utskämd!

heej bloggen,kom nyss hem från en rolig kväll med Nina,vi va i Mf lite för hon har inte varit där alls så gick dit med henne. Iallafall så skulle vi titta på några när dom tävlade i dans,så sår vi på en bänk för där va skit mycket folk och vi kunde inte se nåt. Men iallfall, Vi båda hade klackar på oss så råkade en man putta till Nina lite så hon fastna med klacken i bänken så ramla hon bakåt,och medans hon ramlade bakåt så drog hon med MIG i sitt fal.JOOO så gissa vart vi hamna? i buskarna så klart! ja där låg vi,2 idioter i hbuskarna och skrattade typ i 5 minuter innan vi reste på oss igen.Det kändes som om halva festivalen kollade på oss,hahah.
När vi väl reste oss upp och kollade runt lite så att ingen hade sätt vårt lilla fall så fortsatte vi kolla på dansen,sen helt plötsligt tar det tag en man i oss och vill putta ner oss igen,snacka om vilka spel jag fick!

Och en sak till,när vi skulle gå till bussen,asså vilket sjukt folk de finns,så va de en svart man som följde efter oss hela jävla tiden :S och skrek "hej,hallå,vänta!" över läääskig!




vi åt även öööver god tcos på festivalen!



P.S tack för att du alltid finns där för mig,vad som än händer,trottsallt vi har gått igenom tillsammans,det betyder mycket <3!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback