GOTT NYTT ÅR!!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER KÄRA LÄSARE!! hoppas ni får en underbar nyår och fortsatt bra år!
Detta blir nog sista inlägget för ikväll,ska börja fixa mig om en timme typ sen så ska jag dra,sover inte hemma ikväll heller för den delen utan hos bästavän,så imorgon lär vi nog vakna med värsta bakfyllan =/

så ännu en gång,gott nytt år till er alla från lilla mig (A)


Nyår!

NyårNyårNyårNyårNyårNyårNyårNyår!!! eller ja snart vid tolv slaget iallafall,vi har bestämt vad vi ska göra o vi ska va hos en tjej i söderkulla,kul? mmhm,får vi ju se...om jag inte har det kul så kommer jag gå det vet jag =) vid halv elva ska jag träffa älsklingen för ska va med han vid 00slaget så jag får en under bar kyss utav honom!
Och vad ska jag göra nu,ABSOLUT INGENTING! jag har ingen aning kommer nog bara sova hela dagen,sen senare mot kvällen börja fixa mig,mycket tråkigt!



bryr mig inte mer...

orkar inte helt ärligt bry mig mer inför nyår imrogon,det blir som det blir! Va ute med min älskling innan och jag va skit sur för vissa människor e mycket hossiga och bara tänker på sig själva och skiter i andra,och det slutade med att allt gick ut över honom,skit synd om han,för helatiden så frågade han "älskling vad har hänt =/?" och så klart så berättade jag för honom,och så klart så har han alltid rätt när han säger att folk nuförtiden skiter i! och att dom ska man bajsa snett på...

Kom hem för ett tag sen iallafall,har färgat håret och duschat,men de blir nog en till färgning imorgon på utväxten,känns som att de behövs! Ska ta mig en cider nu o softa!



har du fått den analt?





HAHAHAHAH DET HÄR VA DE ROLIGASTE PÅ LÄNGE HAHAHAHAHAHA!!! min killkompis bara frågar mig från ingenstans om jag hade fått den analt bara för att jag hette gumpen HAHAHAHAH,o ni som inte vet vad jag menar med det,min pojkvän kallar mig för det för enligt honom så har jag ingen gump =( hahahah


Nyår imorgon= stress!

aaaah,de nyår imorgon,vad fan ska jag göra? jag har fortfarande inte bestämmt nåt :S satt uppe hela natten o smsade med folk o snackade med folk på msn,de finns massor med fester o gå på men jag vill inte åka för långt heller,det finns fler fester här i området också. Men saken e ju den att alla fester börjar ju på kvällen,vad ska jag göra tillsdess? under dagen då? finns det något som är öppet imorgon så man kan hitta på nåt,t.ex bio eller nåt?
AAAH FÅR SPEEL,för jag har ingen aning!
Ska ju va med min pojkvän med,så det kommer vara mysigt och jaa,haha fuck it ni har ändå inget med saken att göra (A)...han ska ju va med mig imorgon och med Ena,och förmodligen någon mer utav hans vänner. men jag vet fortfarande inte vad vi ska gööra!!!



ja sam mali postar,kurac mi je ostar

heeej e hemma nu,va i Landskrona med pappa han skulle handla kött hos en sån man,men jaja fuck det nu. Har vatt o köpt hårfärg med,det blir blont ska färga utväxten och resten av håret med!
Funderade skit länge på att bli brunett igen för jag orkar verkligen inte med utväxten helatiden och som ni redan vet så sliter blont skit mycket på håret! men efter som jag kämpade så mycket med att få det så blont som jag har det nu så har jag bestämmt mig att jag ska vara de ett tag till,så när jag blir brunett igen det får vi ju se!
Haaaiijt,vi hörs strax!



gumpen ♥

God morgon bloggen! vaknade precis,en dag kvar till nyår vet fortfarande inte vad jag ska göra,pratade igår med Ena om vad vi skulle göra vi kom inte fram till något vidare direkt,förmodligen fest =/
Som sagt jag vaknade ju precis måste fixa mig ska till min morfar,sen köpa hårfärg för ska färga mitt hår!
Och anledningen till min rubrik det är för att min kära pojkvän har gett mig ett nytt smeknamn o det är Gumpen,fråga mig inte varför och hur,haha det e ändå rätt gulligt,vi hörs sen ♥




sista inlägget

blir nog sista inlägget för ikväll,har inget speciellt o säga heller,va ute med grabbarna innan i typ en halvtimme tog en cigg sen så stack jag hem igen! så sitter nu o lyssnar på 2pac,aldrig lyssnat på han innan men hans texter är faktiskt bra!

en liten grej bara,orkar inte kämpa för vissa grejer längre,e de ens lönt o försöka? folk försöker fixa de men om den andra inte är med på att fixa det så går det inte...



vissa läsare...

"öhm, okej snacka om dåligt försök i att trycka ner personer. Get a life okej. Om du inte gillar bloggen så låt bli att besöka och läsa den."

Vissa läsare gillar jag skarpt! haha ingen aning vem du e efter som du kommenterade anonymt,men dig gillar jag (A)♥



En mening...




seeeg

Heej,kom hem för en stund sen,stack direkt till apoteket o hämtade ut medicin till mamma =/ iallafall kollar high school musical 2 nu på tv,älskar faktiskt dom filmerna! e inte på värsta humöret så ska bara sega hemma ikväll.
Pratade med baby innan i telefon,fick mig o skratta,älskar det!



Min Gb

Ska snart träffa Min Gb,har inte vatt med henne sen i sommras,ska till stan med henne o hennes kille,hon ska handla lite inför nyår och jag ska köpa min efterlängtade keps!
Den här tjejen är min banrdomsvän,och när vi va mindre så bodde vi grannar,precis dörr mot dörr,så vi bara sprang över till varandra mitt i natten och hittade på en massa bus! Sjukt underbar tjej. Anledningen till att jag kallar henne för Min Gb de e för att hon e som min storasyster,hon har alltid vatt där och skyddat mig när folk har varit fittor...älskar henne mest,det är en vänskap som kommer vara föralltid!



ingen rubrik

god morgon,orkar inte med någon speciell rubrik heller,har precis vaknat,kollar som vanligt våra bästa år,måste till Mobilia sen o köpa en ny keps för jag glömde ju min när jag va i Bosnien =/,får se vad jag hittar på idag,kanske träffa baby,men vi får ju se...haaaijt hörs senare hateeers =)



roligt...

"Och du ska veta att du verkligen är skit ful,förlåt men var tvungen att säga det och din blogg håller tyvär inte nivån så man kan läsa den och bli intreseerad så hejdå"


Trevligt att du då ens orkar lägga en kommentar efter som min blogg e så ointressant =) jag skriver inte för att det ska intressera dig,utan för att jag bara skriver,sen om du väljer o läsa den eller inte e ju upp till dig,såå jag skiiiter fullständigt i! Och du behöver inte säga förlåt heller för den delen du kommenterar ju anonymt så du måste väl förmodligen se fulare ut än mig? PUUUUSSSS!!!



bara för att...




Louise älskar denna bilden på mig så lägger jag ut den (A)


walk away...

Ibland är det svårt att gå ifrån vissa saker,man vill verkligen men hjärtat säger en annan sak! Man vet att det inte är bra om du är kvar,tillexempel med en person,du vet att han/hon inte alls är bra för dig men ändå,ändå så stannar du kvar,fast han behandlar dig som bajs under sina skor!
Tro mig jag vet hur det e,har ju själv vatt där och det är absolut inget trevligt! Meeen haaaijt,vad ska man göra,vissa saker är svårare än andra,sånt e livet,what to do?

Sitter o sjunger just nu och en rolig grej jag måste berätta! en gång när jag satt o sjöng så springer min mamma in i rumet och säger "saabiina vad har häänt :O" o jag ba "vaa? vad snackar du om :S? jag sjunger" och då säger hon "AAAAAAH,jag trodde du grät" ...HAHAHA sååå jäävla taskiig :(



I never said I was an angel...

Jag har aldrig sagt att jag är perfekt,att jag är helt felfri. Jag har gjort många dumma grejer under mina 17 år,men vem fan bryr sig egentligen? det är mitt liv,jag gör mina misstag och jag lär mig utav dom.
Fan vad tråkig människa man måste vara om man inte vågar leva livet,testa nya saker,tänk er o bara sitta hemma o dö och absolut inte göra någonting? mycket tråkigt!

Jag e ingen ängel,det har jag aldrig sagt! Men jag e sååå mycket bättre än vad det finns för folk i dagens samhälle. Just nu så älskar jag mitt liv,allt går bra och jag har allt jag vill ha! det ända jag längtar till är när jag fyller 18,då kan ingen säga ett skit till mig och bestämma hur jag ska vara!
Varför ens försöka ändra på en människa? man e den man e,jag e den jag e,och om det inte passar,well fuck you då =) finns inget mer man kan göra. Antingen så accepterar man personen för den hon/han är eller så gör man inte det.



överskattat

asså nyår e så överskattat :S all stress för ingenting typ,fattar inte hur folk orkar? ta dagen som den kommer istället,kanske du gör nåt kanske du inte gör något,det blir vad man gör utav det!
Orkar inte sitta och stressa 3 dagar innan nyår,jag hinner fan dö på 3 dagar (nedaj boze) så jag har bestämt att jag kommer bestämma allt i i sista sekunden,kanske det blir utgång med vänner o pojkvänen,fest,eller så kanske jag bara är med familjen,allt beror på folket och vilket humör man e på...och på tal om humör,jag e skit trött och orkar inget just nu,så ska bara lägga mig i sängen,förmodligen så somnar jag!



tack

Det finns så många personer jag vill säga tack till! tack till alla mina vänner som har funnits där genom alla svåra tider som jag har fått gå igenom detta året,tack för att ni står ut med mig när jag bara klagar över ingenting,tack för att ni har lärt er hur jag fungerar,hur ni ska hantera mig när jag får mina utbrott,tack för att ni lyssnar o förstårt,helt enkelt tack för att ni e så bra vänner,ni vet vilka ni är!
Tack till min mamma som är det bästa i mitt liv,som alltid lyssnar o förstår hur duma grejer jag än har gjort,tack till allt jag får,jag älskar dig mest!
Tack till min pojkvän som står ut med mig med,när jag får damp på honom,tack för att du har bevisat att det fortfarande finns hopp för killarna här i världen,att ALLA inte är skit,tack för att du e så snäll och omtenksam mot mig o att du bryr dig om mig!
Tack till hela min familj som förstår mig när jag har haft det svårt,som har stöttat mig genom allt och alla beslut man har fått ta!



2 månader kvar!

om exakt exakt 2 månader så blir jag 18! hihi vad ska ni köpa till mig :O? tycker det är dags att börja tänka på det vad ni ska köpa till er lilla favorit? jag vill ju ha en stoooor feeest,men vi får se för min mamma är emot det =/ typiskt mammr,hon vill hellre att jag ska gå ut med mina vänner och äta nånstans sen gå på något disco eller nåt,det kan ju också va kul?
Snaart e jag 18,och vuxen,fan vad jag längtar! Haaiijt nog snackat om det,ska till Friday's sen med Boris o träffa Julia där,vi ska ta en fika med henne,så vi hörs sena tror jag,för min pappa behöver datan nu!



bara 3 dagar kvar!

PIII,hallå de snart nyår :S jag vet fortfarande inte vad jag ska göra,när jag va ute med älsklingen igår så sa han att vi skulle fira nyår tillsamman,det kommer bli mysigt! ska även va med bästavän,men vet shii vad vi ska göra,luffa runt? gå på fester?
jag har blivit bjuden till ett par fester men jag vet inte,jag e ju inte den festar typen direkt,jag hade hellre vatt med min pojkvänn och mina närmaste vänner. Vad fan ska ni göra på nyår?



have a baby by me...

shoo,hahah e hemma nu,va ute med baby o Nina,sen så stack hon hem för hon blev sur över en grej (inte på mig då utan sin kille) och hon ska verkligen bli sur för han e ett rövhål rent ut sagt :S...va med baby och det va mycket mysigt,love him by the way ;)
"jag måste andas din luft" världens sötaste!! ska bada nu,hör kanske sen puss puss!



ut snart igen!

va precis ute med Nina och åt,mycket gott! ska snart ut igen för ska träffa älsklingen,hihi mysig mysigt,men vi hörs väl senare,pusspuss!



video/n från konserten igår


ozeni me i shvaticu te ozbiljno ako se stvarno volimo, sad mi dokazi ozeni me, bice ti zivot kao san medeni mesec svaki dan, obecavam


cetri strane sveta putujem evropom al' nigde mi nije kao kad sam s tobom milioni ljudi ne zna im se broja al' samo se jedna, zove ljubav moja

OFÖRGLÖMLIG KVÄLL!

Heeej! som sagt va ju på Djogani igår,och det va så kuul! det va så mycket folk så alla bara stod o trängdes o puttades helatiden! men jag o bästavän stod längstfram och vi fick ju ögonkontakt med dom helatiden ;). Tillslut så blev vi för varma och för svettiga så vi gick lite längre bak,där jag hittade min kompis kusin o han började babla om att han va kär i mig osv :S fast det va nog alkoholen som talade!!

Hela kvällen så dansade vi,det gick inte en ända sekund att vi stod still,förutom när vi gick på toa eller tog rökpaus,men annars så va vi igång helatiden! och våra fötter,PIIII såå ont vi hade i dom,det va så jävla skönt o få av sig skorna när jag kom hem. Men nog med skrivandet här kommer bilder!




Det hade jag på mig,syns kanske inte så bra,men svarta leggins,svart linne & klckarna


Djole



Vesna

Djogani


Inne på Deep


Bästavän in action med någon kille
(känner ej honom:|?/ ena)

<3


jag lever!

Heej bloggen,ville bara säga att jag lever,kom hem vid halv 3 inatt och konceren va så fucking bra,berättar mer om den sen för ska fortsätta sova!



allt brann ner!

fyyfan asså,fyyfan!! pappas jobb i Stockholm har brunnit ner,någon satte eld på hela restaurangen och baren! fucking horungar,tro man inte har något bättre för sig än o sätta eld på en hel jävla restaurang :S era små horungar har ni tänkt på vad som händer med dom som jobbar där? vad fan ska dom göra nu? hoppas verkligen polisen får tag i dom fucking idioterna!!!




Jaaa så här ser det ut nu,finns inget kvar!!


Mellandagsrea= we like!

Heej bloggen! kom hem precis,har vatt istan hela dagen sen jag vaknade! det är ju mellandagsrea och det gillar vi! blev faktiskt inte så mycket shopping som jag trodde,men köpte ett par fina kläckz,ett vanligt svart linne och ett skärp! Ikväll är det ju Djogani som sagt och jag längtar som fan,ska dansa loss och en heldel bilder kommer det bli ;) sitter och lyssnar på deras låtar nu,kan dom flesta men de finns vissa man måste lära sig,för man vill ju inte stå där som en idiot och inte kunnat något haha.


Dom köpte jag i H&M för 299 kr,inte dyrt alls och skit snygga e dom ;)


uppdate

godkväll/godnatt,kom hem för typ en timme sen,vad ute med min älskade! mycket kul va de o en hel del snack,saknade honom faktisk,vi kommer ju inte träffas imorgon för jag ska på Djogani med bästavän,vi komer göra kaos som vanligt ;)!
Arnel & bästavän kom också när jag va ute med baby,en hel del skratt blev det,sen så rörde vi oss 3 hem tillsammans. Imorgon e de mellandagsrea så jag o bästavän ska till stan o se om de finns nåt fint vi kan köpa till konceren! men ska lägga mig i sängen nu o smsa med baby,vi hörs imorgon!






Sabina Magic

hejhopp pillesnopp! ligger i sängen och kollar på Förortsungar,kommer ihåg när den gick på bio innan för länge sen,jag kollade aldrig på den men nu så hör jag det,den verkar faktiskt vara bra! Efter den så börjar Harry Potter o de vises sten,ska kolla på den med,älskar Harry Potter filmerna!

Anledningen till min rubrik "Sabina Magic" e när polisen stoppade mig och frågade vad jag hette så sa jag Sabina Maric o då trodde han jag sa Sabina Magic,men grejen e den med mig,jag e rätt Magic av mig ska ni veta (A) jag kan en hel del trix,I'll make the hair on your neck stand up! när mina fingertoppar sakta rör sig på din kropp,mina mjuka kyssar på halsen gör så att du ryser i hela kroppen,dom passionerade kyssarna,goooot daaamn så oemotståndliga...hahahahah sheet,märker jag börjar snea härmhaaaijt ska tillbaks till filmen nu!





min pappa...

min pappa ger mig damp och han irriterar mig så jävla mycket med :S jag e inte alls på humör för sånt cepe skoj som han har,går runt här hemma vill börja slåss med mig,vänder mig upp o ner och massa annat skit! jag e inte på humör för sånt idag,jag har knappt sovit något inatt pga mensvärken och så ska han komma o börja hålla på så som han gör! aaaah fåår spel,bäst han slutar innan jag knockar han ;)...haaaiijttt,ska äta kladdkaka nu,e riktig puuuuuuliii på den fan,smell you later bitches!



500#

Godmorgon,jag halvsover fortfarande,ville bara säga att jag kom hem vid tio igår från Louise o jag hade jättekul! har inte kunnat sova hela natten har haft såå ont i magen,tjejproblem om ni fattar vad jag menar? borde gå ner till affären o handla men jag vet shii om något e öppet idag? säkert areberna har öppet,men ska sova lite till så vi hörs sen,puss!



Sammanfattning 2009

Januari 2009: Allting va som vanligt började umgås med nytt folk och lärde känna nya människor,det började bra,ett nytt år o nya människor.


Februari 2009: Massa nya koncerer var i fullgång,jag fyllde hela 17 år,firade det med min nya bästavän Ena,allting var perfekt!


Mars 2009: Min första kärlek kom! träffade honom på en fest,vi började träffas och tillslut så blev vi tillsammans. allting va perfekt där med och jag va kär för första gången i mitt liv! En del grejer hände och tillslut så träffade han min mamma.


April 2009:
Kärleken gick bra,men folk började snacka en massa skit om min kille och jag visste inte vem jag skulle tro på! Varje gång jag ville prata med honom om det så blev det kaos,vi började bråka allt mer.


Maj 2009:
  Bästavän och jag började umgås allt mer,hon började va med mig o min kille och sammtidigt så träffade hon andra. Allting va bra ett tag men jag visste inte vad som skulle hända!


Juni 2009:
I mitten av denna månaden så tog det slut mellan mig o min kille,kanske var det bäst så,men jag va heeelt förkrossad visste inte vart jag skulle ta vägen,kunde varken äta eller sova för den delen. Bästavän fanns där vid min sida helatiden! Skolavslutning,1an va slut,sommaren började och jag åkte till pappa i Stockholm.


Juli 2009:
Fortfarande ledsen över att det va slut mellan oss,men vad skulle man göra? och fortfarande så fick jag höra en massa skit om honom. Bästavän kom hem från Bosnien!


Augusti 2009:
2an började,så det fick bli nya tag i skolan,massa nytt folk på skolan som man fick lära känna! Jag började umgås allt mer med Louise och jag o bästavän höll på o glida ifrån varandra allt mer o mer.
Malmöfestivalen började,där man typ spenderade sina dagar nästan varjedag,lite bråk mellan folken men allt löste sig.


September 2009:
Skolan fortsatte,blev en del läxor o prov,va fortfarande ledsen över slutet,men det började gå över,efter som jag hade mina vänner vid min sida.


Oktober 2009:
Jag tog ledigt från skolan för att åka till Bosnien & Kroatien med min pappa. Innan dess så hittade jag en ny kille,som nu är min pojkvän! Vi träffades hemma hos Louise,han va heelt underbar. Men med tanke på vilket svin mitt ex va så kunde jag inte lita på honom. Dagarna gick och han började bevisa mer o mer att jag kunde lita på han 15/10 blev vi tillsammans.


November 2009:
Skolan fortsatte,jag hade ny pojkvän o nya vänner. Dagarna spenderades mest med honom och tillslut så hade vi varit tillsammans i en månad. En del bråk mellan mig o folk och mellan mig o honom,men allt fixade sig.


December 2009:
Sista månaden! skola hit,fixa praktik dit,sista proven,men sen så kom den efterlängtade julavslutningen! och 2 månader mellan mig o killen. Fortfarande lite cepe mellan mig o bästavän,men vi jobbar på det!


Såå,det va nog det mesta utav hela detta året,snart 2010 och det innebär nya tag och börja om på nytt,hur har ert år varit,bra? dåligt? sådär? berätta lite om ni vill!



GOD JUL!

God jul till alla er svennebananer där ute hihi (A) och alla andra som inte är svenskar för den delen men som firar jul!
Jag vaknade för en stund sen men som vanligt så kollade jag på våra bästa år! snart,eller ja vid 1-2 tiden ska jag hem till Louises syster Sabina och vi ska fira jul där =) min första svenska jul någonsin eller vad man ska säga haha,kommer nog bli kul,äta massor med god mat osv.
Väntar på ett mycket smaskigt samtal utav Louise hon har en del grejer o berätta om ni kommer ihåg så skrev jag ju igår att hon skulle get dirty lite ;) haha men mer kommer ni inte få veta :* ska sammanfatta mitt år i nästa inlägg,ska sno ideen av bästavän :$


Bobo...

kom precis hem,va med min baby!! e så fucking glad att jag har honom,min lilla sötnos!
Saknade han som fan för det va ändå ett tag sist sen vi sågs,så det blev mycket pussandes o kramandes :$ allt slutade med att jag hamnade i snön för tönten fällde ner mig,men sen från ingenstans så ger han mig bara världens kyss och jag blir helt glad igen (A)

säg aldrig någonsin igen att du inte förtjänar mig,att jag förtjänar en bättre kille än dig! Du förstår inte hur glad jag e över att ha dig,att bara få hålla din hand gör mig så stolt,de e Du&Jag,fast du kunde ha valt någon annan! hade jag inte velat va med dig så hade jag inte varit med dig i 2 månader nu,dessa 2 månaderna är dom bästa någonsin,glöm aldrig de loqk,te dua <3!



snart träffa baby...





ska snart träffa älsklingen,så vi hörs sen!


Hissar&Dissar



Min mamma:

Min mamma är den bästa som finns! eller ja alla tycker ju att ens mamma är bäst,men asså jag kan värkligen inte beskriva med ord hur mycket min mamma betyder och hur mycket jag älskar henne! Hon är mitt liv,mina andetag,mina hjärtslag! ALLT e hon för mig,hade gett mitt liv till henne,min högra arm om det så hade behövts!
Hon är min absolut bästavän,henne kan jag lita på till 1000% och hur dumma grejer jag än har gjort så vet jag att hon alltid lyssnar på mig och kommer förlåta mig! Min mamma är mitt allt <3


Mina killkompisar:

Hela mitt liv har jag bara umgåtts med killar,dom e inte såna bitches som går bakom ryggen o snackar skit o bara skiter i sina vänner! har dom problem med dig så säger dom det direkt,inget väntande utan DIREKT! och mina killkompisar har jag känt skit länge och jag kan alltid räkna med hjälp utav dom om något händer.
Big love to my homeboyz <3




Att flytta!


AAAAH!! det är så sjukt jobbigt att flytta,alla tunga grejer man måste lyfta osv,man får skit ont i ryggen! trodde jag skulle dö idag när jag hjälpte Louise =|... och sen så har man alltid vant sig vid det första stället o sen så helt plötsligt så måste du flytta,till något du inte känner till,till ett annat område,tänk dig så obekvämt det känns,du känner ingen där.


Anna Anka

Asså,jag förstår mig verkligen inte på folk som ser upp till Anna anka :S vad fan e de för människa? inga plastikoperationer? bullshit,hela hon är plastikopererad!!
Att hon ser bra ut? jajaja försök o lura er själva hur mycket ni vill,att ni vill vara o se ut som hon tyder bara på att ni har skit dåligt självförtroende och inte är nöjda med ert utseende!
O hennes rööst,gaaash,så fucking jävla irriterande,varje gång jag hör henne så får jag lust o spy!



jobbigt o flytta!

fan asså,jävla skit,det är jobbigt o flytta! jag o Louise klarar inte av tunga grejer,som hennes tv o hennes byrålåda,här behövs lite män!! where's my men at??
Louise kille kan inte komma för han orkar inte helt enkelt,och min kille klipper sig just nu,vilket verkligen e på tiden för han börjar likna en pudel hahahah fast en liten söt pudel (A).
Tar en paus just nu,vi har faktistkt gjort rätt mycket,hela köket har vi flyttat över och hela Louise rum,hennes rum va viktigast för she's gonna get dirty too niight :$ så det viktigaste är iallafall avklarat!





som vanligt...

God morgon! har vaknat,kollar på våra bästa år,ska fixa mig sen iväg direkt till Louise hon håller på o flyttar så måste hjälpa henne,snäll som jag e så ställer jag gärna upp för henne (A).
Dagens planer har jag fortfarande ingen aning om,vet bara att jag måste gå o handla 2 grejer till inför imorgon då det är Julafton,vi ska ju köra julklappsleken så måste handla 2 små grejer till.


Sammanfattning år 2009



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja faktiskt
2. Höll du några av dina nyårslöften? - kommer inte ihåg va de va för några
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - nej
4. Dog någon som stod dig nära? - japp =/
5. Vilka länder besökte du? - Bosnien & Kroatien
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? - Nej tror inte det
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 15/10
8. Vad var din största framgång 2009? - Ingen,har allt.
9. Största misstaget. - mitt ex!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - säkert jag har!
11. Bästa köpet? - min mobil kanske?
12. Vad spenderade du mest pengar på? - kläder,mat,bio osv
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - japp,mina riktiga vänner,familjen & pojkvännen
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? - Tik tok,Watcha say mm.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Upp och ner..
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Pluggat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - gråtit över onödiga personer som inte förtjänar mina tårar =)
18. Hur tillbringade du julen? - iår blir det med älskade Louise
19. Blev du kär i år? - absolut
20. Favoritprogram på TV? - Desperate housewifes, våra bästa år & ugly Betty
21. Bästa boken du läste i år? - vet inte
22. Största musikaliska upptäckten? -
24. Något du önskade dig och fick? - klart
25. Något du önskade dig men inte fick? - förmodligen
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - Middag med vänner <3
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - det finns det alltid
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - vanlig,min egen!
29. Vad fick dig att må bra? - familjen&vänner
 30. Vilken kändis var du mest sugen på? - ?
31. Vem saknade/saknar du? - saknar rätt många,vissa som inte borde saknas
32. De bästa nya människorna du träffade? - Louise,Tess. Dom e inte nya men har börjat umgås med dom mer och det är jag glad över!



jag lovade mig själv...

jag lovade mig själv att aldrig öppna upp mig för någon så som jag har gjort för vissa personer,att aldrig lita på någon till 100%,men ändå,ändå så har jag gjort det? varför? det kan jag själv inte svara på,förmodligen så har dom fått mig o lita på dom sen så har det blivit som det blivit.
För hur det än går o vad jag än gör så får jag ju ändå inget tillbaka,så därför är det nog bäst o bara stänga in sig,och inte visa sina känslor till någon.



va ute en stund...

har vatt ute en stund,eller ja en stund o stund sen sex typ,kom hem precis. Va först lite med Tess,vi va ute o rastade hennes hund,sen så gick jag o träffade Arnel lite snabbt för vi pratade om en del grejer,för snäll e den killen asså,ni kan inte fatta hur fint hjärta den killen har,han e en av mina närmaste killkompisar!
Sen så stack jag till Hydro där Acki jobbar och då va Niko där också och en annan kille,stod o pratade med dom lite för har inte sätt Acki o Niko på ett tag,så de va rätt kul!

Gick mest ut för att tänka,behövde de,en promenad för mig själv o bara rensa hjärnan,lite tårar blev det också men vad ska man göra,det är ju en del av livet,right?




Yeah,i know you want it!


bajsväder!

hej,e hemma nu från stan,vilket jävla bajsväder det e ute :S vill bara det ska sluta snöa nu,det va kul i ett par dagar men nu räcker det tycker jag! vi har aldrig haft så här mycket snö innan,så varför nu?
köpte 3 st julklappar till Louise =) ja dom hör ihopa faktiskt,hoppas nu hon gillar dom! E fortfarande så jävla trött,tror jag ska sova en stund eller bara sitta o dö framför datan o tvn,mycket tråkig dag,man kan ju inte göra något när det är sån här väder =/...haaijt,vi hörs snart :*!



stan

ska iväg till stan snart med Sejla & Amira,ska kolla runt lite vad som finns,kanske jag köper något ? vet iallafall att jag måste köpa 2 grejer...blir nog inte så lång dag för jag e så fucking trött har ju inte sovit hela natten =/ jaja men ska fixa mig nu vi hörs senare när jag kommit hem,då kanske de blir en hissar o dissar =)



hela natten...

godmorgon,hela natten har jag inte kunnat sova =/ somnade där vid 4a typ. E inte på så värsta bra humör men det kanske fixar sig under dagen? blir kanske lite shopping idag,måste köpa en julklapp till Louise sen så ska jag köpa nåt till älsklingen med,jag tror jag vet redan vad men vi får se omjag hittar något annat.

Pappa går runt i lägenheten o städar,vilket är bra,för jag orkar inte,jag hatar o städa och jag e slarvig av mig så jag gillar o ha det stökigt! men det är trevligare när det är städat men jag orkar inte helt enkelt.
Ska göra mig iordning nu sen så får vi se vad jag hittar på,smell you later bitches!



sover inte...

klockan e nu 01.32 medans jag skriver detta och jag sover fortfarande inte! kan inte,har för mycket tankar i huvet,vet inte hur jag ska reagera på vissa saker...förmodligen så fixar allt sig (?) hoppas jag...vi får ju se,ny dag i dag,nya hinder för varje dag,får ta ett snack med personen senare...

& aldina joo de va den boken du gav mig <3



godnatt!

känns som om det va skit länge sen jag skrev godnatt till er,men ska faktiskt lägga mig i min säng nu och läsa en bok,den heter "På liv o död hemsökt"  skriven av Meg Cabot,läste den sist när jag va hos min pappa i Stockholm och den är sjukt bra,sen så ska jag sova och drömma om mig o min älskling thihi!






roliga minnen...

Genom alla mina tider så har alla mina kompisar haft något roligt minne med min mamma haha asså om vi säger så här,det finns inte en ända utav mina kompisar som hon inte har skämt ut,så tänkte berätta några av dom roligaste!

Minne 1: Min bästa killkompis flyttade tillbaks till Danmark,men han kom lika snabbt tillbaks hit till Sverige. Min mamma såg han ute på torget och hon säger "hade inte du flyttat?" och han svarar "jo" och hon bara "stick härifrån,flytta tillbaks! vi vill inte ha dig kvar här din svikare" och han bleev juu helt chockad hahaha.

Minne 2: Första gången Louise va hemma hos mig så skulle vi gå ut. Precis när vi ska gå ut så säger Louise "hejdå,det trevligt att träffas" och min mamma svarar "hejdå,jag hatar dig" HAHAHA första gången hon träffar Louise så hatar hon henne,inget första bra inttryck?
 
Minne 3: min mamma har skämt ut mig så många gånger inför mina kompisar! hon kallar mig alltid för sin lilla häxa och när jag va mindre så brukar hon alltid flippa med alla mina vänner...det är därför alla gillar henne,för hon är så rolig och så fucking bäst!



ska ut en stund!

ska ut en stund med Sejla,har inte träffat henne på skit länge,och det är mitt fel faktiskt,för jag har inte hört av mig =/ men det ska bli ändringar på sånt,för den tjejen är en underbar tjej och hon förtjänar verkligen inte att jag ska va sån mot henne! dessutom så har jag kännt henne hela mitt liv!

Pappa kommer hit snart,han e i malmö vid halv nio,så det ska bli kul o träffa han med,men vi hörs senare,ska ut o frysa lite,puss!



jag får sykoooos!

jag blir så jävla sur på folk som inte kan ta tag i sina liv! på att dom går o blir deprimerade när dom e 17,sluuta för fan! så mycket man har i sitt liv o se fram emot än o gå o deppa över en kille,hela världen handlar inte om killar för fan! så många gånger man kommer gå igenom samma skit tills man hittar den rätta!
Och allt man har i livet nu,vet du så många människor som hade dödat för det du har? för din familj,dina vänner,dina syskon JAA ALLT! och du ska gå runt o va deprimerad?
Jaa jag vet att det är svårt,men säg inte att du ska ta tag i dina problem om du inte gör något åt saken,du lurar dig själv,du inbillar dig dina egna grejer för att du ska må bra!
Om du inte ens kan kämpa för dig själv,hur ska du då kämpa för vår vänskap,för Oss?



funderar på...

att kanske bli brunett igen,vad sägs? lägger in lite bilder då jag va brunett!










Men som sagt e väldigt osäker! tycker jag passar i både blont o brunt!


första hissar & dissar


Min blogg

Det är otroligt hur bra min blogg har hjälpt mig när det gäller med alla känslor och det dära. För som sagt så måste jag skriva ut hur jag känner osv,kan inte hålla det inom mig för det är inte bra! För tillslut när det har lagrats för mycket saker inom dig som du mår dåligt av,då bara bryter man ihop...tro mig jag vet hur det är,jag har själv vatt där! Därför hissar jag min blogg för att den har hjälpt mig o må bra!


Riktiga vänner

Riktiga vänner det är något alla borde ha,någon man kan lita på och som man vet alltid kommer ställa upp för en! Jag har några utav såna vänner,och ja jag sa några,jag har hellre 3-4 riktiga vänner än 10-20 olika vänner som jag inte kan lita på! För i dagens samhälle så behöver man sina riktiga vänner för då klarar du inte dig,för att det finns så många smuts så att det inte är sant!




PLAYERS

Killar som tror att dom kan få allt o alla! NEEEEJ,ni kan absolut inte få allt o alla. Tror ni verkligen en tjej vill ha en fööör luftig kille? Don't think so ;) för det första så äcklar ni oss när ni tror att ni är all that! man får bara lust och ge er en box i huvudet så att ni ska komma ner på jorden!
Fortsätt göra så som ni gör,så får vi se hur det går i framtiden för er när ni vill ha ett seriöst förhållande,kom ihåg: Playa e för amatörer,kärlek e för proffs ;)


Dom stora bloggarna

Ni vet säkert vem jag menar? först o främst så menar jag mest Dessie & Kissie. Dom tror också att dom är all that hahah. Dom snackar fjortisbloggare hit,fjortisbloggare dit,när dom två är dom största fjortisarna på denna planeten! Dessie du är 15 år,fan fattar du om livet egentligen :S och Kissie är 18,du beteer dig fan ta mig som en tio åring,ingen bra förebild! Man vet ju inte vem som e värre ?
Vad vore ni utan eran blogg? INGET...det tror jag iallafall.


ingen rubrik

Godmorgon bloggen! vaknade för en timme sen låg i sängen och kollade på våra bästa år =) älskar det programet ju,alltid en massa intriger!
Som ni ser så kommer jag inte på en passande rubrik,för då känns det som om det alltid är samma,godmorgon osv. Ja men ska in i duschen nu sen så kanske det blir en hiss/diss grej,vi får se...men vi hörs senare ju,puss!



besöksrekord mannen!

nytt besöksrekord =) mina söta läsare verkar gilla mig,so keep it up!! funderar på om jag ska börja hissa o dissa grejer,vad säger ni om de? hade kanske varit rätt kul,har ju alltid något o säga...men men vi får ju se!


svin kallt!

e hemma nu,va ute lite med bästavän,asså det e så kallt! jag hatar vintern bara för två saker,ett det är bara för det e så kallt ute och två sen när snön smälter så blir det slask,det är över jobbigt!
Iallafall vi va ute en stund jag,hon o arnel sen så träffade bästavän någon brud för dom skulle prata om en "grej" jaa mina fingrar e helt frusna så jag kämpar skit mycket med att skriva detta..så vi hörs senare ska ta ett varmt bad :*!






Made

sitter o kollar made på MTV just nu och ett av inspelningarna handlade om en töntig kille som aldrig har gått på en dejt och aldrig kysst en tjej,och han ville bli en ladiesman! så det va skit gulligt när han skulle gå på sina dejter,han hade inget o prata om,inget självförtroende och han va för blyg!
Men tillslut så lyckades han ;) en geek to a ladiesman.


jag tycker verkligen att killar ska ha självförtroende,inte för mycket för då har dom för mycket luft! och dom ska inte vara blyga,dom ska ge tjejer komplimanger och mena det. Ha bra humor och kunna få en tjej o skratta,och ändå se okej ut. Bara få tjejen o må bra,vara ärliga mot dom när det handlar om förhållande,för ärlighet varar ju längst som sagt!
Så jag kan stolt säga att jag har hittat min dream guy,för min kille är allt,allt jag hade kunnat önska mig :$ från det kassaste förhållande jag har haft, så gick jag till det absolut bästa,tror inte det kan vara bättre än så här ?




jag e blond o konstig?

juust de,fick nyss veta en sak,jag e tydligen blond o konstig?
eeehm,bara för att jag ställer upp för mina vänner och hjälper dom,innebär det då att jag fjäskar :S? vet DU ens vad fjäsk e för nåt? du ska inte komma o snacka för du sitter o kommenterar anonymt och vågar inte säga vem du är...och att jag e blond o konstig,japp jag e blond och säkert TUUUSEN gånger snyggare än dig ;) efter som du fortfarande inte kan säga vem du är,då måste det ju vara något fel på dig =) ? och ja,jag är hellre konstig än o vara som du, som säkert är likadan som alla andra och gör exakt allting som alla andra och inte vågar stå för sina egna åsikter...vet du vad,jag är UNIIIK kom ihåg det ;) blond o konstig va de!!




Reeemiix- när vi två blir en

jag o Tess har gjort en remix till låten när vi två blir en,så här går den!

Det verkar så lätt, att bara stöta på.
Ja,det är alla människors rätt, att bara göra så.
Men det är så svårt att säga till nån, vad man egentligen tycker
och tänker om nån. Det blir mest en massa prat, om plugget
och pop och bio såklart.


Jag vill känna din snopp emot min, känna pulsen slå.
Din mun tätt emot min, Hjärtat snabbar på.
Jag ser på dig, och du ser på mig.
Och jag säger, Ja ja Jag vill ha den.
Jag vill känna din snopp emot min...


Jaa hahaha ni förstår säkert vad vi vill komma fram till (A) ?




konstig gubbe...

hej kom precis hem,den jävla pizzerian öppnade inte förens ett så jag o Tess vandrade runt tills klockan blev ett sen så stack vi dit o åt,så nu är vi mätta o belåtna!
På vägen hem så är det en gubbe som stoppar oss och så säger han "har ni sätt en liten flicka med en hund?" o jag svarar "nej tyvärr" och då säger han "jaha,jag hade en julklapp till henne,men du kan ta den istället" så räcker han fram den till mig,och det såg ut som om det va någon ask med tabletter i,jag kollar på asken sen på han och bara säger "eeh,nej tack,de lungt"

asså vafan,varför finns de såna störda människor? o han trodde verkligen jag skulle ta emot den,men neeej! min mamma har lärt mig att aldrig prata med främlingar eller ta emot saker ifrån dom ;)



bakfull+mår illa+hungrig!

aaah e så hungrig o mår så illa! ska snart ner till torget till pizzerian och äta en stor fet kebabtalrik,ska blii så jääävla gott! för min mage e helt tom nu och jag behöver mat,skräääpmat!! bästa botemedlet mot allting! tackar gud att vi har skräpmat =) men innan dess ska jag bara vänta på Tess för hon ska följa med mig så vi ska äta tillsammans och prata om det som hände igår! måste se om hon kommer ihåg något,hon va ju HEEELT borta som sagt! Neeej men nu ska jag ta mig en Ipren,hörs senare efter maten,puss!



uppe för tidigt

godmorgon! e uppe rätt tidigt,kom hem vid tolv igår o de blev lite för mycket drickande för jag va lite påverkad,men det va kul på festen faktiskt,kom fullt med folk sen och dom flesta körde "Jag har aldrig" och jag har lärt mig en grej att den leken är mycket farlig för allt bara kommer fram,haha fick reda på en massa dirtysecrets! Tess va stenpakad och det hände en hel del grajer på festen,lite strul här o där haha...
Allting gick bra förens min killkompis mobil försvann,någon idiot hade tatt den,tro man går till en fest och börjar sno grejer? riktigt smutsigt! Tror inte han har hittat den heller...

När jag va på väg hem så gick jag med Julia och jag kommer ihåg att jag ringde baby och pratade med honom (kanske inte va så smart?) sen så pratade jag med Louise på msn o jag minns att hon skrattade helatiden,haha de va nog allt från igår,det va kul faktiskt...men ska äta nu sen sova igen,så smell you later bitches!



FEEST!

ska gå till Tess nu,ska ha lite förfest hos henne sen iväg till festen,kommer nog inte vara där alls länge men har ändå inget bättre för mig,så vi hörs när jag kommer hem,puss!


I love...



I love the way you look at me,
Your eyes so bright and green.
I love the way you kiss me,
Your lips so soft and smooth.



I love
the way you make me so happy,
And the ways you show you care.
I love the way you say, "I Love You,"
And the way you're always there.



I love
the way you touch me,
Always sending chills down my spine.
I love that you are with me,
And glad that you are mine.


tråkigt+trött

...kom precis hem från Louise typ,hade faktiskt kul,efter att jag hade skrivit förra inlägget så spelade vi Mario lite på Wii och det va så kul,vi spelade i samma lag och man blir lite irriterad på varandra! men Louise kan ju det bättre än mig för hon e sån nöörd sitter o spelar det 24/7 =)...

Jag har faktiskt skit tråkigt just nu och så samtidigt så e jag trött! tror inte det blir nån fest ikväll :S för killen som skulle ha den hör inte av sig till någon,och grejen e den han gjorde samma sak förra året,han sa att han skulle ha fest men sen så blev det aldrig något? hur pinsamt e inte det :S riktigt skämig människa...men kanske går förbi ändå för när jag får tag i han så ska han få skämmas lite ;) dessutom så går han på min skola och snacka om att folket där kommer hålla på med han

OOJDÅ NÄR MAN PRATAR OM TROLLEN HAHAHA han ringde precis och det blir fest tydligen,hahaha för snabba slutsatser kanske? men det är ju inte så konstigt han har ju gjort de en gång innan ?



Med Louise =)

tjeeenis penis på er,är hemma hos Louise nu eller ja hos hennes syster,men vi är ensama så de e feeeest ;) neej men vi sitter här o lyssnar på svensk musik,mycket bra...NOOT :P neej nu e jag taskig,men Louise sitter här o sjunger och lever in sig skit mycket så det är gulligt att se <3 vi passar även två hundar,Budha & Bella,skit söta men rätt jobbigt för dom bråkar med varandra men jaa de fixar sig! Åt precis en romantisk frukost med Louise och snackade om allt som hade hänt igår,dagen va ju perfekt igår som sagt,men kan ju inte säga vad som hände och vad vi gjorde men det var perfekt!

Nu ska vi fortsätta och lyssna på musik o leka tillsammans (A) sen ikväll så blir det förmodligen fest!



eftersom det snart är jul...


så vill ni säkert ha fler läsare till er blogg,så klicka här! det är helt gratis och det hjälper faktiskt,så lycka till ännu en gång!


19/12-snart slut

asså denna månaden har gått riktigt snabbt ju! det är ju redan den 19 december! snart nytt år,snart 2010 för fan!! asså det känns som om jag har levt i typ hundra år fast än jag bara har levt sen 1992! jaja jag har inget speciellt o säga just nu föruttom att jag har sovit mycket gott och att jag vaknade precis!

OCH GRATTIS TILL JULIA SOM FÅR ÅKA TILL SPANIEN PÅ SIN PRAKTIK I 4 VECKOR,JAG VISSTE ATT DU SKULLE FÅ DEN GUMMAN,ÄLSKJAR DIG <3!






fredagsmys!

Heej sötnosar,dålig uppdatering va? japp jag vet,men kom faktiskt precis hem,har varit hemma hos min bebis och lekt lite (A) har haft lite fredagsmys med honom =) så jag kom precis hem hihi! Va så mysigt och bara ligga där i hans famn o kolla på tv,medans han ligger och smeker mitt ansikte och ger mig små kyssar här o där :$ Så ikväll kommer jag somna med ett stort leende på läpparna och bara tänka på honom,looove it som faan!!

Imorgon blir det fest,kanske det är inte hundra procent säkert än men jag tror att jag ska på fest hos min killkompis för han har fyllt 18 ;)...vi hörs kanske senare ska kolla film nu på 3an,den har redan börjat!



JUUULLOVEET HAR BÖÖRJAT!

heeej bloggen,nu har äntligen jullovet börjat! som sagt så va vi ju hemma hos vår mentor Gigi i Lund idag och det va skit mysigt...iallafall,ska inte skriva så mycket här kommer bilder,enjoy!




Lilla jag,lika söt som vanligt då ;)



Kajsa & Jag <3



Adriana,Louise & Julia <3



Louise & Jag



Jennifer,Emily,Boris,Jag & Sandra <3

Massor med godsaker!!



älskar dig <3



Jesper & Adriana <3



Louise,Martin & Ena <3



Julia & Jag <3



älskade Gigi <3

Sista bilden,Boris & Jag!!


försenade bussar!

just därför hatar jag snööö! visst det är mysigt o allt men hallå man måste fan kunna komma i tid till dit man ska! nu är alla bussar försenade överallt pga den jävla snöön!! aaah jävligt irriterande!! hoppas bara att alla hinner komma till Södervärn kl 10,själv ska jag o bästavän röra oss halv tio så jaa,hoppas vi med hinner för den delen,kaaaoos ju!



uppe med tuppen!

hallå,vaken väldigt tidigt,idag börjar JUUULLLOOOVEEET fan vad härligt,vi ska hem till vår mentor i Lund och ha egen julavslutning där med glögg o pepparkakor,massor med bilder kommer komma!

Jaa,jag vaknade precis sitter med en ziggy,måste börja leta kläder för jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig :O och det är inte bra,vi hörs när jag kommit hem!


hemma från pulkåkningen!

HEEEEEEEEEEJ,nu e jag hemma igen,det var faktiskt skit kul o åka pulka,mycket kallt men det var värt det! asså dom backarna i Kroksbäck är enorma,jag åkte den största och observera att jag är mycket höjdrädd och Louise som inte är det vågade inte åka (A) vi har tagit lite bilder sätter in dom så fort Louise har skickat dom!

Dagens roliga sak som Louise sa,hon snackade om en "person" sen så sa hon när hon gick förbi soprummet (hon menade tvättstugan) så sa hon "ooh,här brukar han tvätta" HAHAHAH asså fattar ni? istället för att säga tvättstuga hon sa soprummet hahahahah det va så kuuul!

Och älsklingen ringde innan! blev skit glad hihi,så vi ska ses imorgon! men nu ska jag hoppa in i duschen hörs senare kanske,pusspuss!



tiden...

tiden går så sakta när man väntar på något kuul! ska typ röra mig vid 6 halv 7 för då ska vi töser ut o åka pulka hihi känner mig barnslig,jag o louise kom fram till en sak det är att vi älskar o vara barnsliga o att vi aldrig vill växa upp,vi vill bara bli 18 sen stanna i den åldern! För tänk er sen vilka beslut man måste ta i vuxenlivet,flytta hemifrån,betala egna räkningar,betala skatt,hitta jobb och allt det dära! därför är det bäst att bo hemma föralltid,haha eller det är nog inte det för man kan inte,eller jo man kan men jag tror inte någon vill vara 40 år och fortfarande bo hemma hos mamma o pappa,hur mobbat e inte det?

E suur också,men kommer glöma det för en stund iallafall sen när vi går ut!



min bebis!

herregud vilken panik jag fick precis!! Jag satt i kafet i skolan sen så går jag till ett grupprum och ska ta fram min telefon och då så hittar jag inte den! och mitt hjärta stannar och jag tänker vart fan är min moobiiil! då kommer Samer och lämnar den till mig,herregud jag höll på att dö =( jag klarar inte mig utan min mobil den är mitt liv! fan nu måste jag sluta lektionen har börjat,sista lektionen för idag och imorgon börjar loooveet!



pulka!!

heej bitches,sitter i skolan nu med typ halva klassen o Tess =) ska ha prov snart och jag har ju inte pluggat,men jag har fixat de ;) ikväll blir det pulka åkning!! haha ska bli skit kul ska åka pulka med Tess,Tess lillebror o Louise i krocksbäck,där är såna enorma bakar så det kommer bli skit kul,jag har ingen pulka men Tess har några stycken så det kommer bli skit kul! massor med bilder kommer nog också bli,hoppas vi på haha!


snö snö o mera snö!!

heej,har precis vaknat! idag börjar ju jag ett men ska till skolan o plugga lite för har ju prov idag,ska se om jag får in nåt,eller så gör vi som sist,visst ena (A)?
Fullt med snö här i malmö,vilket jag inte gillar,för sen såblir det bara slask och mina grabbar här i området brukar alltid "smula" mig (mula) HAHAHAH SMUULA de va tider de,ja ni vet ju inte vad jag snackar om men det finns vissa som vet =)

Och till någon där ute som sitter o kommenterar min bästaväns blogg och säger idiotiska saker knip din käft och bry dig om ditt eget liv,aaijt?



nu e jag hemma!

så nu e jag hemma igen,va mycket mysigt med Julie och vi pratade skit mycket om allting,mest om våra pojkvänner och allt de sjuka vi har gjort tillsammans med dom (A) tyvärr kan jag ju inte säga något här för der är privatlivet och ni har ju inget med det att göra ;).
Sitter o äter riskakor nu och dricker cola,mycket gott! Mamma e hos morfar igen så är ensam hemma med. En person kanske kommer till nyår,kanske ska träffas? vet shi en men vi får ju se...



ska iväg strax igen!

heej,en snabb uppdatering bara,ska strax iväg igen. kom precis hem från min morfar från "ålderdomshemmet" för det är typ ett wannabe ålderdomshem för han ska vara där till typ den 28 januari!
Ska strax iväg igen ska möta upp Julie i stan ska va med henne,ta en fika de va typ tuuusen år sen vi sågs sist så det kommer bli mycket skitsnack ;) har prov imorgon dessutom och jag har inte pluggat ett piss,men helt ärligt så har jag inte haft tid,har varit med familjen varje dag i 2 veckor nu,familjen kommer alltid först no matter what!
Neeej nu måste jag rusa till bussen,Smell you later bitches!



vad händer med dagens tjejer...

asså dagens tjejer är katastrofala,hahaha kanske inte alla men dom flesta! fan händer nu för tiden,dagens småbarn har redan börjat sminka sig nu när dom e tio fan,går runt i stan o luffar runt som om de vore helt normalt,beteer sig horigt och gör gud vet vad!
När jag va tio så satt jag hemma eller utanför på min gård (så min mamma kunde se mig från balkongen) och lekte i sandlådan,eller lekte kurragömma med alla andra barn! jag visste fan inte vad smink va då eller vad cigaretter va för den delen.
Jag rökte min första cigg när jag va 15,men dagens småbrudar börjar redan röka när dom e tio,fan händer? vart e deras föräldrar? jag tycker att allt fler föräldrar börjar tappa kontrollen över deras barn,dom vet varken vem dom umgås med eller vad dom gör när dom är ute! Tappar sin oskuld när dom e 13 osv.
Min mamma håller koll på mig än idag vem jag umgås med och vad jag gör och jag ska fylla 18! ncnc världen har sneaaat verkligen...





vart tog allt vägen?

vart tog allt vägen? allt sen innan? när det bara va Du & Jag,när det alltid va vi två mot världen,vi sket i allting,i allt o alla för vi hade varann och det räkte! när vi gick ut och luffade utan att göra något,bara gick runt i området och snackade om allting,när vi va ledsna så hade vi alltid varann att vända oss mot och prata och gråta tillsammans!
Alla våra stunder när vi va små och lekte med barbie dockor,alla planer på vad vi skulle göra tillsammans,ja det va ju bara Du & Jag! man växerupp och förändras jag vet,det har vi båda gjort! Jag har alltid varit den mer kaxiga och alltid sagt vad jag tycker o tänker medans du oftast va den blyga och tysta personen. Men vi passade ändå så bra ihop,du kom alltid till mig när någt va fel o jag till dig,men nu så är det inte så längre =/ visst säger man att man inte bryr sig,men det gör man för jag har ju fan kännt dig i 14 år snart!!

Jag vill bara ha det gammla tillbaks,kan det inte bara vara som förr?



Ni suger!

asså ni kan ju verkligen läsa men ni suger på att kommentera! rätta mig om jag har fel,men jag tror inte det faktiskt. Vore mycket trevligare om ni kunde kommentera ibland för då vet jag vad ni gillar eller inte gillar,alla har en åsikt,ni har säkert något att säga!
Nu ska jag äta frukost så smell you sooon bitches!



waaaazzzuuup

heej,kom precis hem va lite med Tess,träffade tyvärr inte älsklingen idag för han gjorde en viktig grej =/ men jaa...har skit ont i magen förmodligen mesnvärk =( stackars mig säger jag bara!!
Blir förmodligen lite mindre bloggande dessa dagarna för nu måste jag hjälpa min mamma allt mer så ni får hålla koll på när jag uppdaterar!

Vet shi vad som händer längre :S men jag har typ sagt samma sak tusen gånger innan,men det verkar inte hjälpa,haaaijt de fixar nog sig (?)
Ska kolla desperata hemmafruar snaart =)!



familjen

efter jag kom hem från skolan så gick jag direkt till min mormor o morfar! så jag har precis kommit hem.När jag kom dit så va min gudson där med min kusin o hans fru,gissa om jag blev glad =) min familj e helt störd,vi hade en boll så satt jag min kusin o min andra kusin och kasstade den på varandra i huvet,typ jag sitter o kollar på tv sen så helt plötsligt så får jag en boll i huvet!
Mamma kom senare med,hon e lite ledsen,eller ja de e vi allihopa egentligen,min morfar måste till ålderdomshem och ingen av oss vill att han ska dit,men min mamma o min morbror kan inte ta hand om honom heelt själva,dom behöver mer hjälp,så hon e rätt ledsen!



kafet

Sitter i skolans kafe nu och kollar på en mycket sjuk film!
Va precis nere med Louise och hon sa att jag ringde henne i natt :S och jag kommer inte ihåg det,måste ha ringt medans jag sov eller nåt,hahahah såå sjukt tänk hon bara hade svarat och jag bara hade bablat på haha undra vad jag hade sagt?

Ännu en besvikelse,pappa ska inte komma på jullovet,han har väl bättre saker än att träffa mig =/ har inte träffat han sen jag kom hem från bosnien och det var ju ett tag sen,men jaa vad ska jag göra...



8 månader sen...





8 månader sen du gick bort =( mitt lilla hjärta jag saknar dig så mycket! Jag kommer ihåg när vi va små,vi bråkade typ alltid men vi hade våra stunder då vi hade kul med. När vi va ute på gården och lekte kurragöma,eller när vi spelade brändboll eller när det va snö så byggde vi alltid snögubbar tillsammans och hade snöbollskrig!

Jag vill ha allt det tillbaka,snälla kom tillbaks till alla oss! Vi saknar dig så enormt mycket! Fattar inte att Gud bara tog dig ifrån oss,du va fan bara 15 år gammal!! Det kom som en chock för jag minns sista gången jag såg dig,utanför min skola,vi hälsade på varandra och kramade varandra,stog och pratade och skrattade tillsammans!

Jag visste inte att det skulle vara den sista gången jag såg dig,kom tillbaka snälla,vi behöver dig :'( må du vila ifred,vi älskar dig <3!


Tess stalker!

HAHAHAHAH detta va sååå hulääriiös. Jag va ju med Tess ute innan,eller ja precis kom hem precis. Men iallafall,så är det något nummer som har smsat henne helatiden sen igår och han säger att han är hennes hemliga beundrare! Så fick jag prata med han i telefon nu när vi va ute för vi skulle träffa han,och dessutom så bor han här vart jag bor! och killen hade ändå fin röst,så det första vi tänker är ju killen är säkert snygg!
Vi går för att träffa han,och när han kommer fram så vill jag bara dö av flabb HAHAHAH MÄNNISKAN VA STEEEENFUUUL! hahaha han va kort o tjock,flintskallig o svensk så myyycket vi skrattade sen HAHAHAH dee va fööör kul!!!



varför ska det vara så svårt...?

varför måste livet vara så svårt? livet är så kort men samtidigt är det de längsta vi har =/ alla svåra stunder man har gått igenom och kommer gå igenom,varför måste det vara så? Jaa det är ju en del av livet men varför kan inte allting bara vara bra?
Att man ibland bara blir heeelt deprimerad över ingenting och bara vill gråta,fast inget har hänt,att man bara blir på dåligt humör från ingenstans,det bara kommer,heelt smygandes.
Kanske är det för att djupt bak i huvudet så finns det saker man tänker på fast man själv inte är medveten om det? saker som har hänt förrut,saker man inte kan glömma helt enkelt,det är nog dom som gör en ledsen mest,för dom sakerna du inte kan glömma det är dom sakerna som har sårat dig allra mest i livet!
Jaa,det är nog en del av livet,men det är ändå svårt.



Imorgon :$

Heej bloggen,vet ni vad? imorgon så har jag o min bebis 2 månader ihop :$ och måånga måånga fler ska det bli hoppas jag på (A) så imorgon ska vi förhoppningsvis träffas (om inte något kommer ivägen) och leka lite och ha kul hihi looove it!!



när jag blir 18...

PIII när jag blir 18,assså jag ska göra allt ALLT som jag inte får lov o göra nu utav min mamma =) hahaha fult av mig kanske? men då jag e 18 o tar egna beslut...jag har alltid velat pierca min tunga så det kommer nog vara det första jag gör,och tattuera mig! de typ de ända jag vill göra just nu som jag inte får. Sen så ska jag gå ut på alla discon och bara festa järnet o komma hem 7 på morgonen =) ahahha så mobbad jag e men jaa det är snart tills jag blir 18,28 februari bitches ;).



en konversation mellan mig o min mamma




Ser ni så snäll min kära mamma e mot mig :O alltid agressiv,det va ju det roligaste!


seeeegt

Heej,dålig uppdatering? joo jag vet,men har som sagt inte varit hemma alls idag...efter jag hade kommit hem från Nina så duschade jag sen så stack jag till min mormor o morfar o efter de så åkte jag in till stan för att träffa Julia,drack varm oboy på hennes jobb i uteserveringen,jätte mysigt va de! senare så åkte jag hem till Louise va med henne lite,efter de träffade jag bästavän,beklagar för de som har hänt seko,men de kanske va bäst så här!
Och så har jag varit med baby en stund,så har hunnit med allt idag hihi (A)...nu ska jag värma mig för fryser som fan,pusspuss!


hemma nu!

godmorgon,kom precis hem från Nina! saknat mig? JAAADÅ ;)
Gårdagen var mycket händelserik kan jag säga er,jag va arg,sur,glad & grät samtidigt! innan vi stack hem till Nina så träffade jag min kille en stund o hon sin. Jag blev skit sur på min pojkvän över en grej och det var så nära på att ta slut,men alla gör misstag,och han gjorde ett stort,men i slut ändan handlar det väl ändå om att förlåta?
Han vet att jag inte kommer glöma det,han ska få känna på sin ångest,han ska ha ännu större ångest än vad han hade igår! men e glad att han svarade ärligt när jag frågade honom iallafall =/ men det hade varit bättre om han hade sagt det från början!

Skrek skit mycket på honom och vi skulle gå våra skillda vägar,men sen så vänder jag mig om och bara går fram till han igen och han bara kramar mig hårt som fan och jag bara börjar gråta! Han viskar i mitt öra förlåt och att han älskar mig och att jag är den ändå han vill va med! Han lyfter upp mitt huvud kollar mig i ögonen sen så bara kysser han mig...som första gången sa han till mig,som vår första kyss!

Efter all drama så stack jag Nina o henens kille till Nydala,vi hyrde 2 filmer,köpte massor med godis o läsk sen så gick vi hemmåt till henne. Kollade filmerna sen så la vi i sängen och bara snackade,jag smsade med Louise en hel del och hon blev väldigt chockad över det som hade hänt =/...jag o Nina somnade där vid 4 på morgonen,vi kune knappt hålla ögonen öppna hihi...ja de va allt,ska duscha nu puss!



Lussevaka!

som ni säkert alla redan vet så är det ju lussevaka idag =) och det innebär ju att man ska vara uppe hela natten tills Lucia kommer! Jag däremot som inte firar lussevaka eller Lucia eller Julafton hade tänkt o testa det iår faktiskt,ska ha lussevaka med Nina idag. Det blir sleepover hos henne,vi ska hyra filmer,köpa massa godis & läsk och vara uppe heeeelanatten!
Jag e ju rätt känd för att lägga mig tidigt men NIIX inte inatt om det så är det sista jag gör!! Och dessutom så ska jag ju fira julafton med Louise,haha ska bli kul o se hur ni svenskar gör det (A) vet redan vad jag ska ge henne som julklapp och det vet hon med tyvärr =( för hon gav mig ideen vad jag skulle köpa till henne.

Men innan all film och det dära så kanske,kanske jag ska träffa älsklingen ikväll,inte helt säkert för han är lite lat idag,men jag får ju hoppas på det bästa!

S.Y.L.B (smell you later bitches)



Gamla bilder på mig!!!




Detta va typ när jag gick i 4an? jag sitter längst ut till höger i rosa tröja (A)




Halloween när vi typ gick i 5an.
Arnela,Jag,Rebecka,Biljana,Aida,Camilla
Redar & Julie <3



Detta va i 6an när vi hade vår avslutningsbal =) Kan ni gissa vem av dom som e jag,inte så svårt kanske ?




i 8an, Angelica,Jag,Julie & Tamana




I 8an,Schad,Jasmine,Julie,Jag & Tamana <3




Förmodligen slutet 8an e inte riktigt säker!
Tamana,Dzejna,Schad,NinaJasmine,Julie,Gulcan & jag <3




Kärlek till alla mina töser <3




Klass 9c
(alla e inte med men dom flesta)
Dino,Migena,Andy,Angelica,Julie
Ibbe,jag,Carro,Chazim & Schad <3




När jag fyllde 17! bjöd med några vänner till en fin restaurang och bjöd alla på mat (A)
Ibbe,Jag & Amin <3 snart ett år sen,fan vad tiden går snabbt!




Ibbe,Julia,Jag & Amin <3









S&L <3

sheena mitt bena HAHAHA de va kul (A) neej men sitter helt ensam hemma gör absolut inget förutom o röka =/ INTE BRA!! mamma e hos mormor o morfar och hjälper dom. Jag väntar på att min bebis Louise ska komma hem,ska ju träffa henne sen har saknat henne faktiskt :$!

Vill ju va med en annan person med,har försökt o få ut henne på några månader nu men shii hon orkar inte eller så kanske hon inte vill helt enkelt? de är ju bara jag som frågar om vi ska ses,o de funkar inte så,hon smsar ju själv aldrig :S...hahah buhuuhu Sabina,sen när började jag bry mig egentligen? det va en bra fråga faktiskt.

sen så ska jag förmodligen träffa min underbaraste pojkvän thihi (A) biiiig love to L&K <3




så många gånger...

jag har hjälp mina vänner! aah asså det är obeskrivligt hur många gånger jag har hjälpt mina vänner med olika saker även fast jag har vetat att jag kommer få skit för det sen,eller att deras föräldrar kommer till att hata mig =/ har räddat deras röv för mycket!
Har hjälpt min kompis med när hon alltid ska träffa sin kille i smyg,då har hon använt mig som ursäkt minst 541 gånger att hon skulle ut med mig bara för att inte få skit av sin mamma,och då sitter jag hemma hela dagen för att hon ska kunna vara med honom (vi bor grannar så det finns stor möjlighet hennes mamma ser mig) 
jag har tatt hem kompisar när dom har rymt hemmifrån o sånt,låtit dom sova över tills allt har fixat sig där hemma hos dom.
Jag lyssnar alltid på allt o allas problem och ger dom råd,jag går alltid o träffar mina vänner om dom ber mig o komma när dom mår dåligt,även om jag sitter på släktmidda eller nåt,då jag skiter i och går o träffar den kompisen pratar o lyssnar på hennes problem!

När jag tänker på de så är jag en bra kompis =) men man får inte häääälften tillbaka än vad man ger,kanske dom tar det för givet att man ska komma springandes när något är fel? jaja,sån är jag iallafall,e glad att dom kan lita på mig och vänder sig till mig när det är något som är fel...




visste ni att...

jag typ sov med min mamma ända tills jag blev typ 12-13 år gamal (A) haha kunde inte sova själv,för det första så är jag jäääävligt mörkrädd och för det andra så hade jag alltid mardrömmar om nätterna. Så jag sov alltid med henne,och varje gång jag skulle på toa mitt i natten så fick jag väcka min mamma,så hon fick prata med mig under tiden jag gick på toa :$ haha kanske låter helt sjukt men jag va ju liten då och va beroende av min mamma,jag har ju bara henne,min paps har inte funnits så mycket här för mig =/...men oroa er inte,allt det är över nu,men jag är fortfarande mörkrädd (A)...




Älskar dig för mycket mami <3


varmtbad...

hej mina höns,kom precis hem! har varit istan med Nina,blev ingen bio för det blev lite krångligt. Vi va ute lite sen så träffade hon sin kille en stund ;) på vägen hem så träffade jag på Armin (barndomsvän) och några andra killkompisar till mig,stod där o snackade en stund sen så gick jag o armin hemåt,han skulle hem med så vi hade sällskap hem =)...så har frusit rumpan av mig :$ så ska in i badet nu o ta ett långt varmt bad,älsklingen ringde innan så vi ska förmodligen ses imorgon,saknar han enormt mycket!!

O en sak till,hittade "Dessie" på bilddagboken ahah det är ju så klart inte hon (tror jag inte iallafall) men alla bilder som fanns där va på henne,hahaha herregud vilken slampa den lilla tjejen är :S tar bilder när hon bara står i string,tar bilder på sina bröst? asså är det normalt för en 15 årig tjej...och denna tjejen som låssas vara Dessie är ju ännu mer mobbad för att hon låssas vara någon annan :S HAHAHAH jaja inte mitt liv utan deras,tycker bara synd om dom ;)



Sööötaste!





Heeeej =) jag e söt & jag älskar min pojkvän (A)<3


hemma igen

heej =) e hemma nu igen,som ni redan vet så gick jag ju ut med Tess först o direkt efter jag hade vatt med henne så stack jag till min morfar,så åkte min mamma o min morbror till sjukhuset för att hämta min mormor,så nu är hon hemma och mår bra!

Så sitter hemma nu och äter lussekatter,väntar på sms från Nina så får vi ju se om det blir någon bio om inte så får det bara bli en utekväll i området...mycket tråkigt i längden blir de :S när alla andra gör nåt o jag bara e här ute!!! aah får spel!! varför ska min mamma vara så överbeskyddande,ncnc ska fan ta mig fylla 18!! vet att hon baara vill mitt bästa men e blir jobbigt tillslut!



kompleteringsdag

heej bitches,kom precis hem,de va kompleteringsdag i skolan idag o det innebär att man får göra om sina prov som man ahr fått IG i,jag gjorde svenska dock så hade jag italienska med men jag gjorde inte den =) tror svenskan gick åt helvete den med men vad ska man göra,de fixar sig alltid!
Ska gå ut en snabbis nu med Tess o ta en cigg o prata lite,ikväll så kanske det blir bio med Nina men det är inte hundra än...

Saknar min bebis =(<3



för söt!





För söt e du Emily <3 hahah vi e vackra i min släkt,kolla bara på mig (A) love you <3


agressionsproblem?

Jooo tack jag vet!! jag är nästan 100% säker på att jag har agressionsproblem =| för jag blir så lätt irriterad och när folk håller på när jag är irriterad så tar det inte lång tid innan jag smäller (A) hihi rätt kul ibland faktiskt,för folk som inte känner mig blir så chokade när dom ser vilka spel jag får :P jaja...asså jag e snäll o så men blir jävligt lätt irriterad,om de någon som vet hur jag fungerar så är det bästavän,Louise & min pojkvän. För min kille älskar o jävlas med mig och hålla på tills jag får sykos o börjar skrika på han,då lägger han sig ner så mycket han skrattar o sen så säger han "naaw så söt du är älskling när du är sur!" och då skriker jag bara hållkäften åt honom och förtsätter vara sur (A) hahaha men sen så kan jag inte fortsätta vara sur på han när han e så söt mot mig efteråt.






Webbcam under historia lektionen!




YEEEAAAH!!




NAAAWW




Söta,visst (A)


historiaskit

heej,sitter på min historia lektion,förmodligen min sista med för ska inte gå på min Italienska ska ändå inte göra om mitt prov imorgon har pratat med min mentor om det =) direkt efter skolan så ska jag till min morfar för mamma ska förmodligen till min mormor i sjukhuset.

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra,kanske träffa älsklingen? kanske fika med mina grabbar? ja vi får ju se,kanske går ut med nån,Louise,Tess? jaa de finns ju alltid någon hihi love them!

Smell you later bitches <3



ojdå...

ojdå,ser att jag bara har skrivit ett inlägg idag (A) hihi men vad ska man göra,har faktiskt inte varit hemma heladagen så det är min ursäkt! Louise kom ju till mig sen så stack vi till min mormor i sjukhuset,stackars hon,heeelt synd om henne! Sen så stack jag hem till min morfar för min mamma skulle till min mormor.
Så jag har mest umgåtts med min 13 åriga kusin idag,älskar faktiskt o va med han (A) asså han har fått värsta attityden med så han kommer bli sån gb han också,meen shii hahaha jag ska banka det ur honom ;) för han ska inte vara som alla andra!!

Nu lite senare mot kvällen så träffade jag Tess lite,det har ju hänt en del grejer som hon ville berätta,lite smaskigheter (A) och vi träffade mina homeboys och va med om,mycket trevligt! så jag har precis kommit hem!



ledig idag...

Heej bitches ;) vaknade för en stund sen,har kollat på våra bästa år,loove theem! borde plugga egentligen men jag ska inte göra de,kan inte koncentrera mig i vilket fall som helst...måste till min mormor i sjukhuset idag =/ hoppas hon mår bättre <3...

sitter med en ziggy nu o funderar över allt möjligt,verkar som om jag måste ta några beslut,några som jag inte vill ta egentligen....men mina vänner finns ju där för mig (?) eller kanske inte det...smell you later!





BLOTTAREN!!

asså jag har aldrig ALDRIG varit med om något äckligare än det som hände idag!! hur fucking äckligt som fan!! asså jag vill gråta när jag tänker på de!!
Jag va ute med Louise mpå augustenborgskolan vi satt där o vänta på att min pojkvän skulle komma! vi märker att en man går efter oss men vi bryr oss inte så mycket om det. Vi sätter oss på en bänk och den här mannen sätter sig ungefär tio meter bort från oss. Vi bryr oss inte om honom utan fortsätter snacka.
Efter en stund så får Louise spel och tänker vad fan sitter han där och stirrar för? hon kollar dit och jag ser helt plötsligt att hon får en panikslagen blick! Jag kollar och vet ni vad ÄÄÄCKLEET GÖÖR??!! joo han sitter och runkar och stirrar på oss!! han har fucking tagit fram sin äckliga kuk och börjat runka medan han sitter och tittar på oss!!!
Asså fatta vilken panik vi fick! jag hann inte reagera för jag va så chockad,vi reste oss upp och började gå,han ser att jag tar fram min mobil och då försvinner han fort som fan!!

Jag fattar inte att såna som han finns,en fucking gammal gubbe på ungefär 45 år!! sitter och kollar på barn medans han runkar? hur jävla sjukt e inte det?? han har säkert inte fått fitta på länge :S (ursäkta språket men det finns inget bättre sätt o säga detta på) Kommer fan ta mig ha mardrömmar inatt!!!



hemma tidigare!

Tjeena höns! e hemma tidigare från skolan för mår heeelt dåligt fan =/ synd om mig!! ska lägga mig nu lite,ta en ipren, kolla på tv sen sova,vet shii vad som händer sen kanske träffa älsklingen?
Smell you later bitches!



fööör tröttt!!

jag e så fucking jävla trött!! jag försov mig till och med imorse och jag kunde inte sova i natt för jag sov på eftermiddan! min mamma vaknade 5 imorse för att hon skulle följa med min mormor till hennes operation,hon ska operera livmodern =/ ...
Så jag sitter i kafet i skolan nu och sover nästan,folk här skriker helatiden så det finns ingen ro,får sykos!! blir lätt jävligt irriterad när jag e trött!

Fresten har sagt grattis till en VISS person så nu är det gjort!



cepe dröm inatt...

asså jag hade sjukaste drömmen inatt,eller ja det va i eftermmidaggs när jag sov,eller nej de va inatt,vafan ja jag vet inte de va nu iallfall!! Som ni kanske vet (eller kanske inte) så är min största fobi HAJAR!! jagh hatar verkligen hajar och min dröm handlade om hajar och jag höll på och bajsa på mig =(!!

Joo,jag va nånstans med min pappa och hans vänner och där fanns andra ugndomar också! och dom hade ett stort hus ute på havet eller nåt (fråga mig inte hur :S) så i det havet så fanns det hajar,enoorma hajar!! och så en av dom ungdomarna som va där försökte hissa ner mig i en bur i havet,och där va en haj under mig som öppnade sin stora käft och försökte äta upp mig! men som tur så lyckades jag klättra upp tillbaks till huset på något sätt!
Sen så står jag uppe på huset och genom trägolvet så ser jag en ännu störe haj gapa mot mig och jag börjar storgråta!!

Sen så vakna jag,jävla tur va de för trodde jag skulle dö!!




Asså förstår ni nu vad jag menar =( tänk er drömma om en sånhär!! jag får rysningar bara jag kollar på denna bilden,PIIIIHH!!!


nojjig?

heej bloggen....seeeeg uppdatering jag vet =| men vafan har inte så mycket o säga blir heeelt snee på mig själv med :S iallafall idag sa va ju jag ledig,men jag stack till skolan skulle prata med min lärare om praktiken ju men som vanligt så kunde jag inte hitta henne! konstigt det är ju inte så vårt o missa henne om ni fattar vad jag menar?
Efter de så stack jag för att träffa Nina lite utanför hennes skola satt o skrattade döds mycket åt absolut inget =) men sånt gillar vi,vi är heelt störda jag o hon tillsammans (A). Sen så ringer Julia och frågade om jag ville träffa henne o hennes killkompis,han tycker jag e snygg (A) daaah vem tycker inte det? yeeey hahaha så satt vi o fika lite o snackade en massa,han berättade om sina tjejproblem o vi om våra killproblem,inte för att vi har några nu men jaa.

Va ute nu med Jessica lite,träffade min homeboys på torget softade lite med dom och hade kul ;) är lite nojjig nu över en grej,har inte tänkt på de än så vet SHII vad jag ska göra nu,måste iallafall fixa de fort som fan!!



ledig idag!

Godmorgon o japp jag är ledig idag från skolan för att min ända lektion som jag har idag är inställd =) men! jag måste ändå till skolan för jag ska prata med en lärare om min praktik och se vad hon har att säga...sen ska jag träffa Nina på hennes lunchrast och va med henne lite (A) och jag sa fel igår en VISS person fyller år imorgon,ska nog säga grattis i vilket fall som helst annars är det väl ändå ful stil utav mig?

Gårdagen va kul,stack ju till Mobilia med Nina först eller rättare sagt först till loppiset för hon skulle köpa mascara där sen hem till Louise en snabbis för idioten hade klippt sitt hår helt snett så jag va tvungen o fixa de,sen till Mobilia för att handla de jag skulle handla SEN hem igen till Louise för att klippa klart hennes hår! haha för söt e hon,sen så va vi ute lite med och luffade så som vi typ alltid brukar göra hihi...



7/12

Heeeeeeej! hur är läget,hoppas ni mår bra =) jag vaknade för typ en timme sen och nu är jag själv hemma sitter o röker och dricker cola åt lussekatter innan,mycket gott ;) ska nog vara hemma idag,eller ja jag måste till Mobilia sen för att köpa alvedoner,alvedoner är ett måste att ha här hemma,för jag o min mamma har huvudvärk så ofta efter som vi typ alltid står o skriker på varandra,det är så vi visar vår kärlek till varandra thihi (A) neeej nu känner jag mig barnslig :S hahaa men jag e sån,ibland är jag hur barnslig som helst o ibland så är jag hur seriös som helst,men oftast så är jag barnslig!
Jaja ska tända mig en ziggy till så vi hörs sen :*!


P.S imorgon fyller en viss person 18,undra om jag ska säga grattis ?



Mission completed!

HAHAHAHAHA mission completed som sagt! föööör sjuuka e vi Louise!! bästa någonsin ;) hahahah kommer aldrig till att glömma detta,sååå SIIICK HAHAHAH!! fattar inte att vi lyckades men det va nog väl planerat,eller vad säger du hahah? jaja för tillfället mår jag super allting har gått som de ska...
hoppas ni med mår bra och att ni har haft en bra lördagskväll? för det har jag!



Min morfar!

Min morfar har typ varit hemma hos mig heladagen och jag blir så ledsen när jag ser honom så sjuk! han har ju blivit det nu efter kriget,han har alzhaimers (stavning?) och parkinsons sjukdom,det innebär att han glömmer saker helatiden och ibland så kan han inte ens komma ihåg att jag är hans barnbarn eller vad jag heter! och parkinsons sjukdom är att man skakar helatiden och inte kan kontrollera de.
Iallafall så när man sitter och pratar med han så kan han bara börja prata om en helt annan grej,han pratar alltid mest om kriget och vad dom gjorde mot han! det är så jävla hemskt och det gör så ont i mitt hjärta när jag ser honom så sjuk som han e =(...jag fattar inte hur en så bra man som han kunde bli så dålig,allt det är ju pga kriget! fucking smuts allihopa som gjorde så,dödade flera oskyldiga människor för ingenting!!!



kuliga bilder!

Hej! kom nyss hem från Louise här kommer lite bilder,vi lekte lite med min nya mobil o testade olika saker!!




Louise med afro HAHAHAH




HAHAHAHAHA jag hade ändå :$ hahahaha




Sabina the rabbit (A)



and Louise the clown!


Dusch sen hem till Louise

Jaa mina kära läsare,hoppas ni har haft en bra start på er helg? min har ju börjat helt okej faktiskt,va ju som sagt och kollade på  Julia igår när hon dansade och hon va jätteduktig!
Nu så måste jag duscha för jag somnade med sminket på igår vilket absolut inte är bra!! så jag ska duscha sen så ska jag hem till Louise för vi ska spela Wii dance,hihi har fortfarande inte prövat de ju så jag ahr tjatat sönder mig på henne så idag blir det Wii dancen (A) sen så ska hon träffa sin "lover" och jag ska träffa min baby senare ikväll...jag & Louise har gjort en plan så om det går som vi har planerat så kommer allt till att lyckas ;) men vi får ju se hur det går,tyvärr så kan jag inte berätta vad planen e för det finns alltid någon knas där ute som hade öppnat sin käft till fel person!




Bara för att jag älskar dig mest Louise <3


godmorgon!

heej bloggen,jag vaknade alldelles precis,la hela natten och pratade i telefon i 3 timmar med en viss person. Har inte pratat med honom på typ så 20 år så det va kul. Jag minns hur han va innan men killen har verkligen förändrats så att det inte är sant! Inte för att jag trodde att man kunde gå från Player till Boyfriend material men han har verkligen lyckats! det är inte många som klarar av det, han har gjort så jag är stolt över honom på ett sätt!
Jag märkte även hur mogen han va när han pratade i telefonen,asså han har liksom växtupp och kommit ut ur det stadiet när man bara tänker på fitta...sen så började han snacka lite där att förr eller senare så skulle jag bli hans,och än idag så kommer han ihåg vad jag hade på mig första gången vi sågs (på ett disco) och sist vi sågs va för 2 år sen! Och han kommer ihåg när jag fyller år,jag hade fan glömt när någon fyller år om jag inte hade pratat med en person på 2 år! Han minns till och med vad min pappa hette,asså han kommer ihåg såna små detaljer som vem som helst hade kunnat glömma,saker jag har sagt till honom osv!

Han hade sin chans och det sa jag till honom också för nu har jag pojkvän och är lycklig med honom ;)!



jag får ALLTID som jag vill ;)

ska iallafall iväg nu hahaha mamma ångrade sig ;) jag får ALLTID som jag vill så nu ska jag dit,pusshej hörs sen!


ger upp...

nu ger jag upp =) ska inte hjälpa mina vänner med något mer! ja det låter helt fel men hur man än säger och försöker så skiter dom ändå i, dom gör ju helt tvärtom fast dom vet att det är fel :) därför har jag nu bestämt mig att jag fullständigt ska skita i vad dom gör och hur dom gör det! vill inte någon ska säga "sabina hur ska jag göra? vad ska jag säga? han e sån,han e hit han e dit" för när jag säger en sak för jag vill personens bästa så slutar det ändå alltid med att dom inte bryr sig,så om inte dom bryr sig bryr inte jag mig heller ;)...så från och med nu ska jag bara bry mig om mig själv och fixa mina egna problem,för jag har SNEEEAAAT!! så fråga inte mig något mer om du ändå inte tänker lyssna på vad jag säger =) går ditt liv åt helvete så går det men kom inte o säg till mig sen "jag borde ha lyssnat på dig!"




fucking skit!!

har feta spel nu!! skulle gått o tittat på Julias dansuppvisning nu vid 7 typ men det blir inget för min mam´ma har MEEENS och bara skriker hela fucking tiden!! och jag klarar inte av det det för då börjar jag också skrika och då blir det bråk för ingenting!! fucking idiot skit AAAAAAAAAAHHHHH jaa jag vet att hon är min mamma och att jag inte borde käftaemot men jag kan inte hålla mig,men när hon har fel så har hon fel,men vill inte erkänna de,de så typiskt föräldrar!!!



Dagens komplimang!!






AAAAW valle I know you want me,Valle soooo wants me hahaha nej men skit söt,det bara kom så från ingenstans <3!


ändrade planer

Jaa det blev inte så att mina kusiner kom,dom ställde in i sista sekunden,vilken tur för mitt rum ser ut som ett bombnedslag (A)! så ja jag va ute med folket i området sen så kom baby,efter ett skit långt tag för han spelade något spel eller nåt,JÄÄVLA TÖNT hihi <3
Träffade en annan killkompis först för han behövde ett lock till en mobil så ja,kanske ska sälja min mobil till honom men vi får se måste snacka med min mamma om det ;)

Ja,mina händer fryser som fan,ska nog hoppa in i duschen och ta en varm vaaarm dusch och bara ligga i badet i typ så en timme eller så,mysiigt,fast hade nog varit mysigare om älsk va där :$ hahaha lät heelt dirty men vad ska man göra! vi hörs senare kanske,pusspuss!



Facebook...

sitter i kafeterian nu i skolan,sitter o dör på facebook och har skit tråkigt! Snackar med min förredetta bästa vän som flyttade tillbaks till Tyskland för några år sen,fan vad jag har saknat den tjejen,saknar henne som fan! Vi va riktigt bra tillsammans asså,älskar henne!

Direkt när jag har slutat så måste jag hem snabbt som fan,måste städa för mina kusiner ska komma o min gudson så jag måste passa han (A) skulle ju träffa baby ikväll men vet inte om de blir av nu för vet inte hur länge dom ska stanna,men ska nog ta ut min gudson lite i området o ta en promenad eller nåt,allt för honom! fan fattar han om livet han e ju ett haha så de jag som bestämmer ;)



Mina vänner...

Efter som jag hade så tråkigt så ringde jag Julia innan och frågade om hon ville ta en fika istan efter hon hade slutat skolan och sååå klart så ville hon det (A) vem vill inte fika med mig haha ;)
Iallafall så satt vi o pratade om en massa,mest om våra pojkvänner såklart,satt o gemförde en del saker...fan vad killar är olika asså! och vi kom fram till en idiotisk sak o det är att dom alltid döper sin kuk till något,hahahah lixsom vad e grejen med det? måste den ha något namn hahaha.
Senare så kom Valle & Tom förbi (2 killar från skolan) så satt vi där o snackade om allt,killar & tjejer,varför killar kan göra mer saker än vi tjejer,stora disskusioner blev det =) så jag smsade Louise då kom hon med,så det blev en mycket lyckad kväll tillslut <3

Baby ringde innan med när jag va istan och ville träffas,men efter som jag va med mina vänner så blev det inget,men imorgon så ska vi ses ;)<3

O by the way! Julias vänstra patte heter Sabina HAHAHAH,fråga inte hur men, för att göra en lång historia kort så va de hennes ex som gav namnet efter som jag är en av hennes bästa vänner (o hon min!) då valde hon den vänstra för att den är närmast hjärtat,NAAAAW!!



fan vad tråkigt!

Hej bloggen,jag har skit tråkigt vet ni :S vet inte vart jag ska ta vägen eller göra...har dammsugat hela lägenheten,ätit,rökt...ja finns inte så mycket mer o göra =/ har fått bloggtorka med =| har ingen aning om vad jag ska skriva längre,fan hahah!
Har pratat lite med Nina i telefon,har ju hänt en del grejer,jaa ni kan ju inte veta det för det ingår ju i MITT privatliv ;) så nu kommer de säkert va nån där ute som börjar snacka och hitta på saker,men haaaiijt vad ska man göra,finns det smutsigt folk så finns det,finns inget man kan göra åt den saken!





home now

hej bloggen,är hemma har tagit en dusch med så känner mig helt fräsch!
Som sagt va ju ute med baby och det var hur kul som helst,älskar dig!! Har inte så mycket o säga e rätt trött,ska softa lite på msn sen lägga mig,vi hörs förmodligen imorgon,pusspuss!



längtar

Heej bloggen! kom hem precis och idag så fick jag mitt resultat från engelska provet som vi gjorde idag och jag fick G,ja det är ju bättre än IG iallafall =) haha...ska va hemma o softa nu vila lite kolla på tv smsa med folket eller nåt.
Baby ringde innan när jag va på väg hem från skolan och det va så skönt o höra hans röst :$ vi ska ses ikväll vid 7 tiden så det blir lite myspys förmodligen,vi har alltid kul när vi är tillsammans (A)...men vi hörs senare,puss!






1 December

herre jävlar det är redan 1 December! asså snart nyår,snart nytt år hallå NYTT ÅR :O!! faan vad snabbt detta året har gått fan och för den delen så blir jag 18 snaaart hahaha,kuuung ;)!!

Sitter på idrottslektionen (vi har teori idag) har gjort klart min uppgift och jag o Julia sitter och kokar sönder pga en jävla horlärare fan asså hon har förstört hela min dag! jaja fuck henne...men vi hörs sen :*



En rolig grej

Igår så skulle ju Julia komma hit till mitt område,så sa jag vad min gata hette (trodde jag) så är jag ute med Louise och vi ska gå möta henne,så helt plötsligt så ser jag inte Julia på den busshållsplatsen jag sa att hon skulle vara på! Så ringer hon mig och säger att hon e ända ute på Högaholm och jag skriker HOPPA AV!! HAHAHAHA stackars tjej hon hade åkt för långt bara för att jag sa fel på busshållsplatsen,och hon kan inget här i mitt område hon är Limhamnsbo så hur ofta brukar hon va här? typ aldrig hahaha...det va skit kul för jag höllpå o kissa på mig så mycket jag skratta HAHAHAHA förlåt gumman ännu en gång :$<3