ska fixa mig borsta tänderna osv sen gå till skolan,jaaa jag vet e ledig idag så varför ska jag dit? Joo,för att jag inte orkar sitta o ruttna här hemma till 3 för då kommer min mamma hem,så tänker ta död på tiden lite. Har ju min bärbaradatan från skolan så inga problem med bloggningen inte (Y),vi hör sen ha det bra så länge,peeace!

värsta mardrömen

asså jag hade värsta mardrömen,jag vaknade gråtandes o allting =/ Den handla om att jag började slåss med en jävligt tjock man (fråga mig inte varför) så hade han ett svärd och lyckades skära mig lite överallt,sen helt plötsligt så fick jag en kniv i handen och högg honom flera gånger så han va påväg o dö. Sen från ingenstans så förvandlas han mannen till min mamma!! Och det va min mamma jag hade dödat!! Asså fan va heemskt jag dödade min egen mamma =(. Och innan hon dog så sa hon "Innan jag dör,ge mig ett sista glas kallt vatten". Haha asså vaaa? sån cepe mardröm,så jag började gråta och skrika mamma,så när jag vaknade så grät jag,jag sprang direkt till telefonen ringde min mamma (hon e på jobb) och sa JAG ÄLSKAR DIG MEST MAMMA!! och hon blev ju heelt så,vaa vad har hänt?! Vad behöver du nu,pengar? Så jag berättade om min mardröm och hon började asgarva och sa jag va dum i huvet =/:$.

Ska berätta en liten hemlis för er med,när jag va mindre ungefär 6-7 år gamal,så fick jag gå till en psykolog,och det var för att jag hade massor med mardrömar varje natt om jättemonster som åt upp mig osv,jag veet de låter lite sjukt men det va så,jag måde ju inte bra utav det. Hos den psykologen så fick jag typ rita det jag hade drömt och så pratade vi om varför jag drömde sånt. Jaa,jag är lite konstig ibland,fast bara liiiite (A).




Sjuk i huvet? Naaah don't think so,lilla söta jag =)

LEEDIIG!

God morgon bloggen,vaknade precis och som sagt så är jag lediiga idag,wiiihoo! Jag är ledig varje onsdag enligt mitt schema så det är häärligt!! Fast jag måste ändå städa hemmet idag,oooh jaag villl inteeee =(!! om där e något jag hatar mest så är det att städa,asså jag är för lat för sånt,ni ska bara se mitt rum,det ser ut som anrda världskriget har vat :S och jag är ändå tjej så det borde vara lite ordning o reda,men nepp inte hos Sabina (A). Jaja innan jag börjar med städningen och det skitet så ska jag ta mig en morgon cigg först (jag har sagt typ 75468 gånger att jag ska sluta röka,men de funkar inte) sen äta frukost,sen halv elva börjar Våra Bästa år så det måste jag med se,aaaiijt peeace!

pinsamt, men kul

Heej bloggen kom nyss hem,bloggar lite sent kanske men efter jag hade kommit hem från stan med Julia så gick jag ut med Jessica,Khaled & Alex vi satt på skolan. Sen så kom Sötnosen med me sin kompis så alla satt där.
Helt plötsligt så vänder jag mig om och ser min mamma komma cyklandes när jag sitter med alla mina vänner,och lixsom Sötnosen va ju där! Hon sätter sig ner börjar snacka med oss (alla älskar min mamma dessutom) tar en cigg osv. Så jag kallar på Sötnosen för att det var ett tag sen dom träffades sist,och sååå klart som alla mammor är förmodligen så började hon snacka där ju,helt plötsligt så säger hon till Sötnosen "Jag skulle vilja veta vad du o min dotter har för förhållande just nu?" och jag bara dööör,vill sjunka genom jorden!! Men vi sa att vi va vänner och så. Sen så satt hon där och skämde ut mig lite till och höll på med honom,sen så gick hon igen,tack gode guud!!
Han är ju den ända som har träffat min mamma och hon älskade honom från första stund.



Daddy's girl (A)




Everybody lööööves Sabina ;)

utåt

ska gå till skolan nu och möta upp Julia sen blir det Entre vi hör sen aaaijt? peeace!

äntligen

Äntligen hemma från skolan nu,jävla stressdag! Lyssnar på musik just nu coh skriver i bloggen. Efter skolan så gick jag o bästavän till Trianglen skulle kolla födelsedagspresent till Sötnosen,hittade en riktigt fin sak,kan inte säga vad det är just nu men när det väl kommer så får ni veta =) det kommer bli en lite tidigare födelsedagspresent,för vet inte vad som hände nu efter allt som har hänt =/...här kommer lite bilder från idag!



Bästavän & Jespers fötter,haha jävla biiiigfooot !



Dom ska vi köpa imorgon =) Jag i svart o bästavän vitt ;)



Bästavän ska även köpa ett par aaiir max skor,riiktigt feejta!



<3



You hit me faster than a sharkatack

Streeeesss!

Fyfan vilken jävla morgon,jag han inte blogga imorse för Sötnosen kom hem till mig på morgonen så satt vi där lite sen så kom även bästavän. Vi skulle ju ha idrott idag egentligen men sen så fick vi veta att istället för idrotten så skulle vi ha estetisk verksamhet istället,så JAG får frånvaro hela jävla dagen! menar dom allvar ? seriöst hur fan skulle jag kunna veta att vi inte skulle ha någon jävla idrott när min mentor sa igår att vi skulle! asså sykos,så nu har jag ju slutat för hela dagen,sitter just nu i kafeterian med bästavän vi ska strax gå och äta efter jag har bloggat klart. Jävla cepe dag idag asså,allt har bara gått helt snett,ska äta nu,aaaiijt peace!



ojdå...

hehe,glömde o säga att Mr Sötnos va så söööt idag haha,vi satt ju hemma hos han medans han åt så skulle vi sätta på lite musik,och hans mamma lyssnar ju bara på svenska låtar så det blev en mix cdskiva :P så helt plötsligt så börjar han sjunga till alla dom svenska låtarna,skiiit gulligt!! "jag har himmlen runt hörnet" hahaha så mycket jag skrattade och han blev ju helt generad såklart! Det är skit gulligt att killar kan vara såna också,jag kan inte tänka mig han sån typisk "badboy" sitta och sjunga Jag har himmlen runt hörnet,det va så gulligt ni skulle bara ha sätt han hihi.

På tal om badboys,asså vad är det för fel på mig? jag gillar bara såna haha,har alltid gillat killar som har en tattuering eller 2,men mitt ex hade 7 stycken!! Såna killar som är lite kaxiga av sig men när dom är med sin tjäj så blir dom riktiga mjuukiisar,"jag visste de du är en riktig mjuukiis"  (hahah ni som har sätt Ice age 3 fattar nog vad jag menar). Kommer ihåg första gången jag såg han med,jag fasnade DIIIIR!!

DESIGN!

Sååå!! Nu så fiixade jag designen lyckades ladda upp den =) och det blev ur snyggt tycker jag!! Tack Ayla ännu en gång för att du fxade bilderna åt mig,skit fint!! Jag e välidigt nöjd ;)!

Mr Sötnos

Heej bloggen,kom nyss hem va ute lite med Sötnosen,kul va de faktiskt,vi snackade en massa och så,mycket minnen blev det som vanligt och vi skrattade åt allting!

Jag är verkligen inte på humör för att blogga,men ändå så vill jag,det känns som om jag bara skriver onödiga grejer ibland =/ men iallfall,ag har riktigt ont i magen,mens dags snart förmodligen,fan vad jag hatar det,och jag är 100% säker på att alla anda tjejer tycker att det är ÖÖÖVER JOBBIGT!! men vad ska man göra? det är bara att leva med det,längtar tills den slutar helt!!

min snälla vän Ayla gör en design till mig för jag e skit kass på sånt (A) men nu är problemet att hon inte kan ladda upp headern,hhm undra varför...? men iallafall så gör hon ju sitt bästa så om det inte går så går det inte,är tacksam för din hjälp ändå sötnos <3! Tror jag ska ta ett varmt bad nu får se om det hälper mot lilla magen,aaaiijt peacee!

sötaste



Vår söta lilla data som vi fick idag,uuur gullig tycker jag den är!



Liten och praktisk!

ge fan i!

vaaafaaan tror folk att dom e egentligen? vem har gett dig rätt att ta min bild och lägga upp den på din jävla bilddagbok sen skriva Sabina Baby, menar du allvar,folk kommer tro att det är något mellan oss! vilket det absolut inte är du är 94aa :O lägg ner för helvete,jag är två år äldre än dig,jag & du kommer aldrig att hända,du är pinsam tro man gör så!!

blogg från mini data

Heej bloggen,just nu skriver jag från min nya bärbara data från skolan som jag precis har fått,skiiit söt e den! jag lägger in bild lite senare för har tyvärr inte med mig min USB kabel till skolan. Den är riktigt söt,alla är helt glada över dom hehe.

Som sagt så har jag vaknat på fel sida idag,jag har tyvärr inte kunnat sova hela natten,har haft en massa tankar i huvudet och har varit helt orolig. Varför va du tvungen o sätta dig själv i de skitet? Varför tänkte du inte på din mamma innan du gjorde som du gjorde,har hon inte fått gå igenom mycket redan? Jag sa till dig att du inte skulle göra det du gjorde men du lyssnade inte på mig,och kolla vad som hände,vad var det jag sa ?!

God INTE morgon!

heej bloggen,jag har precis vaknat ooch är trött som faaan! jag vill bara sova men tyvörr så går inte det för måste upp o duscha,äta frukost fixa mig osv innan skolan. Idag får jag min bärbara data i skolan ska se om jag kan blogga från den,men ni får ha det bra så länge,aaijt? peace!

god hjärtad

...tänk på alla människor som har ett gott hjärta,som alltid ställer upp för sina vänner vad som än händer. När det gäller bråk,kärlek,kompisar,kriminallitet osv. Asså om man nu hjälper en kompis med en skiit stor grej och man vet att han eller hon inte hade gjort samma sak tillbaka,men man vill ändå göra det för att det är en god gärning,men man vet att man kan sätta sig själv i skitet om man blir tagen,man gör det bara värre för sig själv. Som en viss person jag känner,har nu hjälpt en kompis och nu har han/hon fårr kuk i röven för det,han/hon har satt sig själv i skitet bara för att han/hon skulle göra en god gärning,man har ett gott hjärta men man sätter sig i klistret själv.

När det gäller kärlek,jag tänker på alla tjejer som en gång har varit riktigt förälskade och hade kunnat göra allt för sin kille eller tjej,man har varit trogen mot dom och gjort allt. Sen så får man bara skit tillbaka när något händer. Man försöker tänka gott om alla personer för man vill inte se den dåliga sidan av dom,och när man bara tänker så så blir det som det blir,man får bara skit tillbaka när det ända du har gjort är att ge dom allt du har.

röka på...

hej bloggen,jag kom o tänka på en sak,asså allt fler ungdomar har börjat röka på =/ asså det är helt vanligt,det är som cigaretter nu för tiden. Det är riktigt många som gör det,och dom flesta jag känner brukar också göra det. Det är för lätt att få tag på sånt,småbarn gör det också till och med. Jag själv har aldrig testat det och kommer aldrig att göra det heller,det är en sak som jag har lovat mig själv,det räcker redan med att jag röker.
Visst jag har varit med när folk har gjort det men har själv aldrig prövat,bara lukten gör så att jag vill spy. Folk har försökt o få mig att testa men jag har alltid sagt nej och då försöker dom att pressa mig ännu mer men jag ger mig inte,som sagt det är en sak jag aldrig kommer att göra.



The eyes...



"The eyes are the mirror of the soul"


ont i magen

Godmorgon bloggen,jag har precis vaknat & jag har ont i magen! förmodligen så ska jag få mens,och det är skit jobbigt för då har jag typ ont i magen en vecka innan jag får den.
Jag har precis vaknat och har redan ätit frukost så nu ska jag in i duschen,idag vet jag verkligen inte vad jag ska göra,jag har slarvat bort min kompis mobil som jag fick låna för lääänge sen och nu kan jag inte hitta den! och hon vill ha tillbaks den men jag kan ju inte ge henne den för att jag inte hittar den,mår över dåligt,hon va ju jätte snäll o lånade ut den o jag va så klantig och tappade bort den,har riktig ångest över det jag lovar =( !



En stor skål Coco Pops blev det till frukost.

svininfluensan!

ooooommg troor att min Gay här har fått svininfluensan eller nåt o fresten det är Sabina nu igen (A),iallafall Gayen Ena har nog fått svininfluensan så håll er borta från henne! jaaa själv vet jag inte vad jag gör här,hon kommer bara smitta mig med,men dör hon så dör jag,så vi dör tillsammans =).

Jaaa,eehm det finns sjukt konstigt folk,tillexempel Gayens ex,snackar med han på msn nu faktiskt och han säger att om vi vill ha bort han så skulle vi säga att han ska döda sig själv. Asså vaa?! Hur kan man ta sitt liv för en tjej? jag hade aldrig kunnat göra det för en kille även om det känns att jag skulle kunna göra det. Asså han e riktigt sjuk,han vet själv inte vad han ska göra utav sig själv,så det bästa är att han dör,enligt honom då!  Men jaja jag förstår mig inte på såna för det finns även tjejer med när killen har lämnat dom så säger dom "jag ska ta livet av mig! jag ska hänga mig!" jag ska göra de o de o de,men ingen gör något.




aaaw min lilla sjukling <3!

Gayen uppdaterar #2's blogg

hallåhallå, Gayen skriver i Sabinas blogg just nu, hon sitter hemma hos mig för jag är sjuk. tack för allt du tog till mig hihi. iallafall vi ska äta kycklingkrov nu och titta på någon tvserie vet inte. ni får ha de så brau sålänge. peace:* / Gay Ena

home

heej bloggen,e hemma nu från bästavän,köpte en massa gottisar till henne och så gav jag henne min stora playboy kanin med (A). Sitter vid datan nu kom hem för morfar e här,måste följa han hem för han klarar inte av det =/ han hade gått vilse och när jag precis kom hem så kände han inte igen mig heller =/.
Sen så ska jag träffa Sötnosen lite snabbt och ge han en sak sen efter det så blir det kanske filmkväll med bästavän hos henne och som vanligt så kommer vi sitta och snacka en massa skitha det bra så länge,peace!

feeber...

Bästavän har feber,så tror jag ska gå och överraska henne med lite godis,choklad,glass osv,hoppas hon inte hinner läsa detta tills dess hihi,puss!

del 2 bilderna

Godmorgon bloggen,vaknade nyss tar mig en morgon cigg & här kommer del 2 med bilderna!



första skoldagen vilket va i Torsdags =)



Min mentor Gigi,han e bäst jag lovar er!



Bästavän & Julia <3



påväg till Dagens Goda där vi äter med våra nya väskor,jag gillade dom iallafall(A)



Sen efter skolan så trampade vi båt haha med Louise,Jesper,Martin a.k.a Simba & Christoffer a.k.a Ankan =)



Nicole <3



<33



Nicole & Jag,riktigt jävla varmt va det också!




liite shhteeek :P



Det va alla bilder,nu ska jag äta frukost,peeace!




bilderna!

Som jag lovade,här kommer bilderna från dom senaste dagarna,har äntligen fått dom nu!



För ungefär 3 dagar sen på Malmöfestivalen,bästavän & jag =)



<33



Kollade när min barndomsvän Acki uppträde med sin kompis



Acki <3!

fler bilder kommer imorgon förmodligen,orkar inte lägga in alla just nu,är för trött,peaace!

kompisfoto

heej bloggen,kom nyss hem,det va sista dagen i Malmöfestivalen,gick dit med bästavän,sen träffade vi en massa folk och det var kul. Va även med Sötnosen lite,ska nog träffas imorgon igen (A). Det är ändå rätt synd nu att det hela är över för nu vet man inte vad man ska göra haha,man kunde gå till Malmöestivalen och hitta på en massa och äta riktigt god mat,men nu är det hela över.




det blev thai-thai idag,rätt gott faktiskt fast den jordnötssåsen va riiiktigt äcklig!



Tog ett kompisfoto med bästavän,och så här blev den!

GRATTIS BEBIS!



GRATTIS MIN LILLA BEBIS KUSIN PÅ ETTÅRSDAGEN,JAG ÄLSKAR DIG MEST <33!

onödigt...

heej bloggen,kom nuss hem,började ju skolan igår,det va rätt soft dag igår i skolan vi fick nya väskor och vi ska även få en bärbar data med =) har massor med bilder sen igår men Julia måste skicka dom till mig så så fort jag får dom så ska jag lägga in dom! Idag va de ju andra dagen iskolan och det va jävligt onödigt! vi va i Pildammsparken,ångrar verkiligen att jag gick dit,vi körde sån wanna be yoga,kapouera (eller hur fan de än stavas),sen judo...riktigt jävla tråkigt,kunde ha varit hemma och sovit istället!

Efter det så gick vi till Söderkulla,skulle klara upp sen sak där som hade hänt med min bästavän,asså det va bara så onödigt det med,bråkar med folk för inget :S folk snackar lite för mycket ibland,men när det gäller min bästavän så hade jag kunat döda någon för henne! Nu ska jag duscha o ikväll blir de utgång med stnosen o hans vänner & så klar bästavän,peeace!

för smal?

aah nu e de så här att folk bara klagar på min jävla vikt helatiden! asså ge upp för fan! jag e inte för smal eller för tjock,jag är alldeles lagom,för jag väger 50 kg! Folk klagar helatiden att jag har gått ner så mycket och om det fortsätter som det gör att jag kommer få anorexia,hallå? anorexia?! seriöst. Som en killkompis idag kalla mig för Stikan,seriöst lägg ner.

menar du allvar?

Lyssna,att du ska gå runt o snacka skit om MIG kalla MIG saker och allt det skitet,menar du fullt allvar :S? vem fan e de som en en jävla hora mellan oss två? du går ju fan runt och knullar allt o alla (ursäkta mitt språk men har damp)! sen ska du gå och kalla MIG för sånt,hahah du e skrattretande ditt lilla smuts,bara för att han ville ha en bra och normal tjej så kokar du! om det är någon som ska vara arg så är det fan ta mig jag för du försökte ju förstöra helatiden. Så bara håll käften!!

Pappa

...d finns vissa grejer jag aldrig kommer förlåta dig för pappa,men vad som än händer så kommer jag alltid att älska dig,du är ändå min pappa ju! men du har sårat mig så mycket på ett sätt,kan inte fatta det. Vet du vad pappa? min lärarae frågade mig i måndags när jag va i skolan "hur kunde han lämna dig så?" och jag visste inte vad jag skulle säga,jag satt där helt tyst och stirrade ner i marken. Du har ju alltid funits där för mig,vet du hur det känns utan dig nu? du har flyttat så jävla långt också,hur ofta kommer jag att träffa dig? typ aldrig. Jag e så ledsen att du inte e här vid mig just nu,du har missat så mycket ur mitt liv,hur kan du göra så? Jag är inte arg på dig är bara så ledsen och saknar dig fruktansvärt mycket! oooh,kan inte tänka på det mer,det får mig o gråta.

sex för pengar?

heej bloggen,jag kollade på Pardise hotel Danmark i natt,och där fick tjejerna ett erbjudande att få åka på en lyxbåt,med mannen som investerade jätte mycket pengar på Paradise Hotel. Men som vanligt så fanns det en hake i det hela,varje tjej blev erbjudna 100.000 danska kr för att ha sex med mannen,så dom fick välja om dom ville eller inte. Och alla tjejer sa nej.
Senare så va det en kille som e med i Paradise och han sa "det är bra att alla tjejer sa nej för tar man betalt för sex så är man en hora,men om en av oss killar hade fått erbjudandet att ha sex med en vacker kvinna för 100.000 kr så hade det varit helt okej,för det hade varit coolt för oss killar"
asså vaaa? jaa klart det är fel att ta betalt för se,klart att det ser ut som prostution,men varför kan killar göra va dom vill och sen så är dom "coola" för det? varför sprids det då inte rykten om dom? Utan det är alltid tjejer som får ta den smällen. Jag personligen hade aldrig då menar jag ALDRIG tagit betalt för se,det är äckligt det är det,det kan man inte förneka.
Men om en kille har sex med många tjejer så är det bra,men om en tjej har sex med många killar så är hon en hora. Visst killarna kanske får rykten som player eller vad man ska säga,men det skiter dom fullständigt i för juj fler dom har haft sex med dessto bättre.
Iallafall,det jag försöker säga är att det är fel att ta betalt för sex,men varför kalla en tjej såna grejer om hon nu inte tar betalt för det?

svårt o glöma...

asså,jag har suttit hela dagen och tänkt på om jag ska skriva detta eller inte,men jag MÅSTE få ut det!
Tänker på alla roliga minnen VI hade (jag&han) asså sånt e skit svårt o glömma,ska berätta lite om några som jag aldrig kommer glömma.

1# Första gången han körde mig på sin cross,asså han kom för att hämta mig iskolan och skulle köra hem mig. Han kör under en tunnel och idioten vill skräma mig så han kör i värsta farten,och det slutade med att vi krockade i en man,han typ voltade 5 gånger och flög in i ett träd och jag skadade min hand rejäält kan jag säga er!

2# när han va någon annatsnas,så skulle han sova där och vi smsade med varandra heeela natten,båda sket i att vi skulle upp tidigt nästa dag. Helt plötsligt så skrev han" jag lyssnade på den låten Kiss me thru the phone och tänkte på dig,du e inte här hos mig så de vore perfekt om du kunde kyssa mig genom telefonen :$" och jag tyckte det va skit gulligt. Så varje gång jag hör den låten nu så tänker jag på han.

3# första gången vi träffade varanbdras föräldrar. Jag minns att vi va istan och hans mamma va där,jag va så himmla nervös och mina handflator va kallsvettiga och han tänkte va fan e de me dig haha. Men när jag väl träffade henne så va jag lite blyg och sa inte så mycket,men nu pratar vi som om vi vore bästa vänner,hon är riktigt underbar!
Och när han träffade min mamma,jaa det har ingen annan kille gjort innan så det va lite speciellt för mig. Jag va ute med honom och min mamma ville att vi skulle gå o handla åt henne,vi går upp för att hämta pengar,hon ser han och säger "snurra runt" hahah och han ööver söt gör som hon säger,hon granskar han från topp till tå och sen säger hon "du är godkänd och plus du gör min dotter lycklig"

4" första gången han sa jag älskar dig,det va så gulligt för han hade lärt sig några ord på Bosniska och han sa "volim te ljubavi :$" och det var nog det gulligaste någonsin.


Asså hur mycket man än försöker så kan man inte glömma såna minnen,det spelar ingen roll hur förhållandet har varit för det går inte,även om du troor att du har glömt det så finns det alltid i bakhuvet och kommer alltid att finnas.

utskämd!

heej bloggen,kom nyss hem från en rolig kväll med Nina,vi va i Mf lite för hon har inte varit där alls så gick dit med henne. Iallafall så skulle vi titta på några när dom tävlade i dans,så sår vi på en bänk för där va skit mycket folk och vi kunde inte se nåt. Men iallfall, Vi båda hade klackar på oss så råkade en man putta till Nina lite så hon fastna med klacken i bänken så ramla hon bakåt,och medans hon ramlade bakåt så drog hon med MIG i sitt fal.JOOO så gissa vart vi hamna? i buskarna så klart! ja där låg vi,2 idioter i hbuskarna och skrattade typ i 5 minuter innan vi reste på oss igen.Det kändes som om halva festivalen kollade på oss,hahah.
När vi väl reste oss upp och kollade runt lite så att ingen hade sätt vårt lilla fall så fortsatte vi kolla på dansen,sen helt plötsligt tar det tag en man i oss och vill putta ner oss igen,snacka om vilka spel jag fick!

Och en sak till,när vi skulle gå till bussen,asså vilket sjukt folk de finns,så va de en svart man som följde efter oss hela jävla tiden :S och skrek "hej,hallå,vänta!" över läääskig!




vi åt även öööver god tcos på festivalen!



P.S tack för att du alltid finns där för mig,vad som än händer,trottsallt vi har gått igenom tillsammans,det betyder mycket <3!

I'm the fucking best!



I'm the fucking best ;)



I'm the fucking best ;)! jaa jag vet inte,men känner mig på rätt bra humör idag,såå ska i o duscha nu sen äta frukost,pusshej!

backstage?

heej bloggen,asså hur kan man vara så dum ibland? Jag  o Julia va på Mf,vi stod där vid den lilla scenen,vi röker och så sen så är det värsta fula vädret så kommer det fram en man och frågar efter två cigg på engelska,och självklart så ger vi ju honom 2 st,sen så frågar han varför vi inte va backstage så sa vi för att vi inte hade såna VIP kort,så sa han ja men ni kan följa med mig dit för det regnar ute. Och vi sa neej de lungt för där va helt tomt just då,för vi tänkte inte på att Emilio,Rebstar & Leslee skulle vara där sen,SMAAART!  Mmm,som sag så uppträde ju alla dom sen och vi två idioter har värsta ångesten att vi inte gick dit.
Seen så ser vi han mannen som hade frågat oss,så vi gick fram till han och sa att vi ville dit,men tyvärr då skulle han gå,så det blev inte av,smart utav oss ju!

hahah o en sak till,där va en kille som stod o tittade över mycket så jag kollade tillbaka han såg ändå okej ut (A) haha,sen tillslut så kommer han fram o börjar snacka på engelska han med,o de lät så här (skrver de på svenska)

Han: Hej babygirl,jag har märkt att du har märkt mig?
Jag: Ja :$
Han: är det sant?
Jag: Ja haha
Han: hur mår du?
Jag: bara bra själv?
Han: joo det e bra =)
Jag: aah vi vill gå backstage (A)
Han: jaha vem vill ni träffa?
Jag: Rebstar.leslee,emilio ja dom
Han: jaa,men jag har tyvärr inte den tillåtelsen o ta in folk,men jag kan kalla ut dom om du vill ?
Jag: neej de lungt hihi
Han: Okeej babygirl,ha en trevlig kväll =)!
Jag: tack detsamma.


Hahahaha asså de va ändå det roligaste någonsin.

duktig jag e =)

heej bloggen,kom nyss hem från skolan,jaja jag vet jag börjar ju på Torsdag men jag va tvungen o gå dit för att se hur mina omprov hade gått,och gissa vad? vag blev godkänd i allt =) hihi duktig jag känner mig (A) fick äen se våra nya ettor,jaa vad ska man säga,hehe de kommer bli en utmaning för dom kan jag ju säga :P.

Skikt fult väder idag med,så de blir väl att sitta hemma igen,kanske gå ut ikväll men det är bara kanske. På Torsdag ska jag säker till Mf för då ska Julia uppträda så måste dit o kolla på henne,skit duktig e hon,hon ska dansa streetdance.

seeeeeg

heej bloggen,jag e riktigt seeg idag,har bont i huvudet o allt,de bara för jag har varit hemma idag och legat i sängen och absolut inte gjort något! Mamma fyller ju år,hon e inte hemma just nu utan hos mormor o morfar. Jag ska till stan sen ta en rund med,hmm vad ska vi kalla han? Mr hemlig,hahahha kommer inte på något bättre,men iallafall,ska träffa bästavän med,men nu ska jag hem till Jessica hon e med Jasmine,de va ett tag sen,puss puss!

00.00 GRATTIS MAMMA!!



GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!! JAG ÄLSKAR DIG,HOPPAS DU LEVER I 84163 ÅR TILL! ÄLSKAR DIG MEST MEST MEST MEST!!!

banan pågarna!

hej bloggen,kom nyss hem från Mf,va inte där så länge idag,jag orkade inte =/ har skiiiit ont i mina fötter för hade mina nya skor på mig,vilket lättnad de känns nu när man har tagit av dom! en tror inte jag kommer kunna gå på tio dagar eller nåt haha.

Iallafall jag o bästavän skulle köpa friterda banan med glass idag,riiiktigt gott e de,iallafall så när det är vår tur att köpa så sa han "aaah ni ser ut o vilja ha en STOOOR banan" o vi ba "ja de klart" så säger han "jaaa men då spruutar jag lite extra"  hahahah va fan?!! o vi skrattade sönder oss,riktigt sjuka e dom.




Ööööver gott =)

dom hade rätt...

det är svårt nog o erkänna att mina vänner hade rätt,alla sa "jag har sån känsla att ni kommer börja snacka mer o mer igen" och det är sant,det har hänt! jag är åndå glad över det att vi KAN var vänner trotsallt,men vi har aldrig bara varit Vänner,utan mer,vi har älskat varann och gett varandra allt! Och nu så har vi börjat prata mer och mer,varje gång du ska säga mit namn så råkar du säga Älskling,det är så jävla gulligt ska du veta! Det är svårt att bara vara vän med dig,men helt ärligt så är jag bara vän med dig än o inte ha dig i mitt liv  alls.
När vi pratade idag så sa jag till dig rakt ut att jag hade sagt till alla andra att jag aldrig mer ville vara med dig pga allt,och du sa bara tack för den. Jag va ju tvungen o säga sanningen till dig,för det har jag ju alltid gjort.
Att prata med dig igen efter 3 långa månader,vilket känns som en evighet,känns faktiskt bra,men rätt jobbigt med ska du veta.

JAG VILL TILL...

BOOOOSNIIIEN,VILL TILL BOOSNIEN FÖR FAAAN!! asså shiit detta är mitt andra år att jag inte har åkt ner dit! värsta ångesten har jag,och anledningen till att jag inte kan åka är att min morfar e sjuk och min mamma vill inte åka utan han! jag vet jag vet,ni tänker säkert varför åker du inte själv? Joo,för att jag inte får,annars hade jag lätt gjort det,inget snack om saken.
Bästavän har redan vat där,min gudmor har vat där,min kompis e där nu och alla vi e från samma stad BANJA LUKA<3!! och när jag inte åker dit så frågar alla efter mig,vart e Sabina,vart e Sabina ska inte hon komma bla bla. Jag saknar alla mina vänner som fan och alla andra! Jag känner ig verkligen hemma där,ingen dömmer dig där,du kan gå runt hur du vill osv,men man kan inte göra något för alla känner ens föräldrar haha. Saknar Bosnien som fan!



Banja Luka <3



Banja Luka <3

HJÄLP?!

hej bloggen,jag har börjat få panik nu,min mamma fyller år om 2 dagar och jag har fortfarade inte köpt något till henne! asså hon fyller 44,börjar bli lite gammal tycker jag (A) haha,neej men seriöst vad kan man ge sin mamma i födelsedagspresent,behöver verkligen hjälp,vore tacksam för lite svar iallfall!

hemma igen

hej bloggen,om nyss hem från festivalen,hade fktiskt riktigt kul =) träffade skit många man kände,vissa från skolan som man hade saknat jätte mycket! Åkte den jävla karusellen också ska ni veta (A) trodde jag skulle dö,bästa vän har filmat det så får se om jag vet hur man sätter in videon här på bloggen. Jaa kan inte lägga in den för man måste lägga in den på youtube o sånt först,men när jag har fixat det så kommer de!

O en sak till,asså så många ouppfostrade småbarn det finns :S en liten unge gick förbi mig sen så tog han mig på röven :S asså hallå?  menar dom allvar man går inte runt och tar på folk på röven bara så!



Innan jag skulle på den jävla karussellen,skit rädd fick värsta attacken eller nåt,men de va ändå rätt kul =) började gråta lite så såna små barn började sratta haha :$



en killkompis vann slipsen åt mig,och fick nallen av en annan killkompis,tack killar <3


gaaah tråkigt!

hej bloggen,eeh ja jag har absolut inget att säga,men ändå så skriver jag hahah. Jag har skiiit tråkigt,åt precis en kycklingkebab riktigt gott faktiskt (A). Asså tiden går så sagta när man väl ska iväg nånstans,nu ska jag sitta hemma till 7 sen till Malmöfestivalen,jaa och bjag kommer hina dö tills dess eller nåt! Vlado kommer okså dit ikväll (killkompis från småland) ska bli kul o träffa honom och alla andra för det va ett tag sen faktiskt! Det jag ser minst fram emot e den karusellen =( bästavän kommer säkert filma de så ska se om jag kan lägga in den sen,kukuu.

Malmöfestivalen



Jaaa gott folk idag så börjar Malmöfestivalen,det är fakitskt rätt kul för man får typ träffa alla kompisar där,och äta en massa god mat! och jag har ju ändå inget bättre för mig så jag kommer att gå dit. Men det är samma sak varje år,men i år så börjar den från Folketspark och ändxa ner till Stortorget,men det är på Gustav allting händer. Massor med uppträdanden kommer det att vara både för stora och små,och den 19 Augusti så är det NRJ in the park.
Så vi är ett gäng tjejer som kommer att träffas där ikväll,och jag har skakat han med min kära kompis Louise att jag ska åka Booster med henne detta året,och jag är liv rädd för höjder! så om ni vill se mig dö så är det bara o komma haha. Jaa,jag vet att jag kommer dö på den,för när jag åkte frittfall i Folketspark så grät jag och skakade som fan när jag hade gått av den,so wish me luck!

bråk

bråkade med mamma nyss =/ hon ska alltid överreagera,så e på dåligt humör och plus så har jag skit ont i magen så det gör inte saken bättre! imorgon malmöfestivalen ser inte framemot det så mycket,men ska bli kul o vara med folket,ska sova nu pusshej <3!

ooooh!

fååår speel,ska till Mobilia snart skulle egentligen lämna tillbaks två saker jag har köpt men nu hittar jag inte fucking jävla hor kvittot,fan vad irriterande!! asså neej de räcker inte med att jag redan e klumpig nu slarvar jag bort allting också! och jag har så jävla dåligt minne också :S kan typ säga en sak till en kompis sen efter en timme så säger jag det igen o dom ba "jaaa Sabina du sa de typ för en timme sen haha" .

Helvete får spel på vissa personer också,försöker snacka fint med dom men sen så e dom helt torra tillbaka,fan tror dom,varför ska jag vara trevlig om jag bara får skit tillbaka? de fan ta mig inte mitt fel att ni säger och gör saker mot brudar,stå för det ni gör,smuts!

ärlighet...

Folk säger att ett förhållande inte funkar utan ärlighett och tillit? men hur kommer det då sig att nästan allt o alla ljuger för varandra,och när man vet om det att han/hon ljuger så stannar man ändå kvar hos den personen?
Tillexempel jag har haft ett förhållande,och jag va 100% ärlig helatiden,men det va ju inte han,och jag visste ju om det,för man får ju höra nya grejer helatiden,och han nekar ju helatiden. Så där står du som en idiot i mitten och vet inte vem man ska tro. Det är klart att man vill tro sin kille,men hur fan ska det gå till när tio olika personer kommer med något nytt varjedag och berättar,då måste det vara något fel?
Kärleken gör en blind verkligen,jag vet,därför kunde inte jag göra slut för jag älskade honom,så jag bara sket i allt jag hörde och fortsatte att tro honom,han kanske talade viss sanning men dom andra hade mer rätt.
Jag är en sån människa som hatar lögnare och lögner,så därför hade jag respekterat honom mer om han hade sagt sanningen än o ljuga,då kan man lixsom komma över det,men när man inte säger sanningen så finns det ändå alltid kvar där i huvudet.

Eller när du lär känna någon annan,så säger han en massa grejer fast han menar något heeelt annat,speciellt när ni dagen innan har suttit och pratat om lögner och ärlighet.




"hej mali,kako mi nedostajes"

uppe me tuppen

goood moorgon! troor jag har vaknat på rätt sida idag =) iallafall e ensam hemma för mamma gick för att handla med min gudmor,så jag sitter och kollar på våra bästa år och ska ta mig en cigg. Ahh ni ska se mig nu heeelt nyvaken mitt hår står åt alla håll som om jaaa,jag vet inte vad!

prva ljubav...

N: "sabina träffa du han igen?"
Jag: " Ja vi skulle snacka om det som hade hänt"
N: "Jaha vad hände då?"
Jag: "inget vi pratade ut om det sen så började han prata minnen"
N: " Lyssna Sabina,killen har gjort det förut,han kan sin grej,du ska inte gå på det"

Jaaa sanningen svider det e sant! men vad fan ska man göra,man behöver höra det för hon har 1000% rätt!

förstår inte

Asså jag förstår inte varför vissa personer går ut i tv för att hitta kärleken eller en ny bästavän? asså som Paris Hilton,hon har ju den my new BFF,asså helt ärligt så tror jag att hon gör det för att få mer puplicitet,o hon Tila Tequila går ut i tv för att hitta kärleken. För det första så tror jag inte att man kan hitta sin bästävän bara så,för man lär inte känna dom SÅÅÅ bra,och det med kärleken,det håller ändå aldrig efter serien :S hittils har ju alla par gjort slut som har varit med i tv.
Och hon Tila "krossar" ju flera hjärtan när dom andra blir hemskickade men sen om personen som e i final inte vill ha henne så blir hon "krossad" och skit sur och kallar henne/han för bitch,hora,bög allt möjligt! fast hon själv har "krossat" flera andra :S asså ser ni vad jag försöker komma fram till? tycker sånt e patetiskt bara...



Hon e inte sååå fin heller enligt mig =/



ncnc...

kul kul kul!

Hellu bloggen,hemma nu från en hel ute dag med bästavän,asså så jävla ont jag har i mina lår och neråt! vi har gått hela dagen,asså snacka om idioter! men jaja vad ska man göra ibland så måste man också gå lite haha. Iallafall köpte ett par skor som ni strax kommer få se (A). sen så gick vi runt i affärerna lite och flippade för vi hade skit tråkigt finns inget o göra nuförtiden faktiskt =/.



skorna jag köpte =)



Man måste ha lite kul ibland,och tro mig det hade vi,vi skrattade hela tiden och vi har så jävla torr humor också :$



Funderar faktiskt att köpa ett par såna (A)

väntar

hej bloggen,kom nyss hem va ute med Amira lite,så nu väntar jag på bästavän vi ska till nydalaloppiset (A) aah loppis ja,asså där brukar vi alltid gå och köpa smink,det är en fördel med Malmö jag lovar,i afären en mascara kostar ungefär 150 om inte mer,men på loppiset exakt samma mascara för 50 kr! så jag kan köpa 3 stycken för det riktiga priset =) sen så ska vi till Din Sko och Skopunkten o kolla skor,kanske det blir ett par Boots men inte helt säker,men bästavän ska köpa iallfall <3!

godmorgon!

god morgon bloggen! jag vaknar ändå rätt tidigt trotsallt så är det sommarlov ju. Men måste vända på dygnet igen för att det är skola nästa Torsdag,har saknat min klass Tukol08 <3!
Somnade sent igår för hjälpte bästavän med en grej,hon har gjort slut med sin kille =/ och han tog det inte särskilt bra. Så det va svårt,för han gillade verkligen henne,men hon va inte riktigt redo för ett förhållande än.
Jaaau,men nu e jag själv hemma så här e musik på högsta nivå ska ta mig en cigge,puss puss!

confession

aah ni vet när man ibland sitter och tänker på något sen så flinar man lite för sig själv? ah det händer mig helatiden när jag tänker på vissa stunder med honom,jag kommer aldrig komma över det helt,det vet dom flesta redan. Ibland när jag är med vänner så sitter jag i min egen lilla värld sen helt plötsligt så får jag värsta leendet på läpparna och alla ba "vad flinar du åt?"  de är dom stunderna jag tänker på dom fina minnena,det går inte bort hur mycket jag än försöker troo mig! Spelar ingen roll hur mycket du har sårat mig och allt jag kommer att minnas de :$...ja jag vet det e så GEET OVER IIT!! men det är skit svårt speciellt när man gick igenom exakt allt tillsammans.

minnen

jaaa jag veet! seg uppdatering nu igen,men har varit ute heladagen med bästavän och haft det kul!

det va kul och ses igen efter så lång tid,började prata minnen och allt,det va härligt men samtidigt jobbigt,jag kommer alltid att minnas dig vad som än händer! men det är över för alltid,jag hade inte kunnat gå tillbaka även om jag hade velat,för jag litar inte på dig efter allt som har hänt.



Bästa vän du är allt <3!

tjenis penis!

Heej bloggen,jag kom nyss hem från elgiganten har köpt nya högtalare,äntligen så funkar ljudet! så sitter och lyssnar på musik just nu. Har inte så mycket o skriva om just nu,ska till stan sen med bästavän =) så jag får återkomma när jag ahr något vettigare att säga,puss!

why are you so obsessed with me?

Why you so obsessed with me,Boy I wanna know
Lying that you're sexing me when everybody knows
It's clear that you're upset with me
Finally found a girl that you couldn't impress
Last man on the earth still couldn't hit this

 Så nu har jag fått det gjort och snackat med den idoten! Ah som vanligt så kan han inte stå för något han har gjort! men jaja aldrig mer! jag vet man ska aldrig säga aldrig men jag säger verkligen,ALDRIG MER!!

råttfrisyren!

Hej bloggen,såg idag en frisyr som jag tyckte var rätt cool hos en bloggerska som heter Foki =) frisyren kallas tydligen "råttfrisyren" så jag testade den och den blev såhär,vad tycks ?




tycker jag liknar mimi lite hehe (A)



Den var faktisk riktigt lätt att göra,men det är ännu lättare om man har lite längre hår =)

Sabina nu

hahah hej bloggen det är jag igen,som ni kanske såg så var det Louise som skrev innan,vilken idiot säger att det va tråkigt att blogga hahaha så mycket jag skrattade när jag läste det.
Jag fick en fråga idag av en kompis om jag hade många läsare,asså jag bloggar inte för att ha många läsare eller så utan för att jag vill skriva av mig. För jag har alltid varit sån,har skit mycket känslor i mig och allt som måste ut. För när jag gick i 9an så hände det en liten grej i skolan. Jag hade rätt mycket problem hemma men föräldrarna osv så jag pratade inte ut med någon om det utan jag höll allting inom mig. Skolan var mycket svårare då för jag kunde inte koncentrera mig på lektionerna. Jag höll mig borta från mina vänner för jag va för ledsen för att prata med dom,om jag hade gjort det så började jag stor gråta.
En dag så hade vi matteprov iskolan och jag fick IG på det provet,för jag hade inte pluggat,jag kunde inte för allt som hände runt omkring mig. Så när jag fick tillbaks provet så såg jag att jag fick IG på det,och då kom det,jag bara började stor gråta i klassrummet framför min lärare och han blev helt chockad och visste inte vad han skulle säga. Det slutade med att jag pratade ut med honom och fick gå till skolkuratorn. Hon sa att jag skulle försöka med att skriva ner mina känslor och prata ibland med någon som jag litar väldigt mycket på. Så jag gjorde,och det har faktiskt hjälpt mig. Så allt handlar inte om läsare utan att det hjälper mig.

louise här :D !

tjena sabinas blogg haha vet ej vad jag ska skriva :D, men pallar inte skriva så mycket. vi sitter hos mig o tittar på tv bara får se vad som händer idag.. säkert inget men men, ha de brau detta var tråkigt ;P pussen<3

Hos Nadia!

Heej bloggen,sitter hemma hos Nadia just nu,väntar på att hon ska bli klar sen så ska vi hem till Louise =) egen lägenhet o sånt ni vet (A) haha...hoppas allt är bra hos er? detta blir ett kort inlägg,men jag skriver senare igen,puss puss!

vet inte

Jag e ledsen,glad,förvirrad,dampig allt! Jag vet inte vad jag är längre,vet inte vad jag ska göra. Känner mig helt ledsen men samtidigt är jag glad =/ asså vet inte vad jag ska göra haha,så kul jag e helt sykad ibland jag lovar,kan få såna damp utbrott från ingenstans sen i nästa sekund ligga på golvet o vika mig av skratt.
Skol helvetet börjar snart,och jag ska börja 2an! asså 2an,detta året har gått så snabbt och ettan har bara flygit förbi. Jag saknar skolan utav en anledning,och det är kompisarna och jag vill se vem våra nya ettor är. Jag kommer ihåg när jag började ettan jag va så jävla nervös,alla stirrade på en viskade och sa grejer. Det kommer sääääkert bli så för våra nya ettor med,för min klass och min skola jaa,vad ska man säga! Tror dom kommer få det tuffare i år än vad vi hade.

Malmöfestivalen nästa vecka,har börjat tröttna på det också,för det är samma skit varje år! men kommer förmodligen att vara där för att alla kommer o vara där och det finns inget annat att göra i vilket fall som helst.

röööksugen!

Jaaa,jag har damp,och e sur och jag vet inte vad! Jag har inte rökt på fucking 5 timmar,ska sluta ni vet (A) asså jag vet intte vad jag ska göra utav mig själv,värsta huvudvärken och allt! aaaaah daaamp,vill röka men jag ska inte JAG SKA INTE!!

Dålig uppdatering idag,igen. För att jag har vatt o badat med ett par kompisar för det va skit varmt idag. Jag hade värsta planen att jag skulle till Sibbarp sola och allt men neeej så blev det inte. För som sagt nyckelpigorna har invaderat Sverige :S. Asså där va fullt av dom,då menar jag verkligen fullt! Jag hade ingen lugn och ro i 1 minut,fick damp helatiden. Jag hade dom på mig överallt,på huvet,på hela kroppen,på hela handduken,exakt överallt! Kuukuu,vet inte vad jag ska säga mer,tyckte dom va söta innan men inte nu mer,hatar nyckelpigor!




Helt jävla äckliga!

vad jag än gör

asså vad jag än gör så får jag alltid skit för det i slutet,vare sig det är bra eller dåligt. Jag ahr alltid vatt en sån person som alltid har tagit sina vänner och familj i första hand,har alltid sattit mig själv sist. Och tro mig för att jag Va sån har fol utnyttjat skit mycket kan jag säga er.
När jag gick i högstadiet från7 an till 9an,så va jag sån riiiktig mes! jag vågade inte säga ifrån till någon om han/hon satt och skrek på mig utan anledning,vågade inte säga emot om någon va kaxig,jag lät att trampa på mig och lät dom göra vad dom ville. Men sen så kom det en period när jag fick nog,jag fick spel på allt och alla och kunde lätt få utbrott! Jag hade så mycket agression i mig bara för att jag hade hållt tillbaka allt. När jag väl började säga ifrån till folk när dom va kaxiga och jag kunde stå för mig själv,så blev alla väääärsta chockade! "vad fan har hänt med dig,du har blivit öööver kaxig" och jag tänkte amen lägg av! Jag kan ju inte låta folk hålla på med mig hur dom vill,jag måste ha min egen värdighet också.
Men jag brydde mig inte,jag hade fått nog,ingen skulle få vara sån mot mig längre. Med tiden så gjorde det mig starkar också och jag fick mer självförtroende.Så låt aldrig någon trampa ner på er,man mår verkligen dåligt utav det,jag har själv vatt där så jag vet. Ta till er modet och våga säga ifrån!

slutade dåligt

Klockan är över tolv och jag kom nyss hem. Asså de va rena turen att jag ens fick vara ute så här länge =/ grejen e den min mamma är väldigt sträng när det gäller tider och sånt. Hemma senast elva säger hon. Att jag stannade längre idag va för min barndomsvän hade kommit hem från Bosnien så jag skulle ut med henne till Mascot (en restaurang/bar) men där va fullt så vi fortsatte till Pronto och fikade istället. Det va riktigt mysigt faktiskt,fullt med folk och stämningen var perfekt! Efter fikan så gick vi en runda i stan och vi sneade för vi visste inte vad vi skulle göra. Asså Malmö har blivit skiit tråkigt rent ut sagt! här finns absolut inget att göra länngre,jag har sätt och gjort allt som Malmö har att erbjuda,okej kanske inte gjort allt för på dom flesta grejerna är det 18årsgräns men iallafall,det är ändå samma skit helatiden. När vi gick rundan i stan så stötte vi på ett par killkompisar till mig och stod o snackade med dom lite,så började vi alla gå sakta hemmåt tillsammans. Det va i stort sätt allt för idag,e inte på så bra humör för en grej,men det kan vi nog ta imorgon,ska sova nu,puss!

baddag

God morgon bloggen,har precis vaknat ville bara meddela att det blir dålig uppdatering idag igen för det är såå fint väder så jag ska gå o bada med kompisar idagiidag blir det falsterbo med Danny,Jasse & Nina =) så vi hörs senare ikväll <3




dåligt...

Dåligt bloggande idag,men det är bara för att jag gick tidigt hemifrån har varit på stranden heladagen med ett par kompisar,vi va på Sibbarp. Hade jätte kul,mer än vad jag hade tänkt mig (A) hehe. Så jag kom nyss hem,har ätit lite,ska duscha och så,jag badade faktiskt inte idag för tyckte de va lite lite för kallt..

Vi va hela dagen idag,kan inte förklara för dig hur skönt det känns,atta bara få sitta där med dig,kolla in i dina vackra gröna ögon,när du håller om mig,kysser mig på halsen,vill aldrig du ska släppa. Har tänkt på dig riktigt mycket dom senaste dagarna,jag vet inte varför,men du försvinner inte ur mitt huvud.. De va perfekt idag,speciellt i slutet.när vi satt där vid bryggan och kollade på solnedgången,du berättade allt för mig,exakt hur allt låg till. Jag uppskattar det väldigt mycket,det känns som om jag känner dig bättre, Jag berättade allt för dig och sa att jag är rädd att samma sak kommer hända igen som med mitt ex,men du kollade mig i ögonen och lovade att du aldrig hade gjort så! Vi får se hur det bliur,men jag tycker om dig!



Asså de va elefanter i Sibbarp,jag skojar inte! det e bara för det va sånt cirkus där,skiiit söta va dom,klappade dom o allt hihi (A)




Zemir vid elefanterna,han stod där ööver länge,kände sig hemma väl haha =)

Payback IS a biiitch!

Aaah jag har sån känsla för hämnd i hela kroppen! hela jag kokar och bara kan explodera när som helst! Asså du ska få tillbaks för allt du någonsin har gjort mot mig,jag garanterar dig det! vänta bara,en vacker dag så kommer det,Gud kommer straffa dig för allt du har gjort! Du är så jävla äcklig så att det inte är sant,jag förstår mig inte på att såna människor som du exsicterar,att du kunde bli ett sånt svin! Jag vet i fan vad du har för fel i huvudet,men det du gör och har gjort är inte normalt,du har inte alla hästar hemma kan jag säga dig! Du har förmodligen rökt för mycket hasch och fått en hasch skada i huvudet,det är det ända du kan och är bra på!
Fattar inte hur jag klarade av 3 månader mid dig fram o tillbaka hela jävla tiden,jag har alltid sagt att ingen ska få behandla mig så som du gjorde,men jag tillät det,och DET är mitt fel! Det borde ha varit över sen första gången,jag visste redan hur du va från första början,men jag sket i för jag ville tro dig inte dom andra. Men vänta bara,allting kommer tillbaka,jag lovar dig det!


You had a good girl,but you didn't know how to treat her,so silly boy get out of my face ;)


Komedi!

Ahh kom nyss hem från bion,för det första filmen var skit bra! helt jävla bra,jag rekomenderar den verkligen =) och för det andra har inte skrattat så jävla mycket på skit länge! hahah min bästaväns kille är en riktig idiot,hahah man kan inte hjälpa o skratta åt han helatiden! Vi snackade typ skit mycket under helafilmen för den va så intressant,så kvinnan som satt bredvid mig sa "ursäkta,skulle ni kunna vara lite tysta ni har pratat helatiden" och jag kunde inte hålla mig så jag började gap skratta :$ haha och hennes kille gör ju inte saken bättre för han säger såna idiot grejer helatiden! Iallafall så hade jag det jättekul och jag behövde verkligen det,tack bästavän o dino <3! Här kommer lite bilder,enjoy!



Dino din jävla idiot <3



Min söta bästis <3!



Det e inte bio utan popcorn & läsk (A)



efter som vi satt i bion länge så rökte vi som idioter efteråt,bosniska Marlboro <3



Sist men inte minst,en bild på lilla mig :$

Linje 1 2 3 kapad

Ikväll blir det bio med bästavän och hennes kille Dino =),behöver komma ut och tänka på annat känns det som. Vi ska se premiären på Linje 1 2 3 kapad,så hoppas den e bra för bästavän valde film och om den inte är bra så är hon körd (A)




Handling:

Ett gäng tungt beväpnade gangsters ledda av den kallhamrade Mr Blue kapar ett tunnelbanetåg med passagerare och begär en skyhög lösensumma. Veteranen Zachary Garber, är polisen som förhandlar med kaparna och får de inte sin vilja igenom, kommer de att börja döda en efter en i gisslan. Allt är planerat in i minsta detalj, men frågan är hur kaparna ska kunna ta sig levande därifrån, fångade i en tunnel, omringade av poliser.

Dåligt humör...

Jaa,jag e inte på så värsta bra humör idag,det kan bero på att min morfar e så sjuk. Jag va nyss hos dom och lämnade mat,asså shiit kan inte fatta att en så bra människa som han har slutat så här. Han finns inte mer,snart e han borta,jag klarar inte ens av att tänka den tanken,vad ska jag göra utan min morfar? han e mitt liv,han har lärt mig allt,han lärde mig att cykla för första gången,han har lärt mig allt jag kan!
Han har blivit svårt sjuk efter kriget i Bosnien,han har Alzheimers och Parkinsons sjukdom. När man har Alzheimers så glömer man bort grejer,han brukar glöma vem jag är och det gör så jävla ont,att han inte känner igen sitt eget barnbarn.
Parkinsons sjukdom är när man skakar konstant,man kan inte kontrollera det. Jag sätter in lite information om det strax så att ni förstår bättre.

De jävla kriget i Bosnien har förstört så jävla många liv så att det inte är sant! jag fattar inte hur människor kan vara så smutsiga och starta krig för ingenting! OOH JAG FÅR SPEEL!  Så många liv dom tog för ingenting,dom tvingade folk att lämna sina hus och om dom inte gjorde det så blev dom dödade. Jag har hört dom värsta historierna om kriget för min mamma och hela min familj har upplevt det. Dom tvingade ut min morfar ur deras hus,han ville inte lämna det,för va fan det är hans hem! och när han inte gjorde som dom sa så blev han grovt misshandlad,ni kan tänka er med såna stora militärstövlar,slagen i huvet,ansiktet på hela kroppen! fucking smuts är dom!
Uff jag får tårar i ögonen när jag tänker på det,för om det inte vore för kriget så hade jag fortfarande bott där nere! Jag har absolut inget emot Sverige,men ens hemland är en helt annan sak.


Alzheimers sjukdom är en demenssjukdom, dock inte detsamma som demens. Hos runt 60% av de som utvecklar demens är Alzheimers sjukdom enda utlösande faktor eller i kombination (1). Demens är en minskning av minne och intellekt. Vid naturligt åldrande så minskar hjärnans vikt med ungefär 10%, hos en person med Alzheimers sjukdom är nedgången hela 30-40%. I Sverige finns ungefär 160 000 personer med demens, varav cirka 60% lider av Alzheimers sjukdom. Ungefär 7 500 människor insjuknar varje år.
Det vanligaste tidiga symptomet på Alzheimers sjukdom är problem med närminnet. glömmer avtalade möten och har ofta svårt att prestera under pressade förhållanden.

Parkinsons sjukdom innebär att vissa nervceller i mellanhjärnan som producerar dopamin bryts ned. Vanliga besvär är skakningar och stelhet. Orsaken är okänd och bot saknas.

Himelskt gott!



Heej bloggen,jag åt frukost precis lite sent kanske men jag hade äranden att göra först. Jag e rätt kreativ av mig som ni ser :P så jag valde att äta pannkakor (köpte färdiga för orkade inte göra dom själv) med hallonsylt,grädde,jorgubbar och chokladsås,det va ooootrooligt gott! lovar er nästan en matorgasm :$ haha...

Recepter!

God morgon bloggen,jag vaknade nyss och så helt plötsligt blev jag sugen på smoothie! eller kladdkaka,blåbärspaj kanske eller en äpplepaj? asså guud så gott! så jag ahr bestämmt mig att jag ska lägga in lite recept på några utav mina absolut favorit saker,hoppas ni gillar det!

Ingredienser
Portioner: 1 person

Hallonsmoothie
2 1/2 dl vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt
1/2 banan
1 dl frysta

Blåbärsmoothie
2 1/2 dl vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt
1/2 banan
1 dl frysta blåbär

Fruktsmoothie
2 1/2 dl vaniljyoghurt eller mild naturell youghurt
1/2 banan
1 kiwi, persika eller mango (skalade och utan kärna)

Gör så här
1. Lägg yoghurt, skalad banan och bär eller frukt i en mixer. Mixa till en slät smoothie. Servera genast


Trafikljussmoothie

Om du har tröttnat på enfärgade smoothies tycker jag att du ska testa den här.

Till 1 glas behöver du:

2 kiwi
1 mango
200g hallon
3 msk vaniljyoghurt
isbitar


Mixa hallon, mango och kiwi var för sig med ett par isbitar. Häll en fruktpuré i taget i glaset, och ta lite yoghurt mellan varje lager.













Äppelpaj:

Ingredienser till recept

  • 6 äpplen
  • 2 msk socker eller efter smak
  • Smuldeg:
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl grahamsmjöl eller havregryn
  • 2 tsk socker
  • 100 g smör eller margarin

Tillagning av recept

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Smörj en ugnssäker form med smör eller margarin.
  3. Skölj, skala och kärna ur äpplena.
  4. Skär dem i tunna skivor eller klyftor. Lägg äppelskivorna i pajformen.
  5. Strö över sockret.
  6. Lägg mjöl, socker och smör (margarin) i en skål. Arbeta ihop till en grynig massa.
  7. Strö smuldegen över äpplena.
  8. Ställ in äpplepajen på mellanläge i ugnen och grädda äpplepajen tills den fått ljusbrun färg, cirka 20 minuter.
  9. Servera äpplepaj med vaniljsås, vaniljglass eller vaniljyoghurt.
Portioner :4 - 6 port äpplepaj


Kladdkaka:

Du behöver:


  • 100 g  smör 
    • eller Margarin
  • 2 st ägg
  • 2,5 dl ströscoker
  • 1 msk vaniljsocker
  • 3 msk kakao
  • 2 dl vetemjöl

Gör så här:

Sätt på ugnen på 175 grader.


Smält försiktigt smöret (eller margarinet) i en kastrull på spisen eller i en skål i mikron. Det kan vara bra att dela smöret i mindre bitar innan så går det fortare. I mikron kan ca 400 W vara lämplig effekt för att det inte ska skvätta smör.


Låt sedan det smälta smöret stå framme och svalna.


Vispa ägg och socker pösigt med elvisp.


Tillsätt vaniljsocker och kakao och vispa med lägsta hastigheten på elvispen.


Tillsätt mjölet. Tillsätt sist det smälta smöret. Vispa försiktigt till en jämn smet och häll smeten i en rund form som man kan smöra och bröa om man vill.


Grädda i 175 grader i ca 20 minuter i mitten av ugnen. Om man vill ha en kladdigare kladdkaka så tar man kortare tid i ugnen.


När kladdkakan är färdiggräddad låter man den svalna och stå kallt tills den ska serveras.




Ingredienserna du behöver till kladdkaka: Vaniljsocker, strösocker, smör, ägg, vetemjöl och kakao.



1. Smält försiktigt smöret i en kastrull eller i en skål i mikron på halv effekt, ca 400W.
 2. Det färdigsmälta smöret.



3.  knäcka ägg (ett i taget) i en liten skål med tunn kant.
4. Äggen hälls sedan över till en bunke. 5. Häll på sockret över äggen.



6. Vispa ägg och socker gärna med en elvisp tills smeten blir ljusgul
. 7. Tillsätt vaniljsocker och kakao.
8. Vispa till en jämn smet.



9. Den jämna fina kladdkakesmeten.
10. Tillsätt vetemjöl.
11. Vispa till en jämn smet



12. Den jämna smeten efter att vetemjöl tillsatts.
13. Tillsätt det smälta smöret.
14. Vispa till en jämn smet.




15. Häll kladdkakesmeten i en rund form.
16. Smeten behöver inte bredas ut eftersom den smälter ut i ugnen
17. Ställ in kladdkakan mitt i ugnen.



Den färdiga kladdkakan,hoppas den smakar!


döden

Grejen e den att alla dör förr eller senare,men jag kan inte tänka mig att mina föräldrar kommer dö någon dag,att jag kommer dö,att mina barn kommer dö,att deras barn kommer dö. Asså så hemsk tanke men jag kom att tänka på det för idag fick jag reda på att min kompis mormor har dött! Så hemskt,så mycket sorg det medför när någon dör,så många tårar som går till spillo.
Helt allvarligt,jag vet inte vad jag hade gjort om min mamma eller pappa hade dött nu,jag hade begått självmord jag lovar er! Asså fattar inte varför jag sitter och tänker på sånt här,men det barar dök upp.

Min killkompis pappa dog på min födelsedag för 4 år sen,fatta vilken chock det va,på min födelsedag,av alla dagar så dog han på min dag! Och nu varje år när jag fyller år så känns det som om jag inte kan ha roligt fullt ut för jag tänker på honom! Jag tänker på hur min kompis mår. Asså döden är en hemsk sak,men det är en del av livet,så det är bara att acceptera det. Alla ni som har förlorat någon som står er väldigt nära,jag beklagar verkligen!

God kväll

God kväll bloggen,kom nyss hem från en hel ute dag med Azra (kompisen från Ystad) vi hade sjukt kul,gick runt i hela stan,fikade snackade en massa skit o allt. Träffade bästavän där med sin kille dom satt lite med oss,sen så rörde vi oss till Gustav och där träffade jag Deni,vi snackade lite och så <3...efter det så kom Azras kompis och hans kusin,hämtade oss med bil så körde vi ner till Bo01. Asså den killen kör som en idiot,om jag inte skrek hela vägen dit! asså trodde verkligen jag skulle dö,jävla idiot skrämde skiten ur mig! Jaja nu ska jag ta och äta något så hörs vi kanske senare.




Vad är det för fel på mig? tänker på dig mer o mer efter varje gång jag ser dig =/ jag hade min chans men jag tog inte den,jag va inte redo helt enkelt. Kan inte sluta o tänka på hur det hade vatt om det var vi två.

Jordgubbar till salu!

Kom hem nyss,va på Lindängs torget hos Nina hon sitter där och säljer jorgubbar haha. Faktiskt ganska kul,man träffar på olika människor och snackar,så får jag äta en massa jorgubbar dessutom (A) rätt snygga killar med kan jag säga er (A) hehe...det blir lite stress nu för måste strax gå och ta bussen för ska träffa en kompis från Ystad har inte träffat henne på länge så vi ska ta en fika och prata massa skit! Jag skriver igen så fort jag kommer hem men nu måste jag ta och fixa mig lite,puss så länge!



Innan jag cyklade iväg till nina (spegeln är lite smutsig haha)



Nina vid sina fina jorgubbar =)



Döööds goda e dom!

ända barnet

Jag har precis duschat och nu sitter jag och kollar på Sjunde himlen på kanal5. Så kom jag o tänka på,va fan jag har inga syskon,asså i programet är dom 5 barn och jag är ensam. Ibland så undrar jag hur det är att ha ett syskon? visst jag kan föreställa mig hur jobbigt det kan vara ibland,men å andra sidan hur trygt och mysigt det måste kännas att alltid veta att man har någon vid sin sida.
När jag ser mina kompisar bråka med sina syskon så tänker jag aaaw syskonkärlek! dom kan bråka om minsta lilla grej. Men jag,när jag bråkar med någon så är det med min mamma =/ vilket inte är bra. För när vi bråkar så är det inte kul,om hon skriker så börjar jag skrika och då skriker hon mer vilket leder till att jag får utbrott!
Så ibland så önskar jag att jag hade ett syskon som jag kunde bråka med istället,berätta hemligheter till,slåss med,ha kul med,jaa allt sånt syskon gör.

Haha jag kom å tänka på en grej,när jag va mindre så skulle jag gå och sova så la min mamma o pappa i sovrummet,så helt plötsligt så sprang jag in dit och skrek "mamma mamma jag vill ha ett syskon!" och hon mummlade bara "jaja Sabina,gå o lägg dig igen",så jag gick o la mig igen med ett leende på läpparna. När jag hade lagt mig igen så började jag tänka hur hemskt det hade varit med att ha ett syskon,att man måste dela allt och inte få all uppmärksamhet för sig själv,så sprang jag in igen i sovrummet o skrek "eller neeej! jag vill inte ha syskon". Hahahah så mycket jag skrattar när jag tänker på det!

Därför vill jag veta vad du och dina syskon bråkar om,om ni har någon rolig historia som ni vill dela med er,så är det bara att skriva den!

God morgon!

God morgon bloggen,jag har alldeles precis vaknat och nu ligger jag i sängen och kollar på tv,väntar på att våra bästa år ska börja. Jag älskar det programet,har följt det i så många år så att det inte är sant. Men det programet är lite orealistiskt tycker jag,för folk där dör sen så helt plötsligt så lever dom igen och man liksom fattar ingenting,men jag älskar dom ändå.

Svar på tal: Jag fick en kommentar innan av en läsare där det stod att hon/han är för första gången inne på min blogg och tycker att den verkar intressant och så undrar hon/han hur gamal jag e? Så jag är 17 år gamal men fyller 18 den 28 februari som jag verkligen längtar till,för då ska vi feesta gott folk!!


Ahh,blir ni inte sugna närni ser en så här goood fruost?? jag b det allafall,jag brukarr aldrig äta fruost n jag får nog ta och skpa mig lite ochöa med det,vi hörs sen igen!

and I'm out

Heej bloggen,ville bara säga god natt,för nu har jag bloggat klart för idag,så får vi höras imorgon igen,jag uppdaterar så fort som möjligt,sov gott <3!




Jag i min fina Snoppy pyjamas och min elefant nalle som jag har haft sen jag föddes,fick den av pappa (A)<3 Ska lägga mig i sängen nu och kolla tv tills jag somnar.

När man va liten...

När man va mindre så hade man inget att oroa sig för,man bara grät när man var hungrig eller sömnig,då kom föräldrarna springades och matade en. Du hade blöja på dig så du bara kunde kissa & bajsa utan att gå på toaletten,så när föräldrarna märkte det så tvättade dom dig och bytade blöja på dig. Det va frid o fröjd helt enkelt,alla hade bara ögen för dig,passade upp dig,gjorde allt för en. När man va mindre så brydde man sig inte om föräldrarnas bråk,för man förstod inte vad dom bråkade om,så man va inte orolig. När man va mindre så exicterade inte skit snack o falska vänner,för vad fattade vi om livet då egentligen? inget,din bästa vänn va din napp och snuttefilt,så fort någon tog ifrån dig det så började man storböla. Ingen kille kunde såra dig när du va liten,för man visste inte vad kärlek va,en puss på kinden och man blev knallröd i huvet.

Nu när man är äldre så vet man inte längre vem man kan lita på,vems en riktiga vänner är,alla är såna smygare,snackar skit bakom ryggen dom vågar inte säga de rakt upp i huvudet på en! och när det gäller kärlek,killar bara krossar ens hjärtan som om det inte vore något,och när dom har gjort det så fattar jag inte hur man fortfarande kan älska dom med dom små bitarna som är kvar? Därför saknar jag tiderna då man va liten,man behövde inte gå igenom något sånt,nan bara tog det lungt och njöt av livet!



Som dom flesta barn så såg jag ut som en kille när jag va liten :$ haha



Mini Sabina =)



Bästa vän Erna som bor i Småland & Jag,på min födelsedag!

En underbar person <3

Jag måste få berätta om en underbar person,en person som alltid finns där för mig vad som än händer,det är min bästavän Ena Jurinovic! Den tjejen är det bästa som någonsin har hänt mig,hon har allt en bästavän ska ha,man kan lita på henne upp till 110%,hon finns alltid där för mig när jag behöver henne som mest,när jag är ledsen eller glad så finns hon alltid där vid min sida och gör allt tuuusen gånger bättre! Allt det svåra jag har gått igenom så har hon varit där och tröstat mig,sagt att allt kommer ordna sig och att hopn alltid finns där vad som än händer. Hon har ett hjärta av guld,vi har kännt varandra i 13 år och vi säger att vi är kusiner,för vi vet exakt allt om varann,alla pinsama grejer och allt annat,vi har gått igenom så mycket tillsammans så att det inte är sant.
Jag vet att vad jag än har gjort,hur dåligt det än är så kommer hon aldrig att döma mig,utan tvärtom hon kommer att hjälpa mig och göra det bästa av situationen. Jag kommer alltid att finnas där för henne så som hon finns för mig,allt för dig seko det ska du veta,jag hade kunnat döda någon för din skull,jag lovar dig <3!! Du är mitt liv,mina andetag,jag älskar dig Ena <33!
Här får ni lite bilder från våra tider ihop,enjoy!






Detta e precis när vi hade börjat ettan <3



Big love to you <33



<33



Sako polumentas koncer,oförglömligt <3!



 När vi skulle ta klassfotot <3




seko!



haha din tönt <3!



för att jag älskar oss!



You're...
My Friend,
my companion,
through good times and bad
my friend, my buddy,
through happy and sad,
beside me you stand,
beside me you walk,
you're there to listen,
you're there to talk,
with happiness, with smiles,
with pain and tears,
I know you'll be there,
throughout the years!


För tjock? eller för smal?

En grej vi tjejer ständigt tänker på är vårt utseende. Har vi för stora lår?  för små bröst? för stora bröst? för liten röv? för tjock? för smal? det finns så mycket som snurrar runt i en tjejs huvud när det gäller utseendet. Till och med den "perfekta" tjejen som ser bra ut och som där egentligen inte är något fel på har npgon sorts komplex över sig själv.
Jag trivs med mig själv,men ibland så kan jag ha såna dagar och bara hata mig själv! t.ex om jag får en finne på hakan eller pannan eller vart nånstans den än kommer så får jag sån spel och skriker "FUCKING FINN JÄVEL" asså ni förstår?
Den senaste tiden så har allt och alla sagt till mig att jag har gått ner skit mycket i vikt. Men jag själv tycker inte det,men det brukar vara så oftast att andra ser det men inte du. Mina närmaste vänner är skit rädda at jag ska få anorexia,hallå anorexia? jag tycker det är lite väl överdrivet för jag är inte sååå smal. Men det är bara för att jag va kraftig innan,eller ja,kraftig o kraftig jag va tjockare. Under en sommar så försvann allt det bara helt plötsligt.

Jag har gått ner rätt mycket i vikt för att jag stressar för mycket,äter inte regelbundet eller på regelbundna tider. En annan anledning är att min mamma är svårt sjuk,hon mår så dåligt,det kan gå 3 dagar utan att hon har ätit något,för när hon äter så kan hon inte behålla maten i sig och då händer det att hon kräker upp de. Hon är 44 år gammal 162 cm lång och väger ungefär 43 kilo. Det är alldeles för lite för en vuxen kvinna. Hon har varit sjuk ganska länge nu,och att se henne så sjuk och att jag inte kan göra något åt saken för att hjälpa henne gör att jag känner mig så hjälplös,det gör så ont i mitt hjärta varje gång!  Men jag finns ju alltid där för henne om hon behöver mig,jag älskar min mamma mest på denna jord,utan henne är jag ingenting,jag lever för henne,om något hade hänt henne så hade jag,ja gud vet vad jag hade gjort!!

Mmm Kebab!

Nu har jag ätit,igen,asså har ätit 3 gånger idag :$ men äter inte så värst mycket så jag blir inte mätt =/ men iallfall åt en kebabtallrik nyss,riktigt jävla god! och jag åt nästan upp hela hehe,nu funderar jag på att äta Marabou,jag dör för choklad som sagt! finns absolut inget bättre än de,ÄLSKA CHOKLAD!

Ah,min gooooda kebabtallrik! den kanske ser äcklig ut,men troo mig,den e inte!!


Seg deg

Hellu bloggen,dagen är väldigt seg tycker jag,jag har bara legat i sängen hela jävla dan! finns inget o göra direkt när det är sånt här väder =/. Jag vill designa min blogg,ni vet sätta in bilder på framsidan o sånt,jmen jag har absolut ingen aning om hur man gör,så om någon vet så är det bara o säga till! Måste ner o handla nu,är riktigt sugen på en kebabtallrik (äter som en man ibland) haha,men skriver mer sen,pusshej!

Vill ha soool!


P-piller

Godmorgon bloggen,jag vaknade precis för att min pappa ringer och frågar mig vad hbans mobil nummer är,ehm ja,jag förstår mig inte på den mannen ibland men jag älskar han ändå!
Jag skulle egentligen tvättat idag med min mamma kl 10.30,men som vanligt så glömde vi bort tiden och försov oss,det har hänt ungefär dom senaste 3 gångerna vi skulle ha tvättat ;$.

Vädret är katastrofal idag det ser ut som om jag bara kommer o sitta inne hela dagen,min mage gör ont för jag har mens och har slutat ta mina p-piller,då får man mens engång till samma månad även om du redan har haft den. P-piller är bra o ta om man är sexuellt aktiv,vilket många tjejer är,dom skyddar jättebra mot graviditet,men tyvärr inte mot könsjukdomar,så därför är det bäst att använda kondom! Men man kan även börja ta p-pieller om man vill ha regelbunden mens.
Det finns många nackdelar med p-piller och det är:

1. Minskad sexlust för många. Kan även ge problem med torrhet.
2. Sämre humör, många blir deprimerade eller allmänt nere.
3. Finns en risk för blodproppar, även livsfarliga sådana.
4. Kan ge fler och värre svampinfektioner.
5. Ökar risken för bröstcancer, särskilt när man börjar ta dem tidigt så kan risken ökas med så mycket som det dubbla.
6. Många tjejer glömmer ta ett piller då och då, och då finns det en risk för att man blir gravid.
7. Viktuppgång.
8. P-piller kan ev ge vestibulit, (i stort sett) alla tjejer med vestibulit har ätit p-piller.
9. Tjejen är den enda som tar ansvaret.
10. Om tjejen blir sjuk eller kräks så minskar effekterna av p-pillret.
11. De kräver recept och årliga läkarkontroller.

Så funderar ni på att ha sex så kan ni ta p-piller skyddar säkert mot graviditet men kndom är nog ändå bäst!


Pojkvän?

Hej igen bloggen,herregud asså jag satt helatiden och funderade på om jag skulle skriva eller inte,sen så tänkte jag om jag ska blogga så får jag fan ta mig göra det! jag vet att man inte ska tvinga fram det,men jag har så mycket jag vill skriva,så mycket jag vill säga,men problemet med mig är att jag skriver mycket privata saker,jag typ blottar hela mitt liv till människor jag inte känner. Kanske borde vara mer försiktig med det,för man vet aldrig om någon vänder det mot en sen. Men iallafall,i det första inlägget så skrev jag ju att jag hade en pojkvän innan,asså jag var upp över öronen förälskad i honom! han var det bästa som någonsin hade hänt mig! men som sagt,Sabina+kärlek= katastrof! jag och kärlek funkar inte ihop helt enkelt.
Jag har funderat väldigt många gånger på att bli lesbisk,jag har inget emot homosexuella. Neej men haha okej inte lesbisk för vi tjejer klarar ju inte oss utan killar! Och säg inte nu att ni gör det,för det gör vi inte! Om man inte är lesbisk dvs. Men nog om homosexuella och det dära och vidare till ämnet.
Iallafall,jag hade en pojkvän och allt gick åt helvete! vi blev tillsammans,gjorde slut,blev tillsammans, gjorde slut,helatiden så. Han blev sur över minsta lilla grej,så vi bråkade praktiskt taget hela jävla tiden. Och jag,som var så kääär i honom kunde inte säga ifrån ordentligt,för jag va så rädd att det skulle sluta med att vi skulle göra slut igen. Han gjorde massa skit bakom min rygg,han var otrogen och allt. Och jag har alltid sagt om en kille någonsin hade varit otrogen mot mig så hade jag dumpat honom på plats! meeen neeej det gjorde jag inte,helt jävla dum som jag kan vara ibland...jag kunde inte helt enkelt,jag var förälskad,jag va som förtrollad,jag var fast helt enkelt!
jag tillät honom göra dom sakerna mot mig,och efter som jag inte sa ifrån så trodde han att det va okej. Han gjorde mycket värre grejer mot mig,men det behöver vi inte ta upp. Och varje gång jag frågade honom om någon grej så nekade han allt,han vågade inte erkänna,fast både jag och han vet att HAN hade gjort fel! Men det är killar,dom vågar inte stå för saker dom gör.
Nu när jag väl träffar en kille,så kan jag inte öppna mig för honom,för jag är så rädd att samma sak ska hända igen! jag kämpar med att hålla känslorna tillbaka men dom smyger sig ändå på. Jag är inte över mitt ex helt,det kommer jag aldrig att vara heller,kommer alltid att minnas dom fina minnena med honom,men jag hatar verkligen han över hela mitt hjärta! Han va MITT största misstag!

Tillbaks,igen!

Heej bloggen,eehm ja jag e tillbaks,igen eller vad man ska säga. Bloggade ju ett tag innan på Devote,ganska länge faktiskt,men jag gav upp efter 4 månader,kände mig ganska pressad efter som man måste ju uppdatera varjedag osv.
Jag hade ju pojkvän då så det tog min tid med,sen så var det mycket i skolan innan sommarlovet,hade mycket att ta igen =/...men nu så är det sommarlov och jag gör absolut ingenting! asså verkligen,ingenting! Har inte varit i Bosnien i år heller =( börjar få speel på det! har inte varit där i 2 år nu,saknar det som fan! men men vad ska man göra. Kan inte åka dit för min morfar är sjuk,för sjuk =( och min mamma vill inte åka utan honom,så då blir det ingen Bosnien för mig.
Men jag har varit i Stockholm hos pappa lite,döds tråkigt kan jag säga er! han bor en bit utanför stockholm,i ett litet ställe som heter Väddö,en bondehåla kan jag säga er! Där fanns absolut inget att göra,där fanns en Ica supermarket som folket kunde handla i och en restaurang (där imin pappa jobbade). Vädret var katastrofalt,regn hela jävla tiden! Så jag stannade där bara i 4 dagar,orkade inte mer helt enkelt. Men fick träffa min kära kompis Albina som bor i Rinkeby,så jag fick åka till förorten haha.

När jag väl skulle åka hem,så tar man först bussen till Norrtälje,sen tar man en annan buss från Norrtälje till Stockholm,över jobbigt kan jag säga er!  När jag då kom fram i Stockholm så måste man ta tunnelbanan till central stationen,och en sak är säker,jag fattade ingenting i den tunnelbanan! helt jävla komplicerat,men jag lyckades ta mig till central stationen =). När jag väl var på stationen,så fick jag ta en kölapp för att köpa min tågbiljett,och det va 50 nummer innan mig =|så jag gick tog en fika,tog det lungt lite,gick ut för att röka,tog det lungt lite till,sen så blev det min tur.
Jag kommer fram till tjejen som sitter bakom disken o säger "en barnbiljett till Malmö Central" hon slår in och gör det hon ska så säger hon "det finns bara förstaklass,andra klass är fullbokat,om du vill åka andraklass så får du vänta tills 18.00 ikväll" och jag tänkte vadå vänta till sex ikväll klockan e fan två nu! Så jag köper den jävla förstaklass biljetten och får betala 1.102 kr,och jag tycker det är skit dyrt!  Sen när jag väl har fåt min biljett så har jag värsta stressen att komma till mitt tåg,måste ta mig över på andra sidan tågbanan,och jag fattade inte ett piss men jag lyckades ! När jag väl satte mig i den jävla förstaklass,så var det inget speciellt! den ända skillnaden var att stolarna va lite bredare,jag betalade 1.102 kr för att få sitta i en bredare stol! snacka om hur sur jag va...men hellre en bredare stol än o vänta i 4 timmar på nästa tåg!