3 dagar kvar!

Heeej bloggen! har saknat dig som fan ju =(! ja jag vet har inte bloggat so ofta men det beror fortfarande po att jag inte har dom sista boksteverna i det svenska alfabetet ahaha :P iallafall so kommer jag hem om 3 dagar! e hemma po sondag,en dag innan skolan med dessutom,buuu!
Jaja sitter hemma hos mina kusiner sjalv nu,min moster e ute nonstans med min yngsta kusin so jag sitter har o ruttnar helt ensam!
Fyfan vad jag langtar hem asso,saknat min mamma for mycket =( jag brukar aldrig oka nonstans utan min mamma,jaa jag vet snart 18 or och ar fortfarande beroende av min mamma,men vet ni vad,det kommer jag alltid att vara! Saknar bastavan,Louise o bebis mest! Men snart e jag hemma och do kommer jag kunna blogga normalt igen,vet att ni har saknat mig (A) hihi!

Om exakt 4 monader so fyller jag 18! haha har redan planerat fest o allt! jag fyller ju or po en sondag men det spelar ingen roll,ska ha fest i vilket fall som helst! so jag hoppas att alla mina underbara vanner ando kan komma aven om det ar po en sondag? soo klart dom kan,dom elskar ju mig hihi <3!

Fresten so hade jag namsdag igor haha,inget speciellt men ando (A) so tack till alla som smsade mig o skrev grattis haha,elskar er!
Idag e de fint vader har so nar mina smo kusiner har kommit hem fron skolan so ska vi nog ut lite,kanske blir lite bilder vem vet :P...aja ni for ha det bra so lange,och holl ut i 3 dagar till,puss!



andrade planer!

Hej bloggen,kom precis till Kroatien igen,va i Bosnien i ett par dagar,det hande skit mycket men det for ni veta nar jag kommer hem ;) tror jag aker po mondag o e hemma pa tisdag,so holl ut lite till,puss!



Kroatien!

Sheeena bloggen,saknat mig? säkert ni har (A) iallafall jag e i Kroatien just nu,sitter hos mina kusiner ska försöka göra mitt hemprov men det går inte så bra,jag klistrar in dom sista bokstäverna helatiden och det är skit jobbigt!! Men vad gör jag inte för mina läsare,hihi!
Iallafall idag så fort jag vaknade så åkte vi till min farfars begravning,och det var ett mycket känslosamt,grät över mycket,men vad ska man göra sånt e livet ju =/...
 
Jag längtar redan hem jag svär =( här e över kallt,kallare än i Sverige! jaja det va en liten uppdatering ska fortsätta snacka med folket på msn,puss!


Österrike!

Heej bloggen,är i Österrike just nu! snodde någons internet här (A) haha vet inte vems :P iallafall lite snabb uppdatering så att ni vet att jag lever hihi! vet att ni saknar mig...bussen e ändå fet för här finns rökrum så jag överlever haha. E framme i Kroatien typ 3 på eftermiddan!
Tack älsklingar för att ni smsar mig,svarar när jag kan!

Saknar dig baby,Louise & Ena!



sista inlägget!

Sista inlägget nu för idag och jag kommer att blogga därifrån när jag kan!
Börjar redan få lite ångest över att jag ska åka,men det är ett måste och jag vill också! men jag blir alltid helt känslosam när jag ska åka iväg nånstans från min mamma och mina vänner & nu min kille också!
Piih har gråtit lite idag och kommer o gråta ännu mer senare,aaah mamma =(! Har packat det sista nu,e på klädd,har ätit lite,inte så mycket för jag får inte ner de i magen!

Louise,kommer sakna dig som fan! ta hand om dig nu,låt ingen komma åt dig,du vet att jag älskar dig och jag finns vid din sida även om jag inte kommer träffa dig på 2 veckor! det e bara o smsa när det är något,ÄLSKAR DIG!

Bästavän,du är mitt allt och du betyder allt! kommer sakna dig bebis =(!

Baby,kommer sakna dig otroligt! allt har ju gått så bra och nu helt plötsligt så ska jag åka,men jag kommer ju tillbaka!
Daj mi jos jedan noc da ljubim usne tvoje!



Idag smäller det!

Heej bloggen,är i skolan just nu! Sitter med Julia & Louise och pratar om gårdagen,fortfarande katastrof! men jaja det e över nu iallafall,fast sånt glömmer man inte så snabbt!
Louise sitter här o gråter och är så ledsen över att jag ska åka,aaw buuhuu,cry me a river,builde a bridge then get over it! hahaha skooja bara puttinuttiputte!!

Jaaa idag åker jag! halv 2,men bussen går halv 4,kommer sakna skit många =( e redan riktigt ledsen över att jag ska åka,men det är ett måste faktiskt! men är samtidigt glad för jag har inte träffat familjen på 2 år! så det kommer ju bli kul på ett sätt...



Riktig familj?

Som sagt min pappa e ju här nu,och första gången på länge så känns det som om vi e en "riktig" familj. Ja asså mina föräldrar e ju skilda,så han e här nu efter som vi åker imorgon från Malmö. Det känns ändå helt okej o ha min pappa här,för nu sitter alla och pratar och har det soft! Men på ett sätt är det ovant också,för jag brukar inte träffa min pappa så ofta imed att han bor i Stockholm,och jag pratar bara med han då och då i telefon...så det är ändå härligt nu på ett sätt,men samtidigt konstigt haha.



PIIII

Puuuh asså,denna dagen har varit både bra och dålig! allting började helt bra,gick ut med mina flickor träffade "K" o jag va helt glad! men seen,sen så blev det katastrof,det blev bråk mellan "K" o en annan kille och jag har nog aldrig varit så jävla sur i mitt liv! Men efter lite skrik så fixade allt sig,fick jävla spel på han asså,kan inte fatta att han gjorde så som han gjorde! men vi snackade allvar om det sen så det fixade sig,ncnc hoppas verkligen sånt här aldrig händer igen!
Sista skoldagen imorgon,härligt ändå! men alla kommer sakna mig (A) jag tror mest Louise kommer göra de,för redan idag när hon va hemma så smsade hon helatiden och sa att det känndes helt tomt,NAAAW! Iallafall,nu så har jag packat klart och allt därför blev det seg uppdatering,ni kanske får lite uppdatering imorgon med!




Ima barbie girl (A)...15/10 baby <3!


Igår!

Lite bilder från igår!

Louise med sina blåa ögon



Jaa,ibland kan de se ut såhär med :P



så här skulle Louise se ut om hon vore en pittbull! mycket ful enligt mig (A) HAHAHA de va hulääärious!



baby ?


I know you want me

Sheena bloggen! sitter i kafeterian just nu med Molly och Jennifer =) sitter här o snackar om bloggvärlden,varför man måste provicera för att få läsare,jaja kanske det behövs lite ibland...ska snart gå o äta sitter o väntar på bästavän & Louise =)...börjar 12.55 idag så det kommer vara väldigt segt tillsdess,kommer nog röka sönder mig för det finns inget annat att göra...aja mycket onödigt inlägg känns det som,så vi hörs puss!



Pappa e här!

God morgon bloggen,som ni ser så e jag uppe tidigt,för första gången! men det är bara för att min pappa har kommit =) mamma gick till jobbet så jag satt o snacka med han,vi satt o rökte lite,pratade om saker han har missat,va tvungen o berätta om min böter också =/ men han blev inte så sur utan frågade varför jag inte hade sagt något till honom innan...fick lite pengar,måste fixa några grejer efter skolan,för imorgon så åker jag =)!!
Idag blir det fulltös,när jag kommer hem så är det bara packa,och om jag har tur så kan jag gå ut lite ikväll o träffa vänner. Jag ska till skolan imorgon för jag slutar ändå tidigt,så där hinner jag med säga hejdå (A) haha de låter som om jag aldrig kommer komma tíllbaka,men kommer sakna alla,men man vet ändå aldrig,kanske jag inte kommer tillbaka?



lev livet...

god morgon bloggen,vaknade för en stund sen,har städat lite och nu hade jag tänkt o ta en dusch!
Anledningen till min rubrik e att man ska leva livet fullt ut,för man ska inte sitta och bry sig om små saker när det finns större grejer i livet att oroa sig för! därför orkar jag inte bry mig mer,man märker verkligen vems en riktiga vänner är,jag har hellre få trogna vänner än många falska! jag vet vem jag kan lita på och inte lita på,så därför bajsar jag snett på dom falska och älskar dom riktiga,om du känner dig träffad,jaah synd för dig då ;)



ändrade planer...

gick inte ut med "K",för bråkade med mamma och hon förstörde hela min stämning! iallafall så träffade jag Louise,Anne & Annica lite istället,pratade ut om vissa grejer,och dom har ju rätt,jag försöker men det funkar inte,så därför ger jag upp nu ;)! jag e verkligen inte den personen som ger upp så lätt,men detta funkar inte så här längre! tror jag också börjar förstå vad ditt ex menar,vill verkligen att han ska ha fel i det han säger,men det verkar ju inte så,tyvärr =/...


"Although loneliness has always been a friend of mine
I'm leaving my life in your hands
People say I'm crazy and that I am blind
Risking it all in a glance
And how you got me blind is still a mystery
I can't get you out of my head
Don't care what is written in your history
As long as you're here with me


I don't care who you are
Where you're from
What you did
As long as you love me
Who you are
Where you're from
Don't care what you did
As long as you love me

Every little thing that you have said and done
Feels like it's deep within me
Doesn't really matter if you're on the run
It seems like we're meant to be"



2 dagar kvar!

Piii åker om 2 dagar! längtar som fan ska ni veta! har inte börjat packa än,ska göra det lite smått imorgon för är ju ändå ledig ;) tydligen så är det snö i Bosnien nu,så det ska ändå bli kul o åka dit för har aldrig varit där när det har vatt snö!
Iallafall,bästavän mår dåligt =( o när hon mår dåligt så mår jag dåligt =( hoppas du blir bättre snart,älskar dig!
Om en timme eller så så ska jag ut med "K",får passa på nu innan jag åker vet ni (A) haha. Vet faktiskt inte om jag kommer kunna blogga där nere =( och om det går så blir det nog mycket sällan,så ni får leva utan mig i 2 veckor,lite svårt kanske? men det fixar ni!
Ska ligga i sängen nu lite,sen så rör jag på mig,vi hörs senare ikväll,pusspuss!




Från vänster: Jesper a.k.a långe Jan,Boris a.k.a daddy B,Martin a.k.a Simba
Längst ner från vänster: Bella a.k.a Bootylicious,Dina (ingen aning vad hon kallas för :$),Jag a.k.a Blondie & Ena a.k.a Cheewie


Svininfluensan!

Hahaha sjukaste grejen! min pappa ringde precis men kunde ej svara för jag sitter på lektion,sen så får jag ett sms och han skriver "det vore smart att innan vi åker så du tar sprutan mot svininfluensan" hahahah det va så roligt för jag trodde inte min pappa satt o tänkte på sånt :P vet faktiskt inte om jag ska ta den,men jag kan ju ändå göra det,för kan ta den här i skolan dessutom!
Iallafall måste fortsätta lyssna nu,för vi håller på o snackar om photoshop,puss!



ooh,now It's personal!

heej bloggen,skrev aldrig igår när jag kom hem,va på sånt jävla damp humör så att det inte är sant!
För det första du känner varken mig eller min mamma,o vem fan har gett dig rätt o kalla henne hora :S? även om du skojade så säger man inte så! hur ouppfostrad är du egentligen :S man märker verkligen att Din mamma har gjort ett dåligt jobb med dig! vem fan ger dig rätt att säga så,vad fan tror du att du e egentligen? man kallar inte folks mammor för hora!
Jag brukar aldrig ta åt mig när folk säger saker till mig,men om någon nämner min mamma i samanhanget så är det kört! och det kom bara så från ingenstans :S,jag känner inte ens killen och han ska säga så till mig,va fan tror han att han e :S?

Efter som jag hade sån damp så gick ju allt ut över "K" han hade ju inte gjort något fel,det va inte han som sa det,men jag va ju sur så det slutade med att jag började bråka med honom bara för den grejen,o han vet mycket väl varför jag blev sur,men det fixade sig tillslut!



sooo sick!

aah jag vetifan vad det är med mig idag,e så trött försöker o sova men det går ju inte =(!!! VILL SOOOOVAA! haha som ett barn är jag,asså det spelar ingen roll hur gammal jag än blir så kommer jag nog vara otroligt barnslig av mig (A)...jaja,asså sjukaste grejen hände innan,jag gick för att dricka vatten,sen så helt plötsligt så började jag tänka,tänk alla dom som inte har något rent vatten o dricka? dom som dör av törst...asså de skit synd fan =/,tänk er så många som dör utav svält varjedag!
Och vi som har allt,vi har rent vatten,vi har mat så vi blir mätta,vi har kläder så vi inte fryser,alla mobiler,datorer,mp3 allt! och ändå finns det folk som inte uppskattar det dom har! man vill bara ha mer o mer helatiden,kläder utav de nyaste modet,den nyaste mobilen,äta på dom dyraste ställena...man blir aldrig nöjd,för vi är så bortskämda  och vana att vi får allt vi vill ha!
Ah ser ni? helt sjuk e jag,började tänka på allt sånt när jag stod o drack vatten =/ haha söt e jag ändå!



ont i ryggen!

Hej bloggen,kom hem för n stund sen träffade "K" med bästavän,vi gick runt lite och skit kallt va de!
Har haft skit ont i ryggen i 2 dagar nu fan,har sovit konstigt förmodligen!
Ligger o kollar på Tyra Banks show,handlar om folk som har varit otrogna osv...jag hade aldrig kunnat vara otrogen,för hade kännt mig skit äcklig :S har du en kille du verkligen tycker om,så håll dig till honom och gör inga misstag! för man vet aldrig om han förlåter dig eller inte!



första och sista...

lektionen! japp nu har jag engelska och slutar om 35 min =) sen så ska jag träffa "K" va med han lite sen hem ,så vi hörs senare,puss!



förebild?

Jag fattar inte varför vissa tjejer har Kissie eller Dessie som deras förebilder? asså tjejerna är inte ens nöjda med sig själva,om dom hade vatt det så hade dom väl inte gjort läppförstoring 3 gånger och göra bröst operationer? (även om dom skryter så jävla mycket)
Varför ändra på sig själv för det första,när gud har skapat dig så som du e, för det finns bara en av dig,varför vill man då se ut som alla andra?
Jaja en grej jag satt o tänkte på,jag e ju som jag e,så jag hade aldrig velat se ut som någon annan,inte ändrat något på mig heller för den delen,jag ser ut som jag gör,passar det inte,så FUUCK EER ;) hihi!



why not take a crazy chance...

God kväll bloggen! hoppas allt är bra hos edr? för här är det fin fint =) hahah så gaaay jag lät där,som värsta svensken ju :P...va ute lite med bästavän,hon hade lite problem hit o dit så va med hennne o snackade om det,vad gör man inte för sin bästavän,right?

Ibland så måste man ta lite risker i livet,visst? begår du misstag så begår du dom,du lär alltid dig av dom iallafall,så ibland måste man ta chanser i livet! men innan ni fattar ett svårt beslut så tänk på koncekvenserna som följer med!


ovän med min bästavän?

Jag har fått typ så en 854132 frågor om jag e ovän med min bästavän? och svaret är NEEJ! jag och min bästavän är inte ovänner,jag o hon har aldrig varit ovänner heller för den delen,vi är bara inte lika ofta med varandra! innan så var vi med varanndra 24/7 och tro det eller ej men man tröttnar även om man är bästavänner,plus att vi går på samma skola och i samma klass! Hon har dessutom pojkvän nu också så jag förstår ändå på ett sätt att hon vill vara med han,och jag,jag umgås för det mesta då med Louise...ja,jag o min bästavän har glidit ifrån varandra men vi är inte ovänner,vi kommer o fixa detta,har kännt henne i 13 snart 14 år,så vi fixar detta!
En kille sa till mig precis att hon väljer sin kille för allt o alla! det kanske hon gör,eller jag vet inte,det är hennes liv och hon gör hur hon vill! det hade alla andra oxå gjort om man har varit tillsammans ett tag,då vill man heldre umgås med sin kille,men man ska alldrig glöma sina vänner,för killar kommer och går men vännerna står kvar vad som än händer!

och angående att han e 94a,ja och? han är 2 år yngre än henne,so what? ja jag tycker själv att det är för mycket,2 år yngre,men när jag ser dom tillsammans och ser hur lyckliga dom är tillsammans så spelar det ingen roll längre hur gammal han e,hon är lycklig när hon är med honom,så det är det som räknas!


pluggar!

Hej bloggen! vaknade vid halv ett och direkt så satte jag på datan för att börja på mitt hemprov,tog en liten paus för att äta. Så nus ka jag förtsätta,senare ska jag lite till Louise och ikväll ska jag träffa "K" så det blir förmodligen dålig uppdatering idag med,men det får ni leva med,tyvärr! hörs lite senare,provet kallar!



kass e jag!

så kass jag e på att uppdatera märker jag! hahah eller nej jag e BÄST,för det e min blogg och jag skriver hur ofta jag vill hihi! och sen så beror de på att jag inte har varit hemma hela dagen för den delen heller!
Gick hem till Louises syster först och där spelade vi lite wii,sen sånstack vi hem till Louise och då kom "K" för skulle träffa honom =) mycket trevlig och mysigt kan jag säga er,hehe,den lilla bajsungen få mig på så bra humör!
Så nu e jag hemma o kollar film på 3an,ska lägga mig i sängen så vi hörs imorgon.puss!



spy kids 2

hej bloggen! vaknade för kanske en timme sen,ligger i sängen o kollar på spy kids 2,haha gillar faktiskt dom filmerna (A) tönt kanske? ääsch vem bryr sig =).
Sov helt okej faktiskt,"K" ringde mitt i natten o vi snackade i 3 timmar! fick kramp i min hand lite då och då,men vi pratade om exakt allt! så jag somnade där vid 3 halv 4 inatt.
Väntar på att Louise ska komma hem,hennes syster Sabina fylde 22 igår,så grattis till henne med i efterskott <3!
Ska fortsätta kolla på filmen nu så vi hörs sen,puss!



ändå bra...

Hej bloggen! kom precis hem och tog ett varmt bad,skit kallt ute ju! tur att jag har köpt min jacka oxkså så nu fryser jag inte så mycket =)...iallafall som ni vet så skulle jag på bio,vi kom dit och allting så ser vi att det kostar 125 kr,ja det kanske inte e så dyrt,men jag o Nina ville inte lägga 125 kr när vi kan ladda ner filmen gratis! haha idioter,men iallafall,så åt vi i Burker king och snackade om allt möjlig,vi träffade också Kevin o 2 av hans vänner! så va vi lite med dom osv.
Senare mot kvällen så träffade jag "k" med Nina och vi snackade skit mycket och skrattade åt honom helatiden! sen så va Nina tvungen o gå så det var bara jag o han kvar. Mycket trevlig iallafall,nu ska jag lägga mig i sängen och kan redan nu medela er att det förmodligen kommer bli dålig uppdatering dom senaste dagarna,för jag måste göra klart mitt hemprov i historian till nästa vecka nå¨ngång,för jag åker nästa fredag! och det finns inte en chans att jag gör de på min semester!


Final destination i 3D

Heej bloggen,ska på bio och sitter fortfarande hemma,filmen börjar halv 7 och den e redan lite över 5 och jag har inte rört på mig! jag väntar på Nina,va tvungen o gå på en tidigare bio för hon gick inte lov o gå senare,jaja så vad ska man göra! det blir stressigt och e rädd att vi inte kommer hinna!
Orkade inte blogga förut när jag kom hem från skolan för jag har sovit ända tills nu,måste rusa puss puss!


bloggen

Hej bloggen,sitter i skolan just nu och jag har redan slutat! När jag kom hem igår från Louise så tänkte jag blogga men det funkade inte,jag fick inte fram sidan så jag fick damp och stängde av datan!
Dagen igår va faktiskt helt okej va hos Louse med Anne och 3 andra till =) Louise fick träffa sin "prince charming" haha och jag hade rättkul jag med skrattade över mycket iallafall!

Jag ber inte om att folk ska komma springandes till mig så fort du gör något och berätta allt! Jag vill helst inte höra något om dig om det går ju inte! exakt alla snackar om dig till mig,därför är det extra svår to glöma för jag alltid hör ditt namn! Jag har iallafall försökt nu att bara få prata med dig,men jag ger upp nu...



Längtar!

ooh jag längtar så att få åka till Bosnien & Kroatien! har ju inte varit där på 2 år fan! ska också åka med min pappa,vi ska åka buss dit så det kommer bli en rolig resa med honom! Orkar ändå inte med Malmö längre så det kommer bli skönt o åka iväg lite! Kommer ha min bärbara data med mig dit för jag måste hålla igång skolan med,snackade med min mentor idag om det! och då kan jag även blogga,för vet att ni kan klara er utan mig (A)!
Min mamma snackade med min mentor igår genom telefon och dom hade typ "utvrcklingssamtal" genom telefon,iallafall så gick det bra,men det finns nog en stor chans att hon va lite sur igår för att hon fick reda på att jag hade 3 IG i ettan! men min mentor räddade mig ur den situationen,tack Gigi!

Efter skolan så ska jag träffa en viss person om han har vaknat,men vi får ju se,och efter det så ska jag till inter sport och köpa en jacka,hoppas dom har kvar den för där va bara 2 st kvar!



skolfoto!

Heej bloggen! hade precis skolfoto och jag blev jätte bra haha!
först så stog jag på den sidan där jag inte blir bra så sa jag till henne att det var min dåliga sida så fick jag byta plats,haha jag får ALLTID som jag vill ;)!
Har rast nu ända till ett så jag vet inte vad jag ska göra,ska förmodliogen gå och äta snart,så vi hörs sen pusspuss!


PMS?

Hej bloggen,kom nyss hem =) va med Louise o åt kebab pizza,mycket gott faktiskt,vi blev så mätta att vi knappt orkade röra oss sen hihi!
Iallafall,som sagt så är min mamma sjuk och när hon är sjuk så är det absolut inte kul! för hon har damp hela jävla tiden och skriker för ingenting :S hon har säkert mens eller något också ahha,det är rätt kul faktiskt för hon blir så sur över minsta lilla,men hon är så gullig när hon e sur,aaw puttinutti lilla mamma,älskar dig ändå!
Imorgon så har vi klassfoto och jag har inte den blekaste om vad jag ska ha på mig! blir nog jeans och någon tröja,orkar inte bry mig så värst mycket faktiskt =)

Imorgon ska jag även träffa en viss person,ska försöka prata lite vett in i hans huvud så han fattar!
o en sak till,fick världens gulligaste sms precis från Louise hon bara skrev från ingenstans jag älskar dig <3 skit gullig e du gumman,älskar dig med & e så glad över att jag har dig vid min sida <33!



kiss me thru the phone...

baby you know tha I miss you,I wanna kiss you,but i can't right now,so kiss me thru the phone!

jaaa,e hemma hos Louise nu,båda e helt nere av några anledningar,och vi har anledningar att vara nere! det är såna här dagar jag hatar,allt bara går helt fel :S livet e perfekt,men ibland så kommer såna här dagar smygandes och innan du vet ordet av det så är du på helt dåligt humör!
Har bara tänkt hela dagen på en grej,en ända grej och det är det som gör mig på så dåligt humör,men vad ska man göra? livet e ju så,man kan inte alltid må helt perfekt...

On the days I cant see your eyes,I don't even wanna open mine,the days I can't hear your voice,I'm left without a choice...





inte en chans!

Hej bloggen! jag kom hem från skolan vid tolv typ,va ju tvungen och gå det mötet i turismen,hon förklarade sån grej vi måste göra och den tar fucking 5-10 timmar att göra,oorka!
Iallafall,jag fick IG i turismen bara för att jag inte hade gjort ett arbete så vill hon att jag ska göra om hela kursen? INTE EN CHANS säger jag redan nu! det finns inte en chans att jag gör om hela kursen bara för att jag fick IG på ett arbete,va ska hon sitta och rätta alla mina grejer igen i onödan :S? nej nej nej nje o åter NEJ! tänker absolut inte göra om allt! kan göra det arbetet jag har missat men inget annat!

Har vaknad på helt fel sida idag! har varit dampig hela dagen och dessutom så ska jag få mens,mm trevligt? NOOOT! så det gör ju inte saken bättre heller.

Varför fortsätter jag bry mig om dig när det är ditt eget fel att du hamnar i sånt här skit? det är nog bara för att du har betyt mycket för mig innan. Alla säger att jag e dum i huvet för att jag fortfarande bryr mig och vill hjälpa dig,men jag kan själv inte hjälpa att jag känner så...önskar att jag inte gjorde de,men jaa!



07.43...

är klockan medans jag sitter och skriver detta! godmorgon bloggen! igentligen så är jag ju ledig på onsdagar men idag så måste jag dit för ska ha ett möte i turismen från 9 till 10,vi måste börja leta praktik osv...vill egentligen inte gå men bästavän har tvingat med mig! ät bajs vet du =(...måste gå nu för hon väntar på mig,vi hörs senare,puss!



plågsam död...

Hej bloggen,kom precis hem från den orkester grejen och tro mig det va självmord bokstavligttalat! asså jag höll på o dö,i en jävla timme och 20 min,asså neej,aldrig mer haha!

Innan jag gick dit med Louise så va vi ute lite,så satt vi på Augustenborgskolan,så kommer det två skit ungar och börjar snacka med oss. Se han ena börjar ta på mitt lår,och säger så fin du e bla bla hit o dit,börjar ta på mitt hår och jag ber han att dra åt helvete o reser mig upp. Sen så kommer han fram och försöker kyssa mig! kyssa mig!! hallå? du e fucking 15 år,stiick!! sen så gick vi därifrån.

Min tjej kompis påpekade idag att jag hade stavat fel på min blogg och att jag varken kan svenska eller engelska,så tack för den informationen och jag har stavat fel på ett ställe när det gäller engelskan och det ska jag ändra på när jag har tid,puss!






vill inte...

Hej bloggen,kom precis hem från skolan,och gissa vad? jag måste dit ikväll igen =( och varför? jo för att vi ska till konserhuset o kolla någon jävla föreställning kl halv 8,i en timme ska jag sitta där o dö!
men efter det så ska jag nog med flickorna till stan o fika och ha det lite mysigt...men ja nu ska jag vänta på att min kompis ska ringa för ska färga hennes hår när hon har kommit hem från skolan,pusspuss!


sovit dåligt...

Hej bloggen,sitter i skolan nu på min historia lektion,vi ska få hemprov idag =(.
Iallafall jag har sovit mycket dåligt inatt har bara haft han idioten i tankarna och tänkt på vad han gör med sitt liv! får spel,önskar att jag kunde hjälpa honom =/. Mina ögon orkar knappt hålla sig öppna,dessutom så försov jag mig imorse!
Måste gå till rektorn efter denna lektionen måste fixa en ledighetslapp,och jag hoppas verkligen hon beviljar 5 dagars ledighet,för mentorn kan bara bevilja 3 dagar!

Läraren står och går igenom om Romariket för sista gången,sen så får vi hemrpov,måste fortsätta lyssna på han,puss!


e du dum eller e du dum?!!

asså vafan!! du förstör ditt fucking liv!! du är 18 och borde inte hålla på med det skitet du gör,väx upp!! ser du inte vad du gör mot din egen mamma? hon mår ju fan dåligt utav detta! jag önskar att jag kunde banka in i ditt huvud att det du gör är fel o att du måste sluta! Jag vill inte att du ska förstöra ditt liv,du har så mycket kvar o uppleva,du betyder för mycket för så många människor att du ska vara en sån här person!
Snälla,snälla,tänk på din mamma iallfall innan du gör duma val,tänk på hur hon mår när sånt här händer,bara tänk på henne!! alla gånger du har sagt till mig "jag vill inte detta mer,jag ser hur min mamma mår" tänk på det för helvete! jag önskar att jag på ett sätt kunde finnas där för dig nu,nu när du behöver någon vid din sida som allra mest,ja du har henne,men hon kommer ALDRIG vara som mig och det vet du om!
Bara få ordning på ditt liv så blir allt bra,både du och jag vet att det går om du bara vill,så snälla försök!!



nästa fredag!

Hej bloggen,fick nyss reda på att jag åker nästa fredag,inte denna som kommer utan nästa! så det blir hejdå Sverige och HEEEJ Bonien & Kroatien!! fan va härligt det ska bli o komma härifrån,men kommer nog missa rätt mycket i skolan =/ men jaja det får jag ta igen senare,för vill verkligen åka,så nästa fredag gäller det!! jag  vet att ni alla kommer sakna mig för jag kommer tyvärr inte kunna blogga =( oooh nooo! men när jag väl kommer tillbaka så blir det massor med bilder och mycket roliga grejer o skriva om!


det va det roligaste hahaha!



AAHAHAHAH,det finns inget roliga än sånt här! HAHAHAH tro man går runt och säger att VI har varit hemma hos dig i din säng osv HAHAHAHAHA,jag vet att du kanske vill det but it's never ever gonna happen ;)


Tv h*ra!!!


shiit happens

heej bloggen! kom nyss hem från skolan och det var en mycket onödig dag idag! lektion i en kvart sen så slutade vi ncnc...iallafall e hemma nu och mamma e också hemma,hon e sjuk o har feber =( tycker så synd om henne,trots allt så är det bara henne jag har! iallafall,idag vet jag inte vad jag ska göra,vet att jag måste gå och framkalla ett par bilder sen när jag blev gudmor =) har huvudvärk så ska kanske ta och sova ett tag och måste leta flygbiljetter till Kroatien också! så vi hörs lite senare,puss!



godnatt bloggen!

 

Godnatt bloggen,sakna inte mig för mycket nu,men vi hörs ju imorgon <3!


maaaaxad

Hej bloggen,kom nyss hem från Louise,Therese kom dit också så vi satt o snackade om rätt mycket grejer som vi hade missat...iallafall så tog jag o Louise en massa bilder för att vi hade för mycket energi s vi var tvungna att göra något åt saken,så här kommer några...


















nästan en månad...

i nästan en månad nu har vi inte umgåts,vad är det som hände? jag saknar dig enormt mycket,det känns inte som om vi pratar med varandra längre,jag försöker ju,det gör jag! alla säger det,att jag försöker,men jag får ju inget tillbaka,vad ska jag göra för att det ska vara som innan?
Du vet att du betyder livet för mig,att jag gör allt för dig! varför har vi då glidit ifrån varandra? jag vill ju inte att det ska vara så här,vi har ju lovat varandra att vad som än händer så är det alltid vi två,du kommer alltid i första hand för mig,men jag vet inte längre om det gäller så för mig hos dig längre,det verkar ju inte så om jag ska vara helt ärlig.
Men vad ska man göra? det kanske ska vara så här? men det borde ju inte vara såhär,eller? Det känns som om jag inte längre vet hur du mår,om du behöver mig vid din sida eller inte...för jag behöver dig! det är inte samma sak utan dig i livet. Alla minnen vi har,alla dom svåra tiderna tillsammans,dom har vi ju klarat för att det har varit VI 2 hela vägen! När jag kände mig som mest nere så var du alltid där,du är min klippa,du fångar mig när jag faller,jag behöver dig & jag saknar dig så sjukt mycket så att det gör ont!!  one step at a time?


Jag saknar dig bästavän <3!!


fri som en fågel...

Heej bloggen,sitter hemma hos Louise nu och hon har berättat en heldel hahahaha,jaa det är väldigt saftiga stuff men det får ni ju aldrig veta haha,och tro mig ni hade velat veta det ;)!
Iallafall imorgon får jag reda på när jag ska åka till Kroatien med daddy =) så jag hoppas det är nu nångång snart för det kommer vara skönt att komma från Sverige & Malmö ett tag,har sneat på detta stället faktiskt,för mycket skit här helatiden.

Att vara singel då är man verkligen fri som en fågel! man kan göra vad man vill,ragga på vem man vill haha,nej men jag har varit det ett bra tag nu men jag trivs faktiskt! det ända man saknar är närehetn av en person,att bara ha någon där bredvid sig som håller om en...

Snackade med D igår,han har kommit hem nu,kul o prata med han faktiskt,han får mig alltid o skratta och jag han! Men grejen är den att vi inte kan vara med varanndra det är der som är jobbigt,men bättre såhär än inget alls!





oooh happy daaay!

ooooh happy day,ooo happy daaaay! Godmorgon bloggen! värkar som om jag har vaknat på rätt sida idag? japp jag tror det,även om vädret är skit fult och det är skit kallt,även om mitt huvud dödar mig,så är jag ändå glad idag! och den som sabbar min dag idag kommer o dö ;)! vaknade för en stund sen,ska gå in o duscha och det dära,sen hem till Louise förmodligen,för det hände en del grejer igår så vi mååste snacka :O!!

om man inte tar chanser i livet så kommer man ångra sig längre fram i livet att man inte tog sin chans när man hade den,för gud vet hur det hade blivit...



Gudmor nu!!

Hej bloggen! kom precis hem,idag eller ja igår så blev jag gudmor till min bebis kusin Emin! vi hade fest för han har också fyllt ett år den 21 augusti! det va sjukt kul,jag blev gudmor åt han dessutom. Hos oss Bosnier så är det att man klipper håret på bebisen,och "plikten" när man är gudmor är att om något händer hans föräldrar (nedaj boze) att jag då kommer få vårnaden om barnet,och det känns ändå stort att ha något sånt på sig,men jag e så glad att min kusin o hans fru valde ut mig,det betyder att dom har stor tillit mot mig!
Jag lovar och svär med handen på hjärtat till min gudson att jag kommer vara den bästa gudmor någonsin! jag ger honom hela mitt liv om det så behövs!!




Jag älskar dig mest Emin <3



Min kusin Adnan o hans fru Irma & Emin <3

här får jag klippa bebisens hår!

Emins feeeta tårta!




lots of love to you baby <3!!



livet <33!

Familjen är allt <33!


ett snabbt inlägg!

detta blir ett snabbt o kort inlägg,kom precis hem,va ju i Mobilia,sen så köpte jag Burger King till mig o Louise så åt vi hemma hos henne,satt o snacka en massa grejer...jag ska åka till Kroatien om 10-15 dagar =) så hon e ju heelt ledsen =( jag förstår henne faktiskt,jag som e så rolig o umgås med (A)...iallafall måste fixa mig nu klockan e snart 5 ju o har inte gjort ett piss,så vi hörs förmodligen ikväll igen,puss!



idag blir jag...

guuudmor till min kusiin!! hihi världens bästa gudmor kommer jag o va haha<3! godmorgon bloggen! vaknade precis,som sakt kvällen igår va kaaoos haha,hade ändå kul,det finns bilder men min kompis måste skicka dom så jag vet inte när jag får dom exakt! Nu är jag väldigt stressad för kl 5 börjar festen så jag måste duscha och allt,somnade med sminket igår kväll dessutom! måste även till Mobilia snabbt med Edina,för hon hittar ju inte dit,orkar genetligen inte men tycker synd om henne (A),sen hem o fixa mig igen sen gå,och senare ikväll ska jag hem till en kompis för hon har fyllt år så hon ska haen liten fest hemma hos sig!

dagens planer!

duscha nu nu nu!

 gå till Mobilia!

fixa mig sen blir jag gudmor :$
festa och senare på kvällen festa igen!

Mycket stressad e jag! för lite tid har jag på mig...



SIIIIICCCK!

Heej bloggen! kom nyss hem från konceren! det va helt siick haha,gick med Amra,Edina & Zerina,jag o Zerina är är riiiiktiigt sjuka tillsammans,vi är helt galna båda två så när man sätter ihop oss det blir kaos!!! vi dansade och allt mösjligt!! ska strax lägga mig men har en sak till o säga,KOOOKAAA alla ni som inte trodde att jag skulle komma in bara för att det är 18 års gräns,såå sug på den!! jag kommer in vart jag vill och när jag vill bara för it's me biitch ;)! hoppas ni har haft en rolig fredag,godnatt<3!!



ikväll!

Hej bloggen! Kom nyss hem,va först iskolan ju och där va det bara 2 lektioner idag,eller ja en för mig för missade Italienskan! Men iallafall,så efter det så stack jag till Entre med bästavän & Louise,skulle kolla klänning inför ikväll o imorgon! Så jag har hittat min klänning nu ;),väntar bara på mamma sen så ska jag får pengar så ska jag gå och köpa den,skit söt e den ni får nog en bild senare ikväll!

Planer inför ikväll!

 Vänta på mamma,gå och köpa klänningen
 gå hem,vila mig lite kanske sova (men tror inte jag hinner)
äta något,börja fixa mig inför konceren,Hari mata hari!
vid 19.00 röra mig mot Zerina,ska vara där 19.30,liten förfest hos henne!
21.00 konceren!!!



bubbelbad...

Heej bloggen kom nyss hem,har inte varit hemma på hela dagen det är helt sjukt! pratade med min pappa lite innan,han har skickat cash till mig så jag får dom imorgon (A) så det kanske kanske blir en hel ndel shopping,men måste betala min böter med =(...iallafall,Louises Sötnos kom innan hahah,känns över konstigt o kalla han just Sötnos,men det är ju hennes Sötnos :P,han kom med 2 kompisar och så vi satt där lite,lagade mat till dom,ja mat o mat dom ville ha äggröra så det fick ju bli det haha,sen så hade dom 2 lite mysigt. Asså dom e så sjukt söta ihop,för han e sån kille ni vet,helt seriös av sig man kan inte flippa med han så mycket o sen så är han en badboy med hahah,så att se han va så gullig mot henne gör mig sjukt glad hihi :$...men nu ska jag ta ett bubbelbad,pusspuss!



kan man...

kan man verkligen vara vänner efter man har gjort slut med sin kille/tjej? Jag tror faktiskt inte det!
Jag satt idag med Elle och pratade om det (en tjejkompis) och vi kom fram till en grej när det gäller att vara vän med sitt ex...det är att det inte funkar! anledningen till det är att när ni snackar,när du träffar honom/henne som bara "vän" så tänker man alltid,alltid tillbaks på det man har haft tillsammans! och säg nu inte att ni inte gör det,för jag vet att man gör...när man väl pratar med sitt ex igen,så kommer man alltid alltid att börja prata om känslorna som man har haft,och det kan lätt hända att man får fel signaler,att man börjar tro att det kanske kan bli något mellan er igen...jag vet ju hur tjejer fungerar,om ni snackar om något sen så säger han "jag hör av mig sen,har inte tid o snacka" då känner man direkt den svartsjukan i sig,man tänker vadå har inte tid o snacka?...asså förstår ni vad jag försöker komma fram till haha,iallafall vänskap efter förhållande funkar inte,tro mig jag vet!



sluta röka,igen?

Heeellluu töntar! hoppas allt är bra? här rä det väldigt segt men vad ska man göra,så sitter med Louise o pumpar musiken o vi försöker komma till liv lite! som sagt vi två har bestämt oss för att sluta röka! ni vet ju hur det gick sist för mig,kunde bara hålla mig i 5 timmar,och jag har redan ont i huvudet nu o känner att jag behöver cigggggg =(!!!
Iallafall vi kom på sån sick grej,varje gång vi har rökt så måste vi göra något,o Louise kom på sån över sjuk grej,varje gång jag har rökt måste jag ringa en visss persoon!! hahaha fatta vilken ångest,kommer absolut inte röka för vill ju absolut inte ringa han! o Louise måste smsa en viss person om hon röker,hahaha heeelt sjuka e vi fan!! Iallafall nu ska vi fortsätta o softa,så ni får ha det bra sålänge,puss!!



siiick

Heej bloggen,sitter iskolan nu med Louise just nu jag börjar kl ett så ska skriva lite nu. Dålig uppdatering dom senaste dagarná har jag märkt men har haft så mycket o göra,med presenter som måste köpas hit o dit.
..sitter här och vänta,för Louise ska ha ett "samtal" med en viss person,men med vem får ni aldrig veta haha...

Asså ni har säker hörtalas om uttrycket "förbjuden frukt" ? exakt så är det för mig nu,vill va med en kille ööver mycket men han orkar inte förhållande just nu,och det götr att jag bara vill ha han ännu mer för att jag inte kan få honom! men jag ska få honom haha jag har bestämmt mig,vet inte hur men jag ska,hahaha riktigt sick e jag :P.

Iallafall efter skolan ska jag hem ta pengar sen gå och sola,10 kr för 16 min,skiit billigt ju! men ska gå nu så vi hörs senare,puss!