dålig person

jag är tydligen en dålig person! jag är dålig för att jag alltid säger vad jag tycker o tänker,jag är en dålig person för att jag älskar den jag älskar,jag är en dålig person för att jag e kvar med han jag älskar fast hans brödrar inte accepterar mig,jag är en dålig person för att folk snackar skit om mig,jaa jag är helt enkelt dålig på alla sätt!!

Jag ser egentligen inte något dåligt i det hela,joo att hans brödrar kanske inte accepterar mig,jaa vad ska jag göra? ska jag avsluta hela mitt förhållande pga dom? jag tror inte det! det viktigaste är väl ändå att VI älskar varann? Och det andra dåliga e att folk snackar skit,jaa vad ska jag göra? säga åt dom att sluta snacka skit? det kommer aldrig till att ske i vilket fall som helst,för folk snackar helatiden...det finns inte en ända person som aldrig har snackat skit om någon och kommit på något falskt om en personen!

Så om du tror att jag är perfekt så är jag inte det,ingen är det! men i slutändan så är väl de viktigaste ändå att VI älskar varann o litar på varann? för om alla hade trott på vad folk säger,då hade alla förhållanden vatt slut för längesen!



bråk hit o bråk dit...

vart jag än vänder mig så är det bråk helatiden! inte mellan mig o någon annan utan mina kompisar som hamnar i bråk!! Jag har alltid varit den som ställer upp och hjälper till,för det är vad riktiga vänner gör!

Jag vet att du har det svårt nu,jag vet att det är jobbigt att bråka med den man älskar,men du kan inte låta han smutskasta dig på de sättet som han gör! du har sätt hur det har gått för mig,du har lärt dig av mina misstag,men ändå,ändå så låter du han va så mot dig!
Jag vet att det är svårt att lämna en person när man älskar honom,när man kan göra allt för honom,jag har ju vatt där,kommer du ihåg? Kommer du ihåg så många gånger jag grät mot din axel för saker som han hade gjort mot mig?!
Jag vill inte att du ska få gå igenom samma sak när du själv har sätt allt!! det gör ont,det vet du själv om! Men för ditt eget bästa,för att du ska må bättre så gör slut,för det kommer förmodligen inte bli bättre =/...du vet att jag älskar dig över hela mitt hjärta,att jag alltid kommer finnas här för dig vad som än händer,men ta ett beslut och låt inte han behandla dig så som han gör!!   Jag älskar dig,du vet vem du är <3!





natten

Piii så trött jag e!! jag har inte sovit hela natten =/ för jag sov på eftermiddan så under natten så vaknade jag typ 50 gånger o bara låg o vände på mig,skit jobbigt!! och nu så är jag skit trött pga det...tror jag måste sluta sova på eftermiddagarna,men jag e ju trött då med haha...

Men godmorgon iallafall,vaknade för en 20 minuter sen,sitter o lyssnar på Din Gata 100,6 ;) och fixar mig. Har ju prov idag i engelska så wish me luck!! känns som om jag kan det mesta men man vet ändå aldrig,ska plugga lite till iskolan,för det är inte bra att plugga för mycket för sen finns det risk att du glömer bort allt!



DÄÄÄRFÖÖR ÄLSKAR VII ZLAAATAAN!!!

JAAAADÅÅÅ!!! BARCELONA VINNER ÄNNU EN GÅNG DENNA GÅNGEN MOT REAL MADRIG,MÅLET GJORT UTAV ZLAAATAAAN IBRAAAHIIMOOOVIIIC,DÄRFÖR ÄLSKAR VI ZLAATAN FÖR FAN!!



Laddat ner musik

Hej bloggen,jag har precis vaknat =/ vet shi vad det är med mig men jag har sovit sjuukt länge! Har laddat ner lite musik till min mobil,de blev lite 2pac låtar med,haha jag brukar inte lyssna på han men har faktiskt fasnat för ett par låtar,o baby brukar alltid sjunga dom så...han har faktiskt bra budskap i låtarna!!

Måste plugga med,eller ja jag har pluggat lite faktiskt,och det är inte så svårt,jag kan nog en hel del,men det är bara o fprtsätta o plugga så länge man känner sig osäker ;)...



Besökare

ser att mina besökare är väldigt flitiga besökare! och det gillar vi ju!! men jag där emot har varit lite kass på att uppdatera,men jag hinner tyvärr inte,det har varit Bajram o allting och idag så måste jag plugga för jag har engelska prov imorgon =(...har vaknat väldigt tidigt märker jag,men ska plugga nu lite äta frukost,plugga igen,softa lite,plugga sen plugga o ännu mer plugga!!

Så om det blir dålig uppdatering idag igen så sorry,men jag måste plugga =(!!



seg uppdatering

mycket seg uppdatering dom senaste dagarna! har inte så mycket o säga så det är därför...
Va precis ute med min älskling =) e så glad att allt går bra o att vi inte bråkar,allt är super för tillfället,Inshallah så kommer det vara så inom framtiden också!!



Det är fint att peka...

Hej bloggen,en snabb uppdatering,har köpt en ny mobil...ska in o duscha nu,puss!




Denna samsung touch




Köpte den i vit ;)


Sabina,du är sexig...

Heeej allihopa,kom hem precis,ja blev ingen sen fredagskväll,vi gick till festen tidigt så jag kom hem nu,plus så e min mamma lite sur så ville inte stanna för länge,men Louise e kvar där =) vet va faktiskt kul alla var trevliga och sociala!
Sån kille var på mig helt mycket,men sen när han fick reda på att jag hade kille så bakade han ;) för jag sa direkt att jag hade pojkvän haha...han kom med såna sliskiga kommentarer,det värsta han sa va " saken e den,du är så sexig...jag vill bara bita dig" o jag ba WHAAAT HAHAHAH!! sen så sa han en massa som,hör av dig när du e singel o jag e hård i sängen osv...asså sånt går inte hem hos en tjej,jag blev ju fan bara rädd :S o jag vet vem denna killen e dessutom! Men vaad ska man göra :P...tur att jag har min pojkvän som inte är en sån idiot som han...ska lägga mig i sängen nu vi hörs imorgon,puss!



fix sen fest!

hej bloggen,kom nyss hem från släkten,fick lite pengar o så (A) men måste fixa mig o så nu för ikväll blir det fest med Louise vi sket i bion ;) hörs senare <3



Nytt smeknamn...

Hela dagen idag har jag blivit kallad för Lindsay,min mentor Gigi har kallat mig så heladagen och det är sykos,men jag kan ju inte få utbrott på en lärare (A) så ouppfostrad är jag inte ;) men jaja vad ska man göra,folk har börjat kalla mig så nuförtiden...

Känner mig helt stressad idag och jag vet SHIIDEN varför heller =/ och jag är smått irriterad också på folk,dom bryr sig fortfarande för mycket om andra,kan det inte vara ta slut någongång :S jag sitter väl inte för fan o kommenterer hur du ser ut eller va du gör,jag skiter väl fullständigt i dig,det är ditt liv så gör vad FAN du vill med det,du lever en gång,så om du väljer o förstöra det så,be my guest,men kom för fan inte o lägg i dig i mitt liv när du inte ens är en del utav den!!



byta nummer igen!

asså jag får spel nu,jag har redan bytat nummer typ 2 gånger för att jag inte vill att folk ska smsa mig som jag inte känner!! och så idag så är det något smuts som smsar o håller på :S får spel,ska fan ta mig byta nummer igen om detta fortsätter,eller så ska jag ringa kundservis o blockera de fucking nummret!!

Jaaa de bajram idag,väntar på mamma sen så ska vi hem till mormor,sen så kommer förmodligen Louise dit sen för hon vill äta baklava ;) sen ikväll blir det nog bio hihi,så det kommer nog vara dålig uppdatering,puss!



bögkompis sökes!

Asså jag vill ha en bögkompis :O jag har ingen,min mamma har en :O hon säger att det är riktigt kul! Tänk dig jag bara hade kunnat prata med han om allt sen han hade gett mig värsta råden om killar (han e ju bög så han kan sånt ju) fan va fett! jag lovar hade nog älskat o han e bögkompis,fan vad kul de hade varit,vi bara hade suttit o sminkat oss tillsammans,fixat håret och allt det dära,shoppat o gett varandra råd om kläder! Fan jag vill ha en bögkompis!!!


man vet inte vad man har haft förens man har förlorat det!

asså det är såå sant! verkliigen såå sant! kan inte fatta att det nästan var slut igår mellan mig o min kille! jag skulle ju ta det beslutet för han ville ju va med mig,men efter allt som hade hänt så visste jag inte mer om jag ville,men jag stannade kvar och jag e så glad att jag gjorde de!
Den killen gör mig alltid glad när jag e ledsen,han får mig alltid o le! visst han kan vara lite jobbig ibland när han snackar helatiden,men jag älskar det,för han e så gullig när han lever sig in i det han berättar :$ kom precis hem jag va med han & nina,kramade han hela jävla tiden och bara kysste han,så mycket jag hade saknat honom,att bara tänka den tanken att det kunde ha vatt slut gjorde så att jag
aldrig ville släppa taget om honom!
Jag hoppas bara att inte samma sak händer igen för det hade jag inte klarat av,
I love my baby yepp yepp I love you boy :$



skratta eller gråta?

HAHAHAHAHAHAHAH JAG TROOOR JAG SKRATTAR,AHAHAHHAHAHA!!
Asså jag måste berätta en rolig grej,okej den var inte rolig när den hände men den är hur rolig som hälst nu för man märker verkligen hur patetiskt folk är!!
Joo de va så här att,HAHA ASSÅ KAN INTE SLUTA SKRATTA! jaa skärpning iallafall! Joo de va så att när jag gick i 7an (de va slutet av 7an) så va jag typ så döööödskär i en kille (vad fan fatta jag om livet då :S) men han ville inte ha mig haha men iallafall,så kämpade jag skit mycket för att det skulle bli något mellan oss,men han ville inte så tillslut så tänkte jag fuck it liksom. Men tillslut så blev han kär i mig med och vi blev på G eller vad man ska kalla det. Sommaren kom och jag ville bli tillsammans med han men han ville vänta till efter sommarlovet så jag tänkte jaa okeej.

Sommarlovet kom och vi båda åkte utomlands. Under mitt sommarlov så hade jag kul som fan och alla mina känslor försvann för honom! Och ända sen den dagen har han hatat mig asså bokstavligttalat HATAT MIIG!!! killen kunde varken äta eller sova,aaw buhuhu =(!!

Så för någon dag sen så hittade jag han på facbeook och ville bli vän med han,för jag tänkte vi har ändå mognat och kan säkert vara vänner,men NEEEEJ hahaha kolla hur samtalet gick till....




Jaaa,vad säger man till nåt sånt här? GEEET OOVEEER IIT!! Enligt honom så är jag en gående katastrof och jag vet tydligen inte vad folk säger om mig?
Men vet du vad lilla gubben? det finns så mycket skit snack om folk i dettea samhället så att det inte är sant!! Nu förtiden så drar människor värsta RAKETERNA för att man ska må dåligt! Jag o denna killen har inte pratat sen 9an!! Alla är falska,vad fan vet du om det :S jag e ju bara med dom jag litar på,och att jag är falsk? det va ju det roligaste,jag sägger ju alltid sanningen ;) och det roliga är,att DU har ingen rätt o gemföra mig o dig för du är inte ett SKIT bättre än mig ska du veta,eller dom som snackar skit om annat folk,dom snackar skit för att dom inte vet FAKTA,jag tror att man ser här vem som e den mogna ;)?

Keep talking shit bitches, your only making me famous!



Yeees

sitter på lektion nu och min lärare säger helatiden YEEES hahaha mycket kul =) och måste prata engelska helatiden ee väldigt grym på de,har prov på måndag (A) sitter med Louise hon har berättat om vad som hände igår o i förrigår,hon hade det väldigt trevligt igår...ska träffa baby idag förmodligen och snacka med han,igen,men ja sånt är livet...ja men måste koncentrera mig nu för fick en utskällning sist hahah...



Beslutet

skulle ju göra ett väldigt stort beslut idag,men jag har fasnat i mitten och vet inte vad jag ska göra längre =/ det är konstigt,för först så tror han på han, sen så tror han på mig och det funkar inte så! Har jag inte sagt till dig att en vacker dag du kommer se vilket misstag du har gjort och du fick se ditt misstag redan ikväll!
Nu har vi gått våra skillda vägar och vi har fortfarande inte gjort något,för du sa att jag skulle tänka på saken om jag ville va kvar eller om jag skulle gå,och jag vet inte om jag ska stanna eller gå. För jag orkar verkligen inte med att sånt här ska hända igen,du säger till mig "om du älskar mig,hitta ditt problem o fixa det" hur fan ska jag kunna hitta mitt problem o fixa det när där inte finns något problem,jag har ju inte gjort något fel :S!


Ja ni fattar kanske inte så mycket vad jag pratar om men det är inte meningen heller att ni ska veta allt,iallafall måste fortfarande ta ett beslut och jagb vill bara göra de rätta!




Sluta leka med min hjärna,jag vet vem jag e & vad jag har gjort,säger jag en sak så är den sann,för jag kan inte ljuga,speciellt inte till folk som jag älskar!!


väntar på bästavän

Bästavän e här strax då ska vi till stan hon måste handla födelsedagspresent,sen får vi se vad som händer,puss!!



känslor

Jag e verkligen INTE den typen som visar mina känslor till någon,inte ens till min familj,till INGEN!! Därför när sånt här händer (en grej som pågår nu) så vet jag inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra! Jag försöker alltid att hålla tillbaks tårarna men det går inte alltid,som tillexempel nu! Jag har svårt o ta detta nu så tillslut så kommer jag snea o bara be alla att dra åt helvete,vilket absolut inte är bra!
Jag försöker o tänka på annat o ha kul ändå men det går inte när man fortfarande har den känslan inom sig,detta har aldrig hänt förut,jag har alltid haft lösningar på mina problem,men nu så står det bara helt still,jag vet inte alls hur jag ska lösa de!?
Jag måste ta och tänka riktigt noga och fatta ett beslut,ett beslut som jag kanske kommer ångra sen,hoppas jag gör rätt nu...



Min sötsak!




Min söta gudson,älskar dig mest bebo,ger hela mittt liv till dig <3!


Gudson

Ska snart till min mormor o morfar o träffa min gudson,det var ett tag sen jag såg han sist så måste krama och pussa sönder honom lite (A) vet inte vad jag ska göra sen,har gjort klart min läxa som vi fick i historian idag så det är gjort,känner mig lite duktig :P kanske blir Wii dance sen eller träffa baby ? får se vad som händer,e inte på så bra humör så jag tror inte jag ska sitta hemma och va deprimerad,neej neej om man inte vill vara det så får man själv göra något åt saken ;)...men vi hörs sen puss!




Min söta gudson <3


Killar

ncnc vilka killar det finns asså,sitter med Julia nu på historia lektionen och pratar,så siick graj hon berätta till mig! Jag hade fan blivit rädd om de hade hänt mig =/ men jag lovar älskling att det fixar sig,älskar dig Julia <3!

lite sneis idag e jag,ska ba va hemma heladagen idag tror jag,kan inte smsa med baby eller nåt =( för hans mobil e helt fuckt upp o de sån ångest när man inte kan prata med sin pojkvän när man vill! men förhoppningsvis så kanske vi ses ikväll en stund...haaijt måste tillbaks till lektionen,puss!



ännu en dag

God sådär morgon! ska strax iväg till skolan,de faktiskt första gången jag vaknar såhär tidigt,sitter med en ziggy just nu o har precis gjort mig klar =) jaa men nu måste jag faktiskt röra mig vi hörs väl förmodligen sen,puss!



Wii

Sitter hos Louise nu,vi har spelat Wii riktigt mycket,baseball,tennis & Mario på Wii,mycket kul faktikst! Hennes mamma är o köper Wii dance nu så det ska vi med göra,vi e ju redan gryma på att dansa men några nya moves lär sitta bra haha ;)


Tjockisar? JAAAA DE KLARRRT ;)

 

Mario =)

 

B1 äter glass hihi (A)

 

B2 äter med glass hihi <3

 

 


att kalla någon...

för din bästavän är ändå en stor sak enligt mig,för en bästavän det är den du litar på allra mest,den som alltid finns där för dig vad som än händer,hon/han som aldrig dömer dig för saker,spelar ingen roll vad du har gjort,den personen kommer alltid att finnas där för dig!
En bästavän är en person som DU hade kunnat göra allt för,kunna ge ditt liv till henne/honom om det så hade behövts! Men det är svårt att säga till en person att hon/han är en bästavän om man inte känner så längre,om man inte tycker att den personen beteer sig som ens bästavän,vad gör man då? ska man bara ignorera det och fortsätta som om allt vore normalt? eller ska man va likadan tillbaka?
Jag e nog sån,att när jag har försökt tillräckligt länge så ger jag upp till slut,tror att det börjar hända nu,för jag vet inte vad jag ska göra mer,för man märker verkligen hur den andra personen vill ha det,...well I guess,that's life,right?



Haaaiiijt

Bloggen får vara så här så länge,för jag har inte nerver för sånt här,kodmall hit stilmall dit,jag orkar inte med det just nu! får ont i huvet...plus så har jag spel på min mamma med =/ ska äta blåbärspaj med vaniljsås nu,sen ska jag förmodligen dra till Louise o spela Wii o äta massa godis,vi hörs senare,puss!



Ny designe!

Vad tycker ni om min nya designe? jag gillar den iallafall ;) Tack Azra för hjälpen :* vi hörs snart ska fortsätta o ändra här lite,säg gärna vad ni tycker om designen,puss!



Mobilbloggar! Jag o louise just nu utanför skolan,försöker fundera på vad vi ska göra...


sexställningar

Heeej bloggen,sitter på min första och sista lektion nu och det är engelska,ska bli skönt o komma hem sen är så trött =( vill bara sova...jaa,börjar fundera på vad det händer med dagens folk? börjar bli lite fittiga hit o dit :S haaijtttt vad ska man göra,såna behövs ju inte i livet egentligen ;)

jaa jag o några tjejer satt o pratade om sexställningar innan :P haha ändå kul faktiskt,dom har ju prövat en del grejer haha så det va ju kul att höra,det finns ju lite olika som ni vet som vetrinären (missionären) den vanligaste,hahaha fråga inte varför jag säger vetrinären det är en lång historia :P Louise skäms lite o prata om sånt,hon har inte mognat än riktigt (A) haha...haaiijt vi hörs senare...



Mersiha...


Svar på din fråga Mersiha,jaadå jag e från Bosnien ;) i krv svoju za bosnu moju :*





så fort...

...man förändras så kommer alla killar springades,hahah de låter helt sykat,för när man va mindre visst man kanske inte såg så bra ut men man växer upp och förändras,man blir finare eller vad man ska säga haha,men ens personlighet är den samma,förutom att man mognat mer! Men man märker verkligen att killar är helt ytliga av sig dom kollar ju för det mesta bara på utseendet,som igår när han killen terroriserade mig på msn han sa " du har blivit skit söt" va menar du att jag va ful innan? hahaha vet du sug kuk ;) såna som han borde inte ens finnas,för man märker ju verkligen vad han menar med det...man borde gilla en tjej för den hon är inte hur hon ser ut. Visst vi tjejer kollar ju med på utseende men jag tror ändå vi tänker mer på hur han är som person,eller? jaa jag gör det iallafall...tur att jag har min kille som älskar mig för den jag är,med smink eller utan smink,med ärr i huvet utan ärr i huvet hahaha han älskar ju mig oavsett vad :*<3!!



hos Louise!

Heej bloggen,sitter hemma hos Louise just nu o softar! vi har ätit skit mycket så vi är helt mätta så vi sitter med varsen data och ruttnar och kollar på desperata hemmafruar =) vi gjorde ansiktsmask innan när jag kom hit mycket kul när vi skulle ta av den så fick vi dra av den för den hade stelnat som fan så det såg ut som exktrahud haha :P...

HAHAHAHAH SOM JAG BLÅSTE LOUISE PRECIS MED EN GREJ hahaha hon snackar med en kille på msn sen jag gjorde sån dum grej sen nu hon skäms helt mycket HAHAHAHA DE VA HULÄRIÖS,jag vet att du älskar mig ändå Louise (A) haaijt nu ska vi fortsätta o softa,puss!



22/11

Heeeej allihopa,sovit bra? jag har ändå helt okej,va uppe ganska länge för de va nån störd idiot som höll på o terrorisera mig på msn :S ännu en gång så finns det väldigt sjukt folk!
Pratade med älsklingen i telefon sen så la vi på och jag somnade direkt,har inte ens hunnit ta av mig sminket,ska in i duschen snart,mamma sover fortfarande vill inte väcka henne (A).

Idag vet jag inte vad jag ska göra,förmodligen träffa Louise,jag hoppas på de om hon nu kan för det blev inte av igår,måste prata lite vett med henne för det börjar hända lite konstiga saker,en ledtråd "man faller tillbaks till det gammla" hmm,vad kan jag mena med de ;) ? jaa men det behöver kanske inte ni veta...haaaiijt ska äta frukost nu,puss!¨



trött & kär

känner mig så trött just nu,vet själv inte varför :S men jag orkar knappt hålla mina ögon öppna! men jag vägrar o sova för det e för tidigt,plus så väntar jag på att Terese ska komma hem,hon ska fixa en ny header till min blogg efter som jag suger på sånt!!

saknar min baby med,pratade med han nyss i telefon en stund,han ska förmodligen ut ikväll medans jag sitter hemma o dör! iallfall ibland så känns det som om att jag inte borde prata med han alls när jag saknar honom efter som då saknar jag honom ännu mer,jaaa ni kanske tänker pii vilken brud men det kalas att vara kär ;)!!

Har varit kär en gång förut så därför känns det väldigt konstigt just nu =/ har inte vant mig vid denna känslan än för jag har lärt mig att den kan försvinna lika snabbt som den kom!




den bästa som finns just nu <3!!


parishjulet!

sheeennaaa,sitter med Nina hemma hos mig just nu,vi ska sitta o softa här lite sen kanske gå ut igen,vi får se vad som händer! Men iallafall så va vi istan o åt och gick runt lite,och vi åkte det enorma parishjulet,här kommer bilder!




Sjuukt stoort va de,75 kr för typ 4a varv




Killen som satt i båset o sålde biljetter va skit söt haha :P



Malmöstaad! utsikten från högst upp,går inte att beskriva med ord!



Nina & Jag <3


killar som bloggar...

asså jag vet inte varför men,jag tycker det är lite konstigt med killar som bloggar =/ det finns inte många killar som gör det,eller joo kanske det finns fast jag vet bara inte om det ? men ja iallfall jag tycker det är konstigt,jag vet inte varför =/ speciellt när det är någon kille jag känner...jag tycker det är lite så,jaa ni vet,bögigt :$ neeej nu va jag taskig men asså kan inte hjälpa att jag känner o tänker så :P men jaja whatever hahah vem e jag o döma dom? det är bara vad jag tycker ;)



fiix fix fix!

Heeej iigen!! ska börja fixa mig nu för ska träffa Nina,det var ett bra tag sen vi gick ut tillsammans,så vi ska förmodligen till stan gå en runda äta i Burger King (som vanligt) prata en massa skit som vi är väldigt bra på ;) hon har en del o berätta,hennes liv är mer intressantare än mitt ibland haha,hon pratar alltid om någon ny kille och sånt är kul hahah älskar den tjejen hon är för bra <3 vi har med haft våra konflikter men dom löser vi alltid,för hon är en sån person man inte kan leva utan! Har kännt henne sen vi va sååå småå,såna vänner ska man ta vara på så länge det går!!



Bloggtrafik.nu=fler besökare!




Vill du ha fler besökare till din blogg? Tryck då på denna länken och bli medlem! det är helt gratis och det hjälper,lycka till!









 


Lindsay Lohan?

Hahahah asså,jag har fått höra skit mycket att jag liknar Lindsay Lohan? sjääälv så tycker jag inte det,för jag kan inte se någon likhet mellan oss,okej kanske fräknarna men inget mer? haha folk kommer fram från ingenstans o säger "guuud vad du liknar Lindsay Lohan" o jag blir lika chokad varjegång för jag tycker inte det!




Asså ser ni?!! Här finns absolut ingen likhet mellan oss hahah


god morgon!

heej bloggen!! hoppas allt e bra med er ? jag mår bra iallafall =) sitter ensam hemma nu o softar med en ziggy (A) har egentligen inte så mycket o säga just nu för det händer inget intressant nu för tiden =/ haha...idag ska jag förmodligen bara träffa Louise o softa med henne lite,vi får ju se vad som händer heltenkelt!
Jaa just det måste städa också =( hatar o städa de är det värsta som finns,mitt rum brukar alltid vara stökigt och jag trivs i de =)

Borde göra ny header på bloggen men jag e skit kass på de börjar tröttna på denna! men jag e skit kass på det så får se om jag hittar någon som är snäll nog o göra en till mig (A),haaijt vi hörs senare,eller snart kanske,puss!



Big time!

heej bloggen,kom precis hem har varit med älsklingen <3 sitter o pratar med Louise i telefon nu,hon har kommit hem lite tidigare för att hon e sjuk,aaaw stackaren =(!!
Iallafall i dag fick baby träffa min mamma! hahah eller ja träffa o träffa de va så snabbt för han va törstig och ville dricka vatten,så när han fick sitt vatten så drack hans om en flodhäst (A) sen så hälsade dom på varandra och pratade lite,det va heelt okej för första gången,men det kommer säkert fler gånger till!
Han skämdes lite men det fixade sig sen hahaha....haaijt ska fortsätta prata med Louise nu vi hörs kanske senare om jag har något vettigt o säga,puss!



Bilder från Dialogfesten!

Heej bloggen,inte så mycket uppdatering den senaste tiden,men jag ska vara ärlig,jag har inte orkat helt enkelt! har bara sovit helatiden...
Sitter med bästavän hemma hos mig nu,måste till apoteket sen där jag svimmade och tacka dom för att dom tog hand om mig HAHA och måste betala för min mammas medicin för jag hann ju aldrig med det den dagen!
Iallafall nu kommer lite bilder från festen!






Jag innan festen,fööör söt e jag ;)




Haider,Jag & David


Bästavän,Haider,Jag,David & Nicole



Jag & Amin =)


Nicole & Jag =)



Dom tre musketörerna <3




Mergim & Ibbe <3

Bästavän & Jag mitt i en ring med alla grabbar,all eyes on us ;)



Hani,Jag & Musty =)




Sista bilden med Sanne o hennes dansare =)

Mycket kul var det faktiskt,bättre än förra året!





härlig dag

Heej bloggen,kom precis hem från skolan! härlig dag idag faktiskt =) vi har ju haft dialogvecka hela veckan så nyss så fick vi äta massor med mat från olika länder och ikväll så är det fest i Arena 305 med skolan,så jag hoppas det blir kul för förra året var ganska misslyckat =/ men ska gå och tvätta min hårförlängning nu haha och dessutom så har jag tat av mina stygn idag,så kan börja sminka mig igen :P



Jag försöker...

att sova men det går inte! ja jag vet det är mycket tidigt för det nu men jag har inget bättre för mig och dessutom så är det stooorm ute :S!
Jag känner mig helt ledsen,arg & glad på samma gång,jag vet inte hur det funkar men jag är väldigt konstig ibland. Har massor mer tankar i huvudet som inte vill försvinna,dom borde inte finnas där egentligen!
Tänk er o va liten igen,då kärlek inte fanns,då man inte visste vad skitsnack va,man hade en bästis genom att bara börja leka och sen så helt plötsligt så blev man bästakompisar och man visste inget om den personen!
Man hade inga problem,men nu när man är äldre och börjar komma in i livet,då ser man verkligen hur det är! Det ena efter det andra bara händer,du får se andra sidor av dina kompisar som du inte ens visste fanns,du hittar din drömkille men sen när det tar slut så är man förkrossad och folk snackar bara skit helatiden!!

Jaa ibland önskar jag att jag va liten igen (A)




Min krya på dig present!





Är en dagbok!! Tack Louise den är jätte fin <3 så saker som jag inte kan skriva i bloggen kan jag skriva i den,bara private stuff ;) och det kommer ni aldrig få se eller läsa (A)


På "lektion"

Heej bloggen,sitter på en lektion nu eller vad man ska säga,ingen lektion direkt för vi har ju dialogvecka och just nu är det en kvinna som pratar om Samhall och för er som inte vet vad det är så är det människor som har funktionshandikapp,rätt intressant men jag kan inte koncentrera mig så bra,har massor med tankar i huvudet och en sak jag måste lösa men jag vet inte hur =/ kanske e bäst om jag inte gör något alls åt saken ?

Fick min krya på dig present idag utav Louise,skit söt e den =) ska ta bild sen när jag e hemma o lägga in så ni kan se,skit söt tanke,tack baby <3



För söt e jag!





















Jajaja liite för EGO nu kanske (A)


Kära dagbok!


Kära dagbok! Jag är kär :$ hihi,har inte varit så här lycklig på väldigt länge,allting går så bra nu och jag hoppas verkligen att det fortsätter så som det gör!!
Någon där uppe måste ha sätt mig och tänkt "nu är det väl ändå hennes tur" min tur att få träffa någon som vet vad jag behöver,för nu verkar mina ensama dar vara över (A) e så glad över att jag har min pojkvän.
För när det kommer till kärlek så har jag inte haft någon vidare tur i det.
 Bara gud vet hur jag hade mått och vad jag hade gjort om jag inte hade träffat honom.
Du har funnits här helatiden men jag har bara inte sätt dig,e så lycklig över att jag har dig,visst vi har haft våra stunder med bråk osv men vi har ju alltid fixat dom! Te dua loqk <3




lite bättre nu

heej bloggen,kom precis hem,va ute en stund här i området med mina grabbar,sov lite innan för att försöka lugna ner min damp och det hjälpte faktiskt lite lite =) folk blev lite förvånade över min reaktion idag för dom har typ aldrig sätt när jag får mina utbrott (A) så jaaa,en liten ny sida utav mig kanske ? Jag har redan haft damp sen imorse för när jag vaknade så va mitt öga på högra sidan helt svullet pga min skada!! och jag får sykos,men ska ta av mina stygn nu på torsdag iallafall så det är skit bra! slipper ha den på skolfesten ;)...


Min käära Louise har köpt en krya på dig present till mig,hahah mycket gulligt och så har hon även köpt en julklapp till mig (A) jag firar inte jul egentligen men detta året så ska jag göra det med hennes familj =)



som vanligt!!

Det finns vissa tillfällen där jag inte kan hålla käften!! och idag så kom det ett sånt tillfälle,så det var ju jävligt tur att bästavän va där,annars vet jag inte vad som hade hänt :S men jaaa e fortfarande sur över det så ska sova nu,puss!



Dialogvecka

Denna veckan i skolan så har vi dialogvecka,det går ut på att olika personer kommer till vår skola och pratar om olika grejer! det är rätt intressant om dom då pratar om intressanta grejer (smart jag e,kom på de själv haha) iallafall idag på första "lektionen" eller vad man ska kalla det så kom det en muslimsk kvinna och pratade om Islam. Och religon är en sååå stoor grej o prata om,man kan sitta i flera timmar och bara sitta o disskutera och gemföra. Men henne var det faktiskt intressant att lyssna på. För man märker verkligen hur stora fördomar det finns mot muslimerna,som t.ex att alla terorister är muslimer? och så är det inte,att alla krig som händer som har hänt är muslimernas fel,och så är det definitivt inte!
Som t.ex den 11 september,direkt så trodde man att det var muslimerna som attakerade,men man vet fortfarande inte än idag om det var muslimer eller inte,och kriget i Irak (tor jag de va) när USA bombarderade för att dom letade efter kärnvapen,fast i själva verket så fanns där inga kärnvapen =/...

Det jag försöker säga är att det finns så mycket fördomar om alla människor,om alla religoner! Därför gillar inte jag o prata om sånt,för det slutar alltid med bråk!



Ett plus...

Heeeeejjjsaaaan!! Kom precis hem,hade skola idag egentligen till 4a men jag orkade verkligen inte plus så har jag fortfarande ont i huvet =( jag stack och köpte ett par Uggs så äntligen har jag dom,har velat köpa dom skit länge men har inte orkat gå ensam så idag tvingade jag Khaled (min bästa killkompis) o följa med mig,vi tog med hans hund också för han behövde rastas,så ja jag kom precis hem =)

Måste verkligen träffa baby ikväll har inte vatt med han på 2 dagar så ikväll är ett måste för saknar han så sjuukt mycket =/ o igår va de ju en månad och vi sågs inte då för att jag mådde för dåligt,kände mig som en riktig Fi*ta med andra ord,meen ja jag mådde ju inte bra så! Men ikväll får vi ta igen all förlorad tid på dom här 2 dagarna haha (A)...

Märker att min statistik har blivit högre och det gör mig glad ;) så välkomna alla nya läsare,hoppas ni gillar min blogg & jag e bäst hihi ;)



sickneees!

Sheena bloggen,saknat mig?? säkert ni har ;) aaiijt ville bara ge en liten uppdatering att jag är vid liv så att ni inte behöver oroa er (A) va ute en stund innan för att ta lite frisk luft,ska nog till skolan imorgon,men ska in i duschen nu,pusspuss!!



samtal heladagen

aaah telefonen har ringt hela dagen och alla vill höra hur det är med mig!! jaa alla älskar ju mig så vad ska man göra (A) hihi,min farmor ringer från kroatien och stor gråter i telefonen hon hade varit så orolig! asså jag tycker alla överdriver lite ändå =/ för det är nästan som om jag va på väg o dö eller nåt haha...min familj e bäst alla bryr sig så mycket & jag älskar dom <3!



Svar på frågan!

Fick en fråga precis som jag tänker svara på

Brukar du ta hem din pojkvän?

Svar: Nej,jag har inte tagit hem honom än för att jag inte känner att det är rätt tid för det,vi har bara varit tillsammans i en månad idag,och jag är inte riktigt redo för det än. Jag vill vänta med att se att detta verkligen är seriöst,för jag gjorde detta misstaget innan med mitt ex genom att presentera honom för min mamma och hon fasnade vid han,sen så när det tog slut så va hon så ledsen över att se mig så sårad. Så nej jag har inte tagit hem honom än,men en vacker dag så kommer det =)



Skadan





 
Så här ser jag ut efter mitt eleganta fall =/ (man kanske ser lite dåligt) fattar inte hur jag kunde landa på en kant men ja...när jag vaknade upp så satt det en skit söt kille och höll papper mot mitt ögonbryn eller vart de e där jag har sytt (det vita är tejp) som sagt så är min näsa med lite blå och svullen,skit fult ser det ut enligt mig men jaa nu har det hänt,så jag får leva med att se ut så här i en vecka!


överbeskyddande...

Min mamma är så överbeskyddande ibland,eller ja alltid!! och det är så jävla jobbgt,som nu tillexempel när detta har hänt så kommer hon in vart 5 minut i rummet och kollar att allt är bra med mig! visst det är gulligt men jag blir så lätt irriterad på sånt. Och igår så höll hon nästan på o svimma av själv när hon såg mitt sår i huvet och när jag skulle sy det så va jag tvungen o säga till henne o gå ut för det såg ut som om hon skulle spy när som helst!
Men det är inte bara vid såna här tillfällen jag snackar om,utan hon är sån alltid! när jag är ute så ringer hon så ofta som det bara går,sånt är skit jobbigt,ja jag förstår att jag är hennes ända dotter,men vafan komigen jag ska bli 18 snart :S! Jaja fuckit,orkar inte sitta och dividera om detta nu för jag blir bara så arg,jag vill bara ner o handla chips i affären men NEEEJ jag får inte det heller för att den jävla läkaren sa att jag inte får gå ut tills på onsdag,jag kommer till att dö om jag bara måste sitta inne!!

Ska gå ut lite ikväll här vid min gård med bästavän om hon orkar röra sig hit till mig....


En månad...

God morgon,aa bloggar rätt tidigt men kan inte sova mer,har ont i ansiktet hur jag än ligger,är svullen på näsan och där jag har fått sy =/ det ser ju hemskt ut,det är inte så stort men jag känner av det och vet lixsom att det finns där =/ buuuuh kan inte sminka mig på en vecka =( hahaha yeey vem bryr sig för fan det är bara smink :S har ingen jag måste göra mig fin för,har min pojkvän så det räcker! På tal om pojkvän så har vi en månad idag hihi,för exakt en månad sen så frågade han om jag ville bli hans :$ och jag sa ja! Men iallafall allting går bra mellan oss förutom en grej som har hänt (en sak med hans storebror) som sagt folk lägger i sig lite väl mycket!


Tack till alla mina vänner som va ett stöd igår när detta hände med mig,jag brukar svimma rätt ofta när jag är sjuk och det är skit jobbigt =/ stackars Louise hon blev ju helt orolig,jag sa till henne att nu liknar jag Harry Potter,och det gör jag =/ haha mitt ärr ser nästan ut som hans fast det är inte på samma ställe :P jag måste börja äta mer och gå upp i vikt! Enligt mig så är jag inte för smal utan jag är alldeles lagom,jag väger 51,men neej det är för lite så tjockare måste jag bli,och om det är vad som krävs att jag mår bättre då ska det va så! Tänker inte va som dom anndra o börja på någon jävla "latte diet" fan e de förnåt :S...



sjukhuset!

Heej bloggen,anledningen till att jag inte ahr bloggat så mycket idag är för att jag kom precis hem från akuten! Svimmade inne på apoteket när jag skulle hämta ut medicin till min mamma,landade på en kant så har skärt upp ansiktet precis där vid ögat så har fått sy! Tog massor med blodprov och jag har väldigt lågt blodtryck,så i framtiden kommer jag ha något på hjärtat som kontrollerar att allt är okej med det....så nästa fredag ska jag ta av mina stygn och dessutom så kommer jag vara blå i hela huvet :S skit bra ju!! Tycker skit synd om min mamma hon fick sån panik,hon sitter och gråter fortfarande =/ men ska vila nu,puss!!



sjuk

Heeej bloggen,jag vaknade precis,och jag mår piss! jag har feber och jag hostar o jag har ont i huvet!! Jag har inte sovit hela natten pga en sak som hände igår,jag bråkade hela jävla dagen med min mamma :S sen så på kvällen så gick jag ut med baby och då ringer min mamma mig så blir det bråk då med över telefon!! Vi lägger på då står jag där med älsklingen och gråter,han kramar mig och säger att allt kommer fixa sig och att han älskar mig (A) och ju mer gullig han är ju mer gråter jag haha...

Iallafall sov inte hela natten så vid 5 på morgonen så ringer baby så pratar vi i en timme typ sen så somnar vi båda igen,och tyvärr så smittade jag honom också igår =(



Videoinlägg,amin the pussymagnet!


Videoinlägg,när jag hade för mycket energi!!


Svar på frågorna!!

 Hur länge har du bloggat?

Svar:  Jag har bloggat i ungefär 3 månader kanske =)


vem är din pojkvän? och hur träffades ni ? berätta lite om honom.

Svar: Har fått frågor om min pojkvän så detta gäller till alla frågorna) Vi kan säga att min pojkväns namn börjar på "K" för ville inte nämna hans namn för det finns alltid någon som försöker förstöra =) jag träffade honom hos min tjejkompis när han kom dit. Och vi hade så kul den kvällen skrattade helatiden och han verkade helt intresserad. Sen så nästa dag så fixade jag hans nummer med hjälp av bästavän :$ jaa sen dess så har vi pratat och träffats o sen så blev vi tillsammans och det är en månad på söndag! Han är alldelles för underbar kille!!


varför skaffade duu blogg ?

Svar: Jag skaffade min blogg för en sak bara och det var för att jag skulle kunna skriva ut mig,kunna skriva hur jag mår för den stunden. För jag har haft rätt mycket problem och alltid så har jag hållt allt inom mig och det är inte bra! Så min psykolog föreslog att jag skulle börja skriva ner mina känslor osv,så jag gjorde det,och det hjälper faktiskt!


hej igen sabina, d e 5 gången ja kollar på din blogg denna timmen, du är fortfarande lika vacker som första gången jag besökte den. jag har en fråga till dig som jag hoppas du svarar ärligt på.
det är så här att jag är oskuld och ganska desperat, men det har inget med min fråga att göra.
Jag undrar så här, tycker du att det är mer uupphetsande/sexigt/roligt att hålla på med killar ssom har flickvänner? hoppas du väljer min fråga, ha det jättebra och lägg gärna ut bilder i underkläder. din stalker , vlado.


Svar: Som ni ser så är detta min störda kompis Vlado som bor i småland!! Och jaa jag vet att du bara ÄÄÄLSKAR MIN BLOGG men det är för att jag e såå bäst helt enkelt! Och nu för att svara på din fråga,NEEJ jag tycker inte att det är mer upphetsande/sexigt/roligt att hålla på med en kille när han har flickvänn,det hände bara EN gång med dig Vlado när du hade flickvän,och det vara bara en kyss ;)


hur många läsare har du om dagen? :)


Svar: Jag vill inte svara på den frågan riktigt så men jag har tillräckligt så att det räcker för mig =)


Vilken ögonfärg har du?

Svar: Jag har riktiga cateyes haha,dom är blå gröna med gult runt pupilen


Vad gillar du mest?

Svar: Jag gillar mest att umgås med mina vänner och vara med min pojkvän just nu,men sen så älskar jag ibland med att bråka med min mamma för hon e så söt när hon blir sur (A)


Haiijt de va allt,hoppas ni e nöjda!! trodde faktisk ni skulle vara mer nyfikna haha =)




Huvudvärk&feber!!

Jaa nu har jag värsta huvudvärken och feber,asså hatar verkligen när jag stressar och gråter över ingenting!! så nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett sen ta mig ett varmt bad,sen sova!!


P.S Glöm inte frågestunden,sista dagen imorgon ;) pusspuss!!




Lär er EN sak!

Man måste lära sig EN sak när det gäller livet!! att det alltid, då menar jag ALLTID finnas rykten om dig eller om någon annan! för det finns alltid något smuts som försöker förstöra som blandar in säg där dom inte borde! Dom kommer snacka och göra allt för att se dig falla! för att se dig må dåligt,men låt dom inte göra det! För DU och bara DU vet hur du är som person och vad du har gjort i ditt liv,vilka misstag du har gjort innan,men utav dom misstagen så har du lärt dig en läxa och då kommer du säkert se till att aldrig göra om dom igen!!
 Så kom ihåg det finns alltid någon i din omgivning,eller folk du kanske inte ens känner som alltid kommer vilja förstöra såna riktiga HATERS med andra ord!! Men låt dom aldrig komma åt dig,det gör dom så jävla lyckliga,om du kan om du har chansen så gör 10 gånger värre tillbaka ;) dom är bara avensjuka för att du har något som inte dom har!


The biggest Bitch is karma let her do her job ;)



slutade väl bra...

Heej bloggen,har inte skrivit så mycket idag för jag har inte varit hemma på heladagen! va i stan och köpte födelsedags present till bästavän och jag hittade faktiskt något! men vad det e får ni tyvärr inte veta det nu för hon läser min blogg (A)...
på väg hem så hände det värsta grejen fick verkligen damp,varför ska du lägga dig i andras liv för? visst jag förstår att du bryr dig men att gå runt o hitta på grejer om mig bara för att det ska ta slut mellan mig o min kille? hur lågt e inte det! folk snackar skit helatiden "hon e hora dit,hon e hora hit,hon har gjort si hon har gjort så" asså kom o snacka om sånt när du vet den riktiga faktan och ring inte mig och hota mig genom telefon! du ska absolut inte gemföra mig o dig,för du är inte aaaallls mycket bättre än mig ;) tro mig jag kan också snacka...
Träffade älsklingen och så fick vi reda ut allting,e fortfarande sur men det fixar väl sig!!

Svar till någon som kommenterade : Joo tack jag mår bra,haha hur är det själv =)?



Petar mig i näsan!!

Heeej bloggen,sitter i ett grupprum med ena & tess,medans jag sitter o petar mig i näsan,YEEEY,hahaha petar mig i näsan HAHAH DE VA HULÄRIÖS!! ja jag har väldigt tråkigt som ni seeeer och jag håller på o dör,saknar min älskling =( vill bara va med han! men vi kommer nog ses ikväll,för idag måste jag gå och köpa en födelsedagspresent till bästavän för hon fyller år imorgon =)!! och jag har fortfarande shiiden någon aning om vad jag ska köpa (?) men kommer nog på något,får se om Louise ha rlite tid o träffas idag med,hon hade rätt kul igår hon med haha så lite smaskigheter får jag veta (A) men inte nii HAHAHA....



godnatt!

God natt allihopa! Orkar inte hålla ögonen öppna mer fan så ska sova och dessutom har jag inte pluggat ett piss till mitt prov =( haaaijt suuper va?! glöm inte frågestunden!! ända chansen nu o fråga vad ni vill! pusspuss!





Bitch?


Asså en väldigt nära killkompis sa till mig att jag är en Bitch? ja asså inte bitch som i Bitch utan sån människa som e helt känslokall! För när jag blir sur så blir jag verkligen sur,när jag har spel så har jag veeerkligen spel! När jag får mina utbrott så är det inte kul! Visst jag kan skoja och allt,men i skoj så finns det också en gräns och går man över den gränsen då lär jag nog explodera!! Jaa,jag blir nog lätt irriterad det erkänner jag,men jag tycker inte att jag är så "känslokall" eller vad man ska kalla det,för när man väl ska visa känslor för någon eller nått så gör jag ju de! Men jag blir nog lätt irriterad,undra om man kan träna bort de? Jag säger alltid vad jag tycker o tänker,bryr mig inte om det sårar den personen eller inte, Kanske e jag en bitch? hahaha ääässch vem bryr sig,blev lite förvånad när han sa så,höll på o döda honom =/! har nog lite agresions problem eller hur det stavas...








frågestund!!

Haaiijt har bestämmt mig nu,vi testar med en frågestund,vill se vad ni har att komma med ;) så jag utmanar er här & nu! så det är bara att fråga på,men det finns en twist i det hela haha,jag väljer bara ut några frågor o svara på,tar dom som är bäst eller så slumpar jag dom! Fråga EXAKT vad ni vill,ni har till fredag på er,så fråga på!!



sykos mannen!

Hej! har lite spel vet själv inte varför är inte på humör! har prov imorgon i italienska har inte pluggat ett piss o tänker inte göra det heller! tror jag =/ funderar på om jag ska ha frågestund eller inte,men vi får se,ha de bra så länge,puss!



Den nakna sanningen!





OMG!! en osminkad Sabina,SKAANDAAL! HAHAH yeeey,e lika SÖT ändå så fuck er haha ;)


god morgon!

Heeej bloggen,vaknade faktiskt precis! Måste börja fixa mig o sånt,eller nej inte fixa mig,men klä på mig sen så ska jag till skolan,tänker inte ha något smink idag,hahah ja jag kan faktiskt gå utan smink jag med! att jag använder smink e för att jag vill och jag trivs i de,men den största anledningen är att jag har fräknar =( och jag HATAR DOM bokstavligttalat asså jag HATAR DOM!! alla andra älskar mina fräknar,men det gör inte jag! det spelar ingen roll vad dom tycker det viktigaste är väl att jag ska trivas i dom? Baby älskar dom också men ändå jag gillar inte dom =/...

E ju egentligen ledig idag men måste till skolan för jag o Louise ska ha muntligt prov i Svenska vid halv 3,inte svårt för vi har gjort sån smart grejm hehe,så minst Godkänt blir det iallafall! Aaa men vi hörs senare,puss!

 


dålig uppdate!

Heej bloggen! mycket dålig uppdatering idag,men har faktiskt inte orkat o skriva. Direkt när jag kom hem från skolan så somnade jag,hade värsta humörsvängningarna så det slutade med att det gick ut på min mamma vilket ledde till att vi började bråka! Så jag la mig i sängen och somnade direkt. Men blev väckt av att baby ringde!
Kom faktiskt precis hem för jag va ute med älsk,och jag av sååå hungrig för åt inget iskolan,fråga inte varför =/ mamma hade gjort sån öööveeer puuulig korvstroganoff ;)...haaijt nu ska jag kolla på desperata hemmafruarna,vi hörs ikväll igen om ni har tur (A) annars så hörs vi imorgon,puss!



GULDBOLLEN!





Går till ZLAAATAAAN!! fucking kuung e han asså,jäävla legend!! fjärde gången nu fan,ÄÄLSKA ZLAATAN DIREKT FRÅN MALLMÖÖ!


Min mamma...

Heej blooggen,sitter i skolan nu och gör absolut ingenting! Har gjort klar min historia för jag har redovisning idag så wish me luck!
Ja konstig grej hände imorse,min mamma ringer mig från ingenstans så frågar hon först om jag e ledsen och jag svarar nej varför ska jag vara det ? sen så säger hon "ja jag ville bara ringa och säga att jag älskar dig" och jag blir så VAA? fan snackar hon kvinnan om? visst det är skit gulligt,men det är något hon vill hahah,det är någon sorts signal att hon vill något :P haha...men jaja ska fortsätta ruttna här nu!



vissa förstår inte helt enkelt






? Asså jag har IGNORERAT denna killen i typ ett halv år nu! jag förstår fortfarande inte varför han inte fattar att jag inte vill prata med han?! om jag inte svarar när du skriver,eller när du vibbar mig på msn,borde det inte ringa en klocka nånstans i ditt huvud att nånting är fel?? Jag har heller inget emot dig men jag ORKAR INTE!!


Now Im that bitch!






You were too fly then, so fly away now.
Now Im that bitch, and youre just a clown ;)



Ska träffa baby snart <3


det funkar inte så!

Du kan inte bara försvinna så från ingenstans!! du kan inte springa och gömma dig från dina problem och sen tro att allt ska bli bra igen!! du skrämmer mig när du säger såna saker till mig "hälsa alla att jag inte finns mer,att alla ska glömma mig,att ingen kommer se mig mer" du kan inte säga så!! du mår inte bra,du är rädd,jag vet att du är det,jag av alla känner dig bäst! även om du inte vill erkänna det men det är så!
Gör inte så här,det kan fixa sig förr eller senare,vad ska jag säga till dig så att du ska förstå mig? prata med mig,släpp ut allt,skrik,gråt,slå på mig om det behövs,få ut allting!! för ibland så måste man gråta eller skrika för att må bättre,för att få ut allting! gör inte så här,tänk på din mamma! du behöver inte tänka på någon annan förutom din mamma,ditt eget kött o blod!? bara gör inte så här...



Bjuda på sig själv...




Ibland handlar det om att bjuda på sig själv,därför bjuder jag på denna steniga bilden (på mig då) för jag blev så ful på den,brukar bli bra på bilder,men Arnel här är nog för söt så jag blir fulare =( hahaha love you <3


Perfekt!

Det är ett tag sen jag mådde så här bra! jag känner mig så lycklig just nu,jag har allt i mitt liv som jag behöver,min familj,mina vänner & min pojkvän! Kan inte beskriva med ord hur mycket dom betyder för mig allihopa! Jag e den personen som har gått igenom massor med skit,fått stå ut me saker som en 17 åring inte ska stå ut med egentligen! därför känns det så jävla bra att allting e så PERFEKT nu!

Kom precis hem,va ju med Louise & baby,mycketmysigt o trevlig,Louise gick ut för att åka i någon Mercedes hahah lite besviken blev du va gumman (A)? haha älskar dig ändå <3





#320

Heej bloggen,har ni en tråkig söndag? aah synd för er då ifall ni har det,min kommer bli bättre snart,för ska hem till louise o baka lussekatter sen så kommer förmodligen baby dit med!
Har vatt ute lite,eller ja rättare sagt så va jag i pizzerian och åt en kebabtalrikm (A) haha,sen å kom Micco,Pavel,Khaled & Danny dit o höll mig sälskap,älskar mina grabbar! Jaa o Micco så störd som han brukar vara ville börja mata mig också haha,han e så söt den lilla skitungen!
Sen så va vi ute lite allihopa o tog oss en ziggy o snackade om min födelsedags fest (om den nu blir av,insallah) för så fyller Khaled 19 i Januari så det blir hans fest först sen min 18års fest ;)...aa men ska in o duscha nu sen så ska jag gå och hämta Louise på centralen,pusspuss!



Söndag?

Shiit! det e redan söndag! hallå vart tog min helg vägen? helt sjukt,det har gått så snabbt fan!
Jaja Louise kommer hem idag hihi,har saknat henne! hon har ju bara varit borta en helg och jag saknar henne redan! PIII tänk er då när jag va borta i 2 veckor,som hon måste ha saknat mig (A) haha,reeal friends kallas det för baby!
Sitter här med en morgon ziggy och har precis gjort klart min engelskläxa som jag va sen med pga min semester! asså det är verkligen inte bra att åka på semester under skoltid,man missar så mycket! Herregud har 3 prov denna veckan,vet shii hur jag ska hinna med allt =/



home sweet home

Heej bloggen! har precis kommit hem,va med bästavän hela kvällen! Det blev ingen fika men det blev Mc donalds istället,jaja tjoockisar vi vet (A) träffade på ett par killkompisar där och en våldtäksman som ville ha mitt nummer :S eeh tro mig du kommer inte så långt om du blir kallad för våldtäksman!
Träffade baby en stund med,sen så träffade vi Arnel med lite (en av mina närmaste killkompisar) så nu sitter jag här hemma och värmer mig!
Va faktiskt mysigt med bästavän vi hann prata om allt som vi hade missat,blev bjuden på fest med,men efter som jag inte är den typen som festar helatiden (tack gode gud för det) så blev det inget med de =).

Nästa vecka så fykller bästavän 17 <3 måste köpa present till henne men vet inte riktigt vad,så om ni har någon ide så skriv gärna den! Får se vad vi hittar på det blir säker något kul!


På tiden

Om typ 2 timmar så ska jag ut o fika med bästavän,det va verkligen på tiden! vi har inte umgåtts så mycket den senaste tiden för det har varit en massa strul,inget ni behöver veta om så klart! men det blir ju så när man har kännt varann i 13 år snart 14,sen helt plötsligt så är man med varandra helatiden,klart man tröttnar tillslut! Men nu ska vi iallafall ut o fika,& bästavän jag har lite smaskigheter o berätta för dig (A) dock inget som kan sägas här i bloggen,hahaha feeling the pain? YEEAAH i know ;)!

Smsar med min baby också,går inte en ända dag utan att vi pratar,så är det ju alltid när man e "ny kär" eller hur man nu säger,sånt är bara gulligt,men kan nog bli lite för mycket ibland!



sjukling...

God efter middag bloggen! har typ rest mig upp från sängen precis,har varit vaken länge,men har bara legat och vänt på mig helatiden,har inte kunnat sova! Håller på och bli sjuk förmodligen,greeaaat ju :S!
Pratade med älsklingen i telefon hela natten,det slutade med att vi båda somnade i telefonen haha men sånt e ju bara gulligt,ingen av oss ville lägga på så det blev som det blev!
Sitter och dricker cola nu,ÄÄLSKAR COOLA! e riktigt röksugen,men mamma e hemma,röker aldrig framför henne,så jag får nog hålla mig lite till. Nu ska jag krypa tillbaks ner i min säng igen,så hörs vi när vi hörs,puss!



Me & my boyfriend!

God kväll bloggen! kom precis hem,va med killen hela kvällen,det blev ingen bio heller för den delen men det gör inget för fick tillbringa min fredags kväll med min kära kille (A).
Vi va ute och gick snackade skit mycket och mycjket mys så klart :$,stötte på en tjejkompis från skolan,mmmhmm snacka om nyfiken? haha men jaa whatever,förstår ändå på ett sätt ;).
Ska hoppa in i duschen nu för jag frysr som fan,och min vänstra arm har kramp!



Fredag...

Jaa som sagt så är det äntligen helg! men det blir ingen helg för mig,för jag har så mycket att plugga =(! FAN VAD JAG HATAR SKOLAN!! längtar som fan till studenten sen HEEEJDÅÅ! men iallfall,ikväll så ska jag kanske på bio med Nina (min lillabebis) vi ska förmodligen se This is it med Michael Jackson! Men det är inte 100% än! Men om inte det blir av så ska jag ändå träffa min Sötnos!
Mår fortfarande lite dåligt utav sprutan,men oroa er inte jag blir bra (A) sötast e ju ändå älsklingen som smsar helatiden och frågar hur det är med mig typ var femte minut,hehe för gullig e du loqk<3!

 

Nina & Jag,dessutom så va jag brunett då,har tyvärr ingen ny bild på oss,kanske kommer några ikväll!


"Leka tuff"

Heej bloggen,är hemma nu från skolan! iallafall jag va ju anti mot att ta den svininfluensasprutan men mamma frågade igår om jag skulle ta den efter som jag ändå har varit utomlands,så idag så tog jag den! Inte så farligt faktiskt,la inte så mycket märke till den för sjuksköterskan pratade helatiden med mig. Men efter åt så började jag må lite illa och hade ont i huvudet,men det fixar sig!

Ja iallafall så när jag skulle ta bussen hem så träffar jag på min killkompis Ali o hans kompis F. Så sätter vi oss i bussen och helt plötsligt så börjar hans kompis att störa sig helt mycket i bussen,han började skrika och allt möjligt! så tillslut så stannade busschafören och vägrade köra mer,och efter som han inte ville gå ut så ringde hon polisen! Men då fick jag med spel på han så jag reste mig upp och drog honom ut ur bussen och stod där med honom och väntade på nästa,så det tog extra lång tid o komma hem idag =/.
Han började skrika en massa fula grejer till dom inne på bussen osv,mycket omoget! Jaja sånt folk finns ju också :S.



dom tre små orden...


Jag har märkt att det börjar bli allt svårare att säga dom tre små orden som betyder så mycket! Jag vet själv varför jag har extra svårt att säga dom till någon nu,för dom tre små orden har gjort sååå mycket skada! att något så fint kan göra en så olycklig på ett sätt!
Det spelar ingen roll hur mycket jag vill säga det,hur mycket jag än kämpar för att få fram det,så går det inte! För jag e rädd,att när jag väl har sagt dom,att det kommer komma ut heelt fel,att jag inte kommer mena det med hela mitt hjärta!
För dom tre små orden har hittills gjort mer skada än nytta! Hur bra det än känns just nu så går det inte,men när dom väl kommer,då är det direkt från hjärtat!


 


Lite bilder!

Känns som om jag inte har laddat upp några bilder på evigheter så här kommer lite bilder!




Kroatisk öl,mycket gott!




Efter andra dagen så gick jag till min farfars begravningsplats,mycket känslosamt tillfälle kan jag säga,ångrar att jag aldrig hann ta förväl =(




Mina kusiner & Jag



Min o pappas mat,vi brukar alltid äta i en restaurang som e vid Bihac när vi är på väg till Bosnien,det är vår tradition(A)




Utsikten från restaurangen,där är otroligt fint på sommaren!



 
I min hemstad Banja Luka,här brukar vi alltid bada på somrarna,Vrbas <3




Min bebis kusin,det va första gången jag träffade henne nu när jag va där nere!




Älskar dig sötnos <3!




Idag med Louise,fööör sjuka e vi!




fööör huläriöös!







mycket luftigt folk!

Visst är det lätt att sitta och leka bakom en dataskärm eller över sms? jaja det är ju klart det e ;) men när det sän gäller upp till bevis så kan dom inte ens öppna sin mun? HAHAHA det e ju fruktansvärt,dom du har sagt nåt så stå för det =) ta dina konsekvencer och lek inte så mycket,du kommer inte långt med det,det räcker ju redan med dom ovännerna du har,tror inte du vill ha fler,eller har jag fel? aaiijt de inte mitt liv,vill du va hatad så keep it up med det du redan gör!

Louise slutar sin lektion strax,hon e typ den ända som förstår mig just nu <3 snart ska vi gå och äta när hon har slutat,pusspuss!



God morgon!

Cha Cha Bitches! hahah fyy så fult det lät,men jaja. Jaa jag vaknade typ precis,men jag orkar tyvärr inte gå till arbetspass som börjar nu halv 9 =/ så min nästa lektion börjar vid 1! Men ja ska ändå gå till skolan snart för kan sitta där o softa än o va här hemma o ruttna och absolut inte göra något.
Orkade inte blogga mer igår när jag kom hem,jag träffade bästavän sen så va jag med älsklingen en stund,han e så mysig,du gör mig glad loqk :$...haaijt ska gå och vakna lite till nu för jag sover fortfarande!



snakes?

haallå haaalllåå folket! kom o tänka på en grej,fan vad mycket folk vet om andra! asså folk snackar så mycket skit om andra! Iallfall i Malmö,dom bryr sig för mycket här! folk jag inte ens brukar prata med vet mer saker om mig än vad jag vet om mig själv :S har dom inget bättre för sig än o ta reda på saker om andra människor? såna riktiga små smuts om jag sjka uttrycka mig på de sättet,jag vet att det kanske är fult o säga så men det är ju just vad dom e! sköt era egna liv istället än o läga näsan i blöt i andras liv!
Kanske är det så för att jag har det bättre än dom? säääkert de e så haha. Haaijt ska sluta va sån nu men man får spel tillslut!

Dagens planer:

Gå till min mormor & morfar nu strax

Träffa Louise<3
Träffa en annan människa och prata om en viktig grej!
Va med älsklingen!



Saabiince,*

Asså jag e så jävla bra,vet ni? hahaha vet inte varför jag älskar mig själv! eller ja alla älskar nog sig själv och tycker dom är bäst,men jag är bättre än bäst!! Hahahah självförtroende på topp ser det ut som men jaja vad ska man göra ibland så måste man....om du inte har självförtroende eller om du inte tror på dig själv så kommer du inte klara dig i detta samhället,kan jag säga er nu! för det finns så fucking många idioter i denna världen som hade gjort allt för att se dig falla! Som hade gjort allt för att knäcka dig,allt för att Du inte ska vara Du!
Så tro på er själva så blir allt bra,det är då ni mår som bäst,jag lovar! Även om ni inte tror att det går,men på morgonen när du vaknar,och du har fixat dig och du tycker du ser bra ut,så bara kolla dig i spegeln o säg,så sööt jag e! Hahaha tro mig det funkar,visst det kanske låter lite töntigt,kanske jag är en tönt? men då är jag hellre en tönt än o ge den tillfredställelsen till dom fula Haters som vill se mig falla! NOOP DON'T THINK SOO ;)!







Jealosy is what makes a Bitch talke shit!


sprutan!

heeelt siick! Kollade på en video idag i skolan på youtube om en tjej som hade tagit vaccinet mot svininfuensan,asså efter tio dagar så kunde inte tjejen gå vanligt utan hon gick baklänges! tänk er baklänges och hon fick såna ryck helatiden! När hon springer så kan hon prata vanligt men när hon sitter så kan hon inte snacka alls! asså så sjukt,helt jävla synd om henne asså! vet inte om det är sant men om det nu är det så är det skit synd om henne! Om ni vet vilken video jag menar så skriv gärna vad ni tror,för det e ju helt sjukt!



förstöra sitt liv!

Sheena bloggen,sitter i skolan nu på historialektionen nu och det är skit jobbigt,måste jobba men jag orkar inte! har ont i magen,kanske mens dags BUUU! iallafall,min rubrik till detta inlägget,jag fattar inte att när man får en chans att förbättra sitt liv,att allting ska bli bra igen,så tar man inte imot den chansen? varför? vilken idiot säger nej till något sånt? joo jag vet en! men vi behöver inte nämna namn...jag fattar inte varför du inte tar emot den hjälpen,men det är ditt liv inte mitt,men jag kan ändå inte hjälpa att jag bryr mig =/ det blir så,jag vet inte varför,det är nog för att du en gång har stått mig så nära? du måste fixa detta,du kan inte förstöra ditt liv på detta sättet!



Myspys

Heej bloggen,kom hem för typ en timme sen,va ute lite med Louise,sen så träffade jag baby! Mycket härligt o mysigt,har ju saknat han som fan så det va skönt att ha han vid mig igen :$ snackade en heldel om hur det va på min semester osv ska lägga mig nu strax faktiskt orkar inte vara uppe,och dessutom har jag ont i magen med!
Dagen har varit super,allt är super just nu,känns som om inget kan gå fel just nu,e lycklig och allt,har mina vänner som jag kan lita på,har min kille,har mina föräldrar o resten av familjen,bättre än det kan det inte bli!



And you wonder why they call u Bitch ;)


Soooftaaar!

Hej bebisar! sitter med Louise hemma hos mig nu,lite omväxling för en gångs skull vi e ju alltid hemma hos henne så jaa! Sitter o pratar om en del viktiga grejer som har hänt idag,ncnc fattar inte hur det gick till men ja,vad ska man göra,måste ta mig en riktigt funderare och mina konsekvencer!

Om 45 min så ska jag gå och träffa bebisen (A) hihi saknat han som fan,ska bli mysiigt! Och en sak till min mamma är lite för Hulääriiöös ibland,hon vet själv inte vad hon snackar om så,ja men ni vet mammor,dom vill alltid ha rätt,puss!



Resan...

Hej bloggen,är hemma nu från skolan och allt det andra! Pappa e kvar här fortfarande men han ska åka ikväll igen =( när jag kom hem så såg jag att han hade moblerat om hela mitt rum och städat allt (A) haha e man pappas lilla flicka så e man! Men jag e för lat för att orka städa helt enkelt =/ och han står inte ut med när det är stökigt,så därför gjorde han det! ser faktiskt mycket bättre ut nu,och rummet ser större ut!

Resan hem till Sverige va förjäklig! jag fick vakna halv 4 på morgonen för att först bli körd till Bihac (en stad i Bosnien) och från Bihac till Banja Luka (min hemstad),sen från Banja Luka väntade vi på bussen som skulle ta oss till Sverige i typ så 4 timmar! snacka om jobbigt! Så härligt det är att vara hemma kan jag säga er!

I Bosnien så träffade jag min tjejkompis som jag inte hade sätt på 2 år! det va så kul o få va med henne igen! Vi gick ut på kvällarna men våra killkompisar som jag heller inte hade sätt på 2 år,så det va mycket kul! En kille därifrån,jag träffade han för typ så 2 år sen och det va typ så en liten sommar flört mellan oss eller vad man ska kalla det haha,men iallafall efter som ingen av dom hade sätt mig på 2 år så blev dom ju helt chockade över den stora förändringen. För sist jag va där så va jag brunett,hade tandställning och va lite tjockare,så dom blev ju förvånade.
Men tillbaks till han killen,ja han försökte kyssa mig haha,meen neeej,efter som jag har kille så går det inte! Men han brydde sig ju inte om det för att han va i Sverige,men neej neej det kom inte på frågan!!! Vilka idioter det finns jag lovar,dom tror att bara för att ens pojkvän e här och jag e där så kommer han inte få reda på något,men jag hade ju vetat om det,jag hade haft ångest om jag hade kysst honom och dessutom så är jag inte den typen som e otrogen,för en kyss,när du redan har en kille,det e att vara otrogen enligt mig!



Guess whos back!

Sheena bloggen,är hemma i sverige nu igen! Saknat mig? klart ni har! kom hem igår men jag orkade inte blogga för jag va för trött helt enkelt! Sitter på min första och sista lektion nu och det är Engelska.
Känns härligt att vara tillbaks i skolan igen faktiskt,härlig stämning och alla e glada över att jag har kommit tillbaks,dom har ju saknat mig (A).

Idag måste jag gå och fixa en viktig sak,börjar bli lite orolig över en grej,ber till gud att det inte är det jag tror att det är,men det kan det omöjligt vara det jag tror att det är! det kan bara inte vara det...

Ikväll ska jag träffa baby,har saknat han som fan,pratade hela natten med han igår och det va så härligt att få höra hans röst igen :$ så ikväll blir det utgång med han...

I kroatien och Bosnien va de faktiskt bra,men det hände en hel del grejer,men hinner inte skriva om det nu så det får vi ju ta sen,vi hörs senare puss puss!