sex för pengar?

heej bloggen,jag kollade på Pardise hotel Danmark i natt,och där fick tjejerna ett erbjudande att få åka på en lyxbåt,med mannen som investerade jätte mycket pengar på Paradise Hotel. Men som vanligt så fanns det en hake i det hela,varje tjej blev erbjudna 100.000 danska kr för att ha sex med mannen,så dom fick välja om dom ville eller inte. Och alla tjejer sa nej.
Senare så va det en kille som e med i Paradise och han sa "det är bra att alla tjejer sa nej för tar man betalt för sex så är man en hora,men om en av oss killar hade fått erbjudandet att ha sex med en vacker kvinna för 100.000 kr så hade det varit helt okej,för det hade varit coolt för oss killar"
asså vaaa? jaa klart det är fel att ta betalt för se,klart att det ser ut som prostution,men varför kan killar göra va dom vill och sen så är dom "coola" för det? varför sprids det då inte rykten om dom? Utan det är alltid tjejer som får ta den smällen. Jag personligen hade aldrig då menar jag ALDRIG tagit betalt för se,det är äckligt det är det,det kan man inte förneka.
Men om en kille har sex med många tjejer så är det bra,men om en tjej har sex med många killar så är hon en hora. Visst killarna kanske får rykten som player eller vad man ska säga,men det skiter dom fullständigt i för juj fler dom har haft sex med dessto bättre.
Iallafall,det jag försöker säga är att det är fel att ta betalt för sex,men varför kalla en tjej såna grejer om hon nu inte tar betalt för det?

Kommentarer
Postat av: natta

håller med 100% om det e ok för killar borde det vara det för tjejer också, eller så kan man ju bara sluta snacka skit nästa gång man hör nåt sånt om en tjej och tänka sig för ist, så slutar väl fördomarna så småningom

2009-08-21 @ 13:31:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback