inget bloggande...

kommer inte bli så mycket bloggande idag,tyvärr! det har hänt en hel del grejer sen imorse allting e upp o ner nu! har en viktig grej jag måste göra ikväll,och jag hoppas verkligen allt går bra annars vet jag inte vad jag gör!



hemma nu

sååå nu är jag hemma från "secret" ;) asså den jävla filmen Paranormal activity gjorde så att jag inte kommer sova inatt! början på filmen är mycket seg men det är den sista halvtimmen som är DÖÖDLIIG! aldrig mer ska jag se den igen,tro mig,och om jag gör det så måste det vara ett stort undantag!

Ska byta om till min pyjamas nu och lägga mig i min sköna säng och dröma något sött,för inatt så hade jag värsta mardrömen och vaknade upp gråtandes ;$ inte bra! så vi hörs imorgon,puss!




"secret" aka Nina haha ni bitches trodde säkert jag menade någon annan (A)


myslördag med....

Snart ska jag träffa...ehm,vad ska vi kalla personen för? vi säger "secret",jaa de får va så,snart ska jag träffa "secret" vi ska ha en myslördag tillsammans,vi ska ner o handla chips o läsk sen så blir det hem till "secret" för att kolla på Paranormal activity,och ni som har följt bloggen ett bra tag vet att jag HATAR skräckfilmer,så vi får ju se om jag överlever =/...Japp,så vi hörs väl sen =) smell you later bitches!



smutsiga ouppfostrade skitungar!

om det finns nåt jag verkligen hatar mest så är det äckliga små skitungar som är ouppfostrade!! menar dom allvar,sitter i en full buss och skriker hora hit hora dit och plus så är dom yngre!
Jag fattar inte vad deras föräldrar har gjort för fel,dom har ju tydligen ingen koll alls :S äckliga små kryp som inte fattar ett piss om livet och att man ska respektera äldre människor!

Om jag hade haft en sån unge,fyfaaan vad jag hade skämts över mitt barn :S tänk er sen när folk börjar snacka "herregud är det inte hennes dotter?" "kolla som hon beteer sig,skiter hennes föräldrar i henne" jaa o massa allt annat bajs!
Jag är en uppfostrad tjej som har lärt sig att man alltid har respekt mot äldre,att man alltid ska lyssna på äldre,att man ska resa sig upp för dom äldre och låta dom sitta osv osv.

när jag ser såna äckliga fjortisar så har jag antingen bara lust o slå ner dom eller spy över dom! hoppas verkligen mina barn aldrig blir såna,här ska det vara ordning o reda så får dom pengar på freda ;) HAHAH!







mirmengdjesi (godmorgon)

godmorgon bloggen! har precis vaknat,somnade halv ett igår så har sovit tills nu,vet shi vad som händer idag men vi får se för jag stack aldrig till Emily igår =/
Va o fikade med Khaled o hans brud (första gången jag träffade henne) trevlig va hon men jag gillade inte hennes 2 vänner :S dom ska inte lägga i sig där det inte behövs ;)...haaijt vi hörs sen!



allt e fiixat!

heej bloggen,hann inte blogga imorse. För det första så va älsklingen här på morgonen (A) så då gick det inte,sen så tog vi bussen tillsammans han till sin skola och jag till min. Hade en lektion,onödigt men ja!
Efter skolan så stack jag o bästavän till Trianglen och jag köpte ett par stövlar i Din Sko ;) mycket fina e dom faktiskt! Sen så stack vi för att fotografera oss till våra IDkort,haha asså säger jag bara,de tog oss 20 år tills vi blev nöjda med bilden,tror att hon som fotade oss sneade tillslut :$ sen direkt efter det så stack vi till banken! o fresten jag fick hem mitt bankkort idag nu är det bara att vänta på IDkortet i ca 2 veckor,baaah!

ikväll blir det kanske middag eftersom Emily har fyllt 18,men e inte säker på om jag ska gå,men jag tror att jag ska vi kommer vara rätt många så jag tror nog det blir kul =)

P.S köpte en gullig grej till pojken min :$...



varför...

varför e de så att man måste gå igenom sååå svåra grejer i livet? det e ju så att "that who dosen't kill you,only makes you stronger"  det e ju så sant! men ändå så blir man ledsen,klart man blir ledsen,men aah ni förstår vad jag menar!

"jag har inte haft dig i mitt liv i 10år snart,ibland så tror jag att jag inte ens behöver dig,att det nog vore bäst om du försvann helt,helt ur mitt liv! att du bara ska komma o gå när jag minst anar det,det klarar jag inte av.
Jag e en stark person,det e jag,men det här tar kål på mig...vill bara sluta tänka för en stund,va fri från all smärta,bara må bra,för just nu så vill jag inte finnas i verkligheten..."



dåligt...

e på dåligt humör just nu o Blogg.se har sneat så därför har jag inte bloggat på hela dagen sen jag kom hem från skolan för jag hoppades på att det skulle fixa sig,men nej det har det inte gjort än!

pappa har åkt,känns hemskt på ett sätt,saknar han redan även om han var ivägen ibland =/ men han e ju ändå min pappa och jag älskar honom!
känner mig bara rent nere allmänt...



lektion...

sitter med bästavän på historia lektionen nu,mycket tråkigt men helt okej för vi e helt speeeedade idag,vet inte varför,bästavän e varm medans jag fryser sönder =(...

vet inte vad som händer idag förutom att jag ska gå och ta bild sen till mitt legg,så nu får vi hoppas på att den blir bra! ikväll kanske jag träffar älsklingen ha de bra så länge peeaacee!



naten e mir (godnatt)

sista inlägget för idag,e på lite sneigt humör =/ ska sova,imorgon åker pappa,vet shi när han kommer tillbaks eller om han kommer tillbaks heller för den delen,jobbigt vet inte vad jag ska säga...

saknar min älskling,behöver honom just nu vid min sida,saknar dom goda tiderna med gamla vänner,saknar allt som va innan,eller ja inte allt! för det finns ju alltid en anledning varför dom inte är ens framtid!
Med det sagt så naten e mir



lite fler bilder...

här kommer lite fler bilder från Thereses 18 års fest!




en del av grabbarna & Sanna =)



Bästavän & Nicole <3



Nicole,Jag,Ena & Julia <3



Jag & bästavän <3



Sötisarna!!



& sist men inte minst,sötaste någonsin <3!


deprimerande...

asså detta vädret gör mig helt deprimerad :S jag orkar inget,vill bara soova,gaaah! orkar inte ens blogga,buhuhu,ska ta mig en ziggy nu,vi hörs när det inte är så deprimerande längre =/



snöstorm,igen!

aaah ny tycker jag att det räcker med den här jävla snön helt ärligt! den kommer o försvinner,sen så kommer den igen o försvinner sen kommer den igen o försvinner! kan den inte ta och försvinna helt nu?!!

Kom hem precis från skolan,imorse så fort jag vaknade så stack jag till Nordea banken och öppnade upp ett konto till mig sen direkt efter det iväg till skolan. Efter skolan så stack jag med Julia till BK (burger king) och vi åt sönder oss (A) Imorgon blir det fler äranden då jag ska gå och fixa ID-kort ;)...ska duscha nu sen kanske ikväll träffa baby,vi får se hur de blir pga fucking vädret!



ont i magen...

sitter o har ont i magen,det e hemskt =( kom hem för en stund sen va o träffade baby lite innan hans träning,mycket söt e han! sen på vägen hem så träffade jag Boris hihi,den jobbiga jäveln (A)

jaaa,asså har inte så mycket o säga egentligen,mycket tråkig har jag varit idag känner jag =/ eller jo jag har iallafall EN viktig grej o säga!
E så jävla sur på en av mina tjejkompisar,det sista jag förtjänar e att hon ska ljuga till mig efter alla gånger jag har ställt upp för henne! och dessutom så tror hon att "förlåt" alltid funkar,hon kan ta och stoppa upp sitt förlåt nånstans ;) (vilket jag har sagt till henne,tro mig!) och det är ytterligare ett bevis på hur killar kan komma imellan!

Jag hade aldrig ens kunnat tänka tanken på att sätta min pojkvän mellan mig o min närmaste vän,för som man brukar säga "killar kommer och går,men vänner består"


"jag gillar inte henne"

vem fan bryr sig om du tycker om mig eller inte helt seriöst :S,jag känner inte dig och vet shiiden vem du e heller för den delen,så om du gillar mig eller inte kliar inte mig direkt nånstans =/ ...hatad av dom flesta men älskad av dom bästa ;)



hemma för länge sen...

kom hem för ett bra tag sen,hade en lektion iställd så är hemma nu =) e sjukt trött och ska förmodilgen sova lite.
Pratade nyss med min killkompis och han mår bra,tack gode gud! va så jävla orolig,men han blir bra,han är en av dom som står mig närmast och om något hade hänt honom så hade jag varit sjukt ledsen,men han mår bra nu ♥


härlig kväll...

kom precis hem,har varit ute med älsklingen hela kvällen =) va en mycket härlig kväll och vi hade saknat varandra som fan :$ ska ta ett varmt bad nu...

fick ett samtal innan av en kompis,en mycket nära vän har blivit skjuten =/ jag vet dock inte om det är sant eller inte,men det verkar så,står i tidningen o allting! kommer fan tänka på de hela kvällen,hoppas verkligen inte att det e sant och om det e att han har klarat sig!!



äntligen hemma

sååå,nu e jag äntligen hemma,gick aldrig på min sista lektion för jag pallade shi =) iallfall håller på o göra en ny facebook men den när man ska registrera sig så står de sidan kan inte visas så jag får väl försöka om en liten stund igen.
Ikväll ska jag eller ja måste jag träffa baby om det är något som kommer ivägen ikväll med så kommer jag få syykoos =) men ska se om jag hittar nån bra film,puss!



godmorgonbild!





Här får ni en godmorgon bild på Boris o Mig =) vi ser ut som små tjockisar <3


tungan...





HAHAHA asså detta är en av mina favorit scener i filmen,han här går på dejt med en man (som är utklädd till kvinna) och sen så händer det en massa grejer,men iallafall,kolla hans tunga :O! hahaha den e ju ENOOORRRM!


ändrade planer...

blev ändrade planer,träffade inte älsklingen för en grej hände,tyvärr ibland kan det bli så! så jag kom hem precis va ute med Ninababy och pratade,ska fortsätta kolla White Chicks nu,de blev inte Hot chicks för kunde inte hitta den,men jag rekomenderar verkligen båda filmerna,har man inte sätt dom så är det på tiden!


fråga: ojojoj va gjorde du o din baby som hon inte borde hört ;);)

Svar: hahahah vi gjorde faktiskt inget utan vi hade ett privat samtal som hon råkade höra,och du tänker mycket snuskigt tycker jag HAHAH







liter mer Mmm...i livet!

godmorgon/eftermiddag bloggen,kom precis hem,har varit i apoteket o hämtat ut medicin till min mamma och handlat! Duktig känner jag mig. Pappa står o lagar över god mat,ris med wookgrönsaker och kycklingfile,snacka om att jag ska äta sönder ;) undertiden så ska jag komma på Hot chicks hann aldrig det igår för det va en annan film på 3an,sen så blir det duscha och träffa baby,pluttisen har saknat mig :$...vi hörs sen!



Sabinorna =)

va ute en stund så kom hem precis. Stötte på Ajsa o hennes kompis Sabina,mycket feet tjej måste jag säga ;) hon snackar över mycket och skrattar åt allt,precis som jag då! & dessutom så har hon samma namn som jag o de e ÄNNUUU FEEETARE =) vi va ute lite i video med killarna och det va skitkul,gick inte en ända sekund utan att vi skratta! "Hossi" "ah heter hon med Sabina,vem fan bryr sig" HAHAHA jag sitter o dör här när jag tänker på vad dom sa! och sån kille ville ha Ajsa pajajajaja ;) hahah HOSSI!

skulle träffa baby men han sov,aaw min lilla putte va lite trött,aaah känner mig helt glad nu vet shi varför,men allt går som det ska just nu! ska kolla Hot chicks sen för Ajsa o Sabina hyrde den och den filmen e mycket fet!



NAAAW

världens gulligaste sak hände innan när jag va iskolan,ooj justde,va i skolan idag de va öppet hus! iallafall,smsade med älsklingen om en viktig sak som kommer hända inom den närmaste tiden som jag är välidgt ledsen över,och han missuppfattade en sak och samtalet blev så här:




hahaha,föör sööt,bara ett tecken på hur mycket jag betyder för han muahahah (A)

23/1-10

asså det är redan slutet av januari,det är heelt sjukt ju! detta året har börjat skit snabbt tycker jag! och snart så fyller jag 18!!
Borstar tänderna nu medans jag skriver detta haha,sen så ska jag fixa mig sen iväg till skolan för där ska vi ha öppethus! så vi hörs väl sen.



redan vaken...

Japp,här sitter jag o e redan vaken =/ konstigt faktiskt för jag brukar sova länge på helgerna,men inatt så kunde jag inte somna för att jag la o tänkte på en grej heeelatiden,mycket jobbigt!

Igår så va jag med Nina i stan,de blev en fika iallafall och vi pratade om allt nytt som hade hänt. I förrigår när jag va på min pojkväns skola så ringde hon och hon hörde lite grejer hon inte borde hört (A) hahaha vi hade ett litet privat samtal och igår berättade hon allt och jag dooooog hahahah...men ska kolla tv nu,vi hörs sen!



Minnen...

sitter o kollar på vissa bilder jag har på datan,shiit så gamla där finns! alla bilder e minnen,jag kan absolut inte radera någon utav dom! eller jo borde radera några som verkligen inte borde finnas där (med smutset)...kollar på alla bilder och jag blir faktiskt tårögd,så mycket kul man har gjort med sina vänner,men det finns andra saker med som e mindre roliga,bra & dåliga tider,älskar verkligen alla mina vänner över hela mitt hjärat,det är dom som är en stor del av mitt liv!!

blev ändrade planer,ska träffa Nina men inte baby =( han skulle göra något,buhuu! haaijt vi hörs kanske sen.



fredag?

heej,slutade skolan 12 idag,jag e FORTFARANDE sne över allt har gjort ny msn o allt de skitet! sitter hemma o snear nu,ska förmodligen med Nina till stan sen o ta en fika vet shi än sen träffa baby o leka med honom lite ;) mysigt mysigt! vi hörs sen!


inga ord...

jag har inga ord på hur människor kan vara så elaka,hacka in sig i andras grejer! har ni inget liv helt ärligt :S än o gå och förstöra andras grejer,jag e så fucking arg nu så att det inte går att beskriva,om jag bara får reda på vem det e,om jag bara får reda på det,då e de kört,då menar jag verkligen kört! Då kommer han/hon/den/det få se en heelt annan sida utav mig,det låter inte realistiskt att jag kommer få reda på vem det är men OM och jag ska göra allt för att få veta vem det e tro mig ;)

Förstår inte varför man gör sånt,jaa mitt liv e säkert bättre än ditt (den som har gjort de) och jag är säkert 100000000 gånger snyggare än dig med ;) om du nu e så "coool" och vågar hacka in dig i andras grejer så om du har "kulor" så kan du med lika bra säga vem du e...



Polisanmälda!

så,nu har jag polisanmält dom/den idioten som har hackat in sig på mina grejer,dom kommer förmodligen spärra allt,hoppas jag!!! HAAAR DAAAMP!



22/1-10

Hej,e fortfarande arg över de SMUTSET som har hackat in sig överallt,om jag bara får reda på vem de e då blir de en HEEELT annan 5a ;)

igår de va katastrof,de ända som va bra va att jag träffade älsklingen,han får mig alltid o skratta när jag e över ledsen o arg,fattar inte hur han lyckas,han e typ den ända som kan göra de.
Idag e de fredag,känns inte som fredag,ska bara vara hemma förmodligen,helt soonkig känner jag mig =/ haaijt o jag e över torr med,vi hörs!



DENS MAMMA!

någons mamma e riktig feeet hoora! har hakat in sig i min mejl o min facebook kommer inte in nånstans,inte msn heller! fucking smuts,boooo,hoppas dom döör!


god morgon 21/1-10

WOOOOW första gången på länge jag orkar vakna så här tidigt,stolt e jag över mig själv (A) sitter med en ziggy,måste göra mig iordning sen till skolan o ha boksamtal på arbetspasset!

som sagt bloggade inte så mycket igår gick runt o försökte gömma min hals hela dagen,för min kära pojkvän har gett mig ett äckligt sugmärke,idiot! och tro mig han e mycket starkare än lilla mig så det blev som det blev =( smell you later bitches!



@ school

wooohoo,gissa vad? jag e i skolan,haha så toorrr jag e,meen ja bättre här än sitta hemma o snea =/ plus så har jag gjort lite svenska arbete och om jag hade varit hemma så hade jag aldrig gjort de.

Va precis nere o rökte med bästavän, och där stod det 2 tjejer och snackade heelt öppet,hon ena va gravid och hade fått missfall. Jag fattar inte vad tjejer gör med sitt liv när dom blir gravida vid 16 års åldern,hallååå man e inte mogen för ett barn då, man kan knappt ta hand om sig själv och du ska ta hand om ett spädbarn!
Haaiijt de inte mitt liv men ja,jag förstår mig inte på såna människor,vill du inte bli gravid så använd KONDOM,ända sättet!


Vägvärket...

Godmorgon,har precis vaknat,har en jävla lektion idag som börjar ett och som varar i 40 minuter,tycker inte det e lönt o gå så jag tror inte jag ska till skolan =) eller kanske jag ska,vi får se,mycket möjligt jag ändrar mig.

Glömde berätta igår att jag skickade in en ansökan till vägvärket för att få hem blanketter som jag kan fylla i sen så är det bara att börja körskola ;) såå snart sitter jag bakom ratten och pluggar jävla teori till körkortet,så ni Malmöbor få se upp på vägarna när jag kör haha (A) haaijt vi hörs sen!



puuliigt

heej,kom hem för en stund sen var med Julia sen så kollade vi på älsk träning =) sitter hemma nu coh äter Corners med chilli o ostsmak,riiktiigt gott o dricke cola,bättre kan de nog inte bli. Har grov bloggtorka,har absolut inget vettigt o säga så vi hörs när vi hörs!


HAHAHA

måste bara berätta en rolig grej,jag satt på bussen på väg hem,jag ser en kille jag känner o han räcker ut tungan till mig så jag räcker tillbaka och skrattar,och killen som satt framför han trodde att jag gjorde det åt honom så han gav mig värsta smilet HAHAHA jag ba täänkte vaaafan,och han va skit ful dessutom (A).

haaijt hahah de va kul faktiskt,ska lägga mig i sängen nu sen ikväll blir det nog utgång med Julia sen gå o kolla på älsklingens träning!



Sexigt...

hahahah sitter med bästavän och håller på med en grej,haha mycket kul är det när man ser hur ens pojkvänner reagerar (A) haha iallafall,har lektion nu och det är estetiskverksamhet och efter det så är det mat,vilket är bra för jag är skiit hungrig!
Haiiijt,ska fortsätta med det jag håller på med haha så vi hörs sen,pusss!



Yes Sir


e hemma nu,va ju ute med älsk lite,ska bada nu så vi hörs imorgon!



YEEEAAAH RIIIGHT!!!

NIIII TROOODDDEE jag skulle sitta inne,finns inte en chans,ska röra mig nu snart,peace!


fortfarande...

på dåligt humör,trodde jag skulle ut för att träffa älsklingen men NEEEEJ min pappa låter inte mig,jävla idiot han med! har fucking haft menshumör heladagen,vissa av er har kanske läst på min bästaväns blogg om hur jag blev sur iskolan idag,hon bruden också,du e skiiitt fuuul tro shi att du e något!!!!

aaarrrghhh
,ska gå o göra ett helvete till min pappa nu,vi hörs när vi hörs!



idiot människa!

jag har verkligen inte vaknat på rätt sida idag,sen så kommer jag till jävla skolan så är det en människa som sitter o skriker hela jävla tiden :S jag får spel tillslut och säger till henne,sen så börjar hon skrika på mig och jag tänker vem fan skriker hon på :S baaah,hon har gjort min dag ännu värre,ville bara döda henne!
Jag måste börja kontrollera mig bättre för annars en dag kan det gå illa,haaaijt vi hörs!



sleeeeep

heeej,ska sova nu snart e fortfarande trött sen igår! ska bara ta en dusch och lägga all smutstvätt i tvättkorgen för pappa ska tvätta imorgon åt mig (A) hihi mycket söt e han...haaaijt,vi hörs imorgon förmodligen,Smell you later bitches!



Mc donalds

tjeena,sitter hemma hos Louise nu,va o köpte Mc donalds först för jag va sååå hungrig!
vi sitter o pratar om gårdagen haha det e mycket kul för den här lilla tösen minns inte så mycket av vad som har hänt HAHAHA jag sitter o skrattar åt henne,skit synd men det är ju kul (A) haaijt hörs sen ska röra mig hemåt snart,puss!





Get a room



We'll be kissin' in the club i know you feelin' me
I can see we gonna need a little privacy
So you can be as loud as you wanna be
I got an idea ..




festen+bilder

god morgon bloggen,har ätit soppa hela morgonen haha för det hjälper mot bakfylla!
Igår på feesten va suuperkul,massor med roligt folk och jag hade skit kul faktiskt! Min älskling kom också senare så då blev det roligare,jag visste att han kunde dansa men att han dansade så bra hade jag ingen aning om :O haha för söt e han!

Blev en del drickande för alla,lite mer för vissa och det hände en del grejer som kanske inte borde ha hänt haha men sånt är bara kul för nu har jag en anledning o reta dom (A) men när man har druckit lite för mycket så leder det till bråk med! hade så kul med allihopa och festen var lyckad faktiskt,så tack tess och alla andra för en underbar kväll! här kommer lite bilder,enjoy!

 



Jag & Louise



Vi vet,vi vet,vi e snygga ;)



Ena & Julia



Födelsedagsgrisen & Jag <3

en del av tjejerna <3



Jag & Huddi

shota päronlikör,döödsgott!



Dom flesta <3



Dans med Huddi (A)



Love you to giirl <3!

Looookiing gooood ;)


Fixning på G

sitter hemma hos bästavän,sätter på lösögonfransar och det e värsta projektet fan haha har aldrig använt de innan men snyggt blir det iallafall,känns helt cepe i ögonen. Bästavän fönar håret just nu o snart ska vi gå o dansa hela natten lång ;) sjuukt kul kommer vi ha de,haaijt hörs kanske med ett sista inlägg sen!



PAARTYY TOONIIGHT!!

heej bloggen kom precis hem från Mobilia,va med bästavän o handlade till Tess,idag blir det PAARTYY PAARTYY ;) måste in o duscha nu och allt det dära för ska va hemma hos bästavän klockan sex o vi ska va i lokalen halv sju för att hjälpa till med det sista,först kommer hennes släkt sen så börjar själva festen vid halv 9-9 så det kommer vara sjuukt kul ikväll...blir inget drickande för mig ikväll haha fråga inte varför heller,privataskäl! haaijt måste dusha nu!!



God morgon...

heej,har precis vaknat,blev inte att jag gick till Tess nu på morgonen för jag måste fixa det sista,köpa hennes present osv. Ska smsa bästavän snart o se om hon har vaknat sen så får vi röra oss,haaijt vi hörs sen!



Ny människa!

Har tagit ett bad nu så känner mig som en ny människa! detta blir sista inlägget för ikväll,hoppas ni har haft en bra fredag och att ni får en fortsatt bra helg =) god natt o sov gott så hörs vi imorgon ♥!!



3 months with my baby ♥

Kom precis hem,har varit ute med älsklingen hela kvällen,3 månader idag mellan oss (o inshallah det kommer bli många till) och jag e så upp över öronen förälskad så att det inte är sant :$ vi tog en lång promenad och bara snackade om allting det blev en massa skratt och en heldel mys (A)
Tänka sig,att när man va som olykligast så dyker det upp en sån underbar människa i ens liv,precis när man börjat tappa hoppet så lär man känna någon som e guld värd!

Kvällen va perfekt så kan inte begära något mer =) te dua loqk



businessen avklarad...

shoo,e hemma nu va och avklarade lite business med bästavän så allt är chill nu ;) sitter o väntar på att hon ska smsa för vi ska ut på ett uppdrag till muahahah (A).

Jaa,men en rolig sak hände,när vi va på väg hem från det vi gjorde så kom det fram tre killar till oss och typ "intervjuade" oss vi skulle hälsa till en kompis och säga den personens namn sen så skulle de spelas upp nånstans,tyvärr så vet vi inte var för jag vi aldrig fråga de =/...haaijt ska softa nu,hörs sen!



skolan...

sitter fortfarande i skolan på min sista lektion. Ska iväg med bästavän sen o fixa en grej,igen men ja jag måste ju göra de. Imorgon blir det fest,och klockan halv tolv ska jag vara hemma hos Tess för att sen åka till lokalen och fixa lite grejer. Efter det ska jag åka till Mobilia o möta bästavän där och då ska vi köpa en present till henne,hon fyller ju trotsallt 18!
Har lite ångest,vet inte vad jag ska ha på mig men det fixar väl sig? Ska kanske hålla ett tal på festen men vi får se hur det blir med det också,för jag har tyvärr scenskräck,jag börjar darra och allt möjligt. Men nu kommer det största problemet,talet,vad ska jag skriva? hur ska jag börja? sånt är sjuukt svårt,men kanske så lyckas jag,jag kan klara det bara jag vill,kommer nog skriva talet men kanske inte läsa upp de själv,kanske hennes pappa kan göra det åt mig? men det hade ju varit mer lyckat om jag hade gjort det,men vi får se...





Baaaajs!!

Fan,jävla Louise hon ringde o väckte mig precis! sitter m,ed en ziggy just nu,får ta o fixa mig sen gå till skolan. Ska även följa med Louise till stan efter skolan och imorgon blir de feeest!! Haiijt vi hörs när vi hörs ;)


kollat klart...

på filmen nu =) baa baam de tog lite tid men jag va heelt inne i den,skit bra e den faktiskt! Sitter o smsar med min baby också och har ont i min höft,gick nog till lite för vilt igår haha meen ja såånt händer väl :P

ska in i duschen nu,kanske vi hörs sen & Ena payback is a biiiaaaatccch ;)!







ATL

sitter o kollar på ATL med snyggingen T.I som huvudroll ;) har sätt filmen innan och den är super,rekomenderar den verkligen,haaijt vi hörs efter filmen!



Ögongodis ;)



brooor 19 idag!!





GRATTIS TILL MIN BROOR PÅ HANS 19 ÅRSDAG!!
 idag fyller den bäästa 19 år,detta e min bästa killkompis Khaled och jag älskar han meest! Denna killen har alltid funnits där för mig,i både våt o torrt,han ställer alltid upp när det behövs,och jag uppskattar det riktigt mycket,du förtjänar det bästa i livet broow,älskar dig!


Gumpen skriver...

heej bloggen,sitter i skolan just nu,har historia.
Och jag har värsta ångesten,varför färgade jag mig brunt,VAAARFÖÖÖR??!! men alla säger att det passar mig bättre,asså jag passar i båda,men jag kämpade så mycket för att bli blond! meen haaaijt,ska göra blonda slingor snart och då kommer det bli super ;).

Fullt upp till helgen fan,ska på 18 års fest hos Tess och då blir det kaaaos,kanske baby följer med dit men det är inte säkert för hans bror fyller med år den dagen! såå det är de som gäller och måste plugga också,jag måste verkligen bli klar med Svenska arbetet!



myyysaaat

heej har precis kommit hem,träffade älsklingen o lekte lite med honom (A) thihi,looovee it! haaijt orkar inte blogga mer för idag,seg uppdatering men vad ska man göra. Ska kolla american pie =) puss på ögat!



Färgning på G...

sitter med hårfärg i håret nu,måste hålla det i 40 min från och med nu!
Hade en jävla lektion iskolan idag i 40 min känns inte ens lönt o gå :S men jaaa,jag gick ändå! fick en kommentar idag "man tror alltid att du har damp" jaaaha tack för den,jag kanse bara e trött eller sur men neej då tror folk jag har värsta dampen och kommer explodera om dom säger något fel,sluta överdriva fan jag e snäll :O!!

Ut med älsklingen ikväll,vi hörs sen förmodligen!



BAAA BAAAM

hemma nu,va ute en sväng med min brooow (Khaled) han fyller 19 om 2 dagar,lite gamal börjar han bli hihi (A) o jag vet vad jag ska köpa till han,hahah de blir en hemlis än så länge,men han kommer säkert gilla det =) vi snackade en del med,de har ju hänt lite grejor o så,så det va mycket härligt o träffa han igen!

E på bättre humör nu med så det är bra,haaijt ska fortsätta snacka med folket på msn så vi hörs väl imorgon ♥



damphumör!

har varit sur hela jävla dagen på olika saker :S har sovit ända sen jag kommit hem från skolan,bråkat med dom jag inte borde bråka med. Så vi hörs sen kanske!



Invandrare!

Sitter o kollar på youtube där finns vissa klipp om upploppet i Rosengård och flera andra! sen så när jag går ner o kollar på kommentarerna så ser jag sånt här:

sipossipos (3 dagar sedan)
svarta äckel hora, stick tillbaka till hemlandet ditt.... ingen vill ha er här.


Viking166 (3 dagar sedan)
Om ni gjort såhär i era hemländer, hade ni blivit skjutna som de smutsiga odjur ni är. Detta är fan inte acceptabelt. O ni protesterar när svenskar röstar SD?

Polisen borde ha rätt att skjuta packet.


bitchviking (3 veckor sedan)
svartingar tar med sina hemlands problem och smutsar ner sverige..


Vem fan säger att alla invandrare är likadana :S? vem fan är NI att dra alla över ent kant?
Visst jag tycker med att det är fel med de dom håller på med,men ALLA invandrare är inte så :S och nu om ni ska sitta och rösta på Sverige demokraterna eller vad fan dom än heter så gör de för fan!
Vi är inte här för att vi vill det utan för att nästan alla flydde från krig och ville få ett bättre liv! Tror ni helt seriöst att vissa av alla invandrarna hade valt Sverige i så fall?
Jag har absolut inget emot Sverige,och jag säger inte att det inte är fel med det dom håller på med,men dra inte alla över en kant för alla är inte sånna!!

dagens bild!





Jag,Boris & Ena <3 och som ni ser så är jag brunett nu,fint va? vad tycker ni jag passar bäst i,blont eller brunt?


godeftermiddag!

Heej,sitter på min historia lektion nu och sen så slutar jag för dagen!
Natten till idag va heemsk,jag vaknade av att mamma skrek som in i helvete! och jag fick värsta paniken,jag sprang ut till henne och jag ser att hon ligger o vrider o vänder på sig av smärta,hela hon skakade. Första jag tänkte vafan har hänt,hon höll fan på o dö så ont hon hade!
Men hon hade fått kramp i benet och hela hennes muskel hade hoppat ur led,aaaj låter som om det gör skit ont fan =/ stackars hon,stackars min mamma =( älskar henne mer än livet!



brunett igen...

så nu har jag blivit brunett igen,helt ärligt jag orkade inte med det blonda och att jag helatiden måste färga utväxten varje månad och dessutom så har mitt hår blivit som tuggummi så slitet som det är :S så brunt ska jag ha ett tag och låta håret va,för när jag e brunett så brukar jag färga det varannan månad eller vart 3djr månad så det sliter inte lika mycket,men är helt ovan nu i det bruna och plus så va de blonda så fint! men allt klär en skönhet ;) undra hur älsklingen kommer reagera??



vaknat...

heej bloggen,har precis vaknat,jag somnade direkt när jag kom hem från skolan,jag ve heelt slut! ska ta något o äta nu sen softa lite sen träffa baby,har inget speciellt o säga,puss!



psykologi

sitter på sista lektionen nu och det är psykologi,nytt ämne för denna terminen,många säger det är rätt intressant så vi får ju se hur det blir,haaijt vi hörs!



ALI ÄR...




Vaa tvungen att skriva detta för ali blev lite ledsen när jag inte nämnde han i förra inläget (A)


@ school

eee helt död fan,jag somnade inte förens 5 imorse,de för heemskt!
sitter i skolan nu med bästavän o dör,vi börjar tjuge i elva,orka vanlig skoldag redan första dagen. Jag hade skit svårt o vakna imorse,min kusin o pappa körde mig till skolan så det va skönt...haaaijt ska fortsätta dö nu!



SOOOVER INTEE!

asså detta e hemskt jag sover inte!! jag ska fan upp om 4 timmar :S fan e de för fel på mig varför kan jag inte sova =( har legat i sängen typ 2 timmar nu o vridit o vändit på mig och jag sover fortfarande inte! hur fan ska jag klara skolan imorgon,jag har ju vänt på dygnet heeelt!

"du hade mig en gång innan,men inte mer,aldrig mer! ibland så va du ett misstag o ibland min kärlek. Men nu är det över så förvänta inte dig något mer,för det kommer ändå aldrig att funka,och om jag ska vara ärlig,jag vill inte att det ska funka heller..."



18 detta året

fan vad många det är som fyller 18 detta året,skit många fester man ska gå på ncnc sjuukt e de,o slösa en massa pengar på presenter,jaja men kul kommer de bli,jag blir med 18 snart,lite mindre än en o halv månad kvar =)

Hatar når folk dyker upp i ens liv från ingenstans,dom man har glömt o helst vill glöma =/ sen så från ingenstans så kommer dom tillbaks som om inget har hänt...de finns alltid en anledning varför dom inte är din framtid,för saker som har hänt...haiijt bäst o ignorera dom bäst man kan!



home

tjeena hemma nu =) va ute lite med Nina,Ena & arnel mycket trevligt =) tog även ett varmtbad för det är svinkallt ute längtar verkligen tills vinetrn är över!

 oo svar till dig Nadia, haha ja jag älskar min kille,men jag syftade mer på att när man inte har något förhållande med den personen utan bara pratar med någon och inget mer sen så säger man det bara så från ingenstans,så det va sån jag menade =)



ordet "älskar"

jag får spel på folk som säger ordet "Jag älskar dig" fast det inte ens låter logiskt i det hela! det ordet är ett stort ord som man ska säga när man verkligen menar det! inte missbruka det som vissa gör.
Jag fattar inte hur man kan säga jag älskar dig till någon man bara har pratat med rätt länge och aldrig träffats,sen så från ingenstans så säger han/hon jag älskar dig,visst man kan ha starka känslor för personen men inte älska,antingen så vet du inte vad älska är eller så säger du det bara för att det låter bra för det tillfället och då kommer det inte från hjärtat.
Så sluta gå på de bullshitet om att "aaaw han sa att han älskar mig,så gullig,jag tror verkligen han menar de" bla bla bla,för säger en kille till dig jag älskar dig efter några dagar så kanske det inte e så seriöst?
Eller kanske han/hon menar det verkligen,men det jag försöker komma fram till e att det är många som missbrukar ordet "jag älskar dig"



10/1

God morgon! jag har precis vaknat fan,sov så jävla gott,e fortfarande trött men ska inte fortsätta sova för de kommer sluta med att jag sover bort hela dagen då!
Idag e de söndag och det innebär att det är måndag imorgon och det innebär att jag börjar skolan =/ baajs också! och denna söndagen innebär med att jag ska va med älsklingen idag och leka med honom =) så det ser jag fram emot (A),haaijt har precis vaknat så ska äta nu,hörs snart!



svar...

tycker det är kul när ni kommer med lite frågor då och då faktiskt så här är en...


Hur länge har du och din pojkvän varit tsm? :)

Svar:
nu den 15/1 så är det 3 månader =) och mååånga till kommer det att bli hoppas jag på (A)♥



fräääsch...

heej,kom hem för en stund sen,har hunnit ta ett vaaaarmt bad och har ätit! så sitter nu framför msn o ruttnar bort,första kvällen fan att inte min pappa sitter vid datan! ska snart sova för e dödstrött har inte sovit i min härliga,mjuka säng i en vecka,ska bli så underbart,kommer sova som en bebis fan (A)...livet känns underbart nu och jag mår SUUUPEEER ;)


00.00 önska er nåt =) vi hörs kanske sen ♥


hos bebis

heej bloggen,sitter hemma hos Louise nu,va ett tag sen vi sågs och jag har saknat henne som fan! vi har pratat en del för det händer mycket på en vecka!
Finns mycket pinsamt folk som inte fattar något om livet och som inte respekterar andras privatliv ;) deras liv måste nog vara tråkiga eftersom dom lägger i sig i andras,speciellt såna ouppfostrade människor som kommer och går när dom vill och inte respekterar andras hem,fan e de för uppfostran när man gör sån,stannar hemma hos nån till 6 på morgonen fast man sitter med sin familj? haaaijt hahaha mycket roligt e de. Ska röra mig hem strax så vi hörs väl sen!



2 dagar kvar!

Baaa baaaam skolan börjar om 2 dagar,JAAAAG VIIIILLL IIINNTEE =( men ändå schemat e rätt softigt men vafan orka skolan :S svär o jag hade kunnat jag hade hoppat av,jag har sneat grovt på skolan :S men inget hoppande av här inte,det hade varit skandal om jag hade gjort de,jag klarar av det,favoriten i skolan e ju så klart rasterna =) slutar halv 2 varjedag iallafall,och har sovmorgon rätt ofta,men ändå det e skolan!



i går.

heej,har ni saknat mig? iallafall kom precis hem och alma har med åkt,jag o pappa körde dom till centralen,kommer sakna den lilla bajsungen som faaan!

som sagt igår va jag ju på bio med baby o hans kompis o kollade på Avatar eller som älsk säger "över torr" helt okej film faktiskt men den e över lång så det blir lite långtråkig till slut! först så skulle vi se den i 3D men biljetterna va utsålda så vi fick se den vanliga.
Alma va ju även på "dejt" igår eller vad man ska kalla det och enligt henne så va det en mycket lyckad kväll ;) han kom faktiskt imorse och sa hejdå till henne med,gulligt =) haaiijt hörs snart!



saknaden...

det finns så många personer som jag saknar i mitt liv så att det inte går o beskriva! folk som bara har lämnat en utan att säga något,det gör ont det gör det,men vad ska man göra,det är väl också en del av livet =/ det finns vissa man saknar bara för att man inte har sätt dom på länge och saknat att umgås med dom,sen så finns det dom man saknar för att dom har blivit någon annan,en person man inte känner igen längre,då saknar man den han/hon brukade vara förut! och sist men inte minst så finns det personer som man saknar som har gått bort,som inte lever mer.
En dag kommer vi alla dö,för det är livet! och Inshallah vi blir gammla och dör när vi är skit gammla för att dö nu vore ju för hemskt,man har inte ens hunnit uppleva livet helt. Som jag har sagt innan,livet är så kort men ändå så är det de längsta vi har!



ryggont...

PIII har fortfarande ont i ryggen som fan. Jag o Alma vaknade typ vid tio sen så gick vi hem till mig för att sova,idioter vi vet men den bäddsoffan hos min mormor e sten hård!

Igår så va jag ute med min älskling hela kvällen och det va mycket kul,alltid något nytt som händer ;) medans alma satt hemma för hon orkade inte röra sig nånstans. Idag så ska hon träffa någon kille ojojojoj dom ska på bio o så och jag ska på bio med baby o hans kompis,vi ska se Avatar,hoppas filmen e bra,ni som har sätt den,e den värd o se?   Alma ska kolla på Old Dogs som jag såg i början av denna veckan,hon kommer inte ångra sig tro mig!
Haiiijt ska fortsätta kolla Top Model nu,och jag anser om jag hade varit med hade jag vunnit hela skitet ;)



sovadags!

hej e hemma nu efter en lång dag,ska sova sen träffa baby,imorgon måste jag upp vid halv 8a =/ ÅÅÅNNGEST!! haaijt god natt hörs kanske sen eller imorgon!



keep it up...

heej,e helt död,har ju sovit hos min mormor dom senaste dagarna,jag har skit ont i ryggen =( kom hem för en stund sen,måste fixa mig o allt för sen så måste jag in till stan,IGEN! för som sagt det va röd dag igår så vi kunde inte göra något =/ plus jag MÅSTE fixa den där saken! haaijt vi hörs sen! 



heeelt olika...

"every day,every night I wanna se you baby staing by my side..."

Sitter och disskuterar med alma om killar,hahaha asså vi har heelt olika smak,asså då menar jag HEEEELT! dom hon tycker är "fina" tycker jag är STEEEENIIIGA hahaha bokstavligttalat! och dom jag tycker e fina tycker hon e fula,så säg mig hur ska vi komma överens? ingen av oss vet och tro mig det blev värsta disskusionen,vi började till och med skrika på varann (A) hihi...

haaaijt nog med torrheterna nu,vi va ute innan med min baby,idioten drog ut oss i det svinkalla vädret. Efter det så stack vi o åt kebabpizza,den satt mycket fint ;) nu sitter vi här o dör hos mig vi ska snart till min mormor och sova där för Alma vill inte sova här bara för att hon inte har sin laddare hos mig,FUCKING TÖNT! blir nog sista inlägget för idag,godnatt!



Anonym...





först e jag mytoman och nu helt plötsligt så kan du ta ner stjärnor till mig? NAAAAW föör söööt e du. och det finns många som hade gjort mycket för att vara med mig en dag,Alma har tur för hon e med mig i en heeel vecka ;)


sneeiiis

sitter fortfarande hemma o snear nu,de skit tråkigt o båda e över trötta! ska ut en stund snart! handla läsk o chips sen hem till mormor,tror jag ska sova hos henne där ikväll igen så länge Alma e här,men vi får se,hörs senare kanske...
Du ska inte tro att jag e ett föremål som du bara kan paxa o tro att jag ska bli din när jag e singel igen,det funkar inte så ;) visst jag e fin hit o dit men allting handlar inte om utseende haha,har kännt dig ett bra tag nu men jag behöver inte det snackat när jag har kille,jag älskar han och jag kommer vara med han så länge det bara går!



Sabina&Alma♥

Hemma nu igen,blev inget utav det vi skulle göra idag för idag e de en röd dag och allting stänger tidigt! smaaart ju. Iallafall vi kom hem för en stund sen och Alma somnade direkt i min säng,sen så började jag peta på henne för att hon skulle vakna,och hon säger min säng e skit sköön,eeeh de nii,skulle vilja testa den va ? shii ni får inte,bara speciella människor hamnar i min säng ;)...haaaiijt,vet inte vad som händer ikväll,kanske bio,kanske inte,vi får se vad tjockisen här säger!






nu rör vi oss!

haaaiijt,ska gå nu igen,ska in till stan viktiga grejer på gång här som man inte får missa!! vi hörs förmodligen sen pusspuss ♥



bitches...

...jag kommer ha fullt upp dom här senaste dagarna så det är bara att gilla läget! igår så va jag och solade med Alma & baby,efter det så gick vi hem.
Senare mot kvällen så träffade jag o Alma ,Ena & Tösen en stund och va med dom,behövde snacka med bästavän för underdagen hade det hänt en del ;). Sov med Alma hemma hos min mormor och förmodligen ska hon sova här ikväll hos mig,kanske det blir bio med men vi får se! Snart ska vi börja fixa oss duscha o sånt sen så måste vi in till stan för jag måste göra en grej och kusin ska leta skor,så vi hörs kanske snart eller kanske sen o kanske imorgon till och med! smell you later bitches!



Bilder från förrigår!


så att ni alla kan sluta klaga,här kommer bilderna från förrigår,några bara,och komihåg jag har ett liv utanför bloggen och allting handlar inte om bloggen!





Kusin & Jag



Jag & Julia



Jag,Boris & Julia


hos mig med Alma!

heej bloggen,sitter med Alma hemma hos mig nu.
 Och en sak,de finns någon som har kommenterat anonymt o säger att jag lovar o lägga in bilder osv och kallar mig mytoman,men grejen e den jag har ett liv utanför bloggen om du inte har förstått det? jag lägger in bilder när jag har tid! och jag har redan sagt att jag inte kommer ha så mycket tid dom här senaste dagarna för att min kusin har kommit och jag har inte träffat henne på tusen år,så jag spenderar hellre min tid med henne! så om du tycker att den börjar bli tråkig så fine,jag bryr mig inte,utan jag lägger upp bilder o sånt när jag har tid!






25 minutare...

heej,det kommer bli en massa spring nu dom här senaste dagarna efter som Alma e här! nu ska jag iväg o sola med henne & älsklingen (A) sen efter det så drar vi förmodligen till Mobilia,antingen så hörs vi sen eller sent ikväll,smell you later bitches! sakna inte mig för mycket nu!



tröttare än tröttast!


sitter här hemma o snear nu ska hoppa in i duschen o piggna till lite,vi hörs efter åt,pusspuss ♥



gårdagen!

heej blev ingen vidare uppdatering igår för jag sov hos min mormor med Alma! sjuukt kul hade vi igår och det hände en massa!!
Som sagt vi gick ju o fikade med Julia och allting va bra,vi hade kul och skrattade åt allting! Då kommer de fram en man och frågar efter cigg (och man såg verkligen han va maaaxaaad) och jag ger han 2 stycken,och då säger han "aaw så snällt,ska du ha en puss" och jag blir helt jävla stel i kroppen och bara svarar nej tack! sen så står idioten kvar och går inte,men efter en stund så gick han!
Vi sitter fortfarande o fikar och pratar om allt när en stund senare så kommer samma man förbi igen,och då har han ett röttbanband på ögonen så han inte ser nåt :S och då på bordet bredvid oss hade vi ställt våra rester utav fikan som vi inte orkade. Och vet ni vad idioten gör,han börjar äta våra rester och driker ur andras muggar som typ har stått där ute i 2 timmar,UUUEEEW!!
Fan vad äckligt,hela jävla malmö e äckligt,vi har heeelt stört folk här! Tycker fan synd om Alma hon e här för första gången och så får hon uppleva sånt här!

Efter fikan så åkte vi för att täffa min baby,vi vandrade lite i Rg med honom och hade kul! blev en heeldel skratt,som sagt han e störd min älskling men föör söt e han! efter det så stack jag o Alma hem och snackade typ hela kvällen sen så däckade vi båda två,så jag kom precis hem,ooj fresten,god morgon (A) jag har bilder från dagen men dom sätter jag in när Julia har skickat dom!



fika dax!

heej e hemma snabbt igen ska bara byta om sen gå igen! tjejen som kom heter Alma och vi är typ kusiner,fråga mig inte hur,vii bosnjaker asså! skit snäll tjej faktiskt,vi har en heldel gemensamt,så nu ska vi strax till stan o fika med Julia och det blir bilder sen med så ni får se vem jag pratar om =) träffa älsklingen med förmodligen.
Hon stannar här tills på lördag så vi hinner umgås en heldel,mycket bra! haaijt men måste snabba mig nu!!


till mormor!

snabbt inlägg! ska till min mormor strax det ska komma någon till henne,vet inte hur jag ska säga de,kanske de e kusiner? jag har inte den blekaste aningen om vem det e helt ärligt =/ någon tjej ska med komma,vi känner varann tydligen,träffade henne sist när vi va små hon e typ så en 14-15,alltså med andra ord småbarn haha taskig jag e :P haaijt måste torka håret de fortfarande blött men vi hörs förmodligen sen. Min pappa har okuperat datan fan sitter vid den helatiden,de synd om han måste söka nytt jobb o allt för hans gamla brann ju ner,fucking horungar!



haters!

hur mycket än ni ser att jag o min bästavän bråkar,hur mycket än det glädjer er att vi shiiden e vänner längre,gå och sug på en tå eller nåt,för det spelar ingen roll hur mycket vi än bråkar och hur ofta vi blir ovänner vi förblir ändå alltid vänner. Hur mycket än vi snackar skit om varandra så slutar det ändå alltid med att vi säger det till varandra,så ni behöver inte springa runt o säga "omg Sabina sa de" "omg vet du vad Ena sa :S"  hur än kaosigt det e mellan oss så kommer vi fixa det,för 14 års vänskap e svårt att kassta bort från ingenstans!
Så bara för att NI inte har något liv och då måste lägga i er i vårt,det funkar knappast så,sköt ert eget,och snacka hur mycket skit ni vill,you'll only make us famous ;)



avslutar...




bloggandet för idag med ett gulligt sms från baby,nu kommer jag sova gott hihi :$


break ups!

asså finns det något fint sätt o dumpa någon? och kan man vara vänner efter det?
jag tror inte man kan vara vänner med sitt ex,och säg inte att det går när det inte går! eller joo de finns vissa faktiskt som är det och då är det bra,att man fortfarande kan komma överens med varandra!
Men att säga "de inte du de e jag" eller "vi kan fortfarande vara vänner" asså de ren bullshit haha varför måste alla köra samma grej! varför inte bara säga "mannen,fuck dig,jag vill inte vara med dig mer,ha de bra!" hade inte de varit lättare? jaa kanske taskigt,men det e ju bättre än den "de inte du de e jag" ,tycker den e mesig faktiskt =/ när man vill göra slut med någon så tycker jag att man ska säga exakt vad man känner och inte försöka linda in det så att det låter bättre...




va ärlig mot dig själv och din partner,för i slutändan så är det ändå ärlighet som varar längst!


Old dogs!

e hemma från bion nu,tror att jag aldrig har skrattat så mycket åt en film,den va skiit bra! ska berätta handlingen lite:  Det e två män,dom jobbar med marknadsföring,och en av männen som heter Dan,han har skillt sig från sin fru och han va heeelt deprimerad utav det och hans bästa vän Charlie bestämer sig att ta med han på en resa. Dom åker till Miami och Dan träffar en tjej där. Några år senare (tror jag) så ska Dan äta lunch med kvinnan han träffade på Miami (stavning?) och då dyker det upp 2 barn och det visar sig vara hans! så i 2 veckor måste han ta hand om barnen och då händer det massa skoj!   ja jag har berättar tillräckligt om ni vill se vad som händer så får ni kolla på den! men jag rekomenderar den,den får ♥♥♥♥ hjärtan utav 4a möjliga!


om en halvtimme...

om ca en halvtimme rör jag mig hemifrån,ska till stan först med Nina hämta ut biljetter sen så blir det bio,blir förmodligen inte så mycket bloggande idag,men what to do,that's life! hoppas ni har en bra söndag så hörs vi kanske senare ♥



då blir det bio!

Ska på bio ikväll med Nina =) vi ska kolla filmen Old Dogs,den börjar halv 7,vi måste ta den tidiga efter som hon jobbar imorgon!

har ni tänkt på en grej,att det finns så mycket människor som "leker" att dom e någon annan bara för att dom inte vågar vara sig själva =/ jag förstår inte varför,där e bara en person av alla människor varför då ens försöka vara någon annan?
Visst ibland så har jag med sattit på mig den masken och trott att jag är bättre än alla andra om jag e på ett visst sätt,men det slutar bara att folk genomskådar en och det är bra pinsamt rent ut sagt :S de e därför jag har lärt mig att aldrig göra om samma sak igen och bara vara mig själv!





Buuuu

Godmorgon,e vaken nu,buuuu känner mig helt seeeeeg för fan =( vet shiiden varför heller för den delen,baah måste hitta på nåt idag innan jag dör eller nåt =/.

Kollar biggest loser nu,haha kom o tänka på mig själv när jag va tjock,jaa otroligt nog har jag med varit tjock fast man inte kan tro det (A) i 7an va jag det, och då så klart så blev man retad eller ja mobbad med andra ord. Men när vi skulle börja 8an så gick jag ner skiiit mycket i vikt,och alla blev förvånade!
Såå alla ni som va på mig då,suuug på deeen!! man kan gå ner bara man vill.



bilder från nyår!

 jag sa ju att jag inte skulla lägga upp några från nyår,men haaijt har ändrat mig nu,bättre sent än aldrig!











dålig dag...

idag har de vatt en mycket dålig dag! har inte orkat något,dålig uppdatering med men vad ska man göra,ibland blir det så!
Som sagt va ute med älsklingen en stund,pratade lite o vi kom fram till en grej,förstår han på ett sätt men ja,får ju ändå acceptera vissa grejer.

hur dåligt de än har varit mellan oss så e jag glad att vi iallafall kan vara vänner igen,de känns helt tomt utan dig på ett sätt o de vet du! alla grejer vi har sagt till varann,det är svårt att glöma,men vi kan ju iallafall försöka igen? Du e den som förstår mig bäst på alla sätt,även om vi inte umgåtts lika mycket så har du ändå ställt upp för mig när det behövts,jag kan inte bara tänka på dom negativa grejerna,de finns så mycket positivt med! jag älskar dig o det kommer jag alltid att göra, E



utåt...

ska ut nu,orkar inte med en del grejer,de får vara som de e =/ har man försökt så har man,ska ut o ta mig en ziggy o träffa killen,så vi hörs förmodligen sen  ♥


we are family...

heej bloggen,kom hem för en stund sen,men sitter med mamma o kollar på en film på 5an den e faktiskt skit bra! Medans pappa står i köket o lagar mat,kommer faktiskt sakna honom när han inte e kvar här med =/ han har liksom gjort allting,älksar min pappa mest!
Ska kolla klart filmen sen duscha o fixa mig,ikväll ska jag ut med Nina o baby,måste fixa en del grejer med Nina,något som inte kan nämnas här och ni har dessutom inget med det att göra =) om vi lyckas så lyckas vi om inte,jaa då e de kööööört!!



2 januari...

god morgon,vaknade precis precis!! ska faktiskt iväg till loppiset med Nina,måste handla en ny foundation. Ja,jag handlar på loppiset,för där e billigare,i affären så kan dom kosta upp till 200 kr medans där så kostar dom 60 kr,kan fan få 3 st för det priset! och allting är helt nytt där med,inget smink som är använt,så inget o skämas för,skit många gör så,man sparar pengar på de ;)
Men nu e problemet att jag måste väcka Nina,och hon e inte en av dom lättaste,men vi hörs senare pusspuss ♥



nattblogg "tomt"

fortfarande vaken,som jag sa jag kommer inte kunna sova men det gör nog inte så mycket,kollar på en film på 3an,har sätt den innan och den är faktiskt bra!
Ligger o smsar med Nina med,snackar om livet och vilka misstag man har gjort,det finns ju en del men vad ska man göra,misstag e misstag man lär sig utav dom,jag vet att jag gör det och jag hoppas med att ni gör det!

Kanske ska träffa Medo imorgon,det va fan ett tag sen,har saknat henne! ska även vara med baby hihi tur har jag som har en sån förstående pojkvän och som orkar med mig när jag e för jobbig (A)



en mycket smart person!


"den du litade mest på är den du borde lita minst på"

En mycket smart o söt person sa detta,fyfan vad det är sant! det e verkligen så,den man litar mest på borde man lita minst på! och som min pojkvän brukar säga "visa aldrig dina känslor för någon hur mycket dom än betyder för dig" men man vill ju ändå visa för att folk ska se hur mycket dom betyder för en,men det kanske e bäst om man inte gör det,så nu har jag kommit på ett sent nyårslöfte,det e att visa mina känslor mindre till folk,speciellt till dom som betyder mer än andra och när jag väl ska visa dom,då ska jag göra de vid rätt tillfälle!



inte bra!

pii detta e inte bra,inte bra alls! jag va ju skit trött innan pch jag somnade när Harry Potter började och vaknade nu,tänk er NU!!! Jag kommer fan inte kunna sova i natt,fan faaan Sabiina!!
Jag sov skit bra fan men jaja det e inte bra kommer va vaken hela natten! Ska strax ut i den friska luften men innan dess så ville en läsare se en bild på mig utan mitt löshår,så här kommer den!




Mitt håre lite kortare nu efter som jag va tvungen o klippa mig när jag va i Bosnien =(


sooonkiiig

känner mig heeelt sooonkig =( haha e för trött,kan knappt kolla eller stå på mina ben,har träningsvärk i låren,men det vet jag vad det är på grund av ;) (inget vi behöver ta upp här dock).
Jaa finns inte så mycket mer o säga,va lite med Louise & Nina innan,Nina berättade en del grejer och vissa människor borde lära sig o hålla käft bättre ;) och inte bry sig om grejer som dom absolut inte har något med o göra!

Sitter och tänker på nyåret fortfarande,hur kul de va men hur snabbt allt det kan försvinna! jaja whatever whitetrash...bästa på hela kvällen va ju när jag va med min pojkvän,träffen med hans föräldrar osv,allt va perfekt! så det är de ända jag bryr mig om under hela nyåret faktiskt,vad ska man göra,lite hossigt kanske? men vem bryr sig!!

Haaaiiijt,ska kolla Harry Potter o fången från Azkaban nu klockan 6 så vi hörs kanske senare,smell you later!



1 januari 2010





00.00 fick min kyss vid tolvslaget iallafall utav den jag älskar mest!
Det va det bästa på hela kvällen och du betyder allt,te dua loqk!


Mitt nyår...

Heej bloggen,har precis vaknat,o ja jag sov hemma i natt,det blev inte som det blev för har man hossiga vänner så har man ;) finns inget man kan göra åt saken =). Mitt nyår började bra iallafall,allting va super och jag hade faktiskt kul,men det va mot kvällen allt gick åt helvete,när jag skulle hem.
Har man falska vänner så har man,när man alltid är där för dom men sen ändå så får man inget tillbaka,jag vet har typ sagt detta tusen gånger,men folk lär ju inte sig,antingen så förstår man inte vad dom menar eller så e dom bara tröga :S,kanske borde rita upp de till personen istället?

Jag kommer inte lägga in några bilder förutom en,för dom andra bilderna vill jag inte ha och det som va viktigast i mitt liv e borta nu,för vissa kan ju inte bara va där för sina vänner o ställa upp EN ända gång när det behöv.
Och dum nog så grät jag över det också :S varför grät jag? joo de måste nog vara för att personen som jag aldrig mer vill se igen betydde så mycket för mig,att jag hade kunnat ge mitt liv till henne...men tyvärr,igår kväll så fick man se,och det krävdes rätt mycket för att kontrollera så att inget annat skulle hända!

Och om du ska sitta och kalla mig namn o allt,så säg det i mitt ansikte istället,för om det är något jag har förtjänat så e de iallafall att du kan prata med mig framför mig...du e inte värd ett skit mer! gör ont o säga de,men tyvärr ibland kan de bli så =/