Tack!!

Tack till alla mina vänner som har varit med o firat min 18 årsdag,tack till alla som har sagt grattis o tack till vissa läsare som har skrivit grattis också,det uppskattas jätte mycket!! Min helg har varit underbar,kunde nog inte ha blivit bättre ♥ nu ska jag ta ett varmt bad...men först...

Svar till Lukes som frågade vilka mina favorit bloggare är,först o främst så älskar jag min blogg först hahah (lite självförtroende) sen så brukar jag läsa Kissies,Dessies & Paows blogg,för jag tycker dom är intressanta (inte på ett bra sätt då) kissie tror hon är världens snyggaste fast hon e steeeen (enligt mig då) Dessie,jaa henne behöver vi inte prata om,man vet inte vem som e värst! & Paow,är rätt förrvirad av sig,hon säger att hon inte är rasist men ändå så skriver hon massor med skit om invandrare...Här fick du ditt svar,hoppas du e nöjd!!



grattis...?

Jag fick de jag ville,jag fick mitt grattis av dig,men det var jobbigare än vad jag trodde =/ att få höra din röst fick mig o inse hur mycket jag saknar dig egentligen...



18 IIIDAAAAAG!!!

 VI GARTULERAR, VI GRATULERAR,VI GRATULERAR LILLA MIG IDAG PÅN MIN 18 ÅRSDAG (A)!!!
Idag blir jag hela 18 år haha,inga speciella planer för idag för det första så är det söndag och för det andra så festade jag i fredes! Erna har åkt hem,jag köpte mina egna cigg idag för första gången :$ haha,såå idag ska jag träffa lite folk och umgås,Nina,bästavän osv,kanske en till person men det får vi se!!

För 18 år sen så föddesw jag :O haha kan ni tänka er,jag har levt i 18 år,det är ändå länge fan,och många fler or ska de bli,inshallah!
Denna dagen är en lycklig dag fast även en sorlig dag. För fyra år sen så dog min barndomsväns pappa på min födelsedag =/ så därför varje år sen dess har jag vatt lite ledsen och tänkt på honom.
Men annars så är allt bra!!



bilderna talar för sig själva ;)




I väntan på bussen,söööta jag (A)



Erna & jag

Nina & jag



Bästavän & jag



Julia & Louise <3



Jag & Julia <3



Mina grabbar och jag ;)



Emir,jag,Therese,Julia & Simon



Alex,Jag & Therese




Kan man så kan man ;)



Ätbara underkläder som jag fick av Dani =)


Fleer bilder kommer sen,orkar inte ladda upp fler nu!


Suuuper bra kväll!

Heej bloggen!! vaknade för en stundsen,så jävla kul vi hade det igår,allihopa!! det finns massor med bilder o videos när jag dansar o shottar :P dom får ni se sen,lägger upp allt sen för har inte tid nu,måste duscha o äta för har värsta baksmällan!
Fick massor med presenter,armband,pengar,ätbara underkläder,blommor,pengar osv,det kommer bli mer idag för idag ska jag fira med familjen ;) vi hörs sen!




Erna är här!

såå nu har jag o Erna kommit hem till mig,detta blir förmodligen det sista inlägget för idag! Ska in o duscha nu sen så blir det fix o party!!



Paaartyyy låååtaaar!!



Akon- Belly dancer


 

Pitbull- Hotel room




Pitbull- I know you want me




R kelly- Burn it up



Lil Wayne- Got Money




Lil Kim ft Sisqo- How many licks



Kesha- Tik tok


Lite låtar så länge,haa de bra!!


IDAG SMÄLLER DET!!

GOODMOORGOON SUNSHIINEES!! min paaaaps e här,han kom vid 7 imorse,jag vaknade för en stund sen tog en cigg med honom och snackade om idag =) som ni säkert vet,idag smäller det,idag är det firande som gäller,lilla Sabina börjar bli en sor flicka fast min mamma inte vill inse det =/ men whatever haha!
Jag e bara så taggad som man kan bli,det ända jag måste göra e o städa rummet lite och sen vid 4a hämta upp Erna sen fixa oss direkt!!

Och ni behöver inte oroa er för bilder,det blir säkert skit många,bästavän har med sin kamera o jag lovar att det blir många bilder,men när jag lägger upp dom är en helt annan femma,ska försöka göra det så fort som möjligt,men det lär inte bli inatt iallafall för då e jag nog tooo drunk för att kunna lägga upp dom :$



väntar...

hemma nu,va med Khaled o Zemir i ankara o reserverade bord,så vi ska dit imorgon halvtimme tidigare för ska kolla hur dom har fixat det och allt. Sen tog vi en liten fika sen tillbaks till området och umgicks med dom andra =) så nu e jag hemma och väntar på morgondagen!! kommer bli skit kul,eller ja man gör ju sin kväll själv om man vill ha de kul så blir de kul ;) jaja ni ska jag softa framför tvn vi hörs kanske sen!



STREEESSS!!

asså herregud skjut mig!!! så stressig jag har varit har ringt typ tusen samtal nu försökt o fixa tågbiljett till pappa men det går ju inte o allt pga detta PISS SKIT VÄDRET SVERIGE HAAAAR!!! Sen har vi kollar biluthyrningar men neeej det funkar heller inte och fråga inte varför heller!! så nu vet jag fan hur han ska ta sig hit,det e skit synd fan,jag vill ju ha han här på min födelsedag!! fucking piss väder fucking sverige,ursäkta men har speeel!!



imorgon smäller det!!

Herregud imorgon ska jag fira min födelsedag!! hoppas som fan att alla kommer ha det kul,men det tror jag säkert dom kommer ha,hallå det e ju Sabina ;) ska ut med mina närmaste vänner,vilket blev typ 25 stycken haha,men ju fler dessto bättre,right?
Känner mig så jävla stressad,ikväll måste jag till ankara med mamma och bestämma vart vi alla ska sitta o såna grejer,inatt kommer pappa hit,imorgon måste jag hämta upp Erna på centralstationen kl 4a och så fort vi har kommit hem så är det dags att börja fixa sig o en massa grejer! mitt rum är ett bombnedslag nu men det kommer se värre ut imorgon efter att jag o hon e klara,troo mig!! Sen vid halv 8a på kvällen blir det att ge sig av mot restaurangen! Guuud känner mig så stressad,måste andas,allt kommer bli bra!! Men det bästa av allt är nog att Julia kommer va med,hon kommer ju hem från Gran Canaria imorgon så hon hinner till mitt firande =)



Godmorgon+en dag kvaaar!!!

Godmorgon små solstrålar,yeeey hahah men jaa,vaknade precis sitter o kollar på Våra bästa år,älskar det programet!! Ska kolla på programet,sen så måste jag städa,skrubba o göra rent hela badrumet och städa mitt rum =( det värsta som finns är att städa!! Vi hörs sen!

Svar till anonym,imorgon ska jag fira min födelsedag och jag längtar som fan ;) kommer nog bli skit kul!!






naglarna...




Bilden e till bästavän,hon ville se hur naglarna blev! lite kass bild,man tror det är blå nagellack fast det är mörklila och min mobilkamera är mycket kass!


ain't nobody gonna love you better than I am

tjeeeniiis,e hemma från Louise nu,va mycket trevligt,snackade en massa minnen som man egentligen inte vill komma ihåg haha meen jaaa sånt e livet vad ska man göra...men ska softa nu och se vad som händer kanske går ut lite,haaijt vi höres!



GRATTIS...





KUSIN PÅ DIN 14 ÅRSDAG,HOPPAS DU FÅR ALLT DU ÖNSKAR DIG,NEDA TEBE SEKA NIKOME,ÄLSKAR DIG ♥♥


fixat allt,nästan!

e hemma nu från stan,har byggt på naglarna o köpt mina jeans =) körde på naturella naglar för ska måla dom i lila för att dom ska matcha min korsett (A) ska snart träffa Louise o umgås med henne,allt e nästan fixat bara imorgon kvar sticka till ankara med mamma o bestämma hur det ska va!

Svar till anonym,jag ska/vill göra i tungan men min mamma e inte så mycket för det,ska försöka o övertala henne (A) så jag har tid på måndag klockan 2 =)



VAKEN!!

herregud tro man e vaken halv nio på sitt lov? haha tyvärr så e jag tvungen,ska till stan med Nina & Jasmine kl tio,ska bygga på naglarna vid tolv tiden så dom håller mig sällskap,aaawi! Sen så måsta jag till India (piercingstudio) beställa tid,fortfarande osäkert om jag ska pierca mig men vi får se,hoppas på de bästa,för mamma gillar inte ideen =/ sen köpa ett par jeans! så vi hör mycket senare!!



vakna nyss...

mannen jag vakna precis,har sovit heladagen,asså detta e inget bra tecken vet ni? Måste sluta med det. Iallafall ska hem till Nina nu o baka kladdkaka,vi brukade alltid baka innan sjukt mycket så vi ska göra det nu så det lär bli kul som vanligt. Sist jag va hos henne va ju på lussevakan och då hände det en liten sak,jag öppnade kylskåpet för jag skulle ta ut en grej och då flög hela sylten ut och jag fick allt på mig! Så mycket vi skrattade haha mycket rolig händelse som vi nog aldrig lär glöma! Ska röra mig pusshej!



ingen rubrik...

kommer inte på någon bra rubrik så ja! kom precis hem,va ute med mina boys och åt i pizzerian =) vi pratade för fullt om hur det kommer va på fredag,presenter dom ska köpa till mig osv (A) en vill köpa en dildo hahahaha vilket inte behövs den andra vill köpa handklovar,vilket jag hade gillat,tror dom hade kommit till bra användning :$ haha,riktiga kåtbockar är dom så vi får ju se vad det blir haha...

till den anonyma,jag har testat raklugg innan och tro mig det passar inte! haha ser ut som en liten kötbulle då :$



23 februari 2010


Godmorgon! Sitter med värsta magvärken nu,pratar med Louise på msn,saknat henne som fan faktiskt =( imorgon fyller min kusin 14 år,han börjar bli stor för snabbt tycker jag,inte bra,kommer ihåg när han föddes,skit ful unge va han (A) haha men nu e han över sööt!!
Om 2 dagar ska jag fira min födelsedag men mina vänner och det kommer bli suuper kul! och den 27de fyller min kusin i kroatien år och sen så blir jag 18 FUUUCKERS den 28de ;) ...haaijt vi hörs senare!



Tjoockis dags...

e hemma nu,va ute lite med mina boys from the hood you know,softade lite och så där,det i gör bäst lixsom ;) nu ska jag lägga mig o kolla på tv o äta marabou choklad,jordnötsringar och dricka power king,så detta blir nog sista inlägget så vi hörs imorgon bitti ♥


så trött

jag e så himmla trött! vill bara sova,men ska ut nu kanske lite snart,ta mig en cigg med en kompis så vi får se,det e shi säkert,ska nog ner till videobutiken o handla chips o godis känns som om det behövs just nu!! Mycket torrt inlägg men jaja!



har inte tid...


Sitter o pratar med bästavän på msn nu,hon har det inte så lätt just nu =/ älskar henne till döds så jag förstår henne,jag har ju själv vatt där så jag vet hur det är,men hur det än slutar så finns jag alltid där för henne!

Jag längtar verkligen till denna helgen,för jag måste börja tänka på annat,och denna helgen kommer säkert att hjälpa mig med det,det kan jag nästan garantera,kanske inte heeelt men sjukt mycket kommer den hjälpa mig,kommer ha fullt upp så jag kommer inte hinna tänka på något annat alls! Det är det jag behöver just nu,något som tar min tid så jag slipper tänka på onödiga saker,för jag har inte tid med onödiga saker! Jag vill bara leva mitt liv och må bra och inte bry mig om skit saker,för det är skit sakerna som drar ner en...




hemma nu

kom precis hem,har varit hemma hos min sötnos heladagen,alltså min gudson då =) riktig liten bandit e han,kastar mat överallt,kastar leksaker,föör söt e han hahah! jaa, nu ska jag väl ba sitta hemma o dö,sen kanske ut så vi hörs senare,e inte på så bra humör!



Jobbig natt!

Piii,efter det sista inlägget jag skrev igår som va mitt i natten så va jag kanske vaken 1 timme till,jag kunde absolut inte sova! faan asså att det finns sån folk,dom vet inte ett skit sen så hoppar dom på en utan anledning :S  jaja god morgon eller god eftermiddag på er! Jag vaknade för en stund sen,ska äta nu sen ta mig en cigg,vilket behövs! ch jag har fått sån jävla förkylningsblåsa på min läpp =( det är hemskt,man får ju de om man stressar,e ledsen eller är sjuk,så jag är ju inte sjuk så det är ju dom andra 2 sakerna! den måste vara borta tills på fredag asså,annars hänger jag mig eller nåt...

Måste städa lägenheten med mamma när hon har kommit hem från jobbet =( heemskt,men vi hörs senare,puss!



Låt mig sooova!!

Herreeeggguuud,man kan inte ens få sova ifred nuförtiden! Folk ringer en mitt i natten och hoppar på en från ingenstans! vaaafaaan,du tycker om mig,jag tyckte om dig en gång i tiden,man vet aldrig längre fram,men för fan ring inte mig mitt i natten och säg saker som du inte har någon aning om!! Och säg inte "vem försöker du göra dum i huvudet" jag har sagt till dig hur det ligger till sen om du väljer o tro mig eller inte det är ju fan upp till dig!!



Första gången...

kommer ihåg första gången som om det va igår,va hemma hos min kompis och du kom dit med din bror efter som hon skulle träffa honom. Vi sitter inne i köket och du kommer in o hälsar och jag kollar på dig o tänker "han va ju söt" kvällen gick och vi började prata allt mer,du va sjukt rolig och fick mig o skratta helatiden,kommer aldrig glöma när vi kollade på Filipa Bark,vi la på golvet och rullade så kul vi hade!
Då trodde jag aldrig att det skulle bli nåt mellan oss. Innan jag skulle gå hem så sa du "adda mig i msn" haha,jag gick men sen så kom jag på att jag inte frågade vad du hette på msn. Nästa dag så hjälpte bästvän mig och fixade ditt nummer jag smsade och vi började prata allt mer.

Tillslut så träffades vi och allting va perfekt,vi började umgås allt mer o mer och mina känslor bara växte. Dagen innan jag skulle åka till bosnien den 15/10 så va de inte du & jag utan det var Vi,jag tror jag va den lyckligaste människan på jorden.
Precis när det blev Vi så åkte jag bort i 2 veckor,och det är då man ska vara med varandra som mest,i början av ett förhållande. Du smsade mig varjedag när jag va bortrest,sa hur mycket du saknade mig och längtade tills jag kom hem.
Tillslut så kom jag hem,och jag träffade dig direkt,det va så underbart att bara få hålla om dig igen och tänka att det är nu allting börjar! Allt va perfekt men även allt som är perfekt tar slut någon gång,och det gjorde detta med,jag ångrar inte en ända sekund med dig,allt de vi hade vill jag bara ha tillbaka nu!
Jag antar att man inte kan få allt i livet som man vill ha,hur mycket än folk snackar och säger dåliga saker om dig så bryr jag mig inte,för Vi vet hur det va....jag saknar dig så att det gör ont,det har gått en månad nu snart och jag försöker fortfarande glömma allt....




Ehhhmmm whaaaat :S


ursäkta men vad förväntar du dig? en kuk kanske :( awiiii

Eh ahahahahha vaaa? du måste nog vara seriös du :S hahahahaha roligt folk det finns ;) du har nog inte fått på väldigt länge så det är kanske därför du tror att jag förväntar mig kuk. Och för din information,nej jag förväntar mig inte kuk och om jag hade gjort det vad fan har du med saken att göra? och som sagt tjejer kan få kuk när dom vill,vart dom vill och hur dom vill så neej det är nog inte kuk jag förvänat mig din idiot :S och sitt inte o kommentera såna onödiga saker :S



en vecka kvaaar!!!

Herregud,vet ni vad,jag fyller 18 om exakt en vecka thihihi längtar,men asså de ändå 18 hahah kan gå o köpa mina egna cigg :$ sen börja med körkortet och allt,snacka om att bästavän kommer utnyttja mig till max,köpa cigg till henne o massa annat haha,men det gör inget det e ju EEENAAA (fåå shi luft nu ena) jaa men måste börja fixa mig för ska gå med bästavän till stan och fixa det sista,kolla jeans,beställa tid till att bygga på naglarna köpa brun utan sol,lösögonfransar,lilanagelack osv osv jaa massa som måste fixas,orkar inte göra allt i sista sekunden så bäst o börja nu!!

freedag blir det party,kanske har berättat vad vi ska göra? Men säger det igen,ska bjuda ut mina vänner på middag,min mamma ska reservera bord till oss alla,sen så fixar dom allting helt fint åt oss (A) sen mot kvällen så blir det magdans o vem vet kanske jag börjar dansa :$ sen blir det tårta och allt,efter det blir det att vi går vidare på något disco eller nåt,så det kommer bli suuper kul!!
Eller hela nästa helg kommer det bli fest,på lördan blir det för familjen tror jag (?) och efter som Erna är här (hon som bor i småland) och hon är 18 då ska vi ut nånstans på kvällen igen ;) sen på söndan så blir det väl festa igen,sen på måndag börjar skolan,tror jag tar ledigt då haha kommer ju vara helt slutkörd!

Och en sak till,jag föväntar mig faktiskt en sak av en person,kanske inte borde förvänta mig för mycket men jag hoppas,om det inte händer så kommer jag bli besviken,väldigt besviken =/...



dålig uppdatering+godmorgon

Dålit med bloggning märker jag,men jaa vad ska man göra,ibland har man inte tid =) och godmorgon på er fresten!
Har massa annat att tänka på i huvet så jag vet inte vart jag ska ta vägen helt ärligt =/ som ni vet så va jag ute med mina pojkar igår och det va kul dom gör alltid min dag och som ni säkert har märkt så umgås jag nästan bara med killar,det är för att jag litar på dom mest (efter bästavän då) och jag vet att dom alltit ställer upp om något händer,så det är skit kul när dom typ är 15 st så kommer jag och är den ända tjejen haha,älskar mina grabbar ♥



I love you but fuck you...

Heej kom hem för en stund sen,har tillbringat heladagen i stan idag,med Jasmine o Nina =) hittade en skit fin "korsett" typ som jag ska ha på min födelsedag,e skit nöjd med den,men det får ni se på bilderna sen för jag tänker inte visa den i förväg =) men nu ska jag ut lite med mina grabbs så vi hörs sen!!



20/2-10

Godmorgon bitches,vaknade för en stund sen,fattar inte varför jag e uppe så tidigt! Det känns som om jag e värsta bakfull för jag har värsta huvudvärken och det är hemskt =( så jag ska äta nu,duscha o fixa mig för ska till stan med en kompis,ska beställa en tid till att förlänga mina naglar och måste kolla kläder till min födelsedag,vill ju ändå se bra ut,fyller 18 fyyfan om 8 DAAAGAAAAR! Och dom som jag ahr bjudit alla har tackat Ja och dom tror det kommer bli skit kul!!



Farsan





Har precis kommit hem från bion va och kollade på Farsan,sjuukt bra film,har inte skrattat så mycket åt en film på lääänge,rekomenderar den verkligan! Och måste verkligen tacka mitt sällskap som va med mig,sjukt kul hade jag med dig ♥ nuu ska jag lägga mig i min säng,puss!


I'm so done...

Ahhh jag måste verkligen skärpa mig :S ibland kan jag inte förstå mig själv vad jag säger eller gör =/ ibland är jag en riktig idiot,asså detta är hemskt,ooohhh,asså,jaaa finns inte så mycket o säga,måste försöka,jag försöker redan men jag måste anstränga mig ännu mer tydligen!!!



ÄÄNTLIIGEEEN LOOOVVV!!

Nu är det äntligen fucking lov!! fan vad härligt det känns! bästavän gick härifrån precis hon ska hem o hämta ett papper sen så ska vi till Nordea o hämta ut våra Id-kort,fan det tog 3 veckor för dom o fixa det,skit segt men nu är dom äntligen här! Perfekt 9 dagar innan jag fyller år så kommer ha bra användning till den senare ;) jaja nu har jag inte så mcket mer o säga förutom att jag måste börja informera folket om min födelsedag vilket jag ska fira nästa fredag,så vi hörs sen!






stoppa upp ditt förlåt nånstans!!

nu har jag äntligen gjort de jag har längtat efter! har träffat hon jävla smutset och sagt mitt! om du tror att ditt förlåt hjälper så stoppa upp de nånstans,förlåt hjälper inte alltid! och jag vill inte ta emot ditt smutsiga förlåt heller för den delen,som jag sa till dig,du e ingenting mer,du är död för mig i mina ögon,du är smuts under mina skor!!
Behåll den så kallade "kompisen" du har kvar,för när hon har lämnat dig så kom inte till oss andra,för du har inte oss vid din sida,VI som har ställt upp så fucking mycket för dig,vad får vi tillbaks? INGENTING,nada,nista!!! Så ta ditt äckliga förlåt och stoppa upp den i röven på dig själv,sen gå och dö eller nåt,behöver shiiden såna som dig i mitt liv!!



SÖÖÖÖTTTTNOOOOS





E på bra humör just nu,det är så sjukt att när man tycker om någon säger en sak så blir man så jävla lycklig utav det!! kan inte fatta,det är bara bevis på hur mycket jag fortfarande tycker om personen :$
Pratar med bästavän på msn o jag e heeeelt syykad hahaha,det är kul ibland faktiskt (A) ÄLSSSKAR DIG SEKO O JAG ÄLSKAR NÄR VI PRRRCAAR MED VARANDRA :$♥


bilder från idag!

Här får ni lite bilder från idag med mig o bästavän! slänger in några snabbt för jag måste plugga har prov imorgon =(




Bästa




Inget liv



Inget liv igen...


SPEEEEEEL!!!

assssååå jag har spel! ingenting går som jag vill,min bästavän mår dåligt och mår hon dåligt så mår jag dåligt så e det bara,punkt slut!! jag vet inte ens längre om jag vill ha min 18 årsfest för allting blir så jävla komplicerat :S  allting går ju åt helvete :S min mamma stressar som fan och ingenting funkar! AAAAH FAAAN ASSÅ!!
Jag kämpar fortfarande för onödiga grejer,grejer som inte ens verkar vara värda att kämpa för,och varför gör jag det?? joo för jag måste väl vara en idiot då :S jag kämpar alltid för den jag älskar men ändå så får man inte hälften tillbaka! fuck detta nu,bryr mig varken om min fest längre blir den av så blir den av,bryr mig inte om något mer!!



katt med koppel...

7 timmar senare skriver jag detta inlägget,asså jag förstår mig inte på människor som rastar sina katter :S vadå rastar en katt,den ska gå i en kattlåda inte ute,och jag har bara sätt svenska människor göra sånt,jag fattar inte vad grejen e,jag förstår hundar o så men en KAAAATTT vafaaan HAHAHAH...jajaja skiti e nt på humör för att blogga kände bara att jag va tvungen o slänga in ett inlägg!



god morgon

heeej bitches,vaknade riktigt tidigt fast jag börjar ett på onsdagar =/ tror inte jag ska till skolan sån ångest bara gå till en lektion sen hem igen...bästavän mår dåligt,vet shi varför,heelt synd om henne =( ska nog gå för hon ska till skolan måste ta hand om henne lite (A) hon e min lillasyster som jag aldrig fick,älskar henne som om hon vore mitt eget kött o blod fast hon kan vara SKIIIT JOBBIG ibland =)...jaja men vi hörs sen!



ångest match!

vaafan e detta,sitter o kollar på matchen mellan Lyon & Real Madrid,asså real kan shiiden spela :S inte idag iallafall,det e som om dom aldrig har rört en boll förut,jag kan spela bättre än alla dom tillsammans (A) neej men Lyon har värsta spelet medans Real suger rent ut sagt,matchen slutade precis noch det blev 1-0 till Lyon,ncnc skaaam säger jag bara!!



Seeeg dag

boooo,denna dagen har kännts riktigt jävla seg :S så fort ja kom hem från skolan så somnade jag och jag vaknade precis!
Satt med bästavän inne på toaletten idag i skolan i typ en timme och bara pratade (slutade med att vi missade lektionen) om allting,alla minnen och allt vi saknar mest och vad vi vill ha mest i vårt liv just nu,till att sen sluta drömma och komma tillbaks till verkligheten,ett hårtslag måste jag säga er!
Jaja,ska ta mig en cigg nu sen så ska jag ut för att träffa en snubbe =) kom shi på något bra så de får va en snubbe så länge....



It takes...


"It takes two to love,but it takes a lifetime to show it"

Har ni tänkt på att det är så sant? Att det krävs två för att älska men en livstid att visa det?
För kärlek är så mycket mer än ord,man kan inte bara säga "jag älskar dig" utan visa det också,bara för att jag inte visar dig hur mycket jag älskar dig så behöver det inte betyda att jag inte älskar dig med allt jag har!
Men orden funkar inte alltid,man vill se det,man vill känna det,kärlek är två personer som blir till Ett,det är svårt att beskriva kärleken för det är ett så stort ämne,alla har sin egen åsikt om kärleken och det är så svårt o förklara...iallafall det jag vill komma fram till är att det citatet är mycket bra och en av mina favoriter!




natten...

Inatt kunde jag inte sova alls,jag hade tusen tankar i huvudet som jag bara ville få ut och ha svar på! Jag satte mig vid datan vid halv ett på natten och försökte komma in på bloggen men nej det gick inte för då var det något fel på Blogg.se ...som sagt natten va jobbig men tusen tankar i huvudet,jag ville bara få dom att försvinna men det gick inte,det va som om dom vägrade att försvinna och det va så jävla jobbigt! Och det gör ju inte saken bättre när folk säger saker till mig "om han hade då hade det inte varit så här,om han si om han så" allt de gör mig förvirrad,de gör så att jag börjar tveka....jag vill inte tveka,för jag vet,jag vet hur det va!



15/2-10


Hemma från skolan nu,eller ja jag kom hem för en timme sen typ,finns inget o blogga om nu egentligen,inget vettigt,sitter o tänker på saker som jag inte borde tänka på! Vet shi vad som händer idag,vi får se om något kommer upp senare ikväll,annars ska jag bara vara hemma förmodligen =/...

Tänker du på samma sak som jag? detta är jobbigt,jobbigt som fan...





Jay Sean ft Lil Jon & Sean Paul - Do you remember



4 månader in my ass!!

Godmorgon,dags o börja fixa sig inför skolan,ooorka,jag har verkligen sneat på skolan,ingen bra dag i heller den 15/2 =/ haaaijt pallar shi tänka på det,ha det bra!



Nu får det vara nog!!

Nu får det fan ta mig vara nog!! hur långt ska detta behöva gå egentligen :S jag orkar inte med sånt här skit,detta höll jag på med när jag gick i 8an,det räcker nu,ta och väx upp ni ska fylla 18 för fan!!
Jag bryr mig inte ett piss om han snackar eller vad han tycker okej? jag skiter fullständigt i det,men det sista ni ska göra är att sitta och smsa mig o säga saker,där går ni över gränsen,jag har tatt tillräckligt med skit men det här tar ju verkligen priset!! Sluta lägga i er i mitt liv så är allt bra,jag behöver inga falska vänner runt om kring mig och jag klarar mig bra utan er,och han,jaaa han e ju inte bättre själv,men det är inte han som håller på utan Ni!! Det räcker för fan!



Utåt

ska ut en runda nu,träffa en kompis i Rg (Rosengård för er bönder som inte fattar) och umgås lite med honom,det va ett tag sen jag såg han sist för han har flyttat dit så jag har saknat honom =) ska bli kul o prata lite om allt som har hänt...hoppas ni har en bra alla hjärtansdag ...vi hörs sen,puss på nosen!



Usne,usne boje vina...





Kan inte sluta tänka på alla minnen,vart jag än går så finns det alltid nånting som påminner om dig! detta måste få ett slut NU,det kommer aldrig gå över om jag inte slutar tänka,men jag kan inte,kan inte bara glömma allt så från ingenstans...leendet på läpparna är falskt,jag försöker och anstränger mig,men hur mycket jag än försöker så kan jag inte,det är jobbigt...men med tiden.


alla ♥ dag!

hoppas ni får en mysig o trevlig alla hjärtansdag =) själv så ska jag inte göra något speciellt,2 veckor idag =/ men jaja finns inget man kan göra,träffa en kompis senare ikväll,pusspuss!



En bild säger mer än tusen ord ;)





En tyst minut för alla killar som dör för mig ;) HAHAHAHA


Belly dancer ;)





Jajaja,jag gick på magdans innan men slutade för den föreningen va kass och man kunde inte utveckla sig =/ saknar det som fan så jag tror jag ska börja igen =) Dansade precis som fan med min mamma haha,hon e skit grym min morsa,så jävla ball så att det inte är sant,vi satte på värsta bosniska musiken o jag visade henne mina skillz ;) kan man röra på sig så kan man (A)


Sanningen...



Have you ever been in love? Horrible isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life...You give them a piece of you. They didn't ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn't your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like 'maybe we should be just friends' turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It's a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apart pain.


Så sann...



tråkig dag...

heej,asså absolut inget speciellt har hänt idag,har varit hemma hela jävla dagen,röktsönder mig med cigg för att jag har varit så uttråkad :S gick ut en stund precis i 20 minuter sen så kom jag hem igen,vandrade ensam som en idiot bara för att ta lite frisk luft...alla ♥ dag imorgon,hoppas ni får en trevlig dag alla ni som har någon o fira med =) själv kanske jag träffar en kompis,puss puss!



Visste ni att...

Jag va SÅÅÅÅ besatt innan av Ashley & Mary-Kate Olsen hahaha asså det va så sjuukt,jag och min kompis Jasmine va så besatta i dom,våra väggar var fulla med deras planscher,foton,vi hade alla filmerna,deras böcker,asså allt! Vi gjorde till och med så att vi liknade dom,klippte oss som dom och ville att våra vänner skulle kalla oss Ashley & Mary-Kate :$ hahaha fast kom ihåg vi va mycket små,vi gick typ i 5an då...men det va nog den roligaste perioden i mitt liv,man behövde inte tänka på problem eller annat,man bara lekte med sina vänner och sina barbiedockor =)



Ashley & Mary-Kate Olsen



uppe med tuppen på en helg...

jaa nii,jag vaknade för typ en timme sen,tro man vaknar så tidigt på en helg :S men jag kunde inte sova,tänker på en massa grejer,ska försöka o inte tänka,ska hitta på nåt idag,får se vad,kanske det fortfarande blir TB vi får se vi får se =)...

känns skönt att jag har tagit bort dig ur mitt liv,önskar jag kunde radera det,men det dom gör e inte snällt alls,att sitta o koka folk, det höll man fan på med när man gick i 7an :S ni ska fylla 18 snart,fan ta och väx upp,skaffa eget liv än o försöka o sitta o förstöra för andras,jag fattar inte vart ni får all den energin ifrån,att ni ens orkar!!



5 timmar senare...

har precis tagit mig en varm dusch,tänker på det som har hänt hela fucking tiden,och när jag gör det så tänker jag "skärp dig Sabina & sluta tänka på det" jag kommer på mig själv att när jag tänker på det så ruskar jag till huvet för att det ska försvinna =/,det försvinner så småning om,jag kommer glömma allt så småning om,för det smutset är inte värt ett skit mer,ingenting,engång betyde det allt,men inte längre...jag kommer över det tro mig,vi kan börja med att jag kanske åker till TB imorgon,vad jag ska göra där behöver ni shi veta ;),haaijt vi hörs!



chicks before dicks ;)

det är så och det kommer alltid vara så,chicks before dicks ;) funderar på att bli lesbisk hahaha neej men jaa,sånt här e  ju komplicerat som ni säkert vet,alla har väl någongång varit kära?
Sen så finns det alltid,alltid någon bitch som kommer efteråt och försöker,det är det som kokar mig mest,borde egentligen skita i men i detta fallet,men hon är den sista som ska komma in i bilden från ingenstans...jaa skiti,kommer börja skriva värsta hat grejerna om jag fortsätter tänka på det så vi hörs sen,fuck you!



Det är lätt...




fredag...

heeej!! är hemma från skolan nu,skit skönt o få sluta tolv på fredagar ;) hade ju engelska prov idag och det gick bra,jag svarade på alla frågor så minst Godkänt får jag =)...kanske det blir bio ikväll,men vi får se!

är fortfarande sur för att jag inte får åka,men jag förstår min mamma på ett sätt,hon vill inte fatta såna stora beslut själv (även om jag fyller 18),det e nämlingen så här,det spelar ingen roll hur gammal jag e men så länge jag bor under min mammas "tak" så är det hennes regler som gäller,och det respekterar jag som fan! för jag vill inte bli en whitetrash unge som får lov och göra vad som helst och att ens mamma inte bryr sig om en...nu menar jag inte att ni som har mer "frihet" eller vad man ska säga är dåliga ungar,utan ni har bara mer frihet och andra regler =)...så,så länge jag bor med min mamma så måste jag lyssna på henne och samma sak kommer gälla mina egna ungar när jag väl får barn en dag (inshallah)



förhastade slutsatser...

verkar inte som om det blir någon resa för min skull,jag som va så glad över det,men som vanligt så måste min pappa alltid förstöra =/ fint ju,fattar inte,ska inte börja snacka för mycket här i bloggen för det her med mitt privatliv att göra,bara mina närmaste vet hur jag har haft det och hur jag har det,så dom som dömer mig efter det,varsegod,men jag har inte det lätt om dom tror det...
Jag har levt ensam med min mamma i tio år och jag vet nästan inte hur det e att ha en pappa,det e hemskt,alla behöver en manligförebild i sitt liv och det är synd om man inte har det...jaja fuck it,kanske det ändrar sig,för jag vill verkligen,kanske inte,vi får ju se...annars finns det ju alltid till sommaren...



Kako sam volio tebe...


Sjuukt skön låt,sätter in översättningen på engelska så ni som inte fattar fattar =)





Sreca je sto spavamo pod istim nebom
zato, gdje god da si veceras
podigni glavu i cuces govor zvijezda
hej, pa ti nekome nedostajes

Kako sam volio tebe
to i zvijezde znaju
a nocas srce zebe
jer nasa ljubav blizi se kraju

Drugom sve si dala
sto nase je bilo
u lazi je stala
ljubav o kojoj se snilo

Ne mogu zaboravit' tebe
ne mogu ni sve tvoje grijehe
oprostaj od mene ne trazi
jer prepun sam tvojih lazi

Kako mi fale sitnice
i svadje ludosti nase
u zraku jos crtam ti lice
a tako me sjecanja plase


Engelska:


Luckily we sleep under the same sky
therefore, where ever you are tonight
raise your head and you will hear the stars talk
hey, somebody misses you

How much I loved you
even the stars know that
and tonight my heart is aching
because our love is coming to an end

To another man you gave everything
that used to be ours
the love that was dreamt of
got lost in a lie

I can not forget you
nor all your sins
Don't ask for my forgiveness
because I'm fed up with your lies

How much I miss the little things
even the silly arguments of ours
I still sketch your face in the air
and memories scare the life out of me




IDIOT

jaa har speeel,min fucking pappa vill shi låta mig åka :s neej neej vad fan tror han,jag ska fixa detta tro mig,ringde o skällde ut han precis med tillslut fick han spel o sa "gör vad du vill" oooohhh,menar han allvar,jag fyller fucking 18,vilken idiot...jaja e skit sur nu faan!!



Gran Canaria nästa!!

baaabaaam näästa fredag så åker jag till Gran Canaria med Julia i en helv vecka! så det innebär att jag inte kommer ha någon 18års fest,för jag får ju välja,och det är klart som fan att jag väljer en semester med en kompis =) fattar ni så jävla kul vi kommer ha det :O sola o bada,shoppa o festa hela jävla tiden,och kolla in dom spanska hetingarna (A) vi kommer hem dagen innan min födelsedag så jag hinner göra något med när jag fyller år...längtar som fan för det kommer vara så sjuuktkul...nu ska jag bara prata med pappa om det men jag tror det är luungt för hans del =) det ska bli så skönt o komma bort från kalla Malmö,här e de -5 medans där e 25+ och bara få vila ut sig från allt skit här ;)...o en sak till I know you love to hate me ;)


Snacka om att vi kommer gå loss ;)<3


båda vill...

 Vi e två stycken,vi två mot världen? varför ska det vara som det e? varför kan allting inte vara som innan?
Så snabbt man kan gå från att vara glad till att bli ledsen,att något sånt som kommer hända en 5453 gånger till i livet kan göra lika ont varje gång?
När du säger saker,jag vet att du inte menar dom,du säger så för att det får dig o glömma allt snabbare,du säger så för du är inte den personen som brukar visa sina känslor,du har ju alltid sagt "visa aldrig dina känslor till någon" och det är exakt vad du gör mot mig just nu!
Att du är så envis,när vi båda vet hur vi egentligen vill ha det,du vill vara med mig och jag med dig,varför kan vi inte då bara va med varann? jo pga din envishet,kan du inte bara glömma den och se hur det va förrut,det va ju perfekt,det går om man bara vill,allt går om man vill,speciellt om båda vill,men din envishet står ivägen,det är det ända...du har en tjej som verkligen älskar dig över hela sitt hjärta,glöm aldrig det!



mår bra...

heej bloggen,sen uppdatering idag men jag har ju varit iskolan så,men de va inte lönt o gå dit för jag hade ändå inte mina grejer med mig till min ända lektion som jag hade idag,smart va?
Har börjat kolla runt lokaler som sagt men det är lite svårt,för det första så brukar jag inte festa så jag vet inte vart de finns lokaler o för det andra så är jag rätt sent ute med att boka någon lokal för man ska ju helst göra de en månad innan typ! så om jag inte har festen den helgen jag fyller år så kommer det bli nästa helg igen,så vi får se!!

jaa men ska äta nu o kolla tv o ikväll blir de träffa en viss person,men det e inte säkert men vi får ju se...



nyy friiizz

heej bloggen,gick ju som sagt till frisören,va meningen att jag skulle klippa och göra blonda slingor,men kunde tyvärr inte göra de för mitt hår va alldeles för skadat så det fanns risk att det skulle åka av :| så jag klippte mig rejält,blev ganska kort men är rätt nöjd fan hällre friskt hår till sommaren än o gå runt o se ut som en hårboll :S...sen så va jag ute med Nina & Alex lite,mycket kul va de men sviiinkallt!




Rätt kort,men är ändå nöjd =) en skönhet passar ju allt ;)




asså att be mig göra ett sånt idiotiskt val som du vill att jag ska göra,det finns inte en chans,du kan riskera ditt förhållande för en sak men att bara vara vän går inte? fan e det för nåt "jag kanske får känslor" jaa men synd för jag kommer inte få några känslor,och verkligen inte ha något med dig...jag kan vara vän med dig o umgås med dig,men inte göra något med dig,passar inte det så är det bara att dra ;)!



nära ögat!!

HAHAHHA DET DÄR VA NÄRA ÖGAT!! tur att man e snabbtänkt i vissa situationer (A)...ska röra mig till frisören om en halvtimme,vet fortfarande inte hur jag ska göra,kommer säkert komma hem flintskallig =(,men nu ska jag äta så vi hörs sen när jag e hemma!!



PMS

asså detta är så hemskt!! jag önskar verkligen att vi tjejer inte hade behövt gå igenom detta,det gör så jävla ont,eller ja det är ju från person till person men JAG har så jävla ont och jag blir på så jävla dåligt humör också :S!!
Varför kan inte killar få gå igenom detta,för det ända dom klagar på e att man e så jävla tjurig,jaa men e de så konstigt då? Dom har ju inte värsta magont så att dom vill dö,önskar bara dom hade kunnat testa på de,då jävlar hade dom fått se hur jobbigt det är o va tjej när man har dom perioderna!!

Hahaha,jag låter hemsk nu,men känner för att klaga idag faktiskt =) mår lite bättre utav det. Sitter dessutom på min historia lelktion o pratar om Karl X11,vem fan bryr sig,snubben e död :S skit tråkigt med för den delen!


godmorgon

tjenis penis! sitter i skolakafeterian nu,har skit ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen =( dee hemskt fan!! har inget vettigt o blogga om såå det blir ett mycket kort inlägg...ha de bra!



20 dagar kvar!!!

guess what??? bara 20 dagar kvar tills jag blir 18 FAAAAN VAD JAG LÄÄNGTAAAR!! då blir det en massa jävla festande kan jag säga er =)...
Som sagt vill ju ha en 18 årsfest och det verkar som om den kommer bli av,hoppas jag!! pappa e över taggad för det han vill ha den skit mycket men mamma e fortfarande lite tveksam! men vafan jag fyller ju bara 18 en gång,right? så varför inte fira den ordentligt ;) min kusin ska ringa till en lokal imorgon och se om den är ledig och på väg till frisören imorgon så ska jag kolla tårtor för precis bredvid frisören finns ett konditori,efter som (om festen nu blir av) så kommer där nog vara rätt många så måste ha typ 3 tårtor haha,snacka om att alla kommer få äta tårta hela kvällen!

Jaaa,iallafall får ju se om det händer något mer den dagen,meen ja inget jag förväntar mig på värst mycket =/






OOONTTT

III MAAAAGEEEN,jäävla mensvärksfitta :@ fattar inte att man måste lida så mycket OOOHHH! kom precis hem,va hemma hos en kompis lite =) ska lägga mig i sängen nu o vila för jag har fitt ont rent ut sagt :S imorgon blir det frisören,vet fortfarande inte vad jag ska göra =/

jag vill så ringa dig o skriva till dig,men jag ska inte!! jag vägrar,jag kämpar emot det som fan,för jag vill att du ska veta hur mycket du fortfarande betyder,hur mycket du alltid kommer o betyda...men jag ska inte,det är nog bättre om jag är tyst och låter allt gå över...jag saknar & älskar dig...



uppdate

dålig uppdate känns de som,men whatever min blogg mina regler ;) kom precis hem från skolan,rätt soft dag idag,är på hyffsat bra humör så det funkar,nu ska vi bara se till så att humöret håller sig uppe =)
Imorgon blir det till frisören och där med pklugg har prov på fredag,buhuu =( men ska ta mig o äta något nu för har inte ätit på heladagen,så vi hörs sen!



time to move on?

dags o gå vidare verkar de som,har fått höra så jävla mycket "men ni passade så bra ihop" jaa vi passade skit bra ihop men hänt e hänt,det finns inte så mycket man kan göra åt saken,orden är sagda och man kan inte göra något ogjort!

Det är okej att vara ledsen ibland,man får lov o vara det,så som jag är nu,men det går över så småningom,om några dagar,en vecka,nån månad,det går över förr eller senare,tiden läker ju alla sår! det kommer ta ett tag,det gör det alltid när man verkligen har älskat någon,men det går över...det är det jag tänker på mest,att förr eller senare så kommer det gå över,hoppas jag...som jag har sagt innan,om jag kunde snurra tillbaks tiden och få allting ogjort så hade jag gjort det,utan tvekan...för det va en person som betyde så jävla mycket och nu finns han inte mer i mitt liv...alla minnen,alla bilder,så svårt o bara radera allt,tror inte jag e riktigt redo för det än...men det kommer väl det med...


Love me when I least deserve it, because that's when I really need it.



söndag 7/2

god morgon,det e redan söndag,denna helgen har gått snabbt och denna helgen har jag bara varit hemma,bra va? förrut så brukade jag ju träffa min pojkvän,men nu är han ju inte min pojkvän mer =/ bara för att en liten grej blev så stor,jaa skit samma nu,gjort e gjort! en vecka idag...

jaja,ska gå och umgås med mamma nu känner för det...




blablabla

heej,snabbt inlägg för känner inte för o blogga! va lite på min barndomskompis jobb Acki heter han =) höll han sälskap där,bättre de än o sitta hemma o snea o bara tänka,blir tv nu,förtsätta o tjocka mig med chips,läsk o choklad =) haaijt hörs imorgon,sov gott för jag vet att inte jag kommer...



lördag?

jaahaap,idag är det lördag,trevligt? nepp skulle inte tro det,blir väl att jag sitter hemma idag med =) kul va ? neej inte särskilt,men det blir så när man inte har något bättre för sig o när människor e riktigt torra...kanske går ut jag vet inte,vi får ju se vad som händer,kan ju inte bara sitta hemma o snea o tänka på allt skit =/ får se om de finns någon gullig sötnos som vill ses....


otrohet!!

HAAAIJTTTT!! nu jag har feeeta spel,menar killar allvar,menar dom flesta fullt allvar,varför,varför är man ens ortrogen mot sin flickvän,VAAARFÖÖÖR?? när du har en så fucking bra tjej,som gjorde exakt allt för dig,som fanns där för dig dag o natt,hon gjorde exakt allt!
Ditt jävla äckel rent ut sagt :S e de så svårt o hålla kuken till en tjej? Sitter där o säger "aah jag älskar dig" bla bla BULLSHIIT,jag hade fett stor respekt för dig innan men nu är du BAAAJS UNDER MINA SKOR DITT ÄCKEL :S du är den stenen jag går på varjedag,den som sitter fast under skon,FUCKING SMUTS! du kommer få ångra dig så jävla mycket så att det inte är sant,du ska få ett helvete tro mig ;) fattar inte hur du orkar!!

Det är första o sista gången du gör så här mot en av mina närmaste vänner,hon betyder allt och du är inte värd något utav henne mer,DITT JÄVLA ÄCKEL!!!



ännu en natt...

utan så mycket sömn! la mig mycket sent igår och jag vaknade precis...
fick värsta dampen igår kväll pga en sak men vi får se hur långt detta går,säger hon eller gör hon något så är det deffinitivt kört ;) och för att inte snacka om den andra personen,om han/hon säger nåt tillbaka PIIIIH jag gör kaaaos då!!

ska röka mig en cigg nu o lungna ner mig,idag blir det väl plugg bara,tror inte jag ska ut utan bara sitta hemma o ruttna heladagen som igår,det e verkligen inte bra! men vi får se vad som händer...



jag erkänner...

jag erkänner att de jag sa kanske va fel,jag erkänner att jag inte borde ha sagt det! men jag sa ju så för att jag va arg & ledsen,jag menade de ju absolut inte,det vet du om! Du sa med en massa grejer det var därför jag sa som jag sa!
Jag erkänner mitt misstag,jag brukar inte erkänna när jag har gjort fel,men till dig gör jag det,du betyder så mycket,kan du inte bara förstå det?! JAA,det va väl fel av mig,men det var inte BARA mitt fel,man måste vara 2 för att bråka! Vi båda gjorde fel,men skyll inte allt på mig,få mig inte o må så dåligt,jag klarar det mesta men det här,det blir för mycket! Jag e bara en människa som alla andra...





sovit bort...

jag har sovit bort hela fredagen vilket absolut inte är bra!! det e ända sättet jag kan komma på o glöma allt annat för en stund!
Asså detta e verkligen inte jag,jag brukar inte sitta hemma fredagkvälla =/ inte för att jag festar men jag brukar alltid gå ut med mina vänner,men idag är det en helt annan 5a,jag orkar inte,jag e inte på humör,jag e inte jag just nu. Det känns helt jävla cepe,detta e hemskt...ska ta mig en cigg nu så vi hörs väl sen om jag inte somnar igen.



telefonsamtal...

har pratat i mobilen nu skit länge med mina vänner från Älhmult,Erna,Vlado & Florin,fyyfan vad jag har saknat dom!! ska förmodligen åka dit under sportlovet och träffa alla,jag har ju bott där innan så det ska bli skit kul,det var ett tag sen jag va där sist.
Hahaha Vlado e ju lika störd som alltid,han får mig o skratta så jävla mycket och det behövdes verkligen nu,nu innser jag så mycket jag har saknat dom fan,skit många minnen men allihopa,längtar tills jag får träffa dom igen ♥



Erna & Jag,saknar & älskar dig skit mycket seko


vaken

godmorgon,har precis vaknat! e ledig idag från skolan så det är mycket skönt =) tog mig precis en morgon ziggy så nu sitter jag o softar,snart hoppa in i duschen. Vet shi va som händer idag,fömodligen bara vara hemma,har ju inget jag kan göra så =/

Jag lovade mig själv att aldrig bli så kär som jag blev,men han lyckades verkligen! jag hoppas fortfarande på att allting kommer fixa sig,jag försöker och ska fortsätta försöka!



♥...




skolan...

haaijt sitter i skolan,kom försent imorse som planerat,för jaa,jaa skiti hahah! det va mycket trevligt iallafall! sitter på svenska lektionen nu och softar med Julia,sväär hatar sveenska det är helt tråkigt,och jag ligger efter iskolan som fan,vilket absolut inte är bra! måste börja ta igen det NU!!
Efter skolan så ska jag till frisöern o boka tid ;)


om det är som det är nu,vilket det både känns bra och dåligt,men om det bara fortsätter så här med detta och att vi inte kommer nånstans än vad vi har nu så kommer det bara knäcka mig mer...jag behöver veta,jag behöver ett svar...





glaaad!!

Juuust nu är jag SUPER glad och jag hoppas verkligen det håller! imorgon kommer jag komma försent till skolan för jag ska göra en grej (A) hihi kanske lite längre fram så kommer ni få reda på vad!
Va ute nyss med Nina en stund berättade hela historian till henne om mitt slut med killen =/ såå söt hon e hon började nästan gråta så hemskt de va :O men vad ska man göra...kanske det fixar sig ;) allt vill bara man går,jag hoppas verkligen det fixar sig!!

sitter o googlar lediga lokaler här i Malmö för jag ska ha en 18års fest!! om jag hittar en bra lokal så kommer festen bli KAAAOS ;) har skrivit en lista med dom närmaste vännerna som är bjudna och dom vuxna ska pappa bestämma vem som får komma haha...så ni malmöbor,om ni kan någon bra lokal så tippsa gärna,o va inte såna pussys nu för seriöst om ni vet någon lokal så meddela mig!!



döödliigt

det är sååå tråkigt att det är dödligt! haha det låter inte bra men ja det är så det är just nu! iallfall ska snart till min mormor o moarfar o lämna mat till dom,Pita,o ni bönder som inte vet vad det är för något tyvärr så orkar jag inte föklara för er =) är på kasst humör fortfarande,kanske ska träffa...eller ja skiti behöver inte nämna vem!! vi hörs väl senare!





can't stop crying...

mycket jobbig natt,försöker o inte tänka på allting men det är såå svårt! jag håller mig hela dagen med att inte gråta,jag går till skolan och tänker att allt är bra,men så fort jag kommer hem så spricker allting,alla tårar bara kommer ut och jag kan inte hålla tillbaks dom =/ jag vill vara stark när det gäller detta,för sånt här kommer hända 645 gånger till i livet,men det går inte,jag e bara en människa,jag kan inte hålla allting inne!

hoppet finns fortfarande att allt kommer fixa sig,men jag tror faktiskt inte det. Men som en kille sa "man måste våga misslyckas för att lyckas!"



språklära...

sitter i skolan med Tess och hon vill grovt lära sig Albanska,hon dör ju för albaner! jag e ju inte på värsta humöret för de,vill inte tänka på något som har med ALBAN att göra...

Jaa,min fina lilla saga tog slut den 31/1,tydligen så är allt mitt fel bara för att jag sa EN grej för att jag va sur,finns inget jag kan göra mer jag har ju verkligen försökt,det är ju de ända jag kan göra...vill ju inte det ska vara så här,det suger verkligen! kommer sakna han som fan,det gör verkligen ont =(




Tessan <3


i skolan...

sitter i skolan just nu,gör absolut ingenting börjar 5 i ett blev utslängd från min förra lektion för att jag inte hade gjort läxan,haaijt whatever vem bryr sig,inget spelar någon roll längre...

"du ville att vi skulle finnas där för varandra,att vi skulle vara som bästavänner,att vi skulle prata med varandra om allt. Jag vill finnas där för dig så som du har funnits där för mig,jag behöver dig,jag vill ju inte vara utan dig =/ det handlar om att förlåta och gå vidare så som jag har förlåtit dig förrut...jag lovar att jag ger dig hela mitt hjärta om du bara ger mig halva ditt,att jag kommer finnas där vad som än händer,med handen på hjärtat jag lovar o svär!!
Ingen kommer behandla dig bättre,ingen kommer känna dig bättre,ingen kommer älska dig bättre än mig,ingen kommer älska dig så som jag gör!"



jobbig natt...

hej,har inte sovit hela natten för saker o ting har inte fixat sig,tror inte dom kommer göra de heller,jag har försökt med allt men neej det funkar heller inte =/ tiden läker väl alla sår...?