tänker...

Ibland så brukar jag sitta och tänka på såna komplicerade grejer. Som idag tillexempel,jag satt o tänkte om Sverige. Tänk om jag inte hade flyttat bhit till Sverige när det Blev krig i Bosnien? Tänk om jag hade bott kvar där nere,hur hade det vatt då? Hade jag varit en annorlundare person än vad jag e nu? Hade jag varit vid liv?
Asså det finns så många tankar i huvudet om sånt. Jag älskar Sverige och är glad att jag bor här,för om jag inte hade bott här så hade jag inte kännt dom jag känner idag! Jag hade inte haft alla mina underbara vänner som jag har nu. Men det finns faktiskt ganska många rasister här,asså jag förstår mig inte på varför dom inte gillar invandrare? för att dom anser att "vi" har tagit över deras land? Vi har inte kommit hit för att vi ville,vi kom hit för att få bättre liv,för att kunna överleva!
Jag vet att det finns invandrare somn förstör samhället,jag gillar inte dom heller! men bara för att dom är såna så betyder det inte att alla andra är såna, "man ska inte dra alla över en kant"...ja,det är sånt jag brukar tänka på,det är ändå rätt komplicerade grejer fan,reliog & politik har skapat oerhört många krig för att folk inte kommer överens...


 

uppraggad?

hahahah asså Louise e så sick visste ni om det? Idag utanför skolan så står vi o röker sen så helt plötsligt så kommer det fram en kille till oss och börjar snacka med oss vi såg han även för 2 dagar sen. Iallafall han va trevlig och så,så helt plötsligt så börjar han ställa en massa frågor till mig och Louise säger från ingenstans "hon är den bästa tjejen jag känner" och jag ba tänker vad fan håller du på med? det är sant asså,jag e den bästa som finns men aah hon behöver ju inte säga så till en kille från ingenstans :P,så vi står o snackar och Louise försöker fixa ihop oss helt mycket haha så tillslut så säger han Sabina jag får ditt nummer,så jag tänkte ja varför inte han va ju trevlig och såg helt okej ut hahaha...


På tiden...

Aaahh de va på tiden att jag kom hem,okej e inte hemma är hos Louise men det är som mitt andra hem (A) hihi. Iallafall,jag va lite med Louise i skolan idag och hon var ju heelt död idag men så fort jag kom dit så blev det roooliigt ahah. Efter jag hade varit med henne så mötte jag min mamma i Trianglen för en lång dag istan,vi leter fortfarande present till min kusin,asså fan vad svårt det är att hitta saker till killar,ja han e bebis men det finns så mycket o välja bland så man inte vet vad man ska ta! Åt i den grekiska restaurangen med mamma,där vi alltid äter,och det var sjukt gott som vanligt ju! Sen så gick vi ju runt och efter det så blev det fika på espresso house,där jag även såg han slisket (han som hoppa på mig o ba kysser en) ville bara spy :S...asså har varit för länge med min mamma idag hahaha jag orkar inte med det,jag umgås typ inte så ofta med henne och idag blev det för mycket :P vi har umgåts 2 dagar i rad nu,orkar inte,så det är skit härligt att vara här hemma hos Louise nu,för som vanligt så har vi skit mycket att snacka om,för det mesta så är det killar ju :P...



goooodmooorgooon!

Godmorgon kära haters and lovers!! Vaknade för en stund senhr städdt lägenheten lite,så nu ska jag hoppa in i duschen sen så ska jag gå utanför skolan och möta upp Louise för sen så ska jag till stan och kolla ett par Uggs,det är dom sista som jag vill ha så ska gå dit och se om dom har kvar dom!
Har sovit ut ganska ordentligt faktiskt,somnade rätt sent typ vid halv två,låg o smsades med folk :P,asså de heelt sjukt jag e så sms beröende,det e inte bra,min mobil e mitt liv,haha så e de!
Mycket möjligt att det blir lite dålig uppdatering men jaa,ska försöka skriva ett till inlägg när jag e färdigfixad och det,pusspuss!



hemma från bion...

Hej bloggen! kom nyss hem från bion,asså filmen va 2 timmar och en halvtimme typ,den v riiktigt siiick asså! helt jävla sjuk,den va helt okej och man kan se den,men min rövn somnade typ så en 845 gånger =(.
Hoppas ni har haft en skön kväll?
Som sagt så är det onsdag imorgon och jag är ledig,yeees! men jag måste ändå dammsuga här hemma och städa lite,vet inte vad som händer imorgon inget är planerat än! Asså jag är en sån person som pratar mycket under tiden man kollar på film och ja jag vet att det kan vara fett störigt! men Louise,aaaboow hahaha,hennes mun gick 24 hahaha,hon e fan värre än jag,och när hon snackr hon snackar inte tyst direkt heller hahah,men love her anyway <3!! Men ska byta om till min pyjamas nu sen så ska jag kolla lite tv och förmodligen så somnar jag,vi hörs imorgon,puss!



Inglourious Basterds





2Under det första året av den tyska ockupationen av Frankrike tvingas Shosanna Dreyfus bevittna avrättningarna av sin familj, ledda av nazistöverste Hans Landa. Shosanna lyckas fly och beger sig till Paris där hon skapar sig en ny identitet som biografägare.
På annat håll i Europa arrangerar löjtnant Aldo Raine, med hjälp av en grupp judiska amerikaner, en serie snabba och chockerande hämndaktioner mot tyskarna. Gruppen, som blir känd hos fienden som ”the basterds”, möter den tyska skådespelerskan tillika spionen Bridget von Hammersmark och de förenas i målsättningen att störta ledarna för det Tredje riket. Fler öden sammanstrålar bakom en biografridå i Paris, där Shosanna skissar på en egen hämndplan ..."


Jaa som ni ser så ska jag på bio ikväll och det är ju såklart med Louise! Vi ska se denna filmen efter som hon ville se din o jag ville se Final Destination 3D men Louise e skräck rädd och det är jag med,så därför tänkte jag de kunde bli kul o sitta o skrika lite men NEEEJ hon vägrade. Så det blev denna,om den inte är bra så ska hon fan ta mig få se hihi,vi hörs senare,kommer hem sent,puss!



dödstrött

Heej bloggen,kom nyss hem! efter skolan så stack jag o Louise med min mamma till Mobilia för vi måste köpa en present till min bebis kusin som har fyllt ett och jag ska ju bli hans gudmor!! haha kommer vara den bästa gudmor någonsin & den coolaste såklart & den snyggast & den roligaste & jaa hahah alltihopa!!
Jag e så sjukt trött så jag ska sova nu,vet inte vad som händer sen kanske går ut lite men vi får se,vi hörs lite senare,okej? puss!



hänger inte med!

Heej bloggen,sitter på min historia lektion med Louise här bredvid mig! Vi hade en uppgift tills idag men ingen av oss har gjort den,så nu går vi igenom svaren tillsammans men jag hänger shiiden med,o Louise hälsar er alla mina underbara läääsare =)<3!!
Iallafall vi sitter här som 2 döda idioter och fattar NOOOLLLL!! därför jag säger till er så fort ni får er läxa så gör den DIIIR om ni väntar med den så är det kört för man får bara mer o mer helatiden,och 2an i gymnasiet e svårast fan!! Aiijt måste lyssna här nu vi hörs sen,puss!!


HAHAHAHAHA VAAA!!??

Kolla vad en kille skrev till mig nyss på Bdb

"trikesparks   idag, 20:33
hejsan!
jag vill bli din vän. Skulle vilja vara din tejpfånge ibland när vi är vänner också.. Det innebär att jag är tejpad med silvertejp från axlar till anklar Och då tillgänglig för dig att busa, retas och sitta på och kittlas med mm. Ibland kan vi se på film och då kan jag sitta tejpad brevdid dig i soffan. Det låter väl kul och mysigt? Ibland när jag är fri ska ja passa upp på dig:) ge dig massage, vara fotpall, vara kudde, hämta saker..
Jag är seriös. Ta hand om dig. Peter
"


assså HAHAHAHA VAAA? detta e bara läskigt killen! om du tror att du kan få en tjej på detta sättet så tänker du heeelt feeel!! asså jag blir rädd när jag får sånt här :S du har inte alla hästar hemme i huvudet va? gå och sök hjälp eller nåt för du skrämer skiten ur mig!!!


yesterday is yesterday...

Godkväll bloggen! Kom precis hem,har bytat nummer och laddat på kortet. För det är folk som smsar och ringer hela jävla tiden och jag har ingen aning vem dom e! det e så störigt,bytade faktisk nyligen nummer men jag vetifan hur dom får tag i det!  Så nu har jag fått byta nummer igen och det är bara dom närmaste som kommer ha det för det är dom jag litar på,orkar inte folk som ska sitta o smsa o inte vill säga vem dom e,det e bara omoget!

Som ni ser så tog jag bort förra inlägget,och det finns en anledning till det men det behöver vi inte ta upp här,kände att det blev lite väl mycket o lite för personligt! såå jaa...



FI**A!!!!

Kom precis hem och gissa vad jag hade fått i posten? JOO MIN FUCKING BÖÖÖTER! ångest,riktig jäävla ångest!! Jag som trodde att jag inte skulle få den eller nåt för det tog jävligt lång tid,meeen neeej fick den ändå,SKIIT OXÅ!!!




HAA BIILBÄLTE PÅ ER ANNARS FÅR NI FUCKING 1500 KR I BÖTER OCH TRO MIGG DET E RIKTIGT JÄVLA FET ÅNGEST!!


sööötaste

Hej bloggen,sitter i kafetreian just nu iskolan jag har slutat men sitter och väntar på Louise hon har spanska just nu och så sitter jag här med Danne han lyssnar på musik och dansar lite här för mig ;) hi's my private dancer! Vet inte varför men känner mig sååå söööt idag hahaha,för mycket självförtroende ibland,men det måste man ha för annars klarar man sig inte bra i detta samhället,för folk bara trycker ner en hur som helst och var som helst!
Men ska stänga av datan nu så vi hörs när jag har kommit hem,pusspuss!



Godmorgon!

Hej bloggen! Jag vaknade precis sitter och sminkar mig nu,eller rättare sagt Louise ringde och väckte mig,TÖÖÖNT! så nu ska jag göra mig iordning och sen gå till skolan fast jag har en lektion o den börjar 11.25,ska dit tidigare som ni ser för Louise behöver mig tydligen där,så såklart ska jag dit!

En liten hemlis,jag brukar alltid nynna på en låt när jag borstar tänderna,det är tandborstevisan haha,den går till så "jag e en tandborste,tandborste här kommer jag o jag gör tänderna rena! jag gnuggar när jag borstar o jag borstar var dag,för jag gör tänderna renaaaa! aaaa aaa aaa" hahahahah helt sykad,men mitt ex sjöng den engång när vi pratade i telefon så den fasnade i huvudet!



Naj luuuuft?

Booo vilken sneis jag får! hahahah otroligt att såna killar finns,asså du har över mycket luft,för mycket luft!! du svävar för högt,kom ner på jorden för såååå fin e du inte!! visst du ser bra ut men jag har sätt bättre ;) du säger till mig du e skit snygg bla bla alla vill ha dig,tro mig ingen tjej gillar en sån luftig kille som dig,hahahaha asså det roliga e,att du INTE är så fin som du tror att du e! O att du bara hoppar på en tjej från ingenstans o försöker kyssa henne gör saken värre,du ska inte tro att du alltid kan få som du vill,du säger jag försöker spela något spel? tro va du vill,ba för jag inte ville något så e jag torr? då jag e heldre torr än o va som alla andra tjejer du har varit med som har gjort allt på plats med dig första gången....aiijt kom ner på jorden lite!!



Bilderna!

Så,nu har jag fått bilderna utav Medina,enjoy!




Medina <3


Thuuug life hahah

Jag&Medina =)


Moi,the little princess (A)



Shaawty <3




Jag&Mami <3




Medina&Louise <3




27.

God morgon bloggen! Vaknade precis med en liten huvudvärk igen,men jaja det blev för sent igår också. Iallafall som sag så va gårdagen väldigt lyckad faktiskt,jag hade jättekul och det är det som e det viktigaste ;)! Jag har fortfarande inte fått bilderna utav Medina för den sötingen sover fortfarande,så fort jag får dom så ska ni få se!

Bästa delen va ju när jag va med "Mr.X" igår,att bara får ligga där och mysa,o kramas o pussas o hålla om varandra :$...ja det va mysigt,men jag ska inte tänka för mycket på sånt nu,för jag är inställd på ett Nej!
Louise har börjat märka min nya inställning,den är inte bra kan jag säga er,för jag litar inte på någon mer! Förut så va det,ja om det inte blir nåt så blir det inte det va kul så länge det varade,men nu så är jag ba negativ mot allting...jag klarar inte av o höra samma ord om o om o om o om igen från en killes mun,när den jag verkligen älskade sa samma sak men ljög om allting!

Pratade mycket med Medina igår också,vi har inte sätts på 586413 år,så det va skit kul o va med dig gumman <3! Du öppnade upp dig för mig jättemycket & jag för dig,du ska veta att vad som än händer så kan du alltid prata med mig,älskar dig seko <33!



lyckad kväll!

Heej bloggen! Kom nyss hem fårn en underbar kväll hihi. Över kul va det på festen,Louise kom ju också så det va extra kul,hennes första balkanfest! Vi va där lite sen så stack vi hem till min killkompis o drack lite sen så drog vi med honom dit också. Dansade hela natten lång,och mina fötter värker nu som fan!...På väg hem nu så körde min gudmor oss hem,så va det en annan fest där i närheten,så kom det fram en kille och sa kom följ med (kände honom) så kommer min mamma från ingenstans och sen så står dom helt plötsligt och flippar med varandra haha,sjukt kul va det,och han va ju lite full han med haha.

Lyckad kväll,men mest när du låg där o höll om mig thihi :$ bilder kommer imorgon när Medina har skickat dom! Ska tvätta av sminket nu och sen ta mig en ziggy & sova,puss ås hörs vi imorgon!





stress!!

Hej bloggen,kom precis hem från Louise,som ni såg innan så skrev hon ju i min blogg."Mr.X" Kom ju senare så det bliv lite mys där hihi,över söt e han,men vem det är får ni inte veta!
Men är lite stressad just nu för måste fixa mig ska iväg på balkanfest o Louise ska ju såklart följa med hihi! så det är stressigt nu,så jag får skriva mer när jag kommer hem om det inte blir för sent,puss!



louise gästbloggar, fråga mig inte varför ;/ hehe

tjena sabinas blogg louise här :) haha så glada ni blev nu va!, iallafall sitter hemma hos mig och sabina ligger i sängen o tittar på tv, hon är lite nervös för hon väntar på en speciell person ;D dom ska, som det ser ut nu, träffas idag o ja.. vi hoppas på det bästa. Men hon har lite konstiga drömmar om mr X men jag lovar dig sabina, de är inte som du tror o du kommer märka det snart!
haha ja ni kommer säkert få en liten uppdatering snart av henne om vad som hände ;P pusshaij<3

bakfull?

bakfull? absolut inte! eler joo,kanske lite. Efter som jag aldrig brukar dricka så krävs det ine alls mycket för mig,plus det som hände lite tidigare igår gör inte saken bättre haha. Iallafall,god morgon bloggen! Vaknade precis utav ett samtal från Louise,hon kom hem 2 igår den idiot,men hon hade trevligt kan jag säga er (A)! Så nu sitter jag oo bloggar för er,strax så ska jag gå in o duscha för igår så somnade jag med mitt smink på,inte bra! Sen så ska jag äta & fixa mig sen hem till Louise,vi har lite planer,men de får inte ni veta,suck on that!



sent...

Hej bloggen,kom precis hem,träffade en barndomsvän från Småland,han har kommit hit till sin morbror med sin syster & föräldrar. Så det blev en lång natt,jag o han satt o drack lite tillsammans för det va ett tag sen vi sågs! Efter det så gick vi för att äta på Mc och vi träffade Louise med lite =)

Ringde mitt ex vid 00.00 och sa grattis till han på födelsedagen! Han fyller år idag,så grattis sötnos hoppas du får en underbar dag <33!

Vet du vad,du är intressant och jag e intresserad utav dig,men visar du inte ditt intresse så förlorar du mitt!
Nu ska jag fortsätta kolla på,Jag vet vad du gjorde förra sommaren sen så ska jag sova,så vi hörs imorgon,puuusss!



ändrade planer!

Hej bloggen,jag e så jävla trött! Kom precis hem,åkte in till stan för att möta upp Louise o hennes syster och en liten mops som hette Buddah,över söööt! Iallafall,medans hennes syster handlade presenter så passade vi hunden,eller rättare sagt Jag passade den! haha kukuu så mycket uppmärksamhet man får när man har en liten valp,and I love it ;)! Sen så gick jag o Louise tillbaks till mitt område så va vi ute lite. Det e ändrade planer när det gäller "Mr.X" vi ska ses lite senare ikväll,för jag e för trött nu så ska ba ligga hemma och ta det lungt. Så vi hörs lite senare,pusspuss!



25.

Hej bloggen,kom precis hem från skolan,asså jag hade inga lektioner idag,och det visade sig att min ända lektion va inställde också vilket är Italienska,och han hade tydligen sagt det igår på italienska lektionen men efter som jag inte va där så missade jag den informationen! så gick till skolan i önödan men jaja. Gick o åt på dagens med bästavän sen satt vi utanför o softade lite,så nu e jag hemma.
Snart så ska jag träffa "Mr.X" så fort han har vaknat då för tönten sover fortfarande,naaaw!
Finns lite bilder från idag så,så fort jag får dom från bästavän så lägger jag in dom,det e ju såklart ego bilder ;)



svin kallt!

Hej älsklingar! Kom prec hem,va ute och åkte rullor med Louise,va ett bra tag sen jag gjorde det så de va kul faktiskt! Vi rullade ända till Kroksbäck och där fick jag se en viss söt person (A) thihi...sen så åkte vi tillbaka för att hjälpa min mamma upp med tvätten.
Senare så va vi ute här i området och så kör en moppe förbi oss,så sitter det någon snorunge där bak sen så helt plötsligt så smäller han till mig på röven! och tro mig,jag började svära åt han allt va jag kunde! sket i om han va liten eller inte för jävligt ouppfostrad va han!
 Jag o Louise satt o snacka om allt mellan himel o jord,sen så fick jag mig en chock,en 14 årg kille ko m dit vart vi va satte sig där och började röka på! 14 ÅÅÅR!! asså vafan,ville bara smälla till han och säga vad fan håller du på med!? men ja,ofta han lyssnar på mig!

Ska äta nu sen ta ett varmt varmt bad,vi hörs förmodligen senare!




Tönten <3



Mina skillz finns fortfarande kvar ;)


för segt...

Heej bloggen,asså denna dagen har varit riktigt jävla seg,känner mig helt soooonkig hahaha över trött e jag,pallar inget,när jag kommer hem så ska jag förmodligen sova,kanske inte går på min sista lektion (?) vi får se...

Kan du inte bestämma dig för en gångs skull hur du vill ha det? Du gör mig så förvirrad,hur vill du ha det egentligen? Du bara skickar sms från ingenstans och säger över gulliga grejer,jag vetifan hur jag ska reagera på detta,så bara bestämm dig hur du vill ha det så att jag vet.



Lite bilder från just nu!


Shoosan

God morgon bloggen,sitter i skolan just nu,börjar klockan ett så ja jag är väldigt tidig.
Som ni redan vet så är det språkvecka iskolan så idag så måste alla prata italienska,och jag går ju på italienska men jag kan tyvärr inte så mycket! Snart ska jag o bestavän gå och äta,lite hungriga e vi hihi.

Asså en av mina kompisar är lite sykad,eller ja sykad o sykad jag vet inte,men hon ser spöken (?) ja fråga mig inte hur,men hon har 3 st hemma enligt henne,och hon hör även röster,mycket konstigt! Vet inte om jag ska tro henne eller ej,men hela hennes familj kan se dom,så ja lite konstig är det,tror inte jag ska gå hem till henne någonsin haha.



Haters!!





eeh,seriöst?

Fick ett samtal från bästavän på mindre än 2 minuter va jag utanför henne!
Seriöst va fan e du för människa som går runt o hittar på såna idiot saker? bara för att man inte vill ha sex med dig för att du så äcklig ful jävla sliskig smutsig idot,så ska du gå runt sen o hitta på att du har knullat en 50 gånger i alla hål som finns!! väx upp för helvete,du har brud håll dig till henne för det första :s och gå inte runt o snacka skit om andra,att du har gjort något med dom när du inte har! Tjejen har aldrig velat röra dig ens ditt jävla äckel!
Lönt o lägga i dig i andras liv där du verkligen inte behövs,sköt ditt eget,gå o rök dig en holk eller nåt,för det e du nog jävligt bra på kan jag tänka mig,du har förstört ditt fucking idiot liv,hasch skadad e du med förmodligen,för du vet shii vad du snackar om längre!



godkväll!

Hej bloggen,jag vaknade absolut precis! Sov helt okej,men inte så värst bra,låg o vände på mig helatiden,stör mig på något men vet inte riktigt vad (?)...Ska in i badet nu strax sen så ska jag lägga mig igen faktiskt,har lite saker o tänka på...
Smsar med Louise just nu och den bruden är mer gladare än mig (för en sak som händer på fredag) hahah över gulligt,och du Louise,han dära har totalt fasnat för dig,bio o sånt hahaha.
Bästavän,grattis! eller vad jag nu än ska säga HAHAH,när du berättade jag la på marken typ i en halvtimme och rullade av skratt! Så hoppas du e nödj nu,för du har snackat om det i en månad nu hahah!



godnatt!

Hej mina kära läsare! kom precis hem så nu ska jag sova,e dödligt trött asså! så vi hörs lite senare,okej? Super,puss!!


Glada nyheter!



O jag har en glad nyhet med! Jag ska bli gudmor till min lilla bebis kusin nästa helg (A) hihi e så glad att jag fick den äran,så nästa vecka ska vi på fest hos dom och jag blir gudmor till den underbara lilla bebisen,måste köpa något till honom med,men vad det vet jag inte än!




Min underbara ängel <3!!


Godmorgon!

Hej min kära underba blogg! Som sag e ju ledig idag,men e uppe tidigt för ska iväg med hon tjejen igen,vi ska till stranden idag (inte för att bada dock) ska visa henner unt där lite,ni vet hon e ju turist här,så ska visa turning tourso (eller hur de stavas) och allt det andra som finns o se i Malmö!
Och ett plus e ju att jag går ju handel & turism så här får jag ju öva på mina skillz när man ska visa runt turisterna haha! Så nu ska jag äta,fixa mig,sen så hinner jag med kolla våra bästa år (A) sen så ska jag möta upp henne,mycket möjligt att det kommer bilder senare ikväll så hållutkik efter dom! Så förmodligen så lir det dålig uppdatering,pusspuss!



lyckad dag!

Hej bloggen,har varit lite seg uppdatering idag men det är för att jag inte har varit hemma alls! Jag kom hem från skolan,väntade på mamma sen så efter åt så träffade jag en tjej som har kommit hit från Bosnien,hon e här för att hälsa på sin pappa. Vi gick till stan tog en fika och pratade om allt mellan himmel o jord! Efter det så gick vi runt i hela stan och kollade,eller ja hon kollade för henne så är det ju intressant :P. Sen så åkte vi och möte upp Louise,har saknat henne som fan,på 2 dagar tänker så mycket man hinner sakna en person! Iallafall så den här tjejen kan ju då inte svenska så ag fick översätta allt till Louise och sedan till henne hihi känner mig duktig (A).
Vi gick hem till mig för jag skulle lämna mat till min mormor o morfar,sen så gick vi till Mc donalds för att äta,men Louise skulle med sin mamam till sin syster så hon gick. På väg hem så möte vi Louise,igen,så körde hennes mamma hem oss. Asså hennes mamma,jag måste bara säga detta,hon e verkligen sick to the dick! Och jag älskar verkligen den kvinnan!
Imorgon är mitt schema fullbokat så inte lönt att ni hör av er ;).

Gumman du är bara 16 år,och att du redan börjat coxa och allt det skitet,att du har en kille som e 23 år gammal? du förstör ditt liv,du tror säkert han är din "kärlek" men troo mig han e inte det! Du har nästan inga vänner kvar för att du e så falsk och snackar skit om allt o alla. Du e bara 16,njut av ditt liv medans det går,fast på rätt sätt,inte på det sättet du gör det nu!



confession

Your the one that I want,the one that I need,when I first saw you I knew it was real,I remember when I first looked in to your eyes,it was like I was there heaven in the sky.
 You told me we were crazy in love,if you loved me as much as you said you did, then you wouldn't hur me like you did,and you pushed me away like you never even knew me,I love you with my heart really and truly.
I guess you forgott all the times that we shared,when you used to run your fingers thru my hair,late nights just holding me tight,I dont know how you could do me so wrong.
I need you and I miss and want you and I love you,cuz I wanan hold you,I wanna kiss you,you were my everything and I really miss you.
I know your gonna sitt and play with your new girl,and sitt and laugh while your holding her hand,the thought of that just breaks my heart,it breaks in my soul and it tears me apart.
Without you everything seems strange,your name is forever planted in my brain,take away the paint,take away the hurt,baby we can make it work. When you looked in to my eyes,told me you loved me as you hugged me,I guess everything you said was a lie,I think about it,it brings tears to my eyes,now I'm not even a thought in your mind.
Our fist date it seemed so magical,I remember the first time I came to your house,I thought it was real,but now I can't take away all the pain that i feel. I remember the times,I remember when we kissed.I didn't think you would do me wrong like this,I didn't think you wanted to see me depressed I thought you would be there for me this I confess.
You said you was my best friend,was that a lie? now I'm nothing to you,your with another girl.
I trie, I trie,I trie, and I'm trying but inside it feels like I'm dying.
I thought we were ment to be.


Cao

Godmorggon bloggen,eller ja det blir godmorgon forfarande,men jag e iallafall i skolan nu har precis börjat min historia lektion,kommer dö här nu =( men iallafall,hade stort bråk med mamma igår =/ väldigt onödigt men så blir det när det bara är jag o hon i familjen,o jag har ju inga syskon så det blir ju att jag alltid bråkar med henne.

Finns inte så mycket o säga just nu,inget intressant iallafall,man har inget intressant o säga när man e iskolan,så därför hörs vi senare!



snälla...

Du har inte hört av dig på en månad och så helt plötsligt idag så får du för dig o skriva till mig? vad är det för stil,du säger att du mår dåligt o att det har hänt en massa grejer,men vet du jag orkar inte bry mgi,jag vet att du är min pappa,men för i helvete m,an gör inte så som du gör! Det funkar inte så,du gör mig bara mer o mer ledsen,men skit samma okej,om du vill att det ska vara så här så visst okej,men bara gör inte så här mot mig för det gör för ont!



träningsverk

Heej bloggen,sitter i skolan just nu,o jag har värsta träningverken sen igår från den fotbollsmatchen,det märks verkligen att jag e urform =( det va ju 4 år sen jag spelade sist så min kondis e inte den bästa precis plus att jag rlker gör ju de ännu värre!
Jag har slutat för idag men väntar på en kompis ska följa med henne till UM,hon vet inte vart de ligger så ska visa henne.
Dagens planer,har inga än,men mycket möjligt att jag kanske träffar Louise lite,har saknat dig bebis =(! Men vi hörs mer senare,puss!

P.S det är sån spanskvecka iskolan hela veckan så det ända vi tittar på tvn just nu är grejer på spanska,och jag fattar inte ett piss! Kan knappt svenska o dom vill jag ska kolla på detta helaveckan haha. En tjej från min skola ska lära ut Salsa sen kl halv 3 så mycket möjligt att jag går dit och lär mig hihi.



skoldags!

Godmorgon bloggen! Har precis gjort mig klart för skolan,har ändå bara en lektion idag så =/ väntar på bästavän hon e här när som. Jaa fint väder e det idag också så det är ju alltid ett plus. Är fortfarande lite förkyld men inte lika mycket som innan,så det börjar nog gå över,det får vi hoppas på iallafall!
Ser att mina besökare har höjts lite,och det är ju kul,hoppas verkligen ni gillar bloggen,om ni tycker att jag behöver ändra på något så är det bara att säga till! Ja,men vi hörs lite senare pusspuss!



Lets have som fun...

"Lets have som fun this beat is sick,I wanna take a ride on your disco stick" lalal...jaja hej bloggen,kom precis hem va ute lite med Nina,har inte träffat den tjejen på evigheter! J jag har fortfarande utegångsförbud,men jag e glad att jag får gå ut en timme om dagen typ och bara här i området! Så nu sitter jag på min säng här och kollar Miss secret agent 2,gillar faktiskt dom filmerna,och Sandra Bullock e en bra skådespelerska faktiskt!

Du säger att jag e sån ångest va? Med handen på hjärtat jag ångrar att jag ens va med dig hela sommarlovet :S,du bor här o din brud i Göteborg,gud vet vad hon gör mot dig o du mot henne! Och du vet att hon redan har varit otrogen mot dig,så om de någon som e ångest så e de du,så snacka inte skit! Du e 18 år och ändå fattar du inget om livet,så skärp dig o snacka inte strunt,du skämmer ut dig själv!







Svar



Nina Bukvic: Vad tränar du?

Svar: Jag spelade fotboll idag med Heleneholm efter som dom behövde fler spelare,så jag fick hoppa in där :P


back home...

Hej bloggen,jag kom nyss innanför dörren,va ju o spelade macth i Lund och det blev en förlust med 3-0 men sist dom spelade mot samma lag så vann dom med 13-1! Iallafall direkt efter det så gick jag hem till min mormor o morfar och åt där,jag va så jävla hungrik rent ut sagt! och efter maten så åt jag 2 glassar oxå. Träffade Khaled en stund på skolan,vi hade rätt mycket o snacka om faktiskt,så nu ska jag bada sen ikväll så ska jag ut lite =) vet shii om det blir någon skola imorgon ime att bajram e i 2 dagar så...vi hör lite senare,puss!



Bajram!

Bajram Serif Mubarek Olsun! God morgon bloggen och det är Bajram idag! Så det gäller att vakna tidigt för man ska till släktingarna och få liite cash o äta massor med god mat! Men först o främst idag så ska jag till Louise match måste vara där för sökerhetsskull ifall jag måste hoppa in istället för henne,men det får vi ju se. Mamma e lite sur att jag ska dit för det är Bajram och det innebär "otur" om man gör någt på denna dagen,inte för att jag tror på det men vi får ju se helt enkelt,det är inte ens säkert att jag ska vara med!
Så nu klockan elva ska jag röra mig mot Heleneholm,ikväll kanske det blir fest för att de e Bajram och jag kan ta ledigt från skolan med (A) hihi så det finns fördelar med att fira denna högtiden!



Nattblogg

God kväll alla mina kära läsare! Jag har fortfarande inte somnat vilket r mycket konstigt för jag sover skit tidigt även på helger oxå,men filmen tog precis slut och jag e inte alls trött,ska nog fortsätta läsa Herry Potter o hemligheternas kammare hahaha e lite nördig jag vet men jag gillar dom böckerna faktiskt!
Ja det finns inte så mycket o säga heller,kommer säkert somna när som helts,imorgon sås ka jag förmodligen gå med Louise till hennes match,efter som hon e skadad så om hon skadar sig igen imorgon så ska jag hoppa in o spela istället för henne,så wish me luck! God natt allihopa!



seriöst...

Heej bloggen,e hemma nu,har vatt ute heladagen (A) yiiipii haha,nej men iallafall så hjar jag varit med Louise,sen nu på kvällen så träffade vi Jessica vi va lite med henne,sen gick Louise så va jag med Jessica.
Hon har så fasnat för en kille haha hon bara pratar om han helatiden det va så gulligt hihi! Jag har lite spel för det är en liten snorunge som håller på hela jävla tiden och säger jag får ge dig hit o dit :S menar han allvar seriöst,det märks att du e liten lilla gubben så kom inte här och snacka ditt skit!

Imorgon e de bajram,den muslimskhögtid för er som inte vet vad det är :P,som kristna har julafton och får julklappar,så istället för julklappar får jag pengar! Kollar Frikey Friday nu på 4an,en av mina favoritfilmer faktiskt,så vi hörs senare,pusspuss!


lalala

Heej bloggen sitter hemma hos Louise just nu med 2 andra tjejer till,helt okej faktiskt fast jag är jätte osocial,mår skit! om det är så här heladagen och imorgon så måste jag förmodligen till läkaren,och jag e skit rädd för sjukhus och allt det dära =(,har bombande huvudvärk,hosta,förkylning har för mig jag hade lite feber i natt oxå,och mamma sa jag hostade skit mycket med. Jaja ska gå och sätta mig med dom andra nu tycker lite synd om mig själv faktiskt och dom tycker nog att jag e över tråkig,men vem bryr sig!



Idiot helvete!

Heej bloggen,kom hem precis från Folkan,va ändå rätt kul och där va mer folk än vad jag hade förväntat mig. Asså cepe störda människor finns det verkligen! Jag stod i Folkan med Louise så står det ett gäng kineser framför oss och står o fottar,sen helt plötsligt så vänder han sig mot mig o ska ta bild på mig :S jag vänder mig om och står omvänd ett bra tag,sen när jag vänder tillbaka så står han fortfarande och tar sin jävla bild! halllå,din fucking fula jävel,man tar inte bilder på folk från ingenstans! cepe störda folk jag svär på gid! kukuu blir så irriterad men ja skit samma...

Nu ska jag äta chips och dricka coca cola o kolla tv,finns ju inget annat,ville gå till luftkastellet ikväll,hörde över många skulle dit men det går ju inte pga min UTEGÅNGSFÖRBUD!!


Folkan

Hej folket,e hemma nu,jag va lite hos min mormor o morfar dom har börjat få hemtjänst nu så ville se hur det går och jag har inte varid där på ett tag heller faktiskt så,ja jag måste skärpa mig med det och börja gå dit lite oftare,min morfar har inte så mycket tid kvar,han e för sjuk asså och det gör så jävla ont!!
Men ja e hemma nu,fixar mig lite smått,ska snart gå till Folkan med Louise & Bilal,vet inte om bästavän kommer hon kommer mycket säkert vara med sin kille,igen,men jaja vad ska man göra! Dom har ändå en månad idag! Så jag ska fortsätta o fixa mig nu laddar upp en bild om jag hinner,pusshej!



sitter ute

Heej bloggen,sitter ute just nu i söderklulla med bästavän o hennes kille och hans kompisar,öööver mobbat men ja ska ändå snart hem så ja. Hade en lektion för min svenska lektion var inställd,så ikväll ska jag o bästavän till folkan förmodligen lazee o dom ska komma så ja,men vi får ju se för jag har fortfarande utegångsförbud!

Louise ringde precis så förmodligen så ska hon o Bilal med,jaja ska gå nu.



Dio Mio (herregud)

Heej bloggen,sitter på Italienskan just nu,typ rubriken hasr inget med texten att göra för det är nog det ända jag kan på italienska =(...e väldigt förkyld fortfarande och det har hållt sig ett bra tag nu,det är hemskt fan! Och den jävla svininfluensan börjar skräma mig nu fan,man har torrhosta,förkylning,ont i huvet,feber...asså det stämmer in här! men det e inte svininfluensan det vet jag,helt omöjligt sånt händer inte mig =)...jaja nu måste jag lyssna på min lärare,vi läser grammatiken nu och den e skit svår kan jag säga er!



Drama Queen

Hahaha ibland så känner jag mig som en riktig drama queen asså,speciellt denna veckan.Jag e så lite av en troublemaker känns det som,men det e bara för jag inte kan hålla min mun! det ska bli en förändring på det,de lovar jag! Problemen söker sig alltid till mig på något konstigt sätt och jag försöker alltid hjälpa andra även om det innebär att jag måste lägga näsan i blöt där jag inte borde!  Men vafan,det e svårt,det är en dålig ovana som jag måste bli av med,jag e alldelles för snäll,men ska jag vara helt ärlig så kan det vara rätt kul ibland och se när folk förlöjligar sig själv,men jaja whatever!

Ja men nu kollar jag på from g's to gents så vi hörs kanske senare om jag inte somnar,pusshej!




ärlighet?

Grejen e den att jag är en person som alltid,alltid säger sanningen! Som ni kanske har märkt så har jag skit svårt för att hållakäften när det gäller vissa saker. Min mamma har uppfostrat mig på de sättet att alltid säga sanningen,så om det gör ont och om du vägrar tro på de eller om du förnekar de så är det upp till dig om du inte kan stå för skaer du har sagt eller gjort,om du försöker skylla ifrån dig då är det jävligt dålig still kan jag säga er! Så säger du nått eller gör du nåt så stå för det och va ärliga! Jag e ärlig och kommer alltid att vara ärlig,men det finns nackdelar för det,för oftast så hamnar du i skit för det!



övervikt?

"Ungefär 900 000 personer i åldrarna 16 till 84 år i Sverige är feta – de har BMI 30 eller mer. Det är fler kvinnor (14 procent) än män (11 procent) som är feta. Fetma är vanligare bland personer med låg inkomst, kort utbildning och boende utanför storstäderna."


asså,jag förstår mig inte på människor som kan tillåta sig o bli så grovt överviktiga,okej lite tjock,mullig osv men asså överviktig som skadar din hälsa och gör att du dör i förtid! Hur kan man låta sig själv gå så långt,vissa säger att det är en sjukdom,men jag tror inte det,man väljer själv vad man stoppar i munnen. Och man kan gör något åt saken också,träna,äta bättre osv. Anledningen till att jag skriver detta är att jag ser sjukt tjocka människor nuförtiden,jag menar verkligen inget illa men jag tycker synd om dom att det har blivit så,jag tror ingen vill leva ett ohälsosamt liv.



cepebarn






Jaja en helt vanlig skoldag här,vi har tråkigt så det gäller att ta död på tiden!


gutten morgen!

Shoo bloggen,sitter i skolan nu och jag börjar om en så 4 timmar,ja jag vet lite tidigt att vara iskolan nu kanske men jag vaknade tidigt.
Har inte så värst mycket o säga nu på morgonen för inget har hänt än haha,men jag ska gå och träffa en killkompis snart,aaaijt puss!




svårt att acceptera

De svårt att acceptera,svårt att tro,att man gillar fel person,att man bara vill vara med han fast det inte går,att allt han har sagt e lögn,men att man ändå har känslorna kvar nånstans djupt in i hjärtat där ingen ser,där bara du vet,där bara du kan känna de. Att du hade kunnat göra allt för den personen bara han hade låtit dig. Så svårt att bara gå vidare och glöma allt,men det kommer,det kommer en vacker dag! det är bara till att fortsätta så som man har gjort hitills,ta en dag i taget,att inte försöka tänka på det alls,men ibland så har man dom stunderna,så som nu,men det är sånt man får ta!



scch...en hemlis!

Hej bloggen,nu ska jag berätta en liten hemlis om Louise mouahaha (6). Iallafall när Louise va mindre så va hon kär i sin storebrors bästa kompis,så en dag så skulle han komma hem till honom så frågade Louise vart han va och hennes bror sa han har inte kommit men kom in på mitt rum så länge. Och Louise som va så liten ville ju så klart umgås med sin bror men han ville inte det,så när han sa så så blev hon över lycklig!
Hennes bror började ställa en massa frågor om hans kompis om hon va kär i han eller inte,och bhon förnekade helatiden att hon inte va det,sen så tillslut så sa hon ja okejdå jag e kär i han! Sen plötsligt från ingenstans så hoppar hans kompis ut från sängen (han hade gömt sig under sängen) och skrek HAHA DU ÄR KÄR I MIG!!

HAHAHAHA så mycket jag skratta när hon berättade detta till mig,det va såå kul,det kanske inte är så kul för er men jag har så sjukt torr humor!


Barca Vs Inter?




Jag har alltid varit en liten fotbollsnörd,spelade fotboll innan men fick sluta pga mitt knä! Och ikväll är det årets fotbollsmatch,Barca mot Inter!! Matchen börjar 20.45,och det är klart att Sabina sitter fastklistrad framför tvn då!! Och det är klart att jag hejar på IIIINTEEER <3!!! Hoppas verklge dom vinner denna matchen,
HEEJA INTEER!!


uttråkad!!



Jag e såå uttråkad fan!! ska ut sen i en timme eller nåt,kom överens med mamma om det,så det blir lite utgång =) Jaa jag har inte så mycket o säga faktiskt,fick ett intressant samtal innan av en tjej som jag inte har pratat med på juukt länge hon e min lilla "informatör",jaa ni fårstår ju inte vad jag menar och det kommer ni heller aldrig till att göra! Fick reda på lite nya grejer osv,kul o prata med henne igen faktiskt. Nu ska jag gå o dö lite till sen ut förmodligen!



Tack

Heej bloggen,som ni kanske redan vet så är jag ju ledig varje onsdag,men jag gick faktiskt till skolan idag för jag skulle göra klart en sån uppgift till idrotten. Och desutom ville jag komma ut lite efter som jag har ju utegångsförbud så vill inte sitta hemma heladagen!
Efter skolan så träffade jag en killkompis o en annan tjej,och helt plötsligt så säger hon att min blogg är jättebra! haha snacka om hur glad jag blev (A) och jag hade ingen aning om att hon läste den,så tack till dig för den fina kommentaren <3!
Så jag kom nyss innanför dörren dammsugade lite snabbt innan mamma kommer,så nu vet jag inte vad jag ska göra,antingen sova eller nåt,ångest med denna jävla utegångsförbudet,skit fint väder idag också,men om jag har tur så kanske hon släpper ut mig en stund,HOPPPAAAS!!



Skönaste låten!

Asså denna låten är så bäst och jag älskar den!


Tell me am I ever gonna find my Angel This life.
I've got him on my mind again(hey)and though I search I never win. Tell me am I ever gonna find my angel this life. I've got him on my mind again (hey)and though I search I never win. I'm told that if you seek you shall find your Angel though I'm, I'm throwing most of my hope aside, but still praying I'll be found in time...

Extra, Extra this just in, I've been living a lie from the beginning. I told myself No no one else, now I can't help I'm laughing at this life that I am living. Tell me will the sun come out to play, I"m tired of living in this rain of Grey, with you stealing my Umbrella, ella ella Eh Eh Eh.
It's been years, still I"m here wishing waiting wanting more, What he said he would give me.
Now the nights turned today carved in words, Displayed, Framed "I vow to you I"m ready". If you could take all my pain away, My tears are streaming oceans on my face, No more dreaming yesterday is yesterday. YEAH YEAH YEAH...

Tell me am I ever gonna find my Angel This life.
I've got him on my mind again (hey) and though I search I never win. I'm told that if you seek you shall find your Angel though I'm, I'm throwing most of my hope aside, but still praying I'll be found in time (im im im im)

Any other day, any other time and place, you'd still be on my mind, but now I'm letting go, won't be taking this no more, I'd just be wasting my time.
Yeah you tried to show me you love me, you need me though you just deceived me and now I'm tired of waiting aimless in your arms.
Time goes by slowly, love dies, inside my soul cries, I'm holding on by breathing. I know my heart fought but it's not caught the one that it ought, Ought,. I'm letting go, I'm leaving.

If you could take all my pain away, My tears are streaming oceans on my face, No more dreaming yesterday is yesterday. Yeah Yeah Yeah

Tell me am I ever gonna find my "Angel" this life, I've got him on my mind again and, and though I search I never win, I'm told that if you seek you shall find your "Angel" though I'm I'm throwing most my hope aside, but still praying I'll be found in time..

You don't know what you're doing to me, Baby
I know you don't care, but *just wait and* see. (yea eh eh eh)
Today will be the day, tonight you will refrain, now that we are moving separate ways away from we. Enough.....
Tell me am I ever gonna find my Angel This life.
I've got him on my mind again and though I search I never win. I'm told that if you seek you shall find your Angel though I'm, I'm throwing most of my hope aside, but still praying... yea
i've got him on my mind again
and though i search i never win
i'm told that if you seek you shall find your Angel though i'm i'm throwing most my hopes aside
still praying i'll be found in time im im im


KLICKA HÄR FÖR LÅTEN!


så död...

Heej bloggen,vaknade nyss och åt mig en fet kebabtallrik! den satt perfekt! Och jag är helt död,kom hem från skolan la mig i sängen sen jag bara däckade från ingenstans,vaknade för typ en 30-40 min sen.
Berättade för mamma om mitt lilla bråk iskolan idag,aaaijt o hon sneade! hon vet hur jag e,hon kan mig som en öppen bok och hon vet hur mitt temprament e. Iallafall har inte så mycket o säga,stör mig även på dom stora bloggerskorna att dom skryter hur mycket pengar dom har,haaijt har vi frågat er? aaah de sån störd dag idag fan,bara stör mig på allt,tyvärr så får ni stå ut med mig för det är min blogg och jag skriver vad jag vill!!



skit

ja,nu är det så här att jag är en person som är ärlig,stör jag mig på något så fixar jag det själv. Men jag får alltid skit för det för att jag vågar säga vad jag tycker och tänker. Men har en annan person gjort fel så har den! det är bara att erkäna det,jag hade mer respekterat dig om du hade sagt "ja Sabina jag har snackat skit om dig" punkt slut,inget mer med det. Men om du säger att du själv vill att folk ska komma öga mot öga till dig om dom störs på dig,så gör samma sak tillbaka,så som man brukar säga "behandla andra så som du själv vill bli behandlad"...som idag tillexempel,jag hamnade i bråk med en tjej för att jag sa vad jag tyckte,för att hon tydligen hade snackat skit,så jag konfronterade henne,det slutade med att jag o hon hamnade på möte med 2 lärare,och helt ärligt det bråket var ändå onödigt om jag ska vara ärlig,men jag tål inte skit snack,har du problem med mig så kom till mig!



förkylning

Heej bloggen,sitter på min historia lektion nu och pratar om Sokrates och demokratin förritiden,ångeest! Jag är förkyld och tyvärr så har jag smittat Louise med,förlåt bebis! Mina ögon svider lite har shii ingen aning varför,min mamma e fortfarande sur över min böter så jaa,allting e fel fan!

Tjejerna i min klass är väldigt falska verkar det som,det har jag märkt nu! litar inte på någon utav dom med förutom vissa,så jag håller mig med minna vänner så kan dom vara med varanndra och snacka skit om andra så som dom brukar göra,det är förmodligen en mognads grej,dom har inte mognat än!



tagen

pooooh kaaaaooos! Kom nyss hem,hela jävla dagen har varit så fucking sne! Åkte ju till Landskrona sen på vägen hem gissa vad som händer? Jooo snuten stoppar oss,jaadu,fick fucking 1500 kr i böter för att jag inte hade bälte! 6000 sammanlagt för alla oss 4a! Sen ja så ringer min mamma mitt i allting,och jag va ju så klart tvungen till att berätta,hon hade ju ändå fått reda på de förr eller senare för dom skulle skicka hem bötern. Och hon sneeea totalt! Jaja utegångsförbud i en månad nu,väldigt lyckad dag kan jag ju säga! Jävla snut,sån svensk oxå,försökte gråta mig ur det hela men shii det funkade inte!



LA

en liten snabb uppdatering bara,kommer bli lite segt idag så att ni vet varför. Håller på och fixar mig nu lite och väntar på att Tess ska smsa,vi ska till Landskrona med en killkompis =) så det blir lite segt med skrivandet men jag hör ju av mig så fort jag kommer igen,aaijt!



rasist?

Heej bloggen,kom nyss hem från skolan,slutade tolv idag men jag stannade kvar för orkade inte röra mig hemmåt,mamma kommer ändå 3 så.
Jag fick värsta dampen idag i skolan,skällde ut en brud som fan! Asså så jävla rasistisk man kan vara! Fan e de fel på vissa svenska människor? De va en grej som hände på deras spanska lektion,dom ska få besök av 3 spaniorer som precis har kommit hit till Sverige och kan inte svenska,dom kan bara några få ord,och den bruden slänger ut sig "aah om dom inte kan någon svenska kan dom lika bra åka tillbaka dit dom kom ifrån" aaah va saaa du?!! När jag fick höra det,tyvärr men jag kunde inte hålla mig,man säger inte så helt enkelt.
Jag gick fram till henne och frågade vad fan hon håller på med? och hon sa ja och´? Och jag ba vänta lite,känner du ens dom? och så klart så gör hon ju inte det,då har hon fan ta mig ingen rätt o säga så! Min mormor o morfar kan heller inte svenska,ensen då? Jag e heller inte från Sverige,utan jag va tvungen o komma hit pga kriget i Bosnien,tro inte att jag valde frivilgt att komma hit,jag va ett år när jag kom,fan fatta jag om livet. Det är absolut inget fel på Sverige,men det är såna människor som hon som gör att jag inte vill bo här,för dom och vi har inte gjort henne ett skit!!



varför?

Varför är det så att så fort man har förändrats från den fulka ankungen till skungen att alla killar bara börjar höra av sig? asså,jag har förändrats jävligt mycket genom alla åren,från att vara tjock i 7an till att vara smal,färgade håret till brunt sen nu till blont. Asså varför kollar dom flesta killarna på utseende och inte hjärtat? Visst jag kan förstå att dom vill ha en tjej som ser bra ut,men jag hade heldre haft en ful kille som behandlar mig som en prinsessa än en kille som behandlar mig som skit! För fina killar med bra personlighet verkar det inte finnas,men jaja skitsamma hahah väldigt onödigt inlägg känns det som men satt bara o tänkte på det.

Jag tyckte att mitt ex va skit fin,asså första gången jag såg han jag fastnade ju direkt,och det vet han om haha,men när det gäller att behandla en tjej,det kanske han va lite sämre på,men han hade även en god sida med som jag fick se,och det e jag glad över!



lips like sugar

jaa rubriken har inget alls med texten att göra,haha låten bara kom på radio så det fick bli det :P iallafall kom nyss hem va ute lite med bästavän,min bästa killkompis Khaled & Emir,sen så va bästavän tvungen o gå efter det så kom Jessica,Alex & Pavel. Vi satt ute lite och det va cepe kallt asså! Fan e de med Sverige och vädret här? men jaja. Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag bara vat ute och luffat runt med mina vänner.

Jag har alltid sagt aldrig mer,men det går fan inte! Jag säger att jag inte ska prata mer med dig,men håller jag det? Neeej! får såna damp på mig själv ibland fan,men det är ju något i honom som gör att jag alltid kommer dras till han vad som än händer,asså vafan det måste sluta!




Khaled & Jag <3




Kärlek till dig <3!



shaawty!


Louise Kepp!





Detta inlägget har jag valt att dedikera till en jävligt underbar person,Louise Kepp!
Jag & Du har börjat umgås skit mycket den senaste tiden,och den tiden har varit såå sick asså! Det går inte en ända gång utan att jag ligger på golvet och dööör av skratt! Spelar ingen roll vad vi säger eller gör så skrattar vi åt allting,och vi passar sjukt bra ihop för vi båda har så torr humor!
Vi börjar med att skratta åt en sak,sen så skrattar vi åt varanndra efter som vi båda skrattar åt ingenting sen tillslut så vet vi själva inte vad vi skrattar åt. Tiderna med dig har varit otroliga,jag har fått se en helt annan sida utav dig som jag inte visste fanns. Den sidan,den är otrolig ska du veta sötnos! Varje stund,minut,sekund,dag,natt allt med dig,det finns inget jag ångrar! Du har anförtrott dig så mycket för mig och jag för dig och jag vet att jag kan lita på dig vad som än händer! Och glöm aldrig att du kan lita på mig och att jag finns här för dig vad som än händer,i både gott och ont! Jag vet att du förmodligen kommer läsa detta sen,för du
 är en av mina trogna läsare thihi,så du ska bara veta att Jag älskar dig Louis!



godmorgon!

Godmorgon bloggen! Jag vaknade precis,mamma stack till mormor o morfar så jag tog mig en ziggy och la i sängen och smsade med en viss person,aaijt jag e en idiot! Iallafall ska äta frukost nu strax sen hoppa in i duschen,sen fixa mig lite sen måste jag gå några äranden,kanske blir dålig uppdatering idag men ja...o en sak till,ni är väldigt bra på att läsa min blogg men dåliga på att kommentera,så börja kommentera hihi,puss på er!



bildblogg!








back on track!

heej bloggen är hemma igen,blev inte sent ikväll alls. Stack ju med Louise till hennes syster där skulle komma lite folk men som vanligt så måste jag av hemma i tid! Jag svär får feta spel på min mamma när hon är sån,det är helg kvinna! Men jag förstår henne på ett sätt för jag är hennes ända barn så hon är skit rädd att något kommer hända mig. Men å andra sidan så är jag ändå 17 fan,men jaja det finns inte mycket jag kan göra,jag e ju mammas lilla prinsessa trotsallt (A).





fixfixfix!

Hej bloggen,kom hem för en stund sen! Va ju och köpte min hårförlängning sen så gick vi hem till Louise för att sy in klämorna,öööver kämpigt! Iallafall sitter hemma nu och fixar mig lite för vi ska hem till Louises syster o ha en liten fest där typ,så ja det blir inte så mkt blogg just nu men antingen vi hörs ikväll eller imorgon,puss!



Med hårförlängningen,vad tycks?



fortfarrande nackspärr!

Heej bloggen! Jag har fortfarande nackspärr =( asså vafan gå ööööveer! Iallafall jag sitter hemma hos Louise nu,hon spelade match men hon kunde inte fortsätta för att sist dom hade match så sträckte hon låret och nu hände det samma sak. Jag skulle egentligen hoppa in i hennes ställe men det blev inte så,för jag liknar inte Louise och plus så har jag ingen dispans så om det andra laget hade märkt det så hade dom vunnit,så tränaren ville inte riskera det. Det va ändå synd för jag såg fram emot det!
Så jag sitter här och bloggar på Louises data medans hon duschar sen när hon är klar så ska jag gå och köpa min hårförlängning =) va där igår men hon hade inte i min färg så jag skulle komma tillbaka idag.

Aiijt har inte så mycket mer o säga just nu men det kommer väl,ikväll så ska vi till Louises syster Sabina och ha det kul där tihihi,ha de bra så länge!



11 September

"11 september-attackerna var en serie terroristattacker utförda mot USA den 11 september 2001 av 19 personer med kopplingar till nätverket al-Qaida och dess grundare Usama bin Ladin. Fyra amerikanska passagerarflygplan kapades; två av dem flögs in i World Trade Centers tvillingtorn på Manhattan i New York, det tredje flögs in i USA:s försvarshögkvarter Pentagon och det fjärde havererade på ett fält utanför Shanksville i Pennsylvania. Totalt dödades cirka 3000 människor i attackerna.

Attacken är den hittills största terrorattacken mot ett västland och ses som en av de mest betydelsefulla händelserna hittills under 2000-talet vad det gäller ekonomiska, sociala, politiska, kulturella och militära effekter i USA och många andra delar av världen."


Asså detta är så sjukt! Det är nu exakt 8 å sen detta hände! Jag fattar inte hur man kan ens få tanken att göra ett sånt terrorist attack? Flera tusen människor dog,tänk er så många barns som blev föräldrarlösa,tänk er så många som förlorade sin man eller fru,tänk er så många som förlorade sina barn,asså tänk er! Det är hemskt för fan,tycker verkligen synd om alla dom som har misst någon i den attacken,må dom vila i frid!



före



efter



glider ifrån

det känns som om vi glider ifrån varann allt mer och mer,och det suger! Vill att det ska vara som innan,jag saknar dom tiderna,då vi gick ut och luffade runt och gjorde absolut inget utom att prata om allt mellan himmel o jord! Saknar det som fan ska du veta,varför är det som det är? Varför har det blivit så? Jag försöker ju,försöker att ha samma kontakt med dig,men det hjälper inte,du ger mig inget svar tillbaka,men det kanske blir så när pojkvänen går före lite ibland? Jaja du betyder skit mycket iallafall och det kommer du alltid att göra! Vill bara säga att det gör ont,visst jag kanske umgås mer med andra,men det är ju för att jag inte får något svar utav dig,ska jag bara sitta hemma och vänta? ...iallfal,älskar dig!



Aiijt

Nu har jag fått nog ;) haha asså detta bara händer mig! jag lovar,lönt o säga grejer sen inte mena det,men jaa skiti gjort e gjort,du säger du hatar när folk ljuger sen ändå så gör du det! Aiijt vill du leka den leken så e de lungt för mig,för jag kan också,tro mig ;)...men iallfall kom nyss hem va ute med Tess,vi va ute och snackade om lite grejer,så vi får se vad som händer ikväll,förmodligen fest men om inte så blir det nog dra in till stan o softa lite där. Orkar inte sitta hemma så ja,ska börja fixa mig lite så vi hörs sen!


Nackspärr!

Heej bloggen,joo jag vaknade med värsta nackspärr imorse! asså fatta så ont det gör =( jag lovar jag grät utav smärtan! Nu har det släppt lite,och jag kom precis hem från skolan med så jag ska hoppa in i duschen,vetifan hur det ska gå med den jävla nackspärren men iallfall! vi hörs sen,aaiijt.


patetiskt!

Lyssna du kallar alla andra "fjortisbloggare" osv,att alla vill va som dig,att du är Sveriges största bloggerska osv...vet du vad,jag tror inte att det finns många som vill vara som dig! För rent ut sagt du är PATETIISK! Du är riktigt jävla pinsam vet du om det? Du är den största fjortisen jag vet,tro inte att du är något speciellt,någon borde ta ner dig på jorden för du svävar alldeles för högt!
Vem är det som är fjortis och allt det skitet när du filmar två st "Emos" och skriker åt dom "Jävla emos,du är så ful" bla bla bla osv,menar du fullt allvar? Det är du som beteer dig som en fjortis,så lägg ner,varför ska du leka någon annan i din blogg om du är någon helt annorlunda utanför bloggen? Du är falsk det är vad du är! Man ska aldrig ändra sig som person för någon annan...asså detta inlägget är bara slöseri med tid men blir så jävla irriterad när jag ser att såna människor som dig finns!



sitter hos...

bästavän just nu,hon är nere och slänger soporna för tillfälet,men efter hon har gjort det så ska jag, hon o hennes syster till Ikea med hennes mamma,försöker lära bästaväns minsta syster o säga Sick to the dick hahah,mm jätte bra förebild e jag (A)... så detta blir ett kort inlägg o bilderna från idag kommer nu!




<3




Sick to the dick asså!



<3


ont

kom hem tidigare från skolan orkade inte med sista lektionen hade och jag har för ont i huvudet! Ligger i sängen o kollar Fresh Prince nu,ööööver feet e han! Kommer nog decka snart så vi hörs sen <3





saknar...

Heej åter igen bloggen,sitter i kafeterian nu med va och åt innan så ska ner o ta mig en ziggy innan jag börjar min första lektion. Jag har en känsla av saknad i kroppen,jag vet shii varför men det känns så. Jag saknar för många i mitt liv,saknar min pappa allra mest,saknar min farfar men kommer aldrig mer se han igen han e ju död =( såg han sist för 2 år sen,jag fick aldrig säga hejdå till han! Saknar min farmor,henne har jag heller inte sätt på 2 år hon bor i Kroatien,saknar mitt ex med konstigt nog :S kan inte bara glöma allt så från ingenstans. Han har det säkert bra nu men jaja,whatever! får sitta och låtsas som om det inte kliar mig nånstans,det fixar sig!

Ahh nog med depandet nu fan,ska ner o röka!



försov mig

Heej bloggen,hur är det med alla,hoppas ni mår bra? Jag försov mig i morse men jag hade jävlig tur,för min mentor va sen så det nlir ingen frånvaro(A) iaallafall sitter i kafeterian nu och stör mig på vissa personer,bläää! Men jaja e på rätt så bra humör idag så det funkar. Jaa finns inte så mycket o säga nu så ni får ha det bra så länge!

P.S om du har något o säga om mitt ex så kom till mig och gå inte runt o snacka skit till andra!



SUUPER!

Heej bloggen kom nyss hem från Louise,ja e där rätt ofta nu märker jag haha men hon e ju själv hemma så varför inte passa på o ha kul! Iallafall jag va ju ledig idag,så jag oc Louise stack först till skolan,eller ja rättare sagt vi mötes utanför skolan för hon sov hos sin syster Sabina,KUUNGLIIGT NAMN! Ja så möttes vi där,sen så fastnade vi där för det började häna en massa grejer! Sen så gick jag,Louise & Julia till stan och lite senare så kom Therese och hennes 2 killkompisar så vi cruuza runt lite i deras bil,mycket kul fick mig ett gott skratt!
Sen så gick vi hem till Louises syster för att vi skulle lämna nycklarna och mata kaninerna (kommer bild sen) sen sp gick vi hem till Louise och gjorde kladdkakssmet och åt det med banan,SUUPER GOTT! så nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska äta!



Daisy och Prince



Har aldrig sätt så hungriga kaniner innan :O halva moroten åkte på mindre än 5 min!

Prince hatar mig,för han rev sönder mig =(



Påväg hem till Louise =)

Alltid lika söt <3 (får egentligen inte lägga ut denna bilden men sschh :$)





?

Asså när jag besöker mig själv på bloggen så kan jag se mina bilder nu? Kan ni med se dom? Vore tacksam för svar!




Jag är...

...en såååå bra kompis!! hahahah fick över mycket luuuft där men ja. Neej men asså seriöst,jag är det! Jag märker att jag alltid tar mina vänner före än mig själv! Jaa det kan vara dåligt på ett sätt för man ska ju alltid tänka på sig själv i första hand,eller? Men iallafall,idag så har jag hjääälpt över många med deras problem,jag sitter alltid och lyssnar på vad dom har o säga och oftast är det kärleksproblem! Och egentligen så är jag den sista som ska komma med råd när det gäller kärlek men jag gör alltid mitt bästa med att ge så bra råd som jag kan,dessutom så har jag gått igenom mycket när det gäller kärleken! Men mina vänner är mitt allt! Det är dom jag litar allra mest på just nu.

Sitter hemma hos Louise nu och även nu sitter jag och hjälper henne med vad hon ska skriva till en kille (A) hehe jag e bara sååå bra!



idiooot!

ooooh daaamp! Alla mina bilder från bloggen är borta,exakt alla! och det är mitt fel,jag gick in i bildarkivet imorse och tog bort bilderna men jag trodde dom skulle vara kva,meen neeej!! fan asså så sjuk jag e,jaja får fixa det sen när jag kommer hem för är hemma hos louise nu,DAAAMP!
P.S kollade precis vissa av mina inlägg och där är några bilder kvar :S jag vet shii vad det är för fel men iallafall på dom senaste inläggen så ska jag fixa in bilderna igen!



Shiit!

Omg såg ett par kommentarer precis som jag inte hade godkänt! Herregud haha,så jag har ett svar till en anonym

Anonym: Har louise en kille?

 Svar: Hahaha nej det har hon inte! Hon är sooo siiiingleeee ;) så det är bara att passa på vem du nu än är,grabbar hon är ledig så börja kriga <3!




Igår=Trelleborg

såå,anledningen till att jag inte bloggade mer igår va för att jag somnade direkt när jag kom hem! Och jag har så otroligt ont i halsen nu med,så får nog ta och dricka te (jag hatar te!) iallafall så körde Louise oss till Trelleborg,och guud jag trodde verkligen inte hon skulle köra så bra,men det va nog lätt för de va rak väg helatiden (A) haha,neej jag skoja men hon kör otroligt bra,längtar tills hon får sitt körkort,då ska vi cruuuza runt,visst Louise? Aiijt här kommer bilderna enjoy!



MALMÖÖÖSTAAD!! Vi tar han om varann,öga för öga,tand för tand <3

Här har vi den unika chauffören bakom ratten,på väg mot Trelleborg.

Jaa,så här såg det ut när jag o Louise kom ut ur affären!
Sabina: Vi äter som 2 grisar :O
Louises mamma: Så går det när man ÄR två grisar =)



Mmmm,Magnum!


090909

God morgon bloggen,idag är det ju onsdag och som sagt så är jag ledig åter igen =) iallafall vaknade över tidigt,dammsugade lägenheten oxå så nu sitter jag här och skriver. Ska snart börja fixa mig för sen ska jag till Louises syster Sabina,piiih kungligt namn har hon (H).
Som ni redan vet så är det 090909 idag,fan va läskigt på ätt sätt ändå,eller? Asså vi kommer aldrig mer ha en dag som e 090909,heelt sick to the dick asså! Det va allt just nu,ska strax lägga in bilderna från igår,aaijt!



Sick to the dick!

Heej bloggen är hemma hos Louise just nu,hennes mamma syr in mina byxor (A) hihi,känner mig helt glad idag,Louise gör mig alltid glad hon e så Sick to the dick!! Älskar den tjejen,har haft det skit kul med henne den senaste tiden,hon är en av dom som jag mest litar på <3! Iallafall imorgon kommer det bli en sick dag om allting går som planerat,right Louise? Men mer om det får ni shii veta hahah.
Ja vi väntar på att hennes mamma ska bli klar sen så ska vi köra till Trelleborg,och gissa vem som ska köra? Jo ingen mindre än Louise,be till gud att jag överlever!! Aiijt vi hörs sen!!



tråkigt

heej bloggen,sitter i kafeterian har min sista llektion här nu,gör inget förutom att sitta och glo på Kung Fu panda över söt. Jag vill adoptera en panda (A) de helt synd om dom dom e ju utrotningshotade och skit söta,men dom blir ju farliga när dom blir större så det går inte =( lika bra och lägga ner det! Jaja orkar inte skriva mer nu vill bara sova.


Igår=sneeiiis!

Heeej bloggen,sitter i skolan nu kom hit precis,sitter här med Louise för bästavän sitter i sofforna och jag pallar shiii röra mig dit fast det bara är en 3 meter dit. Jag kunde knappt vakna imorse var heeelt död,och konstigt nog så har jag huvudvärk varje morgon när jag vaknar.

Igår va riktig sneis dag för mig asså,Louise skulle följa med mig o köpa mina skor,så säger jag att vi ska till Staffanstorp fast jag menade Svågertorp,asså va? Och louise dog av flabb och jag skämdes över mycket,för där är absolut ingen likhet mellan dom två. Så fick vi åka värsta långa vägen för att ta buss 33 fast vi bara kunde ha tagit 7an hela jäla tiden. Och när vi tog buss 8a för att komma till 33an jaa gissa vad,vi hoppade av en busshålsplats för tidigt! Sen så missar vi precis 33an och det går typ var 20minut,och inte nog med det! Vi stod typ i 5 minuter och väntade på fel sida för vi skulle gå över på andra sidan och ta buss 33 därifrån. KAAAAOOOOS!!


besviken...

jag fattar inte hur du kunde göra såhär? okej en gån eller två men helajävla tiden? Lova inte mig saker som du inte kan hålla,vad fan är det du gör mig lika besviken varje jävla gång! Som mamma säger att jag borde känna dig vid det här laget,men det går inte jag kan inte förstå att du gör så här mot din egen dotter! Hur fan kan du vara så självisk ibland! När du inte håller det du lovar så får mamma alltid ställa upp istället,och jag vill inte att det ska vara så,du ska kunna hålla dina löften,du är en vuxen man förhelvet!! Har jag verkligen förtjänat detta utav dig? Neej jag skulle inte tro det. Varför måste du göra såhär fattar du hur det känns,har inga ord kvar,vet inte vad jag ska kunna säga dig för att du ska förstå,hur ska jag nå fram,du lyssnar inte,du lovar att det inte ska upprepas fler gånger men ändå,ändå gör du samma skit igen,och det sårar lika mycket varjegång!



I'm back

Såå nu är jag hemma,eller ja jag kom hem för ett bra tag sen men kunde inte blogga för min mamma la i min säng och sov! Iallafall köpte ett par Fred Perry skor ni får bild på det sen,för nu ska jag lägga mig lite för om en timme så ska jag ut med en kompis (A),ha de bra så länge <3!




Hihi fick dena bilden av Amira,visst e jag söt (A)



VÄXUPP!!

...aah!! vet ni vad jag får spel på små omogna skitungar! Va fan är ni fortfarande i kiss o bajs åldern? sluta gå och kalla varandra för hora,slampa och allt det dära! Vet ni vad hora ens är när ni går och säger det till allt o alla? En hora är en människa som tar betalt när man har sex!! Geee upp för helvete :S och det som är sjukast är ändå när man säger hora till en oskuld tjej dessutom,vafan HÅLLKÄFTEN :S!! AAhh sykos,jag kan inte ens prata om det jag får bara mer damp än vad jag redan har,bara skiti o säga sånt till varandra och om ni nu stör er på någon så gå och säg det till den personen istället än att snacka skit bakom rygg!!



Sexy bitch

Heej bloggen! Nu är jag hemma från skolan,hade en lektion igen,borde nog sluta klaga på det för det är så varje måndag! Iallafall tog mig en ziggy precis så nu sitter jag här och skriver. Mamma kommer hem om en timme så hon ska ge mig pengar sen så ska jag ut o köpa nya skor med bästavän o kanske en killkompis följer med vi får se =). Jaa ni flesta är säkert iskolan så koooka jag slutar tolv varje måndag och är ledig varje onsdag! Som min kusin säger "det är ingen skola,det är dagis" hahah såå sant! Älskar dig Adnan <3!!



I'm looking for a lover not a friend
Somebody who can be there when I need someone to talk to
I'm looking for someone who won't pretend
Somebody not afraid to say the way they feel about you

And I'm looking for someone who understands how I feel,
Someone who can keep me real and who knows always
Baby I like to have you in my way
And I'm looking for someone who takes me there,
Wants to share, shows he cares
Thinking on the one that I've been waiting for

I'm looking for someone to share my pain 
Someone who I can run to, who would stay with me when it rains
Someone who I can cry with trough the night
Someone who I can trust who's hardest right


Bitches!

Lägeet bitches? hoppas allt är bra,jag har engelska just nu men lektionen är snart slut. Sitter här med Julia och pratar lite Dirtyseacrets hihi det har hänt rätt mycket här under helgen ska ni veta,men inget jag tänker skriva om här,soo feeel the pain! Det här är min första och sista lektion för idag,efter skolan så ska jag hem få pengar köpa nya skor,och kanske kanske blond hårförlängning om jag har tur haha.

Jaaa jag & Julia är inte så uppmärksama på lektionen för vi sitter o viskar för fullt om olika hemlisar.
Julia Nyman är en av mina närmaste vänner och hon ställer alltid upp för miog vad som än händer,och jag har så otroligt många bevis på det! Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är över att ha henne i mitt liv hon har en av dom största platserna i mitt hjärta och det kommer hon alltid att ha,jag älskar dig gumman!



Godnatt!









klar!

såå nu är jag tillbaks igen =) det fick bli en snabb dusch,rakade benen med haha. Men iallafall,idag så har jag inte varit hemma heldagen,Louise va och spelade match hon sträckte sitt lår så hon spelade inte så mycket =/ När hon kom hem så stack vi till Mobilia lite och kollade runt,finns inget speciellt där längre,samma skit helatiden! Sen så gick vi och möte min mamma hon köpte en ny vindjacka till mig,helt okej faktiskt,för jag o min mamma har helt olika smaker på kläder så den va rätt fin faktiskt,sitter fint på mig (A). Efter det så stack vi hem till Louise och bakade kladdkaka,lite missbildad blev den med god faktiskt haha. Och Louise är dum i huvudet,jag vet att man inte ska ha mjölk i när man gör kladdkaka men hon envisades "JOO Sabina det stod så jag lovar!" så jag tänkte jaja,sen när jag kollade så stod det MJÖL inte mjölk! Och vi bara skrattade sönder oss. Iallafall sen så försvann jag en stund,behövert inte nämna vart =) och nu så sitter jag hemma,har duschat & ätit. Här kommer bilderna enjoy!



den ofärdiga kladdkakan!



Den färdiga kladdkakan (inte världensbästa men men)



Kärlek till zigggy <3



<3



sötaste någonsin <3!


dålig

uppdatering jag vet! men har inte varit hemma hela dagen idag! Jag ska bara in i duschen snabbt sen så skriver jag igen och så kommer ni få lite bilder,ha de bra så länge puss!


6/9

Heej bloggen,hoppas allt är bra hos er? Hos mig är det lite mindre bra,vaknade på rätt sida o allt,duschade osv. Jaa sen blev det lite bråk,som vanligt! asså nuförtiden det känns bara som om jag bråkar :S asså jag är absolut inte sån,men om det är något som stör mig tro shiiiden att jag ska sitta tyst! Iallafall sitter och sminkar mig nu,vet inte vad jag ska göra sen,vi får se....Ikväll ska jag nog träffa Carro det va ett bra tag sen och hon fyllde 17 år igår med =). Men ni får ha de bra så länge aaijt!






fräsh!

sååå,nu har jag äntligen duschat! Gud man känner sig mycket fräshare efter man har duschat fan =) iallafall nu så ska jag bara föna håret sen sätta upp de i en toffs,vill ha lite vågigt hår imorgon,fråga mig inte varför,orkar inte med spikrakt hår helatiden.
Snackade med en kille innan som jag har kännt ett pra tag nu,hahah första gången jag träffade han va när jag skulle på ett disco med mina vänner,så ska jag gå fram till han så fasnar min klackasko i dom stenarna och jag tappa den. hahaha snacka om pinsamt,men han bara smålog åt mig och jag ba utbrast "oj jag tappa min sko" HAHAHAH! Iallafall,den killen har sneat på alla tjejer just nu och litar inte på någon,och jag förstår han på ett sätt för så är det för mig med killar. Men som sagt man kan inte dra alla över en kant,jag vet folk har sagt så till mig med,men det är lite svårt att tro på det.



Fräääsh!!



Denna hudkrämen är riktigt bra! Huden blir helt mjuk utav den och det luktar skit gott!



Saw

heej bloggen,jaa efter jag hade skrivit förra inlägget så stack jag ut lite med ett par killkompisar här i området,orkade inte vara hemma,så kom precis hem,igen! Iallafall ikväll så blir det Saw på tv tjuge i tolv på kanal 5,hatar skräckfilmer egentligen men det finns inget bättre så. Jaaa men nu ska jag duscha,sen lägga mig i sängen,åter kommer senare aaijt!




Så det får bli Saw ikväll!


home sweet home

heej bloggen e hemma nu,och det regnar som in i helvete! Jag gick hem från Louise precis och det är ändå en bra bit o gå,det e inte långt men ändå. Träffade ett par killkompisar på vägen och så är dom med en kille som jag inte känner och han frågade honom på bosniska vem är hon? och han bara fattar inte att jag förstod vad han sa,hahahah vi alla dooog av flabb sen,men jaja hahaha.

Jag hjälpte min kompis med en grej precis,hon skulle träffa en kille så hon sa till sin mamma att hon skulle vara med mig. Och så kom hon på värsta lögnen som fick mig o se ful ut,jaaa så går det när man ska hjälpa någon =/ och nu så är hennes mamma sur på mig,great!!
Ska hoppa in i duschen strax så vi hörs sen,puss puss!


putting on...

...my make up! heej bloggen sitter och sminkar mig nu,vet inte varför riktigt har bara så otroligt tråkigt. Louise ska iväg och låsa upp en mobil nu så ska förmodligen träffa henne efter åt,och bästavän sover. Jag e så röööksugen har bara rökt en cigg idag. Och min dag har inte alls varit rolig för min mamma e dampig över ingenting så hon bara skriker. Men som tur är så ska hon till min mormor o morfar snart så jag slipper henne för en stund!...fixade en cigg nyss från mamma (6) hahah så ful jag e men iallafall,asså hon gav mig inte den utan jag tog den! min mamma vill döda mig pga rökningen men jaja.vi hörs sen aiijt!



Tja

Heej bloggen,jag vaknade precis,somnade faktiskt tidigt igår. Jaaa just nu vet jag inte vad som händer än,för jag har fortfarande mens och har skit ont i magen =(. Vädret verkar ju vara lite bättre än igår,men det har regnat under natten. Idag så skulle jag o Louise kanske till Mc donalds för där blir man målade som tigrar idag (A) jaag vet skit barnsligt men det finns absolut inget bättre att göra,så vi får se om det blir av för hon kanske ska träffa B. Aiijt ska äta frukost nu sen kanske gå och sola solarium,vi får se för mamma är inte ett så stort fan över det!


ja dudå?

heej bloggen,kom nyss typ hem har varit ute med Louise o resten av gänget. Skiit kallt är det,asså det är lite för tidigt med vinterjacka tycker jag men den måste nog snart fram! Men iallafall har inte så mycket o säga,är skit trött kommer nog lägga mig tidigt ikväll. Och ja ajg blev bjuden på 3 fester men det blev ju heller inte av,orkar inte heller för den delen,plus det blir så när man inte festar ofta alls. Hoppas ni har haft en trevlig kväll,puss!



Världens sötaste valp!



Make my life complete...


LOUISE!!

Sitter hemma hos Louise nu,vi bråkar om vem som ska hämta chipsen,LOUISE HÄMTA CHIPSEN FRÅN KÖKEEET!!!!



föralltid?

Lyssna nu är det så här att det finns inte något som heter Föralltid,eller ja inte för mig just nu iallafall. När man minst anar det så tar allting slut ju,jag fattar inte att folk som e gifta sen så är mannen/kvinnan otrogen,asså hur fan kan man vara det när man är gift? det är så fucking äckligt asså,du är gift,du har svorit på att vara henne/honom trogen i resten av ditt liv! Men jaa asså såna här ämnen är svåra o disskutera man kan hålla på i en hel vecka o snacka om sånt. Men det jag typ försöker o säga att Föralltid finns inte,det kan inte finnas när man ser hur killar kan behandla en,"föralltid jag o du baby" aajde sluta ljuga,eller om ni säger så så håll det löftet!



hålla koll

...ah det är så kul att du fortfarande håller koll på mig,du tror inte att jag vet att det är du men jag vet allt! haha att du fortfarande bryr dig är ganska gulligt,men du har väl flickvän nu? så håll dig till henne och va henne trogen,hoppas att du inte beteer dig så mot henne som du va mot mig,men det är en liten chans att det blir så,för du tar inget seriöst. Du leker med ditt liv som om det inte vore något,du lever en gång därför borde du tänka på konsekvenserna innan du gör något,men så långt i utvecklingen har du kanske inte kommit. Hur mycket hat jag har i mig så kommer jag med alltid att bry mig om dig,jag vill inte men det går inte att undvika. Jag försökte verkligen att hjälpa dig,men du är så envis,du lyssnar inte,du tror på allt du säger fast du vet själv att det är en lögn.



ingen aning...

God morgon bloggen! sitter på min sista lektion just nu,en väldigt kort skoldag idag,missade min Italienska lektion imorse för det hände en grej,asså det händer alltid grejer,fast bara skit grejer! vilket inte är bra. Iallafall vet inte vad jag ska göra idag faktiskt,det är fredag och jag har inte festat på skit länge! Jag är inte sån som festar men det var ett jääävligt bra tag sen,och när jag går på fest så är det alltid balkanfester eller när någon fyller år. Så jag känner för att festa men det lär nog inte bli av det heller men vi får ju se. Kanske ska umgås lite med Louise idag men det är heller inte säkert. Men jaja ska in på facebook nu o spela lite poker,puss!



*Gäsp*

*Gäsp* Heej bloggen,aah jag e sååå trött asså,har bara sovit halvadagen och nu så har jag duschat,sitter här o lyssnar på Dinos låt till mig,jag saknar honom =/ men snart e du hemma igen srce <3. Om en timme så börjar Scary movie 4 på kanal 5,så det ska jag nog ta och kolla på om jag inte hinner somna tills dess :$.
Jag har så mycket känslor i mig just nu,jag vill bara skrika ut allt,bara gråta och säga vad jag tycker om allt och alla!! Så mycket jag börjar störa mig på visst folk,va fan tror dom att dom e? O jag stör mig FORTFARANDE på att när man hjälper någon o försvarar någon så får man bara KUK I RÖVEN tillbaka (JAAA ursäkta mitt språk!) aaah herregud era otacksama fucking jävlar :S!!

Oh,andas,djuupa andetag,in ut in ut!! Jaja det känns lite bättre nu (A) hahaha heeelt siick e jag fan. Åt pannkakor nyss o dooom va ööver puuuuuliga ska ni veta,hihi,aaiijt ska gå nu!



Ecco le foto

Heej bloggen,kom nyss hem,va hos Louise lite med Theresa. Gick dit direkt efter skolan hade slutat. Iallafall skolan va helt okej idag,men det är tråkigt som fan,jag orkar verkligen inte =/ Jag o bästavän hade typ 3 timmars rast idag så vi stack till Jörgen Kock träffade Nina lite,men de gick snabbt för hon skulle in på lektion,så gick vi till Entre bästavän skulle handla solpuder i H&M. Efter det så åt vi i Burger King,min kusin jobbar där så det blev gratis mat hihi (A).Då hände allt skitet,all skit får ju jag ta när jag försöker hjälpa någon o skydda nån :S japp allt ska alltid gå ut över Sabina när jag gör en god gärning,men jaja fuck it! Här kommer lite bilder från idag,peace!



Burger King,det blev chrispy chiken meal som vanligt <3



Jag & bästavän <3



<3



"vagörruu blondi"



ångest

Heej bloggen,sitter på min nästsista lektion och det är historia,över tråkigt,jag hatar historia =/ men iallafall,jag e på rätt dåligt humör,jag vet inte varför,eller jo jag vet,det finns rätt mycket jag har att vara sur över,men vafan vad är det för liv om man går runt och är sur helatiden? Riktigt tråkigt måste det vara.
Grejen e den att det finns riktigt otacksama människor i världen. Asså va nöjda med det ni har för man vet aldrig vad som händer i framtiden,när du minnst annar det så kan allt bara försvinna! Jag stör mig riktigt på bortskämda snorungar,dom får allt dom vill ha sen så är dom ändå inte nöjda,dom vill bara ha mer o mer.
Jag har allt jag behöver,jag får pengar när jag behöver,så jag har inget att klaga över egentligen,men ibland så kan jag vara så jävla otacksam,så jag tycker synd om min mamma,och min mamma är den sista personen som förtjänar det. Hon har ju alltid funnits där för mig och alltid ställt upp hur dumma grejer jag än har gjort. Tillskillnad från min pappa,mina föräldrar skilde sig när jag va 8år,så han har ju inte riktigt varit där men på ett sätt så har han det ändå.

När dom skilde sig jag kommer ihåg det som om det vore som igår,han kom in på mitt rum och bad mig sätta mig i hans knä,han sa till mig att han skulle flytta hemifrån,och jag va helt liten ju så jag förstod ju inte riktigt vad han menade. Så han fick förklara att dom skulle skilja sig,och jag började storgråta,för jag trodde så klar att det va mitt fel (som flesta skilsmässobarn brukar göra) hade jag inte varit en bra dotter? lyssnade jag inte på min pappa?...men så klart så var det inte mitt fel,men jag trodde det då.
Idag har jag bra kontakt med min pappa och det är jag glad över,jag älskar han.





Suug PIIP

Du säger att jag inete hjälper dig? när det ända jag har gjort är att skydda dig hela jävla tiden! Du tror att jag inte bryr mig om dig men det är fan klart att jag gör! Kommer du ihåg att du engång betydde allt för mig? Och jag fpr detta som tack,att du ska kalla mig smuts hit o dit,menar du allvar? Vet du vad jag orkar inte bry mig mer,mag har försökt och jag får bara skit tillbaka! Tack för detta sista gången nu. Jag har alltid varit ärlig mot dig och jag sa bara sanningen.Ha de bra!


långdag!

Puuuh,e hemma nu efter en lång dag. Asså jag hann med myciket idag,färgade håret och det blev super! fast utväxten va över jobbig! Sen så gick jag ut med Acki o Niko lite,riktigt störda killar haha man kan inte låta bli o skratta åt dom helatiden =) sen så gick jag o kollade på Louise match och dom vann med 2-1 BRA JOBBAT TEJER!! sen så efter det så gick jag o Louis ut med 2 killkompisar och dom va störda dom med,eller ja iallafall han ena haha. Så jag kom hem precis,har skit ont i magen,ska äta nu,så ha de bra!



färdig ;)

såå nu har jag städat lite lite bara,för jag orkade inte så mycket (A) min mamma får vara nöjd haha. Men iallafall så ska jag snart iväg o färga håret,så här sitter jag i mjukisbyxor o svart linne,vill inte ha nåt fins tänk så fläckar vi ner de :O men jaja,vi hörs sen,aaijt!


smuts!

Jag lovar och svär om det är DU som har gjort så mot min kompis så är du körd! Vilket jävla smuts DU är om DU har gjort det,du ska se vad jag kommer göra,du ska få så jävla mycket skit så att det inte är sant! fattar inte hur lågt man kan sjunka när man gör en sån sak,har DU inget bättre för dig? Va fan tror du att du e? Riktigt jävla smuts är DU om jag får reda på sanningen,då kan DU bara glöma allt,allt som va och som hade kunnat bli,bara glöm det! Kommer aldrig mer snacka med dig eller kolla åt ditt äckliga håll!! DU håller fan redan på med tillräckligt skit,varför göra värre saker? Skaffa dig ett normalt liv som alla andra din fucking idiot!!
NEEEJ NU HAR JAG DAMP,MÅSTE TA EN CIGG,HEJDÅ!



städa

heej bloggen,kom nyss hem följde med bästavän hon skulle sola,sen så va vi ute lite med Khaled o Micco =) nu måste jag städa BLÄÄÄ =( sen klockan 2 ska jag till Gulcan för hon ska färga mitt hår,färga utväxten och göra håret lite blondare,kanske de blir en bild efteråt...ja men nu mååste jag städa,så vi hörs sen!


Leediig!

God morgon bloggen,idag e jag ledig från skolan YEEY!! men jag e uppe tikdigt fan,men de för att jag fick min mens nu imorse =( oooh snacka om hur ont i magen jag kommer ha,det får jag alltid och sen så är jag så jävla dampig när jag har min mens så att det inte är sant. Tycker synd om mina vänner för det måste inte vara kul o umgås med mig då (A) men dom älskar mig oavsett vad,det vet jag :$.
När det gäller färningen av håret idag så får jag se,för min mamma babblar om att det inte är bra att färga håret när man har mens,jaaa fråga mig inte hon e rätt konstig. Men nu ska jag ta mig en cigg sen fortsätta sova,aaijt!



Svettigt!

Heej bloggen,kom hem för en stund sen,direkt när jag kom hem så började jag dansa magdans hehe (A) de va ett tag sen så kände mig lite ringrostig om ni förstår vad jag menar & träningen börjar imorgon! Så här har jag stått i en halvtimme framför speglen o bara sheakat som fan! fattar ni hur svettig man blir? asså de såå sjukt. Älskar att dansa det är en av mina absoluta favorit grejer,men jag är rätt blyg av mig,när någon ber mig att dansa för dom så skäms jag och blir helt stel =( men som sagt så dansa jag och det sitter i fortfarande,jag kan min grej ;).

Och när det gäller håret så ska jag förmodligen fixa det imorgon =).



I'ma dirty dance for yaa

Heej bloggen,kom hem från skolan för länge sen men har inte orkat blogga,har bråkat med mamma ända sen jag kom hem :S asså jag vill fucking färga mitt hår,jag har fått utväxt har värsta spel kan inte gå runt o se ut som en idiot! Så jag ska snart gå till frisören ska prata med henne hur jag ska göra och louise ska följa med mig för hon har tråkigt hon med så hon kommer hit nu =). Min mamma ska alltid göra värsta projektet utav allting,förstår mig inte på henne ibland.

Du åker tillbaks idag,fattar inte hur du kunde ha gjort något så dumt och sattit dig själv i detta skitet! Vi pratar bara varannan vecka när du är hemma under helgen,så får vänta tills du kommer hem igen,jag kommer sakna dig!

P.S min träning börjar imorgon YEEEY!! Time for bellydancing again ;)




Shake your body like a bellydancer!









 

 

 

 

 

 


skolhelvete!

jaaa!! jag sitter fortfarande i skolan,tisdagar är min längsta dag slutar tjuge över 2,och YEEES är ledig imorgon hihi! Jag o bästavän har fått en uppgift att göra i Svenska tillsammans,och jag fattar iiingenting! eller jo jag gör men jag orkar bara inte,slutar om en kvart och jag längtar,vill bara hem! Aiijt vi får höras sen när jag är hemma,puss!



Historia,bläää!

Heeejsan bloggen,jag sitter på min historia lektion just nu,SKIIT TRÅKIGT! Vi pratar om Grekland. Men lektionen är ändå bara 40 minuter lång så det kommer gå fort,hoppas jag =/. Måste anteckna här på datan allt som står på tavlan,så jag bloggar och gör det samtidigt,väldigt effektiv är jag! Vi är tydligen släkt med Indien,väldigt intressant? NOOOT!!

Jag är inte helt inne i lektionen för mina tankar är på annat håll,såå kan inte koncentrera mig så mycket,men neej nu måste jag lyssna här så vi hörs senare,puss!



1 september

Heej bloggen sitter i skolan just nu,och det är redan 1 september! Fan vad snabbt det har gått asså! Det känns som om det nya året började igår och idag så är det redan 1 september,snart nyår,wiiho! iallafall ska ner och ta mig en cigg nu så ni får ha det bäst!